page Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 join the club...minossss...pou eisai??? Τουλαχιστον ξερω οτι ειναι γενικο το προβλημα και δεν εκανα κατι λαθος Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ναι, το έχω και γω αυτό το πρόβλημα. Δώστε λίγο χρόνο στο Μίνωα να το φτιάξει. Υπομονή. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slvrfloston Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Το βγάζει γενικά δλδ σε ό,τι προσπαθείτε να κάτεβάσετε από το repo?? Το ρωτάω γιατί δοκίμασα μόνο το upgrade των logos των carriers.. Παράθεση Au de foof!! Η τεχνολογία δε σου λύνει τα χέρια..Στα κάνει γόρδιο δεσμό..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Το βγάζει γενικά δλδ σε ό,τι προσπαθείτε να κάτεβάσετε από το repo?? Το ρωτάω γιατί δοκίμασα μόνο το upgrade των logos των carriers.. Το upgrade μου χάλασε το logo της Vodafone και το Reinstall μου βγάζει MD5SUM mismatch :) Υπομονή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εμένα στα Cyprus Logos μου το βγάζει Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ολες οι εφαρμογες απο το repository βγαζουν το ιδιο error: MD5SUM mismatch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. February 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Γιαυτό δεν κάνεις με Windows δουλείες που θέλουν Linux.. Πρέπει να δουλεύει τώρα για δοκιμάστε και πείτε μου.. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Τωρα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 εχω το 3g και για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει το logo της cosmote ενω το περασα 2-3 φορές το πακέτο τι φτεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Μία από τα ίδια και για μενα. Σήμερα έκανα το update και εξαφανίστηκε το logo της vodafone :wacko: Έκανα και reinstall και restart αλλά τίποτα. Θα περιμένω μπας και διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 εγω βέβαια ουτε πάλια το είχα καταφέρει... :) 3g εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ναι.. Εγώ πριν το update είχα κανονικά το σηματάκι. Μετά το χθεσινό update έχω το κλασσικό "vfGR". Αναμονή λοιπόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εμένα έφτιαξε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έκανα πρώτα remove (βγάζει broken package και κάνετε forcibly remove), αλλά τώρα είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramatilos Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 paidia k emeva to idoio kanei.. k kati allo valte k kanena theme gia ton olumpiaco oxi mono gia tin aek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 to evgala teleiws k to xanaperasa alla pali tpt.... Mipws fteei to GR COSMOTE pu den xoraei k kanei scroll? Loipon vrika lysi.... Gia osous exun GR COSMOTE kai 3g me v2.2.1 1. Antigrapste tis 2 eikones (.png) kai ston fakelo /private/var/mobile/Library/Carrier Bundle/TMobile_gr.bundle (KANTE REBOOT) 2. An den leiturgisei allaxte sto carrier.plist to CARRIER NAME kai na to kanete kapws etsi... <key>StatusBarImages</key> <array> <dict> <key>AllowPrefixMatching</key> <false/> <key>CarrierName</key> <string>GR COSMOTE</string> <key>DefaultImage</key> <string>Default_CARRIER_COSMOTE.png</string> <key>FullScreenOpaqueImage</key> <string>FSO_CARRIER_COSMOTE.png</string> </dict> Epitelus leitourgei :) Mpravo "minos197" gia tin dulia sou pragmatika entypwsiakos, keep rockin' ;) P.S. K ena megalo euxaristw ston @ioanniskar tou iphonehellas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. February 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εβαλές το νέο πακέτο και δεν σου δούλεψε το Cosmote Carrier?? Εξαλλου το ίδιο είναι και το να σβήσεις τον φάκελο 20201 από το Carrier Budnles πριν το βάλεις το πακετο όπως έχουμε ξαναπεί εδώ.. Μπορείς να μου πείς αν με το νέο Carrier logos δεν έχεις Comsote Logo? Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 evala to paketo kai den mou dulepse.... ute me to 1.2 ute me to kainurgio eixa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisag Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Κάποια πατάτα έκανα. Αφαίρεσα το πληκτρ. με τους 160 χαρακτήρες και τώρα δεν μπορώ να βάλω κανένα από τα 2... Μου γράφει: /var/cash/apt/archives/com.myphone.sms160m-0.1-iphoneos-arm.deb (subprocess pre-installation script returned error exit status 1) OKAY... Τι έγινε πάλι ρε γμτ??? Καμία βοήθεια τους δημιουργούς των καταπληκτικών εφαρμογών? Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ναι.. Εγώ πριν το update είχα κανονικά το σηματάκι. Μετά το χθεσινό update έχω το κλασσικό "vfGR". Αναμονή λοιπόν.. Μπορείς να κάνεις το εξής εάν θες να επαναφέρεις το logo της vodafone. 1. Κάνεις απεγκατάσταση του πακέτου carrier logos μέσω cydia χρησιμοποιώντας την επιλογή forcibly clear. 2. Στην συνέχεια μέσω του πακέτου make it mine (mim) που θα βρεις στο cydia επαναφέρεις το αρχικό string της vodafone αφήνοντας κενό το κείμενο και πατώντας το κουμπί carrier πάνω αριστερά. 3. Κάνεις reboot την συσκευή και εγκαθιστάς εκ νέου το πακέτο GREEK CARRIER LOGOS από το repo του Minos. 4. reboot και είσαι έτοιμος. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainman007 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Πάντως πρίν είχα κάνει τα εξής: 1. Μου βγάζει update για το keyboard:SMS160 K.I.S (v0.2) - Αυτό εννοούσα και πρίν, δεν ξέρω μήπως αυτό κατάλαβες λάθος γιατί το έγραψα λίγο περίεργα πριν... ;) 2. Το κάνω κανονικά 3. Ελέγχώ/δοκιμάζω όλα δουλεύουν ΟΚ. 4. Λέω να κάνω Remove και παρατηρώ οτι δεν δουλεύουν τα παρατεταμένα - πουθενά. 5. Ξανακάνω install και μου γράφει αυτά που είπα και πρίν: "error: could not locate /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/Keyboard-Default.plist" Όλα ΟΚ τώρα. Πέρασα το original (Keyboard-default.plist.bac) και όλα δουλεύουν ρολόι... :) Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου και φυσικά για όλη σου/σας την δουλεία!! (Εύχομαι όλα καλά και με το τρακάρισμα.. Υγεία πάνω απο όλα) Υ.Γ. Πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να αναπαράξω το 'πρόβλημα' και θα σου πώ. @ Minos: Απλά να ενημερώσω οτι χθές το βράδυ είχα την ευκαιρία να επαναλάβω τα βήματα και όλα δούλεψαν ρολόι! 1. Εγκατέστησα πάλι το SMS160 K.I.S (v0.2) - έκανε κανονικά backup keyboard-default.plist σε keyboard-default.plist.bac 2. Checked - everything OK! 3. To aπεγκατέστησα (Remove) - κανονικά έκανε restore το keyboard-...plist.bac σε keyboard-...plist. Οπότε όλα ΟΚ! (Ποιός ξέρει τί είχε συμβεί...:wacko:) Ευχαριστώ πολύ και πάλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 λοιπον βρηκα ενα μικρο bug.....ελπιζω να μην εχει ξανα αναφερθει.. οταν κανεις update τα πληκτρολογια ikeyEX η τελος παντων τα εγκαταστεις και μετα πας να τα ενεργοποιησεις μεσα απο Ρυθμισεις-Γενικες-Πληκτρολογιο τοτε δεν πρεπει να εχεις κλεισει πριν την επιλογη "Αυτοματη Διορθωση" διοτι κανεις μια τρυπα στο νερο....δεν στα περναει ακομα και μετα απο reboot της συσκευης... πρεπει με την επιλογη αυτη κανονικα ενεργοποιημενη να τα ενεργοποιησεις τα πληκτρολογια και μετα να πας αμα θες να απενεργοποιησεις την "αυτοματη διορθωση":) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Μπορείς να κάνεις το εξής εάν θες να επαναφέρεις το logo της vodafone. 1. Κάνεις απεγκατάσταση του πακέτου carrier logos μέσω cydia χρησιμοποιώντας την επιλογή forcibly clear. 2. Στην συνέχεια μέσω του πακέτου make it mine (mim) που θα βρεις στο cydia επαναφέρεις το αρχικό string της vodafone αφήνοντας κενό το κείμενο και πατώντας το κουμπί carrier πάνω αριστερά. 3. Κάνεις reboot την συσκευή και εγκαθιστάς εκ νέου το πακέτο GREEK CARRIER LOGOS από το repo του Minos. 4. reboot και είσαι έτοιμος. Σωστος ο DJ ακριβως ετσι το ειχα κανει κι εγω και δουλεψε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
page Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Προσπαθω να κατεβασω το miPatch Firmware 2.2.1 απο το ftp4u.gr και δεν μπορω ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Μίνωα, εάν έχω κάποιο πακέτο εγκατεστημένο στη συσκευή και αυτό δεν υπάρχει πλέον στο repo από το οποίο το κατέβασα, υπάρχει τρόπος να μετατρέψω τα εγκατεστημένα αρχεία σε πακέτο .deb? Δοκίμασα την επιλογή dpkg-repack αλλά δεν την αναγνωρίζει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή έπρεπε να έχω εγκατεστημένο κάτι στη συσκευή για να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη εντολή; Μέσω aptitude παρέχεται κάποια αντίστοιχη δυνατότητα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. February 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 1)pperiklis τι ακριβώς θές να κάνεις?Γιατί μπορω απλά να σου δώσω ότι αρχεία χρειάζεται. 2)Παιδιά σόρρυ για τον πανικό με τα Logos αλλά ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τα symbolic links που χρησιμοποιεί το itunes με το Comsote Carrier update δεν διαγράφονται από το deb.Και δυστυχώς είναι από τα λίγα πράγματα που δεν μπορώ να επαναλάβω χωρίς restore.. 3)Nickp αυτό είναι δυστυχώς bug του ikeyX 4)Δεν μπορώ να ξέρω ποιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει αν δεν μου δίνετε τις output.txt Logs από termatiκο.Θέλω ακριβως όσοι έχουν script errors να δίνουν apt-get update > /update.txt apt-get install ονομαπακετου.bundle.id > /install.txt apt-get remove ονομαπακετου.bundle.id > /remove.txt Μετά με SSH να πηγαίνουν στο / και να κατεβάζουν τα txt αρχεία στο pc. Όπου το ονομα πακέτου είναι αυτό που βλέπουν στο Cydia στο Bundle Identifier.Για το carrier logos είναι minos197.carrier.logosgr Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα emails έχω για απορίες που έχουν απαντηθεί,για προβλήματα ή γιατί κάποιος πάτησε καταλάθος στο author των πακέτων..Αν δεν έχω λεπτομερή ενημέρωση ενός προβλήματος που δεν μου παρουσιάζεται εμένα δεν μπορώ να το φτιάξω... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts