Dead Angel Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ίσως του χρόνου εάν αναβαθμιστεί και πάλι ο επεξεργαστής του iPhone oι πιθανότητες να ειναι καλύτερες Προς το παρόν, υπάρχει το HTC Hero και περιμένουμε και το Nokia N900 Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 και αυτο εδω τι ειναι? παντως δεν νομιζω να ειναι τοσο θεμα επεξεργαστη, αλλα κατα ποσο θελουν να το βαλουν Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Aυτό το βίντεο είναι 2 χρόνων και δεν υπάρχει πια. Το πιο κοντινό σε flash που μπορείς να πετύχεις στο iPhone είναι το iMobileCinema που θα βρεις στο Cydia. *Xρειάζεται jailbreak φυσικά αλλά και πάλι δεν είναι πλήρες flash player Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteric Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Λοιπον για σας στισ 10 Σεπτεμβριου παραλαμβανς το iphone 3gs 16gb!Θελω να κανω μια ερωτηση!Εαν υπαρχει πιθανο προβλημα στην συσκευη θα μου την αντικαταστησει η cosmote?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εξαρτάται από το πρόβλημα. Δεν σημαίνει ότι αν έχει πρόβλημα αμέσως στο sevice και αντικατάσταση ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteric Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Απλα επειδη θα δωσω 570 ευρω θελω το τηλεφωνο να δουλευει αψογα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 ποσο σας κραταει η μπαταρια στο 3gs???? ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο 3gs περιγραψτε αν θελετε και τι χρηση κανετε και αν το φορτιζεται απο μπριζα η' απο usb Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Λοιπον για σας στισ 10 Σεπτεμβριου παραλαμβανς το iphone 3gs 16gb!Θελω να κανω μια ερωτηση!Εαν υπαρχει πιθανο προβλημα στην συσκευη θα μου την αντικαταστησει η cosmote?? Άντε και σου απάντησε κάποιος θετικά (ή αρνητικά). Τι σχέση έχει αυτό και πόσο δεσμευτικό είναι για την ίδια την COSMOTE; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Ε, μη το γρουσουζεύεις κι εσύ :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Νομίζω ότι γενικότερα δεν υπάρχει καθορισμένη απάντηση στις ερωτήσεις σου... Η παίρνεις μία συσκευή και έχει κάποιο ελάττωμά ανεξαρτήτου τιμής και την γυρνάς πίσω, η είναι άψογη και την χαίρεσαι μέχρι να την βαρεθείς η την πουλήσεις... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Ε, μη το γρουσουζεύεις κι εσύ :) Κανονικά πρέπει να δίνουμε απαντήσεις με disclaimers από κάτω ... Η παρούσα απάντηση δίνεται με κάθε επιφύλαξη και χωρίς ουδεμία δέσμευση, κλπ κλπ :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Περίπου 2 μέρες. Λίγο internet/e-mail (κανένα μισάωρο και τις δύο μέρες, μπορεί και λιγότερο), μια ώρα περίπου iPod και 1 ώρα σε κλήσεις. Στην αρχή μου κράταγε λιγότερο αλλά αφού τις πρώτες φορές το φόρτισα πλήρως αφού η μπαταρία ήταν κάτω από το 20% έστρωσε. Πάντως στο 3G η μπαταρία ήταν ελάχιστα καλύτερη. Η φόρτιση γίνεται συνήθως από τη πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Με χρήση μόνο τηλέφωνα / αναμονή, 2 και άνω: ( μάλιστα με αυτή την χρήση μου έκλεισε στις 4 μέρες) Mε χρήση τηλέφωνα και internet/Mail 2 μέρες: Με χρήση τηλέφωνα internet / Mail / Games / Music / Photos / και install εφαρμογές και δοκιμών τους 1 μέρα με το ζόρι: Άρα δεν ψηφίζω γιατί έχει να κάνει με την χρήση που κάνεις.... :) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Eμενα μιση μερα με το ζορι..... Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Παιδιά γνωρίζει κανείς που να παω στην Πάτρα ώστε να το βρώ πιο εύκολα? χωρις μεγαλο χρονο αναμονης σε λιστες κλπ.... αλλα μεσω vodafone γιατι εχω την αναβαθμιση μου...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 απο πριζα,με 30 λεπτα παιχνιδια-εφαρμογες,5-10 μνματα,5-10 λεπτα κλησεις και αντε λιγο σερφαρισμα και ανοικτο ολο το βραδυ κραταει 1-1,5 μερα. ψαχνω να αγορασω καποιον μικρο φορτιστη να τον κουβαλαω μαζι μου.χαλαλι ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 απο πριζα,με 30 λεπτα παιχνιδια-εφαρμογες,5-10 μνματα,5-10 λεπτα κλησεις και αντε λιγο σερφαρισμα και ανοικτο ολο το βραδυ κραταει 1-1,5 μερα. ψαχνω να αγορασω καποιον μικρο φορτιστη να τον κουβαλαω μαζι μου.χαλαλι ομως! Θα μου κανεις μια χαρη??????θα κοιταξεις το βραδυ ενω ειναι σε αναμονη ποση μπαταρια χαλαει?????? Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Με χρήση μόνο τηλέφωνα / αναμονή, 2 και άνω: ( μάλιστα με αυτή την χρήση μου έκλεισε στις 4 μέρες) Mε χρήση τηλέφωνα και internet/Mail 2 μέρες: Με χρήση τηλέφωνα internet / Mail / Games / Music / Photos / και install εφαρμογές και δοκιμών τους 1 μέρα με το ζόρι: Άρα δεν ψηφίζω γιατί έχει να κάνει με την χρήση που κάνεις.... :) αυτο ακριβως:) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteric Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Παιδιά γνωρίζει κανείς που να παω στην Πάτρα ώστε να το βρώ πιο εύκολα? χωρις μεγαλο χρονο αναμονης σε λιστες κλπ.... αλλα μεσω vodafone γιατι εχω την αναβαθμιση μου...:blink: Εποισημη ενημερωση cosmote που λογικα ισχυει και για vodafone ειναι στις 10 Σεπτεμβριου!!(Εννοω πως τοτε ερχονται νεες παραλαβες αφου τωρα δεν υπαρχουν αποθεματα!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εποισημοι ενημερωσει cosmote που λογικα ισχυει και για vodafone ινε στης 10 Σεπτεμβριου!!(Εννοω πως τοτε ερχονται νεες παραλαβες αφου τωρα δεν υπαρχουν αποθεματα!!) και εγω για τοτε ακουσα. Μου ειπαν μαλιστα οτι θα ερθουν και αρκετα κομματια. Φιλε lefteric btw η ορθογραφια σου σκοτωνει...:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pot Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 υστερα απο αρκετο καιρο αποφασισα να αγορασω το iphone 3gs. το μονο λιγο που με κραταει και θα ηθελα να ρωτσωαν γνωριζει κανεις κατι ειναι οτι αν υπαρχει περιπτωση μεσα στο επομενο διαστημα κυκλοφορησει νεο iphone?διοτι απο οτι ειδα αυτο ειναι απλα μια αναβαθμισμενη συσκευη.αλλωστε δεν ειναι λιγα και τα χρηματα ωστε αν βγει το καινουργιο να ειναι αυκολο να γινει αντικατασταση. γνωριζει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 iphone νεο και πιθανόν ριζικά διαφορετικό,θα βγει στην αμερική τον Ιούνιο που έρχεται Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Μάλλον το επόμενο Καλοκαίρι θα βγει, δεν περιμένουμε κανένα άλλο εκτός από iPod που θα παρουσιαστούν σύντομα. Οι διαφορές όμως είναι πιο πολλές από όσες μπορεί να νομίζεις. Είναι πολύ πιο γρήγορο το iPhone 3GS καθώς διαθέτει επεξεργαστή 600 MHz σε σχέση με το προηγούμενο, διπλάσια RAM, 16/32GB, ψηφιακή πυξίδα, κάμερα 3 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο, HSDPA 7.2 Mbps και καλύτερη οθόνη (βασικά έχει μια ειδική επίστρωση που βοηθάει στις δαχτυλιές) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pot Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 ευχαριστω πολυ απλα αρχικα η σκεψη μου ηταν να το παρω τωρα η να περιμενω για το επομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 πάρτο τώρα..πραγματικά,μόλις το δουλέψεις 1-2 μέρες θα δεις οτι όλα τα άλλα ειναι συμβιβασμός Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts