Jump to content

Makis128

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Makis128

  1. Πολύ ωραίο το βίντεο με πολυ καλή ποιότητα και σταθεροποίηση. Μπορούμε να μάθουμε απο ποιό κινητό έχει τραβηχτεί?
  2. Εγω με τα τελευταια μετρα που ειδα νομίζω οτι επιτρέπεται μόνο για λόγους αθλησης κωδικός 6 και κωδικος 1 για γιατρο, υπηρεσια κτλ. Τώρα που δεν εχει αγορές click away click inside ktl πλέον με 2 νομιζω ότι δεν μπορώ να πάω σε άλλο Δήμο. Μακάρι να μην ισχύει όμως.
  3. :lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: πολυ γελιο :D ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρεις ξανθιές το σκάνε από τη φυλακή που ήταν έγκλειστες. Η μία προλαβαίνει και παίρνει μαζί της μία σκάλα, η δεύτερη ένα κομμάτι σκοινί και η τρίτη μια τεράστια πέτρα πάνω από 30 κιλά και αρχίζουν και τρέχουν ενώ από πίσω, τους κυνηγάνε οι φύλακες. – Γιατί πήρες το σκοινί; ρωτάει η πρώτη τη δεύτερη. – Μπορεί να με βοηθήσει. Άμα χρειαστεί να…κάνω καταρρίχηση θα το δέσω σε ένα δέντρο και θα κατέβω, της απαντάει. – Εσύ γιατί πήρες την σκάλα; – Μπορεί να με βοηθήσει, άμα φτάσω σε αδιέξοδο, θα ανέβω με τη σκάλα και θα καταφέρω να γλιτώσω. Γυρνάνε και οι δύο και κοιτάνε αυτή που τρέχει με την τεράστια πέτρα και τη ρωτάνε: – Εσύ γιατί κουβαλάς την πέτρα; – Μπορεί να με βοηθήσει, τους απαντάει, σε περίπτωση που δω ότι θα με φτάνουν οι φύλακες θα την αφήσω για να τρέξω γρηγορότερα!
  4. Εντάξει πολύ χιονι και ασυνηθιστο για την περιοχή (Αθηνα-Αν. προαστια) αλλά δεν ειχε εδω διακοπές ρευματος κτλ. Αλλου δεν εχω ακομα ρευμα δυστυχως.
  5. Σε μεγάλο Φαρμακείο θα βρεις τα πάντα και σε ειδικό ράφι να δει και να διαλέξεις αλλα με συνηθως τσιμπημένες τιμές. Για εκπτώσεις σε ιντερνετικα φαρμακεια.
  6. Οχι πάνω απο 2 καφεδες τη μερα παιδες δεν κάνει.. ειδικά για νεσκαφε. Ενα Red bull μια στο τόσο για την γεύση και την τόνωση δεν κανει κακο.
  7. ΑΒ και Σκλαβενίτης γιατι έιναι κοντά και με λογικες τιμες στα περισσότερα, ανάλογα και που θα βρεις την καθε εβδομαδα να εχει καλες προσφορές.
  8. Δυστυχως δεν μπορεις να πας απο οσο ξέρω εκτός αν εχεις πολυ καλό λόγο πχ αργότης κτλ. Εδω δεν αφηνουν καλα καλά να πας απο δήμο σε δήμο απο όσο ξέρω.
  9. Τα βουνα της Τρέλας του Lovecraft παλιο καλό fantasy horror
  10. Μια φορα ηταν ενας περσης και ενας προπερσης.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει. Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος: «Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!» Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει: «Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!» Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει: «Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»
×
×
  • Create New...