Jump to content

Neonode N2: Αντιμετώπιση προβλημάτων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα πηγα και το ειδα και απο κοντα σε γερμανο.

Αποτι καταλαβα δουλευουν με πολυ μικρο αποθεμα, αν το εκανα παραγγελια σημερα θα το ειχα την αλλη δευτερα-τριτη.το δουλεψα και λιγο και δεν μπορω να πω οτι φαινεται πολυ βολικο! εχει λιγο περιεργο σχημα.

Να πω την αληθεια με γοητευει η οθονη και η διαφορετικοτητα του κινητου αλλα το θεμα μπαταρια ειναι λιγο μη ανεκτο απο μενα, αν μιλαμε για 2 μερες αντοχη μου φαινεται αρκετα λιγο εως τραγικο αν υποθεσω την πρωση αποδοσης μετα πο κανα 8μηνο(δεν ειμαι απο αυτους που αλλαζουν κινητα συχνα,τα παω μεχρι θανατου) οποτε λεω να κοιταξω και το εταιρο μικρουλι samsung E590 που τα παει λιγο καλυτερα απο μπαταρια.

salamandra7280 σε ευχαριστω πολυ για τη φωτο που εβγαλες, αυτο με τα μηνυματα με χαλαει λιγο ειναι η αληθεια.

Να σε κουρασω λιγο ακομα (και φυσικα οποιον αλλο ξερει) εχω δει σε βιντεακια οτι εχει καπου και συντομευσεις εκει μπαινει οποιαδηποτε λειτουργια(ξυπνητηρι,μηνυματα,αριθμομηχανη,...)?

Και στον τηλεφωνικο καταλογο δεν εχει να πατησω ας πουμε καποιο γραμμα για να παει σε αυτα τα ονοματα? Ας πουμε για καποιον κωστα εχει να πατησε καπου το "Κ" ή πρεπει να τρεξω ολον τον καταλογο?

• Απαντήσεις 398
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου εβγαλε illegal operation στο κινητο την ωρα της αναβαθμισης. Για να δουμε τι θα δουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Γεια σας και χαρα σας!!

Πρωτο ποστ και παω κατευθειαν στο ψητο.

Ειμαι και εγω κατοχος του νεονοντ και δηλωνω ερωτευμενος.

Το μονο που μου την εχει σπασει εντελως ειναι η φαση του με το ξυπνητηρι.

Θα πρεπει καθε μερα να βαζω ξανα και ξανα το ξυπνητηρι και δεν γινεται να το προγραμματισω για ολη την εβδομαδα??

Ετσι γινεται ή κανω καποιο λαθος ?? ΣΟΣ

Γεια σας και χαρα σας!!

Πρωτο ποστ και παω κατευθειαν στο ψητο.

Ειμαι και εγω κατοχος του νεονοντ και δηλωνω ερωτευμενος.

Το μονο που μου την εχει σπασει εντελως ειναι η φαση του με το ξυπνητηρι.

Θα πρεπει καθε μερα να βαζω ξανα και ξανα το ξυπνητηρι και δεν γινεται να το προγραμματισω για ολη την εβδομαδα??

Ετσι γινεται ή κανω καποιο λαθος ?? ΣΟΣ

Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις ένα ξυπνητήρι το οποίο να το ονομάσεις κάπως. Να γράψεις κάτι ως κείμενο δηλαδή. Μ' αυτόν τον τρόπο το ξυπνητήρι όταν θα απενεργοποιείται θα πηγαίνει κατευθείαν στο ιστορικό. Έτσι την επόμενη ημέρα μ' ένα άγγιγμα αλλαγής προβολής στο ξυπνητήρι θα πηγαίνεις στο ιστορικό, θα βρίσκεις το ξυπνητήρι με την ώρα που θέλεις και όταν θα το επιλέγεις η ημερομηνία που θα μπαίνει θα είναι αυτή της επόμενης μέρας. Θα το επιλέγεις και αυτό θα γίνεται κάθε μέρα.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα σημαντικό.

Πριν λίγες μέρες το κινητό μου έπαψε να βγάζει ήχο απ' το μεγάφωνο. Είτε για ομιλία κατά την διάρκεια μιας κλήσης είτε για την αναπαραγωγή κάποιου ήχου. Δοκίμασα να βάλω τα ακουστικά του και πάλι δεν ακουγόταν κανένας ήχος. Η επόμενη μου κίνηση ήταν να συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή σαν σκληρό δίσκο(απενεργοποιημένο). Με το που πήγα να κάνω διπλό κλικ στον υπολογιστή μου για να ανοίξει μου έβγαλε ένα εικονίδιο που έλεγε ότι η κάρτα μνήμης δεν είναι διαμορφωμένη και ρωτούσε αν θέλω να κάνω φορμάτ. Πάτησα ναι γιατί ήμουν αποφασισμένος να κάνω φορμάτ ούτως ή άλλως. Μ' έβγαλε στο παράθυρο που κάνεις φορμάτ μέσα απ' τα Windows και μόλις πάτησα διαμόρφωση της κάρτας μνήμης μου είπε ότι δεν γίνεται διαμόρφωση λόγω μη σύνδεσης με το Ι/Ο (ή κάτι τέτοιο). Προσπάθησα στην συνέχεια να κάνω φορμάτ μέσα απ' το λογισμικό αναβάθμισης της Neonode. Και πάλι ούτε κι εκεί δεν γινόταν φορμάτ γιατί μου έλεγε ότι πρέπει πρώτα η κάρτα μνήμης να είναι σε μορφή FAT.

Από τότε το κινητό δεν ανοίγει καν. Με το που πατάω το κουμπί ενεργοποίησης μου βγάζει το NEONODE κάτω κάτω όμως δεν ξεκινάει κανένα βελάκι προς τα δεξιά στο πάνω μέρος της οθόνης.

Το θέμα είναι ότι θα μπορούσα να πάρω μια καινούρια κάρτα μνήμης και να περάσω μέσα την καινούρια έκδοση και να την βάλω στο κινητό. Όμως δεν ξέρω αν το πρόβλημα με το ηχείο ήταν θέμα της κάρτας μνήμης και του λογισμικού του που έτσι κι αλλιώς δεν δούλευε πάντα καλά ή αν είναι θέμα της συσκευής και τεχνικό πρόβλημα. Λέτε να το στείλω για Service ή να προσπαθήσω με μια καινούρια κάρτα μνήμης;

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα σημαντικό.

Πριν λίγες μέρες το κινητό μου έπαψε να βγάζει ήχο απ' το μεγάφωνο. Είτε για ομιλία κατά την διάρκεια μιας κλήσης είτε για την αναπαραγωγή κάποιου ήχου. Δοκίμασα να βάλω τα ακουστικά του και πάλι δεν ακουγόταν κανένας ήχος. Η επόμενη μου κίνηση ήταν να συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή σαν σκληρό δίσκο(απενεργοποιημένο). Με το που πήγα να κάνω διπλό κλικ στον υπολογιστή μου για να ανοίξει μου έβγαλε ένα εικονίδιο που έλεγε ότι η κάρτα μνήμης δεν είναι διαμορφωμένη και ρωτούσε αν θέλω να κάνω φορμάτ. Πάτησα ναι γιατί ήμουν αποφασισμένος να κάνω φορμάτ ούτως ή άλλως. Μ' έβγαλε στο παράθυρο που κάνεις φορμάτ μέσα απ' τα Windows και μόλις πάτησα διαμόρφωση της κάρτας μνήμης μου είπε ότι δεν γίνεται διαμόρφωση λόγω μη σύνδεσης με το Ι/Ο (ή κάτι τέτοιο). Προσπάθησα στην συνέχεια να κάνω φορμάτ μέσα απ' το λογισμικό αναβάθμισης της Neonode. Και πάλι ούτε κι εκεί δεν γινόταν φορμάτ γιατί μου έλεγε ότι πρέπει πρώτα η κάρτα μνήμης να είναι σε μορφή FAT.

Από τότε το κινητό δεν ανοίγει καν. Με το που πατάω το κουμπί ενεργοποίησης μου βγάζει το NEONODE κάτω κάτω όμως δεν ξεκινάει κανένα βελάκι προς τα δεξιά στο πάνω μέρος της οθόνης.

Το θέμα είναι ότι θα μπορούσα να πάρω μια καινούρια κάρτα μνήμης και να περάσω μέσα την καινούρια έκδοση και να την βάλω στο κινητό. Όμως δεν ξέρω αν το πρόβλημα με το ηχείο ήταν θέμα της κάρτας μνήμης και του λογισμικού του που έτσι κι αλλιώς δεν δούλευε πάντα καλά ή αν είναι θέμα της συσκευής και τεχνικό πρόβλημα. Λέτε να το στείλω για Service ή να προσπαθήσω με μια καινούρια κάρτα μνήμης;

:D ξανα τα ιδια?

γνωμη μου να μην πειραξεις τπτ και να το στειλεις με τη μια στο service...

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

molis shmera agorasa to neonode n2 gematos xara gia to neo mou apokthma...to afhsa na fortisei 12 wres...kai twra pou to anoixa to epsaxa ligo kai xafnika mou petaxe asprh o8onh kai arxise pali apo thn arxh san na to apenergopoihsa alla den mou zhthse pin...to ekane pio spania prin liges wres alla twra to kanei synexeia!!!!!!!!!!borei na ginei kati?h n ato paw sto katasthma pou to phra me thn eggyhsh?

molis shmera agorasa to neonode n2 gematos xara gia to neo mou apokthma...to afhsa na fortisei 12 wres...kai twra pou to anoixa to epsaxa ligo kai xafnika mou petaxe asprh o8onh kai arxise pali apo thn arxh san na to apenergopoihsa alla den mou zhthse pin...to ekane pio spania prin liges wres alla twra to kanei synexeia!!!!!!!!!!borei na ginei kati?h n ato paw sto katasthma pou to phra me thn eggyhsh?

Θεωρητικά υπάρχει η λύση του φορμάτ μέσα απ' τον υπολογιστή που μπορέις να του κάνεις εσύ. Όμως δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα βοηθήσει. Παλιότερα θα το σκεφτόμουν να το κάνω φορμάτ κι εγώ όμως πλέον σκέφτομαι γιατί να πάει χαμένη η εγγύηση. Καλύτερα πήγαινέ το σ' αυτούς.

Βέβαια ΑΝ έχεις card reader και μόνο τότε, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να κάνεις φορμάτ την κάρτα μνήμης σε FAT πρώτα μέσα απ' τα windows και μετά μέσα απ' το παρακάτω πρόγραμμα http://rapidshare.com/files/108133474/Panasonic_SD_Memory_Card_Formatting_Software.exe.html Όταν τελειώσεις το φορμάτ και με τους 2 τρόπους τότε με το πρόγραμμα της Neonode εγκαθιστάς όχι μία αλλά ΔΥΟ 2 φορές την καινούρια αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού και το κινητό σου είναι έτοιμο. Αν θες δοκίμασέ το.

Me to pou evala sto N2 m tin kainouria ekdosi (2.1.552.4) den m anoigei i camera gt?

kia den vrisko na katevaso tin palia ekdosi pali (2.1.552.2) an tin exei kaneis mporei na tin anevasei rapidshare kai na m steilei mnm?

Μια ερωτησούλα σχετικά με την σύνταξη μηνυμάτων....

Μπορεί κανείς να γράψει μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες είτε κεφαλαία είτε μικρά και να μην "περάσει" σε δεύτερο μήνυμα μόλις φτάσει τους 65???

Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις και παράλληλα στο βιβλιαράκι δεν γράφει τίποτα...

Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα αν κάποιος έχει βρει την λύση και την μοιραστεί μαζί μας...

Ξέχνα το Χθες...Ζήσε το Σήμερα...Ονειρεύσου το Αύριο!

Μια ερωτησούλα σχετικά με την σύνταξη μηνυμάτων....

Μπορεί κανείς να γράψει μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες είτε κεφαλαία είτε μικρά και να μην "περάσει" σε δεύτερο μήνυμα μόλις φτάσει τους 65???

Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις και παράλληλα στο βιβλιαράκι δεν γράφει τίποτα...

Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα αν κάποιος έχει βρει την λύση και την μοιραστεί μαζί μας...

Αν έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση τότε δεν θα 'πρεπε να έχεις αυτό το πρόβλημα... Έχεις σίγουρα την έκδοση 2.552.4? Αν δεις στην σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165035 και κυρίως απ' την σελίδα 11 και μετά συζητάμε το θέμα των μηνυμάτων εδώ και πόσο καιρό. Και η λύση δόθηκε ήδη απ' την προηγούμενη αναβάθμιση. Τώρα μπορείς πλέον και με Τ9 να γράφεις κανονικά τα μηνύματα χωρίς να σου μειώνει τους χαρακτήρες.

Η camera μου έχει μια κάθετη γραμμή με dead pixel στην λειτουργία της η οποία γραμμή καταγράφεται και στις φωτογραφίες που βγάζω. Στο τηλέφωνο έχει γίνει upgrade με την τελευταία έκδοση λογισμικού αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φταίει αυτό καθώς έγινε αμέσως μόλις έβγαλα το τηλέφωνο από τη συσκευασία και δεν είχα την ευκαιρία να δω αν υπάρχει και με την προηγούμενη software version.

Γνωρίζει κανείς άν αυτό έχει να κάνει με software bug ή με την εγγύηση της συσκευής;

:confused:

Εγώ έχω τα εξής προβλήματα....

1ον: Το GPRS μου δεν είναι πάντα διαθέσιμο. Συνήθως με μια επανεκκίνηση επαναφέρεται.

2ον: Το Bluetooth μου κολλάει ορισμένες φορές (πχ όταν στέλνω μεγάλα αρχεία. Μεγάλα, λέμε τωρα 2 mb...)

Το πήρα από e-shop. Ξέρετε τι παίζει από σέρβις?

Oτι στρωνει με restart ειναι θεμα software. οποτε αν συνεχιζει κανε update με την τελευταια version. για το gprs (αν δεν εχεις cosmote) τοτε ειναι θεμα software και αυτο.

Gια το bluetooth προσπαθησε οταν στελνεις (η συνδεεσαι) να ειναι ξεκλειδωτο το κινητο και να ειναι ενεργη η οθονη καθ'ολη την διαρκεια της αποστολης του αρχειου γιατι εχει παρατηρηθει οτι κολλαει και μετα θελει restart.

na sou kanw mia erwthsh mhpws ksereis an yparxei kanena programataki na diavazei to N2 arxeia word kai excel..

Υπάρχει προγραμματάκι αλλά κάνε αναζήτηση ή σ' αυτό το φόρουμ ή εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165035 και γράφω αναλυτικά σε κάποια σελίδα (νομίζω απ' την 13 και μετά) οδηγίες για το πως να βλέπεις ένα αρχείο του word. Νομίζω γίνεται και για το excel.

Το λοιπόν! Μερικές εφαρμογές για όποιον ενδιαφέρεται...

1) http://rapidshare.com/files/121965078/NeoLockClock.CAB

Είναι μια εφαρμογή της μορφής .cab άρα δεν χρειάζεται unzip στον υπολογιστή. Την περνάτε κατευθείαν στο κινητό. Είναι ένα ρολόι που εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένο το κινητό. Δεν χρειάζεται να την ανοίγετε κάθε φορά που ανοίγει το κινητό καθώς ξεκινάει αυτόματα. Αν θέλετε για κάποιο λόγο να την κλείσετε, τότε στο μενού και στις εργασίες μπαίνετε στα εργαλεία αλλά δεν επιλέγετε Τερματισμός γιατί το κινητό θα κολλήσει. Επιλέγετε κλείσιμο.

2) http://rapidshare.com/files/121965098/neo____ue_.cab

Κι αυτό είναι της μορφής .cab άρα θέλει εγκατάσταση μέσα στο κινητό. Είναι εφαρμογή που σου λέει τον καιρό για κάποιες κεντρικές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού όταν το κινητό είναι συνδεμένο με το ίντερνετ και όταν είναι συνδεμένο με το καλώδιο USB.

3) http://rapidshare.com/files/121965105/__ue_______ue_.exe

Όχι και τόσο χρήσιμη εφαρμογή. Είναι ένα ανόητο ρολόι που εμφανίζεται στην οθόνη και πηγαίνει όπου πηγαίνει και το δάχτυλό σου. Είναι .exe και απλά το περνάτε στο κινητό.

4) http://rapidshare.com/files/121965114/______________.exe

Είναι ένα προγραμματάκι το οποίο προβάλει σημειώσεις .txt στο κινητό. Λέγεται UKeditor. Είναι λίγο δύσχρηστη και για το συγκεκριμένο θέμα έχω συμβουλή στο τέλος του μηνύματος.

5) http://rapidshare.com/files/121965121/____ue_____.cab

Χρονόμετρο. Το εγκαθιστάτε στο κινητό. Είναι .cab. Με ένα άγγιγμα στην οθόνη ξεκινάει το χρονόμετρο και με άγγιγμα σταματάει. Ενώ με ένα άγγιγμα αλλαγής προβολής απ' τα δεξιά προς τα αριστερά μηδενίζει και αρχίζει να μετράει απ' την αρχή.

6) http://rapidshare.com/files/121965128/CEPhotoViewer.exe

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή η οποία δείχνει τις φωτογραφίες σε slide. Τις προβάλει για 3 δευτερόλεπτα την καθεμία. Είναι λίγο δύσχρηστο και όποιος θέλει βοήθεια να μου το πει γιατί και στο δικό μου κινητό δεν δουλεύει τέλεια. Βρίσκετε τον φάκελο που θέλετε και επιλέγετε πάνω πάνω αυτό που λέει "This folder".

7) http://rapidshare.com/files/121966006/PocketXpdf_0.5.0.zip

Είναι ένα αρχείο .zip. Το κάνετε unzip στον υπολογιστή και σας βγάζει έναν καινούριο φάκελο με το ίδιο όνομα. Αυτόν τον φάκελο όπως είναι τον αντιγράφετε στο κινητό. Αυτό το προγραμματάκι προβάλει τα αρχεία .pdf.

8) http://rapidshare.com/files/121968569/NeoMgr.exe

Αυτή η εφαρμογή είναι task manager όπως αυτό του υπολογιστή. Σας δείχνει αρκετά στοιχεία για το ποιές εφαρμογές δουλεύουν την κάθε στιγμή στο κινητό. Ελαχιστοποιείται στην αρχική οθόνη αν θέλετε.

Τώρα για τα αρχεία .txt τα οποία είναι παρόμοια με τα .doc του Word. Καταρχάς όταν έχετε ένα αρχείο του word τότε το αντιγράφετε και το μεταφέρετε στο notepad που υπάρχει στον υπολογιστή. Εκεί πηγαίνεται στην "αποθήκευση ως...", βάζετε το όνομα που θέλετε και το μόνο διαφορετικό που κάνετε είναι εκεί που λέει "Encoding" να επιλέξετε Unicode. Σ' αυτή την μορφή το κινητό μπορεί να διαβάσει τα αρχεία .txt στην εφαρμογή που ήδη υπάρχει δηλαδή στις "Σημειώσεις". Το μόνο που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να περάσετε το αρχείο .txt στο κινητό όμως θα πρέπει να μπει στον αρχικό φάκελο "Έγγραφα" μέσα στο κινητό κάτω από όλους τους φακέλους και όλα τα αρχεία. Μόνο έτσι μπορεί να το διαβάσει το κινητό. Κι έτσι όταν πηγαίνετε στις Σημειώσεις τότε βλέπετε το αρχείο .txt που έχετε περάσει απ' τον υπολογιστή.

Αυτά τα ολίγα...

Αν θέλετε κάποια βοήθεια μην διστάσετε.

na sou kanw mia erwthsh...evala to programataki to pdf sto kin eno prwta to ksezipara sto pc.kai eno ro programa mou to anoigei kanonika mesa sto kin kai emfanizetai kai to eikonidiaki tou programatos sta pdf arxeia alla dem mou ta anoigei ...mhpws mporeis na me voh8hseis...sefxaristw..

Oτι στρωνει με restart ειναι θεμα software. οποτε αν συνεχιζει κανε update με την τελευταια version. για το gprs (αν δεν εχεις cosmote) τοτε ειναι θεμα software και αυτο.

Gια το bluetooth προσπαθησε οταν στελνεις (η συνδεεσαι) να ειναι ξεκλειδωτο το κινητο και να ειναι ενεργη η οθονη καθ'ολη την διαρκεια της αποστολης του αρχειου γιατι εχει παρατηρηθει οτι κολλαει και μετα θελει restart.

Καταρχάς, thanx για την βοήθεια :)!!!!

Cosmote έχω, sorry ξέχασα να το αναφέρω... Με το τελευταίο update (2.1.252.4) έχω το πρόβλημα.... Καλά για το GPRS δεν με ενοχλεί και πολύ... Για το Bluetooth ενδιαφέρομαι που το χρησιμοποιώ συχνά για αποστολή αρχείων από το pc, αλλά και από άλλα κινητά.

Πάντως την έχω ξανακούσει αυτή τη λύση στο πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει. Δεν έχει να κάνει με το κλείδωμα του πληκτρολογίου... Πιο πολύ με την RAM έχει να κάνει, διότι παρατήρησα ότι όταν χρησιμοποιώ (πρίν την αποστολή ή λήψη) την εφαρμογή Hibernate (που ελευθερώνει μέρος της RAM) δεν κολλάει και τόσο συχνά... Όχι βέβαια πως λύνεται το πρόβλημα.

Βασικά ρωτάω γιατί ήλπιζα κάποιος από εδώ να έχει υπ'όψη του κάποια εφαρμογή που να αποστέλλει και να δέχεται αρχεία μέσω Bluetooth....

Σας ευχαριστώ και πάλι. Sorry αν σας κούρασα:wacko:....

αν δεν σου ειναι κοπος βαλε την προτελευταια. Η τελευταια λειτουργει απροβληματιστα σε λιγους οπως αναφερεται και στο redneo.com. Δυστυχως το κινητο οσο ωραιο ψαρωτικο και γρηγορο ειναι αλλο τοσο εχει και τα προβληματακια του. Αλλα αξιζει τον κοπο πιστευω.

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει αν συγχρονίζει με Outllook?Επίσης επειδή έχω ένα με Windows Mobile αν μπορώ να μεταφέρω τις επαφές κατευθείαν μέσω Outlook(αν συγχρονίζει μέσω αυτού)?

δες λιγο το forum και τα υπερ και τα κατα του κινητου και κρινε τι σου χρειαζεται παραπανω. παντως για τα λεφτα του αξιζει και με το παραπανω. προσοχη βεβαια στο SAR (1.8 W/kg) στην μπαταρια (εαν μιλας πολυ 2 μερες το πολυ αναμονη) και στο οτι ειναι Windows CE και οχι Windows mobile.

• The title was changed to Neonode N2: Αντιμετώπιση προβλημάτων