Jump to content

[iPhone Αξεσουάρ] Θήκες / Ακουστικά / BT / Καλώδια / Φορτιστές κτλ

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι καιρό αντίστοιχες εταιρίες στο εξωτερικό...bamboo κτλ

φίλε μου καλησπέρα

γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως υπάρχουν αντίστοιχες θήκες στο εξωτερικό, ΟΜΩΣ με τα εξής μειονεκτήματα:

1) Οι θήκες από το εξωτερικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ αλλά κατασκευασμένες από καλάμι bamboo με αποτέλεσμα να καταστρέφονται εύκολα, ενώ οι συγκεκριμένες που έχουμε ξεκινήσει να κατασκευάζουμε είναι από ΞΥΛΟ

2) ΚΑΝΕΝΑΣ προμηθευτής του εξωτερικού δεν πρόκειται να αναλάβει να φτιάξει custom θήκη με εγχάραξη οποιουδήποτε σχεδίου ή λογοτύπου ή κειμένου θέλει ο ιδιοκτήτης της, πράγμα που, αν το καλοσκεφθείς κάνει την κάθε θήκη ΜΟΝΑΔΙΚΗ στον κόσμο

Μ αρέσει το αποτέλεσμα. Μπορει να δίνουν όγκο αλλα είναι κάτι το ξεχωριστο.

και όμως..... ο συνολικός όγκος που δίνουν στην συσκευή είναι 1 χιλιοστό σε κάθε πλευρά. όσος όγκος δίνεται από οποιαδήποτε θήκη τέτοιου τύπου

Οι θήκες είναι τέλειες αλλά το πιο ωραίο είναι το μπρελόκ.. κάντε όμως ρε παιδιά και κατι αλλο πέρα από το μήλο.. αν κάνατε το android σίγουρα θα αγόραζα ένα! Καλή δουλειά πάντως εύχομαι να τα πάτε καλά

φίλε μου σίγουρα δεν διάβασες καλά το αρχικό πόστ

μπορεί να κατασκευαστεί ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΔΙΟ!!!!!!!

επιγραμματικά να σου παραθέσω 2 ενδεικτικές εικόνες..... και θα κρίνεις από το αποτέλεσμα.....

IMG_0377.JPG

IMG_0333.JPG

Μπραβο στο παλικαρι που εκανε την ιδεα του πραγματικοτητα σε μια πολυ δυσκολη εποχη, και παρολο που ολοι τον συμβουλευαν το αντιθετο, (σε αντιστοιχο forum οταν ρωτησε την γνωμη τους για μια τετοια κινηση).

Προσοχη στο bamboo γιατι σπαει πολυ ευκολα, (αντιστοιχη θηκη απο ebay εσπασε μεσα σε μια μερα), και βεβαια και στην τιμη η οποια ειναι λιγο τσιμπημενη (οι "ιδιες" θηκες στο ebay ξεκινανε απο 7-8 ευρω)

Καλη επιτυχια !!!

να επαναλάβω για άλλη μια φορά πως οι θήκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΒΟΟ αλλά ξύλινες........

φτιαγμένες από ελληνική ΟΞΥΑ, αφρικάνικο ΜΑΟΝΙ ή ελληνική (και πάλι) ΚΑΡΥΔΙΑ

Και πιστευα οτι "καγκουργια" υπαρχει μονο στα αυτοκινητα με τις αεροτομες και τα φουσκωματα.....:lol:

χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, κρίνεις χωρίς να λεπτομερίσεις ή να δεις με τα μάτια σου ζωντανό το αντικείμενο. επίσης, κάτι που εσύ ίσως θεωρεις "καγκουργιά" (το γάμμα γιατί το έβαλες άραγε?) μπορεί κάποιος άλλος να το λατρεύει και, τέλος, δεν νομίζω ότι έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις την δουλειά του άλλου με τέτοιους χαρακτηρισμούς επειδή ισως δεν είναι του γούστου σου........ το ότι εμένα ίσως δεν μου αρέσει το nick σου, μου δίνει το δικάιωμα άραγε να σε κατατάξω στους κάγκουρες? δεν νομίζω.....

Σαν πρώτο μου επίσημο ποστ, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΘΕΡΜΑ τους administrators του http://www.myphone.gr για την αγάπη που έδειξαν σε αυτή την προσπάθεια που έχω ξεκινήσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

να τονίσω πως εκτός από τα αντικείμενα που ήδη έχετε δει και τα οποία είναι κατασκευασμένα ΕΔΩ στην Ελλάδα (σε λίγες ημέρες ο mythoszzz θα δει την σειρά κατασκευής με τα μάτια του προσκαλεσμένος στο εργαστήριο κατασκευής), και τα οποία κατασκευάζονται από παρθένα υλικά, στο ΧΕΡΙ, με όλο το μεράκι που μπορεί να έχει ένας τεχνίτης για την δουλειά του και τον σεβασμό που απαιτεί η οποιαδήποτε απαίτηση κάθε πελάτη.

μπορείτε να με ρωτήσετε το οτιδήποτε θέλετε ή σας έρθει στο μυαλό, όσο τρελό ή ακραίο μπορεί να ακουστεί και, μαζί, θα φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Πάντα προτού κατασκευαστεί κάτι, θα δείτε πρώτα μοντέλο και προσχέδιο σε τρισδιάστατους φωτορεαλισμούς, ώστε να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.

το email μου είναι το alexakisd@gmail.com ή το info@tagmydevice.gr και μόλις στείλετε κάποιο σας μήνυμα, άμεσα θα ανταποκριθώ.

σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για το καλωσόρισμα και την αγάπη που μου δείχνετε

Δημήτρης Αλεξάκης

Ξύλινη Θήκη τύπου "πουγκί" (pouch) κατασκευασμένη από τους ίδιους τύπου ξύλου όπως και οι υπόλοιπες που ηδη ξέρετε....

ακολουθούν φωτογραφίες.....:

001.jpg

002.jpg

004.jpg

Ξύλινα Dock Stations σε τρία μεγέθη με φυσική ενίσχυση του ήχου του τηλεφώνου σας (για όλους τους τύπους iPhone/iPod)...

και πάλι ακολουθούν φωτογραφίες....

IMG_0415.JPG

IMG_0419.JPG

IMG_0416.JPG

Εγω αν και δεν ειμαι πολυ υπερ των θηκων θεωρω πως ειναι μια πρωτοτυπη ιδεα η συγκεκριμενη. Ειδικα η θηκη τυπου πουγκι μου αρεσε περισσοτερο και το stand που ενισχυει τον ηχο ειναι εξυπνο αν και τοσο απλο! Απο εκει και περα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα βαφης του ξυλου. Aυτο θα πηγαινε την παραμετροποιηση ενα βημα παραπερα.

Καλή φάση! Πάντα επικροτώ πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων, εύχομαι να έχει επιτυχία το εγχείρημα! Βλέπω στο facebook ότι φτιάχνεις μπρελοκάκια και από αλουμίνιο. Θα βγάλεις και άλλα σχήματα από αλουμίνιο;

ΥΓ: Τώρα είδα το μπρελοκάκι της ΑΕΚ! Εξαιρετικό!

Edited by bomber21

Καλή φάση! Πάντα επικροτώ πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων, εύχομαι να έχει επιτυχία το εγχείρημα! Βλέπω στο facebook ότι φτιάχνεις μπρελοκάκια και από αλουμίνιο. Θα βγάλεις και άλλα σχήματα από αλουμίνιο;

ναι και πάλι είναι η απάντηση. απλά ζητήστε αυτό που θέλετε....

Μπραβο ! καλες δουλειες να εχετε .

Πάντα επικροτώ τέτοιες προσπάθειες που γίνονται απο Έλληνες

Samsung galaxy s21+

Μπραβο ! καλες δουλειες να εχετε .

Πάντα επικροτώ τέτοιες προσπάθειες που γίνονται απο Έλληνες

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια

Πανέμορφες!!! :):):)

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!! :up:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Μπράβο παιδιά.καλές δουλειες.Ελπίζω να δούμε και για Android κινητά :) .

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Μπράβο γιατί τέτοιες προσπάθειες σε τέτοια εποχή, αξίζει να επιβραβεύονται όχι μόνο στα λόγια αλλα και έμπρακτα. Αν είχα iPhone σίγουρα θα έπαιρνα την θήκη πουγκί. Και πάλι συγχαρητήρια.

Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι αν πεσει κατω δεν απορροφαται κανενας κραδασμος. Θα μου πεις ειναι αλλο στυλ σωστα... Κατα τα αλλα συγχαρητηρια στον φιλο για την κατασκευη σε ολες τις μορφες φαινεται πολυ καλη.
Μάριος...

Εγω αγοράσει 1 stand κ 2 μπρελοκ!!!!!ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη :)Μιλαμε για επαγγελματία με πολυ υπομονή :D:D
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Το μπρελόκ μου άρεσε κάπως.οι θήκες πέρα την πρώτη οι υπόλοιπες έτσι κι έτσι.

Και η πρώτη μου φαίνεται κάπως χοντρή.

Όπως και να χει,γούστα είναι αυτά όμως σαν προσπάθειά καλή.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κάτι πρωτότυπο που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Πολύ καλή σκέψη παιδιά, συνεχίστε με ακόμη πιο δημιουργικές ιδέες!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Νάστε καλά όλοι όσοι μας στηρίζετε. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Κάθε συμβουλή ή παρατήρηση να ξέρετε πως σημειώνεται και πως, κάθε στραβό διορθώνεται...

• The title was changed to [iPhone Αξεσουάρ] Θήκες / Ακουστικά / BT / Καλώδια / Φορτιστές κτλ
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned