dimikord Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ναι, φυσικά. Συλλέγει πληροφορίες από GPS, WiFi καθώς και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και σου δίνει το ακριβές στίγμα της συσκευής σου επάνω στο χάρτη. Δοκίμασε ξανά.ενταξει το εκανα,απλα ηθελε στησιμο απο την αρχη για να το κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Πέδες sorry αν γραφω σε λάθος μέρος αλλά ξέρεται κανένα καλό service για Θεσσαλονίκη κυρίως για να στείλω το κινητο μου iphone 3gs γιατί έχει πρόβλημα! να πω ότι το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι προσπάθησα να το φορτίσω μια μέρα στο αυτοκίνητο μου και ενώ έδειχνε οτι φορτίζει αυτό δεν φόρτιζε και από τότε όταν ξεφόρτωσε τέλειος η μπαταρία αυτό πάπαλα δεν ξανά άνοιξε ποτέ! το έστειλα το κινητό να το δούνε σε ένα κατάστημα στην Αθήνα στο 9 volto και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι στο power ac έτσι μου το είπαν αλλά επειδή δεν είχαν το ανταλλακτικό δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν και κάπου άλλου που το έστειλα στην Θεσσαλονίκη που μου είπαν ότι το έχουν αυτό το ανταλλακτικό μου είπαν ότι τελικά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το πρόβλημα που δεν ανάβει το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Πλήρωσες κάτι για όλη τη διαδικασία? Δεν σε χρεώνουν κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tai Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Καλημέρα σε όλους είμαι Νεο μέλος Θα ήθελα την βοήθεια σας έχω iphone3 g και ξαφνικά οποίος με περνει δεν βγάζει όνομα αλλα άγνωστο χρειάζεστε να κάνει κάτι απο τις ρυθμίσεις ; :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Καλημέρα σε όλους είμαι Νεο μέλος Θα ήθελα την βοήθεια σας έχω iphone3 g και ξαφνικά οποίος με περνει δεν βγάζει όνομα αλλα άγνωστο χρειάζεστε να κάνει κάτι απο τις ρυθμίσεις ; :):) 1) Ολα δουλευαν οκ μέχρι που στο έκανε ξαφνικά? (τότε προτείνω restore μέσω itunes και ξαναπέρασμα των επαφών) 2) Την πρώτη φορά πως πέρασες τις επαφές στο 3G? Από την Sim? 3) Εχεις τσεκάρει την λίστα των επαφών ότι όλα είναι σωστά ταξινομημένα δλδ όνομα και τηλ σε κάθε επαφή? 4) Δοκίμασε να αλλάξεις το sort order των contacts στις ρυθμίσεις. 5) Στις ρυθμίσεις σου βγάζει τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας? 6) Μήπως έχεις διπλοπεράσει τις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπερα σε ολους!!!!!! Πριν λιγο καιρο επεσε στα χερια μου ενα iphone 3g το οποιο εκανα ανακατεσκευη γιατι ηταν σε αθλια κατασταση. Σημερα τελειωσα και ανοιξα το κινητο,το δουλεψα λιγακι και ειδα οτι ηταν πολυ αργο,περιειχε αρχεια και προγραμματα απο τον προηγουμενο χρηστη. Ετσι αποφασισα να κανω πληρη διαγραφη αρχειων και ρυθμισεων για να ερθει στην αρχικη του κατασταση.Το κινητο ηταν φορτισμενο κατα 90%.Μου εβγαλε μηνυμα οτι θα κανει μια ωρα περιπου και πατησα ΟΚ. Στη οθονη εμφανιστηκε το μηλο και μια μπαρα που γεμιζε σιγα σιγα και μολις ολοκληρωθηκε εκανε επανεκινηση.Μετα την επανεκινηση εβγαλε παλι το μηλο και λιγο πιο κατω ενα στρογγυλο που γυρνουσε (σαν το animation των windows 7 ) και εκει που περιμενα να δω την οθονη υποδοχης εκανε παλι επανεκινηση και εμφανισε παλι το μηλο με το στρογγυλο και αυτο κανει συνεχεια απο τοτε,το κινητο δεν ανοιγει. Με ποιο τροπο θα μπορεσω να το κανω να ανοιξει? Γινεται να περασω καποια αλλη εκδοση firmware? Ειμαι τελειως ασχετος με τα iphone,πρωτη φορα επιασα στα χερια μου. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπερα σε ολους!!!!!! Πριν λιγο καιρο επεσε στα χερια μου ενα iphone 3g το οποιο εκανα ανακατεσκευη γιατι ηταν σε αθλια κατασταση. Σημερα τελειωσα και ανοιξα το κινητο,το δουλεψα λιγακι και ειδα οτι ηταν πολυ αργο,περιειχε αρχεια και προγραμματα απο τον προηγουμενο χρηστη. Ετσι αποφασισα να κανω πληρη διαγραφη αρχειων και ρυθμισεων για να ερθει στην αρχικη του κατασταση.Το κινητο ηταν φορτισμενο κατα 90%.Μου εβγαλε μηνυμα οτι θα κανει μια ωρα περιπου και πατησα ΟΚ. Στη οθονη εμφανιστηκε το μηλο και μια μπαρα που γεμιζε σιγα σιγα και μολις ολοκληρωθηκε εκανε επανεκινηση.Μετα την επανεκινηση εβγαλε παλι το μηλο και λιγο πιο κατω ενα στρογγυλο που γυρνουσε (σαν το animation των windows 7 ) και εκει που περιμενα να δω την οθονη υποδοχης εκανε παλι επανεκινηση και εμφανισε παλι το μηλο με το στρογγυλο και αυτο κανει συνεχεια απο τοτε,το κινητο δεν ανοιγει. Με ποιο τροπο θα μπορεσω να το κανω να ανοιξει? Γινεται να περασω καποια αλλη εκδοση firmware? Ειμαι τελειως ασχετος με τα iphone,πρωτη φορα επιασα στα χερια μου. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων. Κανε μια προσπάθεια με hard reset ( πατημένα ταυτόχρονα power και home button για δεκα δευτερόλεπτα περίπου . Αν δεν γίνει κατι σύνδεσε το στο itunes βάλτο σε dfu mode http://www.iclarified.com/player/desktopplayer.swf?enid=1034&meid=7242 και κανε ξανά restore . Μπορείς να περάσεις παλιότερο firmware μονο αν εχεις κρατήσει τα shsh blobs για το firmware που θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κανε μια προσπάθεια με hard reset ( πατημένα ταυτόχρονα power και home button για δεκα δευτερόλεπτα περίπου . Αν δεν γίνει κατι σύνδεσε το στο itunes βάλτο σε dfu mode http://www.iclarified.com/player/desktopplayer.swf?enid=1034&meid=7242 και κανε ξανά restore . Μπορείς να περάσεις παλιότερο firmware μονο αν εχεις κρατήσει τα shsh blobs για το firmware που θέλεις . Ευχαριστω πολυ m7ixalis,τελικα καταφερα να το κανω restore μεσα απο το itunes. Εψαξα αρκετα το φορουμ και απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι το κινητο ηταν jailbreaked και κολλησε οταν το εκανα restore μεσα απο το μενου.Την επομενη φορα θα ξερω. :) Ευχαριστω πολυ και παλι και καλη σου μερα. :) Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramboik Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ρε παιδιά προσπαθώ εδώ και καιρό να περάσω κάτι τραγούδια από τον υπολογιστή στο iphone 3gs και μου λέει ότι η συσκευή έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται ή έχει αποσυνδεθεί τι παίζει εδώ???????????????? :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3j_RsBNBc2I&list=UU6ruNptYyVN-1venmAd2Qcg&index=4&feature=plcp]iOS 6 (beta 3) on iPhone 3GS - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=298FKYi5owM]iOS 6 rondando em um iPhone 3GS/iOS 5 running on iPhone 3GS Performance - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παιδια καλησπερα μια φιλη μου εχει το εξης προβλημα μια μερα το ειχε αφησει ξεφορτιστο και οταν πηγε να το βαλει να φορτωσει την εβγαζε μονο πρασινη εικονα τιποτα αλλο.. τι γινετε ξερει κανεις? ευχαριστω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παιδια καλησπερα μια φιλη μου εχει το εξης προβλημα μια μερα το ειχε αφησει ξεφορτιστο και οταν πηγε να το βαλει να φορτωσει την εβγαζε μονο πρασινη εικονα τιποτα αλλο.. τι γινετε ξερει κανεις? ευχαριστω :) Αν δεν ενεργοποιείται με κανέναν τρόπο, μόνο με restore θα τη βγάλει καθαρή . Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Αν δεν ενεργοποιείται με κανέναν τρόπο, μόνο με restore θα τη βγάλει καθαρή . ευχαριστω για την απαντηση πως γινετε αυτο μηπως υπαρχει κανα παιδι απο αθηνα να το κανουμε παρεα ρε παιδια? ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 ευχαριστω για την απαντηση πως γινετε αυτο μηπως υπαρχει κανα παιδι απο αθηνα να το κανουμε παρεα ρε παιδια? ευχαριστω προκαταβολικα :) Είναι αρκετά εύκολο . http://www.goodbyte.gr/phones/tutorial-iphone-restore-and-jailbreak-on-ios-4-3-3-4323/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Installing iOS 6 on the iPhone 3GS http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2012/09/3GS-iOS-6-640x390.jpg http://arstechnica.com/apple/2012/09/tempting-fate-installing-ios-6-on-the-iphone-3gs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 παιδια καλησπερα μια φιλη μου εχει το εξης προβλημα μια μερα το ειχε αφησει ξεφορτιστο και οταν πηγε να το βαλει να φορτωσει την εβγαζε μονο πρασινη εικονα τιποτα αλλο.. τι γινετε ξερει κανεις? ευχαριστω :) Να το αφήσει για αρκετή ώρα στην πρίζα!!! Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Κοιταζα σε καποια threads για jailbreak αλλα δεν εβγαζα ακρη, δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ με το θεμα. Εχω ακομη το πρωτο iPhone 2G. Με την AT&T δηλαδη το ειχαν στειλει απο το Αμερικα και το εχω στο συρταρι με τα τελευταια updates αλλα ειναι κλειδωμενο και ζηταει ενεργοποιηση απο iTunes. Καπου θυμαμαι οτι ελεγαν πως η AT&T το ξεκλειδωνει. Στη τελικη, και j/b αν γινεται να το κανω με ευκολια... why not. Μια βοηθεια please θα ηταν οτι επρεπε. :) Edited September 28, 2012 by sakiss Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Κοιταζα σε καποια threads για jailbreak αλλα δεν εβγαζα ακρη, δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ με το θεμα. Εχω ακομη το πρωτο iPhone 2G. Με την AT&T δηλαδη το ειχαν στειλει απο το Αμερικα και το εχω στο συρταρι με τα τελευταια updates αλλα ειναι κλειδωμενο και ζηταει ενεργοποιηση απο iTunes. Καπου θυμαμαι οτι ελεγαν πως η AT&T το ξεκλειδωνει αλλα δεν εχω καταφερει να βρω το σχετικο section για να δω πως μπορει να γινει. Στη τελικη, και j/b αν γινεται να το κανω με ευκολια... why not. Μια βοηθεια please θα ηταν οτι επρεπε. :) Ολα τα πρώτης γενιάς iPhone AT&T ξεκλειδώνουν. Διάβασε εδώ και θα είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Καλησπερα. Βρηκα το iphone 3g αναβαθμισμενο σε 3gs στα 180. να το χτυπησω? Μπορει απο την εκδοση 4.2.1 να παει στην 6???? Οποιος γνωριζει μου λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 3g αναβαθμισμένο σε 3gs;;;;;;;;;; από πότε;;;; δεν υπάρχει αυτό που λες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 3g αναβαθμισμένο σε 3gs;;;;;;;;;; από πότε;;;; δεν υπάρχει αυτό που λες ;) Αχ δεν ξερω απο iphone, γι αυτο ρωταω!!! Τελευταια αναβαθμιση του λογισμικου σε 4.2.1 και λεει οτι εχει τα χαρακτηριστικα του 3gs. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=2424 Δηλαδη ποσο πιθανο ειναι το δεξι μοντελο με την αναβαθμιση να εχει τα χαρακτηριστικα του αριστερου? Ισχυει???? :confused: Πριν ειχε 2αρα καμερα και τωρα εχει 3, κατι, τραβαει και βιντεο. και λογικα θα εχει και την 256ram. αλλα ειναι το 3g????? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Αχ δεν ξερω απο iphone, γι αυτο ρωταω!!! Τελευταια αναβαθμιση του λογισμικου σε 4.2.1 και λεει οτι εχει τα χαρακτηριστικα του 3gs. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=2424 Δηλαδη ποσο πιθανο ειναι το δεξι μοντελο με την αναβαθμιση να εχει τα χαρακτηριστικα του αριστερου? Ισχυει???? :confused: Πριν ειχε 2αρα καμερα και τωρα εχει 3, κατι, τραβαει και βιντεο. και λογικα θα εχει και την 256ram. αλλα ειναι το 3g????? :confused: Με αυτα που γραφεις νομιζω οτι δεν θα σου ηταν χρησιμο ενα iPhone :lol: Δεν γινεται να αλλαξουν τα χαρακτηριστικα ενος τηλεφωνου. Αλλο να κανεις αναβαθμιση το λογισμικο και αλλο να αλλαξεις το υλικο. Το δευτερο δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Με αυτα που γραφεις νομιζω οτι δεν θα σου ηταν χρησιμο ενα iPhone :lol: Δεν γινεται να αλλαξουν τα χαρακτηριστικα ενος τηλεφωνου. Αλλο να κανεις αναβαθμιση το λογισμικο και αλλο να αλλαξεις το υλικο. Το δευτερο δεν γινεται. Για αυτο μου εκανε εντυπωση! Γιατι οταν ρωτησα για την καμερα μου ειπε οτι εχει 3αρα και οτι τραβαει και βιντεο. οταν ομως ρωτησα ποιο ειναι το 3g η το 3gs, μου ειπε το πρωτο και το εδειξα κιολας και το επιβεβαιωσε. κατι παιζει εδω πιθανοτητα :worry: Α, και οτι εκανε την αναβαθμιση λογισμικου σε 4.2.1. Ποιο ειναι αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Λοιπόν για να διαπιστώσεις το ποια συσκευή είναι, παρατήρησε στη πλάτη της συσκευής τα γράμματα. Στο 3G τα γράμματα είναι γρι και μη γυαλιστερά. Αντιθέτως, στο 3GS είναι γυαλιστερά ασημένια, όπως και το λογότυπο (μήλο) της Apple. Δες τη συνημμένη εικόνα. ΥΓ: Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση iOS για το 3G είναι η 4.2.1. Edited October 3, 2012 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Σ'ευχαριστω πολυ ;) Επιπλεον συν το οτι το 3g δεν τραβαει ληψη βιντεο ενω το 3gs εχει βιντεο κανονικα και το 3gs εχει 3.15mpix camera εναντι 2mpix του 3g.. απο οτι καταλαβα... Edited October 4, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts