karav104 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παιδια πως μπορω με το winscp να κανω copy τις επαφες μου? εχω κανει JB Βασικα δεν ξερω που να ψαξω μεσα στο winscp που πρεπει να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παιδια πως μπορω με το winscp να κανω copy τις επαφες μου? εχω κανει JB Βασικα δεν ξερω που να ψαξω μεσα στο winscp που πρεπει να παω? Για τσέκαρε αυτά... /var/root/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedb /var/root/Library/AddressBook/AddressBookImages.sqlitedb Αν κ είναι από παλιά που είχα JB, δε ξέρω αν έχουν αλλάξει μετά από κάποιο iOS. ---------------- Now playing on iTunes: Immortal Technique - The Message & The Money via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karav104 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 δεν βλεπω μεσα κατι σχετικο με τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Αυτό είναι για backup. Δε ξέρω αν μπορείς μέσα από αυτό να τις "εξάγεις" με κάποιο τρόπο. ---------------- Now playing on iTunes: Immortal Technique - No Mercy via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα .. πηρα ενα μεταχειρισμενο iphone 3g για να το κανω δωρο στην κοπελα μου . φορουσε εκδοση 3 ηταν γεματο προγραμματα και πολυ αργο.. του εκανα update σε 4.2.1 αλλα δεν πιανει σημα ,για την ακριβεια βγαζει : καμια υπηρεσια .. αρα ηταν κλειδωμένο ; το εχω κανει jb αλλα απο σημα δεν ...μπορω να κανω κατι ; ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Στην 4.2.1 δεν υπαρχει δυνατοτητα να "κλειδωνει" και η οθονη να μην "γυριζει" ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakos16v Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 καλησπερα σε ολους σας ειμαι νεος χρηστης στο forum σας... Λοιπον ειμαι κατοχος και εγω ενος iphone3gs και σημερα το εkανα update σε 5.0.1 και εχω προσεξει τα εξης δυο προβληματα... 1ον η μπαταρια καταναλωνεται πολυ ευκολα και 2ον και το ποιο συμαντικο ειναι πως δεν συνδεεται καθολου στο (wifi) που ειναι και το κυριως προβλημα βρισκει δικτια αλλα δεν μπαινει κατηολου...πριν δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα δουλευε αψογα... αν ξερει καποιος να μου πει να κανω κατι θα το εκτιμουσα πολυ... Εκανα restore μεσω itunes αλλα τιποτα το προβλημα παραμενει! υπαρχει καποιος τροπος τωρα να γυρισω στο λογισμικο που ημουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα :το κυκλικό κουμπι που χρησιμοποιήσουμε για να παμε στο μενού δεν πιάνει τόσο καλα σχεδόν δεν πιάνει καθόλου μόνο άμα το πατησεις δυνατά. Δύστηχως είμαι εκτός εγγύησης κ απο αμέλεια δεν πρόλαβα την αντικατάσταση όσο ήμουν στην εγγύηση :mad: τι μπορω να κάνω; Έχει τύχη σε κανένα το ίδιο; :) Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 μάλλον πας για αλλαγή. πιάνουν τα χέρια σου; αν ναι, ψάξε τι πρεπει να αλλάξεις και προχώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Τελικα, αποφασισα να ξανα-αλλαξω τα παντα ( :P ) και αυτο που δημιουργουσε το προβλημα ειναι το digitizer (το γυαλι πανω σπο την lcd οθονη), το οποιο ενω δεν ειχε παθει εμφανη ζημια (σπασιμο, κτλ), προφανως λογω κακης κατασκευης των κινεζικων του ebay, ειχε καποια κακη επαφη. Μετα την αλλαγη δουλευουν ολα οκ. :D Παρεμπιπτοντως, περασα απο apple store (Λονδινου) και οταν τους ειπα το προβλημα μου ειπαν να κλεισω ραντεβου για να μου αλλαξουν την οθονη με κοστος περιπου 89 λιρες ) Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το παλιο μου 3G απλα δεν ακουει το πανω μερος της οθονης.Ηλπιζα να μην χρειαστει να 3αναλλαξω το digitizer γιατι ειναι βαρετη διαδικασια αλλα τωρα θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Renaki84 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα σας! Αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα: Έχω ένα iPhone 3GS, 16GB, τρέχει το IOS 5,1 και όταν στέλνω μήνυμα σε κάποιον μερικές φορές κάνει το iPhone απο μόνο του αυτόματα επικολληση ενός παλαιότερου μηνύματος που έχω στείλει στο καινούριο μήνυμα που στέλνω. Αυτο που πρόσεξα είναι ότι γράφει κάτι άσχετα γράμματα, για παράδειγμα φγθ και ακριβώς δίπλα ένα παλιό μήνυμα που εχω στειλει, τρώγοντας το μισό από το καινούριο μήνυμα και επικολλάει καποιο παλιο μηνυμα.Στη συσκευή μου όμως δεν φαίνεται οτι εχω στειλει τετοιο μηνυμα, φαινεται αυτο που εγραψα. μόνο στη συσκευή αυτού που παραλαμβάνει το μήνυμα φαινεται. Υπάρχει καποιοσ τρόπος να το διόρθωσω αυτο; Παράθεση Renaki84 :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα σας! Αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα: Έχω ένα iPhone 3GS, 16GB, τρέχει το IOS 5,1 και όταν στέλνω μήνυμα σε κάποιον μερικές φορές κάνει το iPhone απο μόνο του αυτόματα επικολληση ενός παλαιότερου μηνύματος που έχω στείλει στο καινούριο μήνυμα που στέλνω. Αυτο που πρόσεξα είναι ότι γράφει κάτι άσχετα γράμματα, για παράδειγμα φγθ και ακριβώς δίπλα ένα παλιό μήνυμα που εχω στειλει, τρώγοντας το μισό από το καινούριο μήνυμα και επικολλάει καποιο παλιο μηνυμα.Στη συσκευή μου όμως δεν φαίνεται οτι εχω στειλει τετοιο μηνυμα, φαινεται αυτο που εγραψα. μόνο στη συσκευή αυτού που παραλαμβάνει το μήνυμα φαινεται. Υπάρχει καποιοσ τρόπος να το διόρθωσω αυτο; Απαξ κι απ το τηλεφωνο σου φευγουν σωστα, το προβλημα επικεντρωνεται αλλου κι οχι σε σενα. Πολλες φορες αντιμετωπισα το ιδιο με συνδυασμο cosmote παροχο και HTC συσκευη του παραληπτη. Κοιταξε αν στο κανει και σε αλλους κι αν υφισταται σαν προβλημα, κανε πρωτα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου, κι αν δε λυθει restore. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχω το iphone 3gs εδώ και 1,5 χρόνο και πάνω στους 6 μήνες απ όταν το αγόρασα μου χάλασε το κουμπί της σίγασης στα πλάγια.Δηλαδή είτε το έχω κάτω είτε πάνω δεν ανταποκρίνεται.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν αυτό και αν θα το δεχθούν από εκεί που το πήρα για να το επισκευάσει η apple.Eπίσης ξέρει κανείς αν γίνεται να μπει με άλλο τρόπο στο αθόρυβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν ειναι πλεον εντος εγγυησης εφοσον το εχεις 1.5 χρονο. Το εξουσιοδοτημενο service ειναι η arvato. Κανε μια ερωτηση εκει γι' αρχη. Η αλλη λυση ειναι να βρεις στο ebay ανταλλακτικο να το αλλαξεις μονος εαν πιανει το χερι σου. Αθορυβο μπαινει απο τις ρυθμισεις, στους ηχους, που αυξομειωνεις την ενταση οσο θες.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχω jailbroken 4.2.1 και σκέφτομαι να κάνω set up as new device σε μια νεότερη έκδοση πλην της 5... Από άποψη αυτονομίας μπαταρίας, ποια να επιλέξω από τις 4.x.x; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Για μενα η καλυτερη απο αποψη σταθεροτητας κι αυτονομιας, ειναι η 4.3.3... Εαν ομως δεν εχεις κρατημενα τα shsh, δε θα μπορεσεις να μεταβεις παρα μονο στην 5.0.1. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχω κρατημένα από την 3.1.2 μέχρι και την 5.0.1. Shift + Restore και βάζω όποια θέλω.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τοτε μια χαρα! ;) Για μενα η καλυτερη η 4.3.3... Το 3gs το εχω στην 5.0.1 γιατι το εχω για πειραματοζωο. Το 4 που ειναι το βασικο μου, ακλονητο στην 4.3.3. Και μπαταρια, παρασαγκας καλυτερη! ;) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hazogolis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Θελω να μου λυσετε 2-3 αποριες που εχω..Ψαχνω για iphone το 3G μεταχειρισμενο απο Αμερικη ή Αγγλια.. Και θα ηθελα να μου πειτε αν το παρω θα δουλευει κανονικα εδω στην Ελλαδαμε την Sim της Cosmote??τι αλλαγες στο softwear θα δω εγω??δεν θα εχω ας πουμε update απο την Apple...??για ελληνικα μενου δεν το συζητω νομιζω οτι εννοουνται...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 γειά σε όλους κ όλες,έχω το εξής πρόβλημα,μια φίλη μου έδωσε ένα iphone,το 3G μοντέλο,το οποίο αγόρασε από κάποιον,μεταχειρισμένο.Το πρόβλημα είναι ότι όταν βάζει την sim της μέσα,το τηλέφωνο δεν την αναγνωρίζει,και βγάζει στην οθόνη το εικονίδιο να συνδεθεί με το itunes.Επειδή δεν έχω εμπειρία με τα iphone,αλλά τα πάω καλά με τους υπολογιστές γενικά,τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει; ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του με τον οποίο επικοινώνησα μου είπε ότι σε αυτόν δούλευε κανονικά. Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 γειά σε όλους κ όλες,έχω το εξής πρόβλημα,μια φίλη μου έδωσε ένα iphone,το 3G μοντέλο,το οποίο αγόρασε από κάποιον,μεταχειρισμένο.Το πρόβλημα είναι ότι όταν βάζει την sim της μέσα,το τηλέφωνο δεν την αναγνωρίζει,και βγάζει στην οθόνη το εικονίδιο να συνδεθεί με το itunes.Επειδή δεν έχω εμπειρία με τα iphone,αλλά τα πάω καλά με τους υπολογιστές γενικά,τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει; ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του με τον οποίο επικοινώνησα μου είπε ότι σε αυτόν δούλευε κανονικά. Απλά το συνδέεις με τον υπολογιστή και ανοίγεις το iTunes (καλύτερα κατέβασε την τελευταία έκδοση) ... και μετα λογικά θα είναι οκ.. (εκτός κι αν είναι κλειδωμένο αν είναι αγορασμένο από το εξωτερικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 χαίρετε. έχω μια δύσκολη ερώτηση.η γυναίκα μου παρέλαβε οριν καμια εβδομάδα ένα αι φοουν 4, ελαφρως μεταχειρισμένο και όλα πήγαιναν καλά. η μπαταρία της κράταγε 2-3 μέρες με φυσιολογική χρήση (αρκετή ομιλία, λίγο ιντερνετ, κάμποσα μηνύματα κλπ). ξαφνικά, από προχθές, η μπαταρία εκφορτίζεται μέσα σε 12 περίπου ώρες χωρίς καθόλου χρήση. τι πιστεύετε ότι φταίει; επίσης, τι εγγύηση έχει (αν έχει) η μπαταρία ή η συσκευή; υ.γ. έχω ήδη απενεργοποιήσει ασύρματα, μπλουτουθ κλπ καλούδια που τρώνε την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 χαίρετε. έχω μια δύσκολη ερώτηση.η γυναίκα μου παρέλαβε οριν καμια εβδομάδα ένα αι φοουν 4, ελαφρως μεταχειρισμένο και όλα πήγαιναν καλά. η μπαταρία της κράταγε 2-3 μέρες με φυσιολογική χρήση (αρκετή ομιλία, λίγο ιντερνετ, κάμποσα μηνύματα κλπ). ξαφνικά, από προχθές, η μπαταρία εκφορτίζεται μέσα σε 12 περίπου ώρες χωρίς καθόλου χρήση. τι πιστεύετε ότι φταίει; επίσης, τι εγγύηση έχει (αν έχει) η μπαταρία ή η συσκευή; υ.γ. έχω ήδη απενεργοποιήσει ασύρματα, μπλουτουθ κλπ καλούδια που τρώνε την μπαταρία. Αποδειξη υπαρχει; Πότε ειναι αγορασενο; Ειναι jb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Απλά το συνδέεις με τον υπολογιστή και ανοίγεις το iTunes (καλύτερα κατέβασε την τελευταία έκδοση) ... και μετα λογικά θα είναι οκ.. (εκτός κι αν είναι κλειδωμένο αν είναι αγορασμένο από το εξωτερικό) το χω κάνει αυτό,αλλά δεν γίνεται τίποτα...το itunes δεν το αναγνωρίζει καν,δεν γνωρίζω από που το είχε αγοράσει αυτός που το είχε πρώτα,τι άλλο μπορώ να κάνω; Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 το χω κάνει αυτό,αλλά δεν γίνεται τίποτα...το itunes δεν το αναγνωρίζει καν,δεν γνωρίζω από που το είχε αγοράσει αυτός που το είχε πρώτα,τι άλλο μπορώ να κάνω; Ψαξε να δεις αν ειναι κλειδωμενο σε καποιον παροχο.. Απο ποια χώρα ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts