Jump to content

"Highlight" μελών της buddy list...

Bayern7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό και κατα πόσο είναι υλοποιήσιμο αυτό, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά χρήσιμο και λειτουργικό!

Τι ακριβώς εννοώ: θα πρότεινα τα ονόματα των μελών που έχουμε στην buddy list να εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα στην κέντρική σελίδα, κάτω στα Στατιστικά που λέει τους online users... Kάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται για τους moderators και τον admin!

Προς admin (και όσους γνωρίζουν): είναι εφικτή αυτή η τροποποίηση; :worry:

Προς λοιπά μέλη: Το θεωρείτε χρήσιμο σαν feature, αδιάφορο ή τελείως άχρηστο; :confused:

Χρησιμότατο!

Σκόπευα κι εγώ να προτείνω κάτι ανάλογο, αλλά με πρόλαβες :)

Aχρείαστο, περιττή πολυτέλεια :p ουράνιο τόξο θα γίνει η user list... :wacko: Αν έχεις τέτοια προτίμηση ίσως θα ήταν καλύτερα να μπει σε πιο περίποπτη θέση η buddy llist... ;) κάπου που να φαίνεται μόνιμα ίσως.... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (26 Ιαν. 2004 , 22:43)

Aχρείαστο, περιττή πολυτέλεια :p ουράνιο τόξο θα γίνει η user list... :wacko: Αν έχεις τέτοια προτίμηση ίσως θα ήταν καλύτερα να μπει σε πιο περίποπτη θέση η buddy llist... ;) κάπου που να φαίνεται μόνιμα ίσως.... :confused:

Ναι και αυτό θα μπορούσε να γίνει! Απλά επειδή είναι γεμάτη η κεντρική σελίδα του φορουμ, σκευτηκα ότι θα ήταν πιο ευκολα υλοποιησιμο!

Εγώ λέω να πετάγεται popup κάθε φορά που μπαίνει στο forum κάποιος από τη buddy list.. :p

Συμφωνώ όμως ότι στο σημείο που βρίσκεται τώρα η buddy list, είναι τελείως μα τελείως αχρείαστη! Κάτι πρέπει να γίνει ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμη. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (27 Ιαν. 2004 , 00:14)

Συμφωνώ όμως ότι στο σημείο που βρίσκεται τώρα η buddy list, είναι τελείως μα τελείως αχρείαστη! Κάτι πρέπει να γίνει ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμη. :worry:

Θα μπορούσες να βάλεις την σελίδα "ρυθμίσεις" σαν αρχική σελίδα ή στα αγαπημένα έτσι ώστε κάνοντας ένα κλικ να εμφανίζεται και μαζί της και η Buddy list... εγώ αυτό έχω κάνει... και ένα παράθυρο με τις "ρυθμίσεις" είναι μόνιμα ανοιχτό και του κάνω τακτική ανανέωση, άλλωστε από αυτήν την σελίδα βλέπεις και τα νέα μηνύματα ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Ιαν. 2004 , 00:29)

Θα μπορούσες να βάλεις την σελίδα "ρυθμίσεις" σαν αρχική σελίδα ή στα αγαπημένα έτσι ώστε κάνοντας ένα κλικ να εμφανίζεται και μαζί της και η Buddy list... εγώ αυτό έχω κάνει... και ένα παράθυρο με τις "ρυθμίσεις" είναι μόνιμα ανοιχτό και του κάνω τακτική ανανέωση, άλλωστε από αυτήν την σελίδα βλέπεις και τα νέα μηνύματα ;)

Σωστό κι αυτό. Αλλά ανοίγω συνήθως την main σελίδα για τα νέα και μετά το forum. Γενικά προτιμώ κανονικές λύσεις κι όχι "μπακαλίστικες" (δεν το λέω προσβλητικά φυσικά).. :o

κάτι τέτοιο θα επιβάρυνε πάρα πολύ το forum, καθώς θα είχαμε 3-4 queries παραπάνω ανά χρήστη που είναι on-line... μεγάλο φορτίο...

Γενικά πάντως δεν μπορώ να πω ότι με έχει βολέψει ιδιαίτερα η Buddy list! Και αυτό γιατί οι μισοί και πλέον από αυτούς που είναι μέσα έχουν επιλέξει να φαίνονται off-line... άρα? :confused:

Η ηχητική ειδοποίηση του icq για παράδειγμα είναι σαφώς πιο πρακτική (ακούγεται ένα νοκ-νοκ όταν μπαίνει κάποιος)...αν και πάλι δεν τους βλέπεις όλους... :o

Θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο με ηχητική ειδοποίηση ίσως? :worry:

Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την VIDEOMIX

Ti γράφετε; Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω, αλλα σαs έχω στην Buddy list και δεν μπορώ να δώ τίποτα.http://www.langkawi.dk/l30.gif

exm..mipos ennoeis stin blacklist? :p

http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Ιαν. 2004 , 12:56)

Γενικά πάντως δεν μπορώ να πω ότι με έχει βολέψει ιδιαίτερα η Buddy list! Και αυτό γιατί οι μισοί και πλέον από αυτούς που είναι μέσα έχουν επιλέξει να φαίνονται off-line... άρα? :confused:

Η ηχητική ειδοποίηση του icq για παράδειγμα είναι σαφώς πιο πρακτική (ακούγεται ένα νοκ-νοκ όταν μπαίνει κάποιος)...αν και πάλι δεν τους βλέπεις όλους... :o

Ναι ο Αλέξης έχει δίκιο,το 2ο είναι πρακτικό πολύ,

υγ και εγώ έχω απόκρυψη εισόδου :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Ιαν. 2004 , 12:56)

Siga re Trobocop min anoiksoume kai sampanies aytomata apo to Internet... :p

Xalarwste vre seis. Internet einai, mpaineis kaneis ti douleia sou diaskedazeis kai teleiwse... :p

An sou valoume ixitiko mplip gia kathe filo sou tha to kanoume orxistra ekei pera. Ase pou den ginetai giati den mporei to site na kanei trigger kapoio ixitiko klip ston ypologisti sou... Vasikes arxes Internet.... :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!