Jump to content

[Επίσημο] Nokia E63

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οντως εχει πολυ καλο μεγεθος! δεν ειναι ουτε μεγαλο, ουτε μικρο! σε τσεπη χωραει ανετα παντως! μην σε μπερδευει το qwerty! μην το περιμενεις μεγαλο δηλαδη...

• Απαντήσεις 230
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

file://localhost/e:/others/NewWindow.htm.

έξυπνο:)

Το έχω δει, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά όμως... :confused:

Για πλοήγηση δοκίμασε τον Opera Mini. Είναι απίστευτα εύχρηστος και γρήγορος. Θα δεις μεγάλη διαφορά.

για τα περισσότερα αυτό χρησιμοποιώ, αλλά δεν είναι πλήρης.

Έχει καταφέρει κανείς το gmail να δουλέψει πλήρως;

I want Gigabit internet. Everything else is just toothpaste.

Kαι απο καμερα μετρια φανταζομαι ε? Μπορει αν εχει καποιος προχειρη να μου στειλει με πμ καποια φοτο τραβηγμενη με το Ε63?

Kαι απο καμερα μετρια φανταζομαι ε? Μπορει αν εχει καποιος προχειρη να μου στειλει με πμ καποια φοτο τραβηγμενη με το Ε63?

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν φωτό τραβηγμένες από τη κάμερα του Ε63

http://dailymobile.se/2008/11/30/nokia-e63-pictures-and-camera-samples/

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν φωτό τραβηγμένες από τη κάμερα του Ε63

http://dailymobile.se/2008/11/30/nokia-e63-pictures-and-camera-samples/

Ευχαριστω. Σημερα το ειδα και απο κοντα και μ'αρεσε πολυ. Το πληκτρολογιο αν και δεν ειχα χρησιμοποιησει ξανα qwerty σε κινητο, πολυ ευχρηστο. Μαλλον απο βδομαδα θα το παρω.

Μια ερωτηση ρε παιδια, διαβαζα οτι εχει κατι maps μεσα. Αυτα τι ειναι? Δουλευουν χωρις gps?

Μπορείς να δεις το χάρτη, απλά στίγμα δεν θα έχεις όπως είναι λογικό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Nokia E63 Photo Gallery

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/02/nokia-e63-01.jpg

http://dailymobile.se/2009/04/11/nokia-e63-photo-gallery/

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κρατάει η μπαταρία του;

περίπου βδομάδα με πάει εμένα

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 2 weeks later...
το ξυπνητήρι πως μπαίνει;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Χαιρετώ (έπειτα από καιρό) το forum!

Ευτυχής νέος κάτοχος του Ε63.

Φαίνεται πολύ καλό, γενικά.

Η πρώτη μου παρατήρηση αφορά τη δημιουργία μηνυμάτων:

Ξεκινώντας να πληκτρολογήσω ένα μήνυμα (SMS), από τα πρώτα γράμματα κιόλας, αλλάζει εντελώς ξαφνικά το διαθέσιμο αριθμό των χαρακτήρων.

Από τους 160 διαθέσιμους χαρακτήρες, ενώ έχω μόλις πληκτρολογήσει μερικά γράματα (2, 3), αλλάζει και από π.χ. "157" (από 160) αναγράφει π.χ. "67" (προφανώς από 70).

Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό;

Χρειάζεται κάποια ρύθμιση;

Το παράξενο είναι πως πριν πληκτρολογήσω οτιδήποτε, αναγράφει κανονικά "160", τα οποία με την πληκτρολόγηση αρχίζουν να μειώνονται σε "159", "158", άντε "157" και μετά το..."γυρίζει" στο "67", "66", "65"...κλπ.

Ευχαριστώ!

"Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"

Καλορίζικο!!

Θα πας Μηνύματα > Ρυθμίσεις >Σύντομο μήνυμα > Κωδικοπ. χαρακτήρων κ θα επιλέξεις περιορισμένη υποστήριξη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

πανε στις ρυθμισεις μνμ, συντομο μνμ, κωδικοποιηση χαρακτηρων και επελεξε περιορισμενη υποστηριξη.

Nokia E63 Gets Dipped In Black

http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2009/05/nokia_e63_gets_feature.jpg

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/05/nokia-e63-gets-dipped-in-black.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• 2 weeks later...

Ο browser δεν επιτρέπει ελληνικά στην addressbar.

Tab που κάνει autorefresh (π.χ. m.ebuddy.com) κλέβει το focus άλλων tabs. Δηλαδή αν διαβάζεις κάτι στο δεύτερο tab και το πρώτο tab κάνει refresh, σε πάει εκεί θες δε θες.

I want Gigabit internet. Everything else is just toothpaste.

Ο browser δεν επιτρέπει ελληνικά στην addressbar.

Όντως, αλλά...μικρό το κακό.

Πηγαίνεις από κάτω, στο Google, όπου επιτρέπει την αλλαγή και επιστρέφεις στο addressbar.

Θα σου πάρει 5 δευτερόλεπτα...

Εξάλλου...υπάρχει διεύθυνση στα ελληνικά;

"Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"

Καλησπερα παιδες. Μολις εφτασε στα χερια μου ενα nokia E63 και ηθελα να σας κανω μια ερωτησουλα. Επειδη το πηρα απο εξωτερικο υπαρχει τροπος να βαλω ελληνικα; Κυριως στα μηνυματα με ενδιαφερει αλλα να στελνει 160 χαρακτηρες...

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

Όσο για τον αριθμό των χαρακτήρων ανά μήνυμα υπάρχει σχετική επιλογή στις Ρυθμίσεις μηνυμάτων > Σύντομο μήνυμα > Κωδικοποίηση χαρακτήρων > Περιορισμένη υποστήριξη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Tιμη μου να μου απαντανε 2 μοντερατορες τοσο γρηγορα... Ευχαριστω πολυ. θα διαβασω πρωτα τα λινκ και αν μετα εχω αποριες θα ρωτησω....

Μ αυτον τον τροπο το κινητο μετα θα εχει μονο ελληνικα; Ή απλα θα μπουν τα ελληνικα στις διαφορες επιλογες οπως γλωσσα μηνυματος και γλωσσα συστηματος; Εγω μονο στα μηνυματα τα θελω. Αντε και να γραψω τις επαφες μου στα ελληνικα...

Μπορείς να επιλέξεις γλώσσα του μενού τα αγγλικά. Το κινητό σου δεν θα έχει μόνο ελληνικά.