Jump to content

Ναρκομανείς! Πως πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι πρεπει να τους συμπεριφερεσαι με συγκεκριμενο τροπο?

ανθρωποι ειναι,δεν χρειαζονται διαφορετικες νορμες συμπεριφορας.

αλλωστε οι περισσοτεροι αυτων εχουν οικογενεια,ατομα να ενδιαφερθουν.

για οσους ειναι "σα τις καλαμιες στον καμπο" συμφωνω πως η πολιτεια θα πρεπει να μεριμνησει(οπως και για ολους τους αλλους) αλλα δεν νοειται να τους προσεχεις λες και ειναι μωρα,μη σου παθουν τπτ.αλλωστε δεν εισαι και υποχρεωμενος.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 134
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλιστα επειδη ειμαι το αντιθετο απο εσενα.Ουτε μεγαλοσωμη ουτε μυωδης εχω πολλες τετοιες εμπειριες.Και ειμαι και εγω Θεσσαλονικη.Αρα αυτο δειχνει οτι ειναι φοβισμενοι..Οταν λεμε αρρωστοι εννουμε με την εννοια τελειως εξασθενιμενοι σωματικα..

freak διαβασε λιγο το πρωτο post στο θεμα.Για να δεις ποια ειναι η ερωτηση..

Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα.. εγώ προσωπικά αποφεύγω να τους δώσω χρήματα για τον προφανή λόγο και απλά φεύγω. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι λίγες φορές μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Αν με πετύχαινε όμως κάποιος σε περιοχή που δεν θα είχε κόσμο ίσως να του έδινα κάποια χρήματα, ανάλογα την περίπτωση κι όλας. Απο την στιγμή που οι ίδιοι δεν θέλουν να σταματήσουν τα ναρκωτικά εγώ απλά τους αποφεύγω, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μου να τους κάνω να αλλάξουν. Διότι αν θέλει μπορεί να βρει βοήθεια και να τα καταφέρει.. και δεν είναι 1-2 άτομα, αλλά αρκετά μεγάλο ποσοστό που τους πετυχαίνεις ακόμα και σε μικρές πόλεις. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν μέτρα και να αρχίσουν να τους "μαζεύουν".

Επισης, ειμαι πολυ μεγαλοσωμος και αρκετα μυωδης, και ποτε δεν εχει ερθει καποιος να μου ζητησει χρηματα.

Δεν παίζει ρόλο και τον batman να δουν θα πάνε να του ζητήσουν ψιλά. Μέσα στη μαστούρα τους δεν κάνουν διαλογη από ποιόν θα ζητήσουν. Μια βόλτα στη Στουρνάρη θα σε πείσει.

Sent neither from iphone nor android phone

ολα στην ζωη ειναι θεμα επιλογων.οι ναρκομανεις ειναι μια κατηγορια ανθρωπων που ουτε λυπαμαι ουτε νιωθω κατι ιδιαιτερο για αυτους.

το να λεει καποιος "κριμα ειναι,εχουν εξαρτηση" κτλ κτλ για μενα αποτελει απλα και μονο μια δικαιολογια.ο καθε ανθρωπος εχει δυσκολιες,αλλα δεν το ριχνει στην πρεζα

επισης το να λεει καποιος "αν τυχει σε σενα" ειναι επισης αστοχο καθως δεν ειναι τζοκερ να μου τυχει,ουτε λακουβα στο δρομο που να μην δω και να πατησω.

ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις αποφασεις,τις πραξεις και τις συνεπειες αυτων.

+1 (ακριβως ο,τι ηθελα να γραψω)

Nα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Βασικά τους λυπάμαι, αλλά έχω επίγνωση ότι μόνοι τους έφτασαν εκεί που έφτασαν ...

Μπορεί η ερώτηση να μην είναι "τι σκέφτεστε για τους ναρκομανείς" αλλά προφανώς το πως τους συμπεριφέρεσαι επηρεάζεται από το τι άποψη έχεις για αυτούς και το πως κατέληξαν εκεί που κατέληξαν.

το θεμα ειναι να απαντας και στην ερωτηση του θεματος.αν ειναι να λες αν συμπαθεις τους ναρκωμανεις αν τους λυπασαι αν εχεις δει ποτε αν εχουν προβληματα στις οικογενειες τους κτλ και να μην απαντας στην ερωτηση παμε μετα σε αλλο θεμα για τα ναρκωτικα γενικα..Παιδια σορρυ αλλα ειμαι σιγουρη οτι υοαρχει αλλο θεμα για ναρκωτικα.Αυτο ειναι πως τους συμπεριφερεστε σε συγκεκριμενη περισταση..Και ειναι και ωραιο θεμα.Μην το παμε αλλου.

Αφού δε γίνεται σαφές από το προηγούμενο ποστ:

Από μέσα μου τους λυπάμαι, αλλά απλά τους προσπερνάω. Έτσι απλά. Αν κάποιος γίνει βίαιος (δε μου έχει συμβεί) φαντάζομαι ότι θα αντιδράσω κι εγώ βίαια (ή θα το βάλω στα πόδια :p).

Γενικώς δεν έχω πολλά περιστατικά μαζι τους. Όταν ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη το πρόβλημα δεν ήταν τόσο έντονο - υπήρχαν πρεζόνια που ζητούσαν λεφτά αλλά μέχρι εκεί.

Στην Αγγλία που μένω τώρα είναι ανήκουστο να περπατάς στο δρόμο και να έρχεται πρεζόνι να σου ζητήσει λεφτά. ;)

Αφού δε γίνεται σαφές από το προηγούμενο ποστ:

Από μέσα μου τους λυπάμαι, αλλά απλά τους προσπερνάω. Έτσι απλά. Αν κάποιος γίνει βίαιος (δε μου έχει συμβεί) φαντάζομαι ότι θα αντιδράσω κι εγώ βίαια (ή θα το βάλω στα πόδια :p).

Γενικώς δεν έχω πολλά περιστατικά μαζι τους. Όταν ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη το πρόβλημα δεν ήταν τόσο έντονο - υπήρχαν πρεζόνια που ζητούσαν λεφτά αλλά μέχρι εκεί.

Στην Αγγλία που μένω τώρα είναι ανήκουστο να περπατάς στο δρόμο και να έρχεται πρεζόνι να σου ζητήσει λεφτά. ;)

Ακριβως, γιατι εκει ειναι Αγγλια,,,τι σημαινει αυτο;;;; σημαινει οτι εκει ξοδευουν ενα μεγαλο ποσοστο του προυπολογισμου για την παιδεια,, που σημαινει μορφωμενες οικογενειες ,οπου συνεπαγεται παιδια με σωστες αρχες και χαρακτηρα που δυσκολα παρασυρονται και να γινουν ναρκωμανεις....

επισης επειδη αυτο το κρατος ειναι οργανομενο φροντιζει για τους ναρκομανεις να τους μαζευει και να τους εχει σε ειδικα κεντρα,,,

στην Ελλαδα δεν συμβαινει τιποτα απο τα παραπανω,,,και για να λυθουν τετοια προβληματα απαιτουν σωστη οργανωση απο το κρατος και ΔΕΝ λυνονται απο τον καθε πολιτη δινοντας χρηματα σε ναρκομανεις,,,

ετσι λοιπον και γω οταν βλεπω καποιον ναρκωμανει στο δρομο και μου ζητησει χρηματα απλα τον αποφευγω, αν με απειλησει κιολας θα αντιδρασω ως ενας πολιτης οπου του απειλουν την σωματικη ακεραιοτητα...(με λιγα λογια θα τον σπασω στο ξυλο αν μπορω:) )

Η λυση αυτου του προβληματος ειναι αδυνατη θα ελεγα γιατι απαιτουνται ριζικες αλλαγες,στην παιδεια συγκεκριμενα μιας και απο κει ξεκινουν ολα, αλλα και σε εργα και υποδομες του κρατους!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ακριβως, γιατι εκει ειναι Αγγλια,,,τι σημαινει αυτο;;;; σημαινει οτι εκει ξοδευουν ενα μεγαλο ποσοστο του προυπολογισμου για την παιδεια,, που σημαινει μορφωμενες οικογενειες ,οπου συνεπαγεται παιδια με σωστες αρχες και χαρακτηρα που δυσκολα παρασυρονται και να γινουν ναρκωμανεις....

Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό απλά οι ναρκωμανείς δεν είναι στη μέση του δρόμου να μου ζητάνε εμένα λεφτά ;)

Μην αρχίσουμε να λέμε τους Άγγλους παιδιά με ... σωστές αρχές και χαρακτήρα γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες :lol:

αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι απλως δεν συμφωνουμε οτι διαφωνουμε;;διαβαζω τοσα ποστ και αφενος βλεπω κατι προσβολες που δεν μου αρεσουν καθολου, κι ας μην απευθυνονται ολες σε μενα, αφετερου δεν νομιζω οτι χρειαζονται, γιατι κανεις μας δεν σας εχει βρισει οσους εχετε αντιθετη αποψη, και πραγματικα δυο μερες τωρα πασχιζω να κρατηθω και να μην αρχιζω να βριζω (αν και για πρωτη φορα απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ εχω μεγαλη διαθεση να βριστω με καποιον συγκεκριμενα...)

ο καθενας μας ειναι ελευθερος να φερεται οπως πιστευει καλυτερα, αλλα κανεις μας δεν μπορει να πεισει τον αλλον για την δικη του αποψη. ουτε εγω προσπαθω να πεισω κανεναν οτι η δικη μου γνωμη ειναι η σωστη, αλλα ελεος μερικα πραγματα με προσβαλλουν σαν ανθρωπο να τα διαβαζω... αν δεν αρεσουν τα επιχειρηματα που προβαλλονται εδω σε καποιον, ας μην τα διαβαζει, δεν εβρισα εγω κανεναν για τα δικα του. αντε γιατι εχω αρχισει να φορτωνω...:mad: κατι εκφρασεις που διαβαζω ας πουμε ειναι για τρελό βρισιδι. ειπαμε να σεβομαστε το χωρο και τους ανθρωπους ομως, ελπιζοντας οτι θα κανουν κι οι υπολοιποι το ιδιο.

η ερωτηση λοιπον του θεματος ειναι σαφης, ο καθενας μας λεει τη γνωμη του κι αυτο καλυτερα να γινεται οσο πιο κοσμια γινεται, φροντιζοντας να μην δειχνουμε συνεχως το χειροτερο μας προσωπο... εκτος πια κι αν μερικοι δεν εχουν αλλο... ;););)

αληθεια εξω τα πραγματα ειναι τα ιδια;; επειδη διαβασα για αγγλια... ας μας πουν τα παιδια που ξερουν και ζουν εκει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...