Makis128 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Τα βουνα της Τρέλας του Lovecraft παλιο καλό fantasy horror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Ο άνθρωπος που κοιμάται - Ζωρζ Περέκ (Περιπου στο μοτιβο της μεταμορφωσης του Καφκα) Ok.. παρτε και μια γευση απο πριν για να μη με κυνηγατε μετα!.. ΛΟΥΛ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhill66 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 ΓΚΕΜΜΑ μνημειο φιλοσοφιας ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 (edited) Πολύ καλά αστυνομικά της Καμίλα Λέκμπεργ. Όλη η σειρά με την Ερίκα Φαλκ. Τα έχω βρει σε Audio book. Βγάζω βόλτα την κόρη μου με το καρότσι. Κοιμάται κι εγώ ακούω :) Edited April 11, 2021 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hungrybees Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Τα βουνα της Τρέλας του Lovecraft παλιο καλό fantasy horror Πολύ καλό. Το έχω διαβάσει και εγώ. Επίσης εξαιρετικό είναι και το "The Case of Charles Dexter Ward". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 καλησπερα πεφτει πολυ μεγαλη διαφημιση στο βιβλιο<< μια νυκτα του Αυγουστου !>> αυτο εδω https://www.psichogios.gr/el/mia-nyxta-toy-aygoystoy.html το εχει διαβασει κανενας; δειχνει την σπιναλογκα στην διαφημιση και μου φαινεται οτι δειχνει και τους ηθοποιους απο την σειρα Νησι του μεγκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Απέχοντας από την ανάγνωση ενός βιβλίου αρκετό καιρό, έτυχε αυτές τις ημέρες να βρω κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον, ο τίτλος του βιβλίου είναι "Οι νέες ιδέες" μόλις άρχισε να κυκλοφορεί όπως με ενημέρωσαν και ήδη παιδιά εάν και ξεφυλλίζω ακόμη τις πρώτες σελίδες, έχει ενδιαφέρον. Φανταστείτε πως είναι όλα τα νέα δεδομένα της εποχής μας συμπυκνωμένα σε 320 σελίδες. Ουσιαστικά με αυτό το σύγγραμμα θα βρείτε απαντήσεις σε πάρα πολλά ερωτήματα για να κατανοήσετε σχεδόν τα πάντα, το πως διαμορφώνεται σήμερα η μόδα σε διατροφή, τι είναι η εποχή των κρυπτονομισμάτων, και άλλα. Αξίζει... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nargiles_82 Δημ. June 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2022 Στην παρούσα φάση διαβάζω ένα βιβλίο Τολστόι, Άννα Καρένινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavierr Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Neverwhere του Neil Gaiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loras4 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Beartown του Φρέντρικ Μπάκμαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts