Jump to content

[Cydia: Greek Source] MinApps Repository

minos197
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pperiklis τι ακριβώς θές να κάνεις?Γιατί μπορω απλά να σου δώσω ότι αρχεία χρειάζεται.

Δεν χρειάζομαι κάτι συγκεκριμένα, "ακαδημαϊκά" ρωτάω. Κάποιος με ρώτησε γιατί ήθελε να κρατήσει το iLog και το iRealSMS από xsellize που δεν υπάρχουν πλέον και προσωπικά ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι αντιγραφή των αρχείων που παρουσιάζονται στο Filesystem content και μεταφορά τους έπειτα μέσω ssh στις αντίστοιχες τοποθεσίες. Εάν μπορούμε να τα "επανα-πακετοποιήσουμε" και να κρατήσουμε και τις ρυθμίσεις τους θα ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό.

Μην σε ζαλίζω κι εγώ με άσχετα, έχεις άλλες προτεραιότητες απ' ότι βλέπω.

• Απαντήσεις 760
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

minos197 ελπιζω να με συγχωρεσεις που εκανα μια extreme εκδοση του repo-logo σου :lol:

http://s5.tinypic.com/vdirld.jpg

Απλα εφτιαχνα κατι εικονες για ενα θεμα που εχω στα σκαρια και εκανα ενα μικρο διαλειμα και ιδου το αποτελεσμα! :D

Δεν χρειάζομαι κάτι συγκεκριμένα, "ακαδημαϊκά" ρωτάω. Κάποιος με ρώτησε γιατί ήθελε να κρατήσει το iLog και το iRealSMS από xsellize που δεν υπάρχουν πλέον και προσωπικά ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι αντιγραφή των αρχείων που παρουσιάζονται στο Filesystem content και μεταφορά τους έπειτα μέσω ssh στις αντίστοιχες τοποθεσίες. Εάν μπορούμε να τα "επανα-πακετοποιήσουμε" και να κρατήσουμε και τις ρυθμίσεις τους θα ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό.

Μην σε ζαλίζω κι εγώ με άσχετα, έχεις άλλες προτεραιότητες απ' ότι βλέπω.

Εγώ ήμουν αυτός :O

Βασικά κάτι τέτοιο σκεφτόμουν στην αρχή που σε ρώτησα Περικλή!

Κ πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια ;)

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

• 3 weeks later...

Λοιπόν συγνώμη που θα το πω αλλά το iKeyEx είναι για τα κλάματα.....

Εχω φορτώσει το πληκτρολόγιο L2 κατόπιν βάζω hcliboard , KIS unicode kai sms160 v2 τα ενεργοποιώ όλα εκτός του L2 . Τρέχουν όλα μιά χαρά στέλνω μηνύματα με το biteSMS και όλα καλά. Μετά από δύο εβδομάδες ξαφνικά αυτός που παραλαμβάνει το μήνυμα δεν καταλαβαίνει τι γράφω (παραλείπει γράμματα από το μήνυμα Δ, Λ, Π, Σ κ.α.). κάνω reset το cashe , fix permission , τίποτα. Ξαφνικά χάνω το SMS 160 V2 εντελώς από τα πληκτρολόγια και το hcliboard κολλάει όταν πάω να γράψω κάτι με αποτέλεσμα να με πετάει έξω απο το πρόγραμμα που είμαι (σημειώσεις, sms) . Τα απεγκαθιστώ όλα και ξανά από την αρχή εγκατάσταση αλλά αμ δέ .... το hcliboard δεν δουλεύει , και το sms160 v2 επίσεις δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω λέγοντάς μου ότι υπάρχει , αλλά δεν υπάρχει....

Αυτά συνέβησαν δύο φορές παρακαλώ, την πρώτη φορά έκανα restore

τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω το ίδιο. Λειτουργώ μια χαρά χωρίς να κολλήσει ποτέ με το L2 και με το KIS unicode που προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο μακράν πληκτρολόγιο από άποψη λειτουργιών και εμφάνισης ελπίζοντας όμως ότι δεν θα κολλήσει όπως το sms160 v2...

κρίμα να στηρίζονται τόσο καλές ελληνικές προσπάθειες στο ikeyex που δουλεύει όποτε και όπως θέλει αυτό. :(((

:) Το πρωί μετά από μία βραδινή ενεργοποίηση του airplane και μιά πρωινή εγκατάσταση απο cydia ενός θέματος είναι εξαφανισμένο το KIS unicode ενώ υπάρχει το ikeyEx !!!! :)

peterv

Μπορείς να κάνεις το εξής εάν θες να επαναφέρεις το logo της vodafone.

1. Κάνεις απεγκατάσταση του πακέτου carrier logos μέσω cydia χρησιμοποιώντας την επιλογή forcibly clear.

2. Στην συνέχεια μέσω του πακέτου make it mine (mim) που θα βρεις στο cydia επαναφέρεις το αρχικό string της vodafone αφήνοντας κενό το κείμενο και πατώντας το κουμπί carrier πάνω αριστερά.

3. Κάνεις reboot την συσκευή και εγκαθιστάς εκ νέου το πακέτο GREEK CARRIER LOGOS από το repo του Minos.

4. reboot και είσαι έτοιμος.

καλησπερα να κανω κ εγω μια ερωτηση πανω σε αυτο...μπορουμε να βαλουμε καποιο αλλο λογοτυπο εκτος της εταιριας που χρησιμοποιουμε?thanks

makeitmine ελεγαν παλι μια εφαρμογη που αλλαζες ομως απλα το ονομα και οχι το λογοτυπο...

παιδες εγω τελικα εβαλα τα δυο iKey πληκτρολογια το ενα το unicode και το αλλο για τα sms και απλα το κινητο πεταει...

να στε καλα...

οπως καταλαβατε ειμαι παλι πισω σε 2.2.1 η 3.0 ηταν τελικα καλη μεν αλλα δεν σου δινει πολλες δυνανοτητες παραμετροποιησης.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Λοιπόν συγνώμη που θα το πω αλλά το iKeyEx είναι για τα κλάματα.....

Εχω φορτώσει το πληκτρολόγιο L2 κατόπιν βάζω hcliboard , KIS unicode kai sms160 v2 τα ενεργοποιώ όλα εκτός του L2 . Τρέχουν όλα μιά χαρά στέλνω μηνύματα με το biteSMS και όλα καλά. Μετά από δύο εβδομάδες ξαφνικά αυτός που παραλαμβάνει το μήνυμα δεν καταλαβαίνει τι γράφω (παραλείπει γράμματα από το μήνυμα Δ, Λ, Π, Σ κ.α.). κάνω reset το cashe , fix permission , τίποτα. Ξαφνικά χάνω το SMS 160 V2 εντελώς από τα πληκτρολόγια και το hcliboard κολλάει όταν πάω να γράψω κάτι με αποτέλεσμα να με πετάει έξω απο το πρόγραμμα που είμαι (σημειώσεις, sms) . Τα απεγκαθιστώ όλα και ξανά από την αρχή εγκατάσταση αλλά αμ δέ .... το hcliboard δεν δουλεύει , και το sms160 v2 επίσεις δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω λέγοντάς μου ότι υπάρχει , αλλά δεν υπάρχει....

Αυτά συνέβησαν δύο φορές παρακαλώ, την πρώτη φορά έκανα restore

τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω το ίδιο. Λειτουργώ μια χαρά χωρίς να κολλήσει ποτέ με το L2 και με το KIS unicode που προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο μακράν πληκτρολόγιο από άποψη λειτουργιών και εμφάνισης ελπίζοντας όμως ότι δεν θα κολλήσει όπως το sms160 v2...

κρίμα να στηρίζονται τόσο καλές ελληνικές προσπάθειες στο ikeyex που δουλεύει όποτε και όπως θέλει αυτό. :(((

:) Το πρωί μετά από μία βραδινή ενεργοποίηση του airplane και μιά πρωινή εγκατάσταση απο cydia ενός θέματος είναι εξαφανισμένο το KIS unicode ενώ υπάρχει το ikeyEx !!!! :)

εχει ενα bug που κανει κατι τετοια κουλα....η λυση ειναι οταν το κανεις update να εχεις ενεργοποιημενο μεσα απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου την "αυτοματη διορθωση"...κ εγω εχανα τα πληκτρολογια μεχρι που το ανακαλυψα.....

Οταν τελειωνεις με το update του μπορεις παλι να απενεργοποιεις την "αυτοματη διορθωση":)

δοκιμασε κ πες μου...

to evgala teleiws k to xanaperasa alla pali tpt....

Mipws fteei to GR COSMOTE pu den xoraei k kanei scroll?

Loipon vrika lysi....

Gia osous exun GR COSMOTE kai 3g me v2.2.1

1. Antigrapste tis 2 eikones (.png) kai ston fakelo

(KANTE REBOOT)

2. An den leiturgisei allaxte sto carrier.plist to CARRIER NAME kai na to kanete kapws etsi...

Epitelus leitourgei :)

Mpravo "minos197" gia tin dulia sou pragmatika entypwsiakos, keep rockin' ;)

P.S. K ena megalo euxaristw ston @ioanniskar tou iphonehellas!

Eisai Theos!!! Doulepse omorfa bravo sou geia ti douleia pou kaneis...mas voithas olous...

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB

εχει ενα bug που κανει κατι τετοια κουλα....η λυση ειναι οταν το κανεις update να εχεις ενεργοποιημενο μεσα απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου την "αυτοματη διορθωση"...κ εγω εχανα τα πληκτρολογια μεχρι που το ανακαλυψα.....

Οταν τελειωνεις με το update του μπορεις παλι να απενεργοποιεις την "αυτοματη διορθωση":)

δοκιμασε κ πες μου...

ευχαριστώ ρε φίλε .... θα το έχω υπόψη μου αλλά δεν την έβγαζα καθαρή και έκανα πάλι restore και τώρα δουλεύουν όλα καλά αλλά κάθε μέρα κάνω τον σταυρό μου μην δω κάτι περίεργο με τα πληκτρολόγια !!!

Σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή

peterv

όλα ξεκίνησησαν όταν πέρασα το sorting contacts σπό το repository.

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

έχω την firmware 2.2.1

ευχαριστώ

εκανες forced sync με τσεκαρισμενο το κουτακι "contacts" στο info??αν οχι κανε...ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα σου...

εκανες forced sync με τσεκαρισμενο το κουτακι "contacts" στο info??αν οχι κανε...ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα σου...[/quote

μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός, γιατλί τώρα είμαι στη δουλειά και θα το δοκιμάσω το βράδυ;

παιδια γεια σας επιδη δεν γνωριζω σχεδον τιποτε απο ipone και cydia θελω να σβησω μια αποθηκευμενη διευθυνση που εχω βαλει στο cydia manage sources και δεν γνωριζω τον τροπο,μπορει καποιος να μου πει πως γινεται;

παιδια γεια σας επιδη δεν γνωριζω σχεδον τιποτε απο ipone και cydia θελω να σβησω μια αποθηκευμενη διευθυνση που εχω βαλει στο cydia manage sources και δεν γνωριζω τον τροπο,μπορει καποιος να μου πει πως γινεται;

Τι δεν καταλαβαινεις?

Cydia-> Manage->Sources->Edit

και σβηνεις το repo που θελεις ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

'εχω βάλει Greek L3 ... προσπάθησα να βάλω και SMS160 v2 αλλά ενώ δείχνει ότι μπαίνει δεν εμφανίζετε με τίποτα το keyboard ... βασικά δεν βλέπω πουθενά αυτή την μικρούλα εφαρμογή (ikeyEX ) που λένε οτι το ενεργοποιεί.... καμία ιδέα?

καλησπερα σας, επειδη θα βαλω σημερα το 2.2.1 και θα χασω καποιο keyboard που ειχα βαλει παλια, μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το latest updated keyboard που τα εχει ολα για να το βαλω ? και βεβαια αμα χρειαζεται και κατι αλλο? σας ευχαριστω πολυ

Δεν υπάρχει latest updated.Το τι θέλει ο καθένας είναι υποκειμενικό.Αν δεν ξέρεις τι σου άρεσει βάζεις το meta totally greek classic και τα βάζει αυτό όλα αυτόματα...

καλησπερα απο μενα

εχω iphone 3g 2.2.1 και εχω εγκαταστησει το installous απο τον minos.

εχω βαλει το mipatch απο το repo του xsellize.

οταν κατεβαζω ενα c.... .ipa και το κανω install μου βγαζει στο τελος <unable to find executable> και δεν το κανει install

μπορει να βοηθησει κανεις?

minos help!!!!!!!!!

καλησπερα απο μενα

εχω iphone 3g 2.2.1 και εχω εγκαταστησει το installous απο τον minos.

εχω βαλει το mipatch απο το repo του xsellize.

οταν κατεβαζω ενα c.... .ipa και το κανω install μου βγαζει στο τελος <unable to find executable> και δεν το κανει install

μπορει να βοηθησει κανεις?

minos help!!!!!!!!!

Δοκίμασε το dirty install. Έχεις Intelliscreen?

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· AirPods Pro 2nd Gen

Ναι στα settings του Installous.

· AirPods Pro 2nd Gen

Να 'σαι καλά! Δεν ξέρω όμως αν με το dirty install, μπορείς να κάνεις την εφαρμογή sync στο iTunes. Νομίζω πως όχι, αλλά δεν είμαι κ σίγουρος.

· AirPods Pro 2nd Gen