minos197 Δημ. December 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Μην αγχώνεσαι και είναι φυσιολογικό.Το installous μου έχει διαφορετικο signature καθως φτιαχτηκε σε άλλο υπολογιστή.Μπορείς να κάνεις άφοβα update.Έχει το icon hackulo γιατί δεν θέλω να πειράξω τα credits ξένου πακέτου... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ΟΚ! Σ'ευχαριστώ! Αφού έχει διαφορετικο signature δεν θα έπρεπε να τα ξεχωρίζει το Cydia? Ή λέω βλακείες:X Με το upgrade είναι σαν να κάνω reinstall απο hackulo? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Τα ξεχωρίζει το Cydia :) Σου βρίσκει ένα πακέτο που προστέθηκε πιο μετά από το άλλο και έχει και διαφορετικό signature :) Γι' αυτό στο βγάζει ως update! Αν το εγκαταστήσεις απλώς θα γράψει από πάνω σε αυτό που έχει κατεβάσει από το hackulo ;) Απολύτως κανένα πρόβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliaskartas Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Καλησπέρα, Υπάρχουν διαθέσιμα activation codes για παιχνίδια της Cydia? Pool and Backgammon? Παράθεση Zείτε μεσ' τις φλέβες μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 καλημερες. γιατι ρε παιδες οταν κανω sync στο pc εξαφανιζονται ολα τα ipa που εχω κανει εγκατασταση απο installous? μετα αναγκαζομαι να πηγαινω στα downloads του installous και να κανω ξανα εγκατασταση! σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δε βρηκα τιποτα μετα απο σχετικο ψαξιμο! :( Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 καλημερες. γιατι ρε παιδες οταν κανω sync στο pc εξαφανιζονται ολα τα ipa που εχω κανει εγκατασταση απο installous? μετα αναγκαζομαι να πηγαινω στα downloads του installous και να κανω ξανα εγκατασταση! σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δε βρηκα τιποτα μετα απο σχετικο ψαξιμο! :( Το MobileInstallation το έχεις "αλλάξει" ? Έχεις ενεργοποιήσει απο τα settings του Installous το sync iTunes? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Το MobileInstallation το έχεις "αλλάξει" ? Έχεις ενεργοποιήσει απο τα settings του Installous το sync iTunes? μαλλον στο 2ο κολλησα. σωστος, thx EDIT: Γραψε λαθος, σωστα το ειχα το sync, αλλα στο clean/dirty install ηταν στο dirty. Το άλλαξα να δουμε τι παιζει.. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να βάλω το ελληνικό πληκτρολόγιο στο iphone αλλά δεν τα έχω κατωφερή Αυτή η διεύθυνση δουλεύει? http://ftp4u.gr/iphone/apt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να βάλω το ελληνικό πληκτρολόγιο στο iphone αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Αυτή η διεύθυνση δουλεύει? http://ftp4u.gr/iphone/apt/ Μια χαρά! Πια έκδοση έχεις?? Δεν το πέρνει ο cydia?? Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Την 2,2 έχω αλλά το τηλ το πηρά σήμερα (μεταχειρισμένο) . Έχω διαβάσει στο forum μερικά πράγματα αλλά δεν έχω καταλάβει τίποτα για το τη πρέπει να κάνω. Από που να κατεβάσω τα προγράμματα? Πώς να τα περάσω? Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει η να μου δώσει ένα τηλ να το πάρω αύριο θα ήμουν κατά υποχρεωμένος Και κάτι ακόμα το πίσω κάλυμμα αλλάζει? Έχει κάτι σημαδάκια χρήσης και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ μα το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Την 2,2 έχω αλλά το τηλ το πηρά σήμερα (μεταχειρισμένο) . Έχω διαβάσει στο forum μερικά πράγματα αλλά δεν έχω καταλάβει τίποτα για το τη πρέπει να κάνω. Από που να κατεβάσω τα προγράμματα? Πώς να τα περάσω? Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει η να μου δώσει ένα τηλ να το πάρω αύριο θα ήμουν κατά υποχρεωμένος Και κάτι ακόμα το πίσω κάλυμμα αλλάζει? Έχει κάτι σημαδάκια χρήσης και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ μα το αλλάξω. φιλε georgel το ιδιο προβλιμα το ειχα πριν 3 μερες και γω.η απαντηση ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=94&a=84 στην 9 ενοτητα εχει ολες σου τις αποριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 παιδια εχουμε κανει κατι με το wedictpro για να μην το αγορασουμε?αν βαλουμε το wedictpro θα δουλευει και το t9 τα ελληνικα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 παιδια εχουμε κανει κατι με το wedictpro για να μην το αγορασουμε?αν βαλουμε το wedictpro θα δουλευει και το t9 τα ελληνικα? ευχαριστω Το webdict pro μπορείς να το βρεις στο γνωστό site και να το περάσεις με την γνωστή διαδικασία... ;) δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες εάν θα δουλεύει το t9, εννοείς στην εφαρμογή μέσα? νομίζω πως όχι δεν δουλεύει αλλά ούτως ή άλλως μπορείς να απενεργοποιήσεις το t9 από τις ρυθμίσεις.. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 εννοούσα ότι αν έβαζα λεξικό από το wedictpro μήπως δούλευε το t9 στα sms.to έκανα αλλα τελικά δεν δουλεύει to t9 στα ελληνικα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Βασικά γίνεται να υπάρξει ορθογράφος στο ελληνικό πληκτρολόγιο. Ωστόσο, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ανοίξουμε τα αρχεία Unigrams-ru_RU.dat και Unigrams-ru_RU.idx και να βάλουμε τις ελληνικές λέξεις και τη συχνότητα με την οποία εμφανίζονται σε ελληνικά κείμενα. Αυτό φυσικά απαιτεί αρκετό χρόνο για να επιτευχθεί και δεν ξέρω αν είναι κάποιος διατεθειμένος να επενδύσει σε μία τέτοια προσπάθεια. Μετά κι από αυτό θα ανέβει και η αξία στα πακέτα. Με τα fonts και τον ορθογράφο μιλάμε πλέον για 100€/εγκατάσταση :shifty::p EDIT: Είναι πολύ κρίμα που δεν έχουμε δραστήρια κοινότητα devs στην Ελλάδα. Δυστυχώς ξέρουμε μόνο να γκρινιάζουμε για τις ελλείψεις τη στιγμή που σε άλλες χώρες άτομα με ικανότητες, γνώση και διάθεση σηκώνουν τα μανίκια και δουλεύουν με τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εβραϊκή κοινότητα κυκλοφορεί το δικό της πληκτρολόγιο μέσω App Store κι σ' εμάς δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι εφευρίσκουν τρόπους να επωφεληθούν από τις δουλειές άλλων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakism13 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Βασικά γίνεται να υπάρξει ορθογράφος στο ελληνικό πληκτρολόγιο. Ωστόσο, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ανοίξουμε τα αρχεία Unigrams-ru_RU.dat και Unigrams-ru_RU.idx και να βάλουμε τις ελληνικές λέξεις και τη συχνότητα με την οποία εμφανίζονται σε ελληνικά κείμενα. Αυτό φυσικά απαιτεί αρκετό χρόνο για να επιτευχθεί και δεν ξέρω αν είναι κάποιος διατεθειμένος να επενδύσει σε μία τέτοια προσπάθεια. Μετά κι από αυτό θα ανέβει και η αξία στα πακέτα. Με τα fonts και τον ορθογράφο μιλάμε πλέον για 100€/εγκατάσταση :shifty::p EDIT: Είναι πολύ κρίμα που δεν έχουμε δραστήρια κοινότητα devs στην Ελλάδα. Δυστυχώς ξέρουμε μόνο να γκρινιάζουμε για τις ελλείψεις τη στιγμή που σε άλλες χώρες άτομα με ικανότητες, γνώση και διάθεση σηκώνουν τα μανίκια και δουλεύουν με τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εβραϊκή κοινότητα κυκλοφορεί το δικό της πληκτρολόγιο μέσω App Store κι σ' εμάς δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι εφευρίσκουν τρόπους να επωφεληθούν από τις δουλειές άλλων. Έχω ψαξει πάρα πολύ για αυτό...Δεν γίνεται τι να πω. Παράθεση Happy iPhone user:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Βασικά γίνεται να υπάρξει ορθογράφος στο ελληνικό πληκτρολόγιο. EDIT: Είναι πολύ κρίμα που δεν έχουμε δραστήρια κοινότητα devs στην Ελλάδα. Δυστυχώς ξέρουμε μόνο να γκρινιάζουμε για τις ελλείψεις τη στιγμή που σε άλλες χώρες άτομα με ικανότητες, γνώση και διάθεση σηκώνουν τα μανίκια και δουλεύουν με τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εβραϊκή κοινότητα κυκλοφορεί το δικό της πληκτρολόγιο μέσω App Store κι σ' εμάς δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι εφευρίσκουν τρόπους να επωφεληθούν από τις δουλειές άλλων. Καταρχάς όπως προείπες για τον ορθογραφικό έλεγχο δεν νομίζω ότι γενικά το autocorrection είναι η σωστή προσέγγιση.Εδώ και με αγγλικά να γραφείς είναι πάρα πολύ ενοχλητικό.Γιαυτό και δεν υπάρχει και ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των idx. Για την χρέωση θα πρότεινα δημιουργία thread με τίτλο Καταγγελίες -Blacklist Καταστημάτων που κερδοσκοπούν από αυτό.Εδώ με το παίδι που μου προσφέρει το host του λέω τόσο καιρό να βάλουμε μια διαφήμηση για να πληρώνεται το bandwidth και δεν θέλει. Όσον αφορά για την Εβραική προσέγγιση δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου.Η λύση που προαναφέρεις σε άλλο thread δεν είναι παρά ένα email app δικό του keyboard.Το email.app επιτρέπει πρόσβαση από εξωτερικές εφαρμογές και το καλύτερο είναι πως επιτρέπει να στείλεις μύνημα ακόμα και δεν αναγνωρίζει το encoding.Το Sms.app και οι υπόλοιπες δεν το επίτρεπουν γιαυτό και υπάρχει πληθώρα εφαρμογων για wide email και καμιά σε SMS.Ακόμα νομίζω ότι είναι εναντιών των Apple Rules το να έχεις έλεγχο στο sms.app.Οπότε η όλη λύση δεν είναι παρά ένα ημήμετρο όσον αφορά το localizasion και ένα νέο app για email για όσους το χρειαζονται..Και λογικά θα το χρεωνουν... Για το Ελληνικό dev team ίσως να έχεις δίκιο ότι δεν έχουμε τόσους αφιερωμένους αλλά θα μας χαρακτήριζα sleepers.Ναι μεν δεν έιμαστε όλη την ώρα στο hacking αλλά αν χρειαστεί όπως χρειαστηκέ δεν μας πήρε από μια εβδομάδα να το κάνουμε.Γιατί δεν είμαστε μόνο τεμπέληδες αλλά είμαστε και λίγο του εξω..Που να προλάβεις να κάνεις dev team αν πηγαίνεις 2 καφέδες την ήμερα?? Πάντως ιστορικά να ξέρεις οι μεγαλύτεροι hacker όσον αφορά την σοβαρότητα των συστημάτων που έσπασαν ήταν ή του ανατολικού block Σέρβοι-Ρώσσοι(Dejan -GSM comp128) είτε του Ισπανοι-Ρώσοι(Irdeto ,GammaCards) είτε ιταλοί (Τα άπειρα modchips) και ο psp GoD Dark Alex που είναι ισπανός,και ενώ η αγγλόφωνη underground scene μαστίζεται από script kiddies θα εκπλαγείς τι κείμενα θα βρείς σε ισπανικά.(Ρωσσικά δυστυχώς δεν διαβάζω ούτε με translator,αν και για SonyEricsson είχα βρεί απιστευτα tools που τα χειριζόμουν με τις εικονούλες).Γιαυτό και όταν έψαξα για keyboard αν και με παρέπεμψες στο αντίστοιχο εβραικό,έψαχνα κυριλλικά forums όπου βρήκα και βοήθεια... To γιατί δε τους ακούς είναι κυρίως γιατι όσο πιο φωνακλάς είναι ένας hacker τόσο πιο ανάξια είναι η δουλεία του για τους σοβαρούς.Οι περισσότεροι που ξέρουμε έιναι SoftIce kiddies που παρέχουν κιτζενς η κάτι zibree που τον ξέρεις πολύ καλα τι ρόλο τραβάει. Και στην επιστημή ισχύει το ίδιο που βλέπεις άτομα όπως ο Tesla,ο οποίος το έργο του τόσο στην φυσική όσο και στα μαθηματικά και την χημεία ήταν εξωγήινο και να μην τον ξέρει σκεδόν κανείς και να θεωρούν τον Αινστέιν θεό που κατά 90% ήταν το attention whore της εποχής του.Και όποιον Φυσικό και αν ρωτήσεις θα σου πεί ότι δεν γίνεται να ξέρεις φυσική χωρίς μαθηματικά. Άσχετη με το thread συζήτηση αλλά καλό είναι να ξέφεύγουμε και λιγάκι... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Για το θέμα του keyboard, το ξέρω ότι είναι αποκλειστικά για το mail. Ωστόσο, ο λόγος που το ανέφερα είναι διότι αρκετοί επιλέγουν να μην προχωρούν σε jailbreak για να περάσουν το ελληνικό πληκτρολόγιο. Οι χρήστες αυτοί είναι και πιθανότερο να συμβιβάζονται με τα greeklish όσον αφορά τα sms αλλά λογικά θα ήθελαν να μπορούν να στέλνουν emails με ελληνικούς χαρακτήρες. Για την αναζήτηση στο Google διάβασα κάπου για μετατροπή Greeklish σε Greek μέσω webapp, ίσως όμως να γίνεται και ευκολότερα διότι παρατηρούμε ότι η Apple επιτρέπει επικοινωνία εφαρμογών με mail και safari. Αναμφίβολα δεν είναι η ιδανική λύση, ωστόσο δεν πιστεύω να διαφωνήσεις ότι είναι πάντα καλό να υπάρχουν επιλογές. Το θέμα της χρέωσης επαφίεται στον δημιουργό της εφαρμογής. Νομίζω ότι η τιμή που ζητάνε για το εβραϊκό είναι ικανοποιητική. Εφόσον κάποιος εργάζεται, αξίζει να αμείβεται για την προπάθεια του. Εάν τα χρήματα από μία τέτοια εφαρμογή δεν του είναι απαραίτητα τότε πολύ σωστά θα κάνει εάν επιλέξει να την διαθέσει δωρεάν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να διατεθεί μία εφαρμογή (η πρώτη κάθε δημιουργού) θα πρέπει να καταβληθούν εκ μέρους του ~90$ αν δεν κάνω λάθος. Για τη λύση που προσφέρουμε μέσα από το myphone διαφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχει χρηματικό αντάλλαγμα όπως κι εσείς άλλωστε. Τα αρχεία ανήκουν στην Apple και απλά έτυχαν επεξεργασίας. Διαφωνώ κάθετα με όσους ζητάνε χρήματα για να παρέχουν υπηρεσίες οι οποίες κανονικά προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η φιλοξενία είναι μία ξεχωριστή υπόθεση, θα μπορούσε αυτός που σε φιλοξενεί να διαφημίζει μέσω των πακέτων γιατί έχει έξοδα συντήρησης τα οποία πρέπει να καλύψει. Εφόσον και αυτός δεν έχει ανάγκη από τα χρήματα για τα συγκεκριμένα πακέτα, μπράβο και σ' αυτόν που μας προσφέρει το bandwidth δωρεάν. Όσον αφορά το θέμα των ακατονόμαστων, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο θέμα γιατί θα προκαλέσουμε προβλήματα άλλης φύσεως στο forum και αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στο τέλος. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό που έκανα εγώ την τελευταία φορά. Όταν βρίσκουμε ένα τέτοιο site ενημερώνουμε απλά ότι η εγκατάσταση των πακέτων δεν είναι δυνατόν να στοιχίζει 50€ και ότι τα πακέτα τα ίδια προσφέρονται δωρεάν. Θα επιμείνω στην αρχική μου διόρθωση στο πρώτο θέμα στο οποίο έκανα αναφορά για την περίπτωση ενός συγκεκριμένου καταστήματος: Υπάρχουν στον κόσμο άπληστοι άνθρωποι, βιαστικοί και τεμπέληδες· συνήθως όλοι αυτοί τροφοδοτούν τα κυκλώματα της εκμετάλλευσης. Στο μέρος των hackers θα διαφωνήσω. Θεωρώ πραγματικά ότι οι δυνατότητες των Ελλήνων είναι περιορισμένες. Και δεν το θέτω μόνο στα πλαίσια του hacking αλλά στου προγραμματισμού γενικότερα. Επίσης, στην Ελλάδα υπάρχει το εξής παράδοξο: Όλοι (μα όλοι) χρησιμοποιούν σπασμένες εφαρμογές στους υπολογιστές τους, ορισμένοι ακόμη και στην δουλειά. Ωστόσο, όταν κυκλοφορούν αυτοί μία εφαρμογή, τότε ή θα στοιχίζει κερατιάτικα ή θα επιδοθούν σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών προκειμένου να την θωρακίσουν από τους "επιτήδειους"! Αυτό που παρατηρώ είναι ότι οι προτάσεις των Ελλήνων στην αγορά είναι πολύ περιορισμένες. Ο περιορισμός αυτός είναι ακόμη εμφανέστερος όταν χρησιμοποιείς Mac. Στα linux ευτυχώς τα πράγματα είναι καλύτερα. Τέλος, θα συμφωνήσω ότι όσοι παράγουν ουσιαστική δουλειά είναι εξ ορισμού αυτοί που δουλεύουν σιωπηλά. Όταν έχεις αξία και αυτογνωσία δεν χρειάζεται να επιδεικνύεις τις γνώσεις σου με τα λόγια σου αλλά με τις πράξεις σου. Αυτές οι πράξεις είναι που μου λείπουν στην Ελλάδα. Γιατί όποτε ακούσω για τον Einstein όλο και κάποιος θα πεταχτεί να μου πει για τον Καραθεοδωρή. Φυσικά το σχόλιο δεν απευθύνεται στον ίδιο τον Καραθεοδωρή ο οποίος αναμφίβολα υπήρξε κορυφαία μορφή αλλά σε όλους εκείνους που χρόνια τώρα Λιακοπουλιάζουν ακατάπαυστα. EDIT: Όταν διάβασα το μήνυμα την πρώτη φορά μου διέφυγε ο zibri :) Το μόνο που θα σχολιάσω για τον συγκεκριμένο είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ jailbreak με το ziphone. EDIT 2: Μια και πιάσαμε κάποια θέματα απόψε, θέλω να κάνω και μία επισήμανση για τα παιδιά σε κάποιο γειτονικό forum. Δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιείτε ό,τι βλακεία γράφω, δεν θεωρώ ότι κάνω και κανένα επιστημονικό έργο άλλωστε, μην τρελαθούμε. Ωστόσο, έχετε λίγο παρεξηγήσει την έννοια του δανεισμού. Εφόσον διαβάζετε κάτι και το βρίσκετε ενδιαφέρον, αφομοιώστε το και εξελίξτε το, στην τελική πείτε το με δικά σας λόγια. Αν δεν έχετε όρεξη να το κάνετε, δώστε απλά τον τίτλο και το link από το site που το πήρατε. Τονίζω για μία ακόμη φορά ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, είναι δύσκολο μέσα από το κείμενο να το δείξω γι' αυτό το υπογραμμίζω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 minos, θα μπορούσε να υπάρξει μία εφαρμογή από Cydia η οποία να έχει δικό της πληκτρολόγιο για την σύνταξη ενός SMS και μετά να καλεί την εφαρμογή SMS να το στείλει; Να δουλεύει δηλαδή με την λογική των MySMS, BiteSMS, realSMS κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Με SDK δεν γίνεται Με SDK+Toolkit Headers ίσως να γίνεται.Οι εφαρμογές που ανέφερες αποδεικνύουν πως γίνεται να φύγει sms χωρίς το επισημο app αλλά χρησιμοποιούν το ίδιο keyboard απλα καλούν το Landscape(όσες έχουν landscape mode) Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasgou Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ειπα να αλλαξω το greek keyboard layout αλλα δεν υπάρχουν πουθενα στο cydia folder localization ουτε με search.. Παράθεση Iphone 3G- 2.2.1 (1.0.2 OTB - Nov.07) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 έλα έλα πέιτε μας τι είναι αυτό το καινούργιο SMS160 addon που βλέπω στο Cydia τι κάνει ? το εγκαθιστούμε ? Φτιάξτε μας πάλι !!!! Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μην το βάζετε ακόμα είναι για δοκιμή.Δεν έχουμε επιβεβαιώσει πως στέλνεις με 160μύνηματα με αυτό.Αν θέλεις να το δοκιμάσεις και έχεις καρτοκινητό be my guest... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μην το βάζετε ακόμα είναι για δοκιμή.Δεν έχουμε επιβεβαιώσει πως στέλνεις με 160μύνηματα με αυτό.Αν θέλεις να το δοκιμάσεις και έχεις καρτοκινητό be my guest... Γιατί δεν μου το έβαλες στο beta..??:O Oντως ΜΗΝ...:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 ρε παιδια βοηθεια...απεγκατεστησα το ελληνικο πληκτρολογιο και το μενου με αυτη τη σειρα και τωρα κρασαρει το sms και στο international χαθηκαν ολες οι γλωσσες...τα απεγκατεστησα γιατι εδω στη ξενιτια δεν τα χρησιμοποιω...τι να κανω τωρα???:( ξεχασα να πω οτι εξαφανιστηκαν ολα τα πακετα απο το repo...υπαρχει μονο αυτο το καινουργιο που βαλατε...δοκιμασα να επαναγκαταστησω το repo αλλα τζιφος... και το safari κρασαρει...τι γινεται ρε παιδια??? ρε παιδια τα παντα κρασαρουν!!!!τι κανω?? μαλλον ηθελε το χρονο του...οοουυυφ και τρομαξα...ολα καλα...sorry.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts