vissarion12 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ραδιοφωνο πως μπορουμε να ακουσουμε; εχει δεκτη ραδιοφωνου οπως τα nokia; (ειμαι καλομαθημενος;) η πρεπει να ειμαστε συνδεδεμενοι στο internet για να ακουμε; ειδα στο apple store κατι εφαρμογες ραδιοφωνου αλλα ειναι για οταν εισαι συνδεδεμενος στο διαδικτυο; Επισης αν και εφοσον σας ειναι ευκολο διαφωτιστε με λιγο σε οτι εχει να κανει με πλοηγο για το iPhone 3gs οπως τι προγραμμα μου προτεινετε; ωστε να λειτουργει απροσκοπτα, χρειαζεται να ειμαι συνδεδεμενος στο διαδικτυο για να λειτουργει ο πλοηγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ραδιοφωνο πως μπορουμε να ακουσουμε; εχει δεκτη ραδιοφωνου οπως τα nokia; (ειμαι καλομαθημενος;) η πρεπει να ειμαστε συνδεδεμενοι στο internet για να ακουμε; ειδα στο apple store κατι εφαρμογες ραδιοφωνου αλλα ειναι για οταν εισαι συνδεδεμενος στο διαδικτυο; Επισης αν και εφοσον σας ειναι ευκολο διαφωτιστε με λιγο σε οτι εχει να κανει με πλοηγο για το iPhone 3gs οπως τι προγραμμα μου προτεινετε; ωστε να λειτουργει απροσκοπτα, χρειαζεται να ειμαι συνδεδεμενος στο διαδικτυο για να λειτουργει ο πλοηγος;ραδιοφωνο μονο μεσω wifi η 3g(δεν συμφερει εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα με απεριοριστα mb) για πλοηγο κατα την γνωμη μου navigon,δεν θελει συνδεση η πλοηγηση(ευτυχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ραδιοφωνο πως μπορουμε να ακουσουμε; εχει δεκτη ραδιοφωνου οπως τα nokia; (ειμαι καλομαθημενος;) η πρεπει να ειμαστε συνδεδεμενοι στο internet για να ακουμε; ειδα στο apple store κατι εφαρμογες ραδιοφωνου αλλα ειναι για οταν εισαι συνδεδεμενος στο διαδικτυο; Επισης αν και εφοσον σας ειναι ευκολο διαφωτιστε με λιγο σε οτι εχει να κανει με πλοηγο για το iPhone 3gs οπως τι προγραμμα μου προτεινετε; ωστε να λειτουργει απροσκοπτα, χρειαζεται να ειμαι συνδεδεμενος στο διαδικτυο για να λειτουργει ο πλοηγος; Για ράδιο (με wi-fi) προτείνω αυτήν εδώ την εφαρμογή "TuneIn Radio". Έχει σταθμούς απ' όλο τον κόσμο (ναι, και ελληνικούς!!!!) .. έχει πολύ όμορφο interface και σε ipad και σε iphone ... συν κάποια features όπως sleep time, ή alarm .. Είναι σε 50%-60% προσφορά αυτές τις μέρες ... Δοκιμάστε την, αξίζει! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ακριβως,ειναι μακραν το καλυτερο ραδιο και σε πολυ καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkontos Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 http://www.iphonerepair.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-iphone-3g.html http://www.mobilesolution.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=167 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 hands free με ραδιο πρεπει να υπαρχουν. αν κ ειμαι υπερ του internetikoy ραδιοφωνου...για πολλους λογους Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 hands free με ραδιο πρεπει να υπαρχουν. αν κ ειμαι υπερ του internetikoy ραδιοφωνου...για πολλους λογους Οσα καλά και να έχει το internet-ικό ραδιόφωνο, δεν παύει να κατεβάζει συνεχώς δεδομένα. Πέρα απο το κόστος, τρώς πάρα πολύ ακτινοβολία όταν είσαι πχ. 2 ώρες συνεχόμενα συνδεδεμένος με 3g. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis13 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 γεια σας παιδια,ενδιαφερομαι να αγορασω για iphone 3gs μιας και για το 4 ειναι πολλα τα λεφτα και γενικα δεν εχω ιδεα,αξιζει να το ψαξω για μεταχειρισμενο λετε?εγω εχω ενα νοκια5800 ωσπου ειδα απο εναν φιλο το iphone και εντυπωσιαστηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Λες να το ψαξεις για μεταχειρισμενο..καλυτερα απο καποιο γνωστο ισως κ αν θελει!τα μαγαζια με τα μεταχειρισμενα δεν τα εμπιστευομαι προσωπικα στο θεμα του συγκεκριμενου κινητου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis13 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 αν το ψαξω απο ιδιωτη?υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να εστιασω ωστε να δω οτι ειναι οκ?εννοω μηπως δεν ειναι το γνησιο η μηπως εχει πειραξει κατι και εχει χασει την εγγυηση του κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 καταρχας οσον αφορα την εγγυηση, τα ελληνικα καταστηματα και εταιρειες κινητων δινουν 2 χρονια σε ολα τα κινητα, στο Iphone ειναι ενας. κ παντα με την αποδειξη αγορας, που αποδεικνυει ποτε αγοραστηκε. οποτε αν δε σου δωσει αποδειξη, δεν μπορει να σου "πουλησει" οτι υπαρχει εγγυηση. απο κει κ περα πρεπει εκεινη τη στιγμη να δεις οτι το κινητο δουλευει και ΦΟΡΤΙΖΕΙ κανονικα. μιας κ πρεπει να κανεις λογαριασμο στο itunes κλπ, κ εσυ δεν θαχεις ουτως η αλλως ακομα συνχρονισμενο κινητο, ο μεχρι τοτε κατοχος του θα πρεπει να τον εχει ή να τον επαναφερει. στην ουσια το κινητο ειναι το κλειστο, και διακιολογιες τυπου..δεν εχω νετ εδω, δε μπορω να κανω ενεργοποιηση ξανα, εχω σβησει το λογαριασμο στο itunes μονο υποπτες ειναι..γιατι στην ουσια μπορει το κινητο να μη λειτουργει κ να σου πουλησει φυκια για iphone...οποτε αν βρεις καποιον αγοραστη φροντισε να σου τα εχει αυτα εξασφαλισμενα κ να εχει μαζι του την καρτα που δουλευε το κινητο πριν, ωστε να το ανοιξει κ να δεις οτι λειτουργιες μενου αποκριση ταχυτητα κλπ ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis13 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ευχαριστω φιλε μου για τις συμβουλες,τελικα χθες εκανα το deal και αγορασα μεταχειρισμενο το 3gs μεχρι στιγμης οι εντυππωσεις ειναι οι καλυτερες και ακομα δεν εχω δει ουτε το 1% απο τις δυνατοτητες του πιστευω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) καλημερα σου χρονια πολλα και καλοριζικο!! κεγω πιστευω οτι ακομα εισαι στο "α" της αρχης!!!!χαχα με τον καιρο σιγα σιγα ομως!κεγω ψαχνω γμτ..αλλα δεν βρισκω κατι λιγο οικονομικο. παντως πρωτου ασχοληθεις με σπασιματα και τα συναφη, η γνωμη μου ειναι να το μαθεις πως ανταποκρινεται και τα κολπακι του ετσι οπως ειναι κ μετα πειραματισου!γιατι κ ετσι εχει τα ωραια του!αφου το φας με το κουταλι, σπαστο!!! εννοω παντα software-ικα!! ...... ερωτηση εκτος της απαντησης, αν θελω να δω ποιος απο τα μελη εδω πουλαει καποιο κινητο που θα παω ακριβως..ευχαριστω ! Edited December 31, 2010 by makismas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 ερωτηση εκτος της απαντησης, αν θελω να δω ποιος απο τα μελη εδω πουλαει καποιο κινητο που θα παω ακριβως..ευχαριστω ! Buy and Sell - Mobiles Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια να χουμε. τελικα το 3g iphone το δωσα στη αδερφη μου και τις περασα τις επαφες μεσω σιμ τη επιλογη που εχει το iphone.οσο αφορα τη συνδεση με το λογαριασμο στο itunes να το συνδεσω με το δικο μου λογαριασμο η oxi;γιατι φοβαμαι οτι θα συγχρονισει τις δικες μου επαφες στο δικο της πλεον iphone.αναμενω τη βοηθεια σας για το πως θα μπορω να συγχρονιζω και τα 2iphone στο δικο μου λογαριασμο σ ενα pc.χωρις να μπλεκτει το ενα με το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια να χουμε. τελικα το 3g iphone το δωσα στη αδερφη μου και τις περασα τις επαφες μεσω σιμ τη επιλογη που εχει το iphone.οσο αφορα τη συνδεση με το λογαριασμο στο itunes να το συνδεσω με το δικο μου λογαριασμο η oxi;γιατι φοβαμαι οτι θα συγχρονισει τις δικες μου επαφες στο δικο της πλεον iphone.αναμενω τη βοηθεια σας για το πως θα μπορω να συγχρονιζω και τα 2iphone στο δικο μου λογαριασμο σ ενα pc.χωρις να μπλεκτει το ενα με το αλλο. ο λογαριασμός itunes ( ή σωστότερα το apple id σου) δεν έχει να κάνει με τις επαφές που συγχρονίζονται σε κάθε iphone .. μην τα συγχέεις .. Σε έναν υπολογιστή μπορείς να έχεις πάνω από μία συσκευές συγχρονισμένες χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα .. (εγώ έχω 5 διαφορετικές συσκευές). Αν θέλετε να μοιράζεστε το λογαριασμό κι άρα να έχετε τις ίδιες εφαρμογές (και να τις πληρώνετε μία φορά) το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις sign in με το apple id σου και στις 2 συσκευές που σε ενδιαφέρουν και να συγχρονίσεις με itunes .. κάθε συσκευή είναι μοναδική, και το itunes είναι αρκετά έξυπνο για να καταλάβει ποια από τις δύο συνδέθηκε ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ο λογαριασμός itunes ( ή σωστότερα το apple id σου) δεν έχει να κάνει με τις επαφές που συγχρονίζονται σε κάθε iphone .. μην τα συγχέεις .. Σε έναν υπολογιστή μπορείς να έχεις πάνω από μία συσκευές συγχρονισμένες χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα .. (εγώ έχω 5 διαφορετικές συσκευές). Αν θέλετε να μοιράζεστε το λογαριασμό κι άρα να έχετε τις ίδιες εφαρμογές (και να τις πληρώνετε μία φορά) το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις sign in με το apple id σου και στις 2 συσκευές που σε ενδιαφέρουν και να συγχρονίσεις με itunes .. κάθε συσκευή είναι μοναδική, και το itunes είναι αρκετά έξυπνο για να καταλάβει ποια από τις δύο συνδέθηκε ... οποτε η διαδικασια ειναι οτι ανοιγω πρωτα itunes και μετα συνδεω iphone με pc το itunes βρισκει to iphone κανω set us as new και ειμαι οκ;; ναι θελουμε να χρησιμοποιησουμε ενα λογαριασμο (τον δικο μου) σε 2iphone σ εναν υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλημερα και καλη χρονια προ ημερων ειχα κανει μια ερωτηση σχετικα με το navigon για το εαν εχει φωνητικες οδηγιες στα ελληνικα κατα την οδηγηση για να μην το κατεβασω πληρωσω και μου ειναι αχρηστο μετα, αλλα φωνη βοόντως εν τη ερήμω ουτε την ερωτηση μου δεν βρισκω εψαξα και στα αλλα θεματα αλλα τιποτα δεν την βρισκω συγνωμη εαν βρισκομαι off topic αλλα εχω την εντυπωση οτι εαν μου δινατε μια συνοπτικη απαντηση θα ηταν μεγαλη βοηθεια για εμενα και μικρο ''προβλημα'' για εσασ . Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλημερα και καλη χρονια προ ημερων ειχα κανει μια ερωτηση σχετικα με το navigon για το εαν εχει φωνητικες οδηγιες στα ελληνικα κατα την οδηγηση για να μην το κατεβασω πληρωσω και μου ειναι αχρηστο μετα, αλλα φωνη βοόντως εν τη ερήμω ουτε την ερωτηση μου δεν βρισκω εψαξα και στα αλλα θεματα αλλα τιποτα δεν την βρισκω συγνωμη εαν βρισκομαι off topic αλλα εχω την εντυπωση οτι εαν μου δινατε μια συνοπτικη απαντηση θα ηταν μεγαλη βοηθεια για εμενα και μικρο ''προβλημα'' για εσασ . Ευχαριστω εκ των προτερων. Ναι φίλε μου, το Navigon έχει Ελληνικές φωνητικές οδηγίες. Απλά, πρέπει να έχεις την γλώσσα της συσκευής σου στα Ελληνικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ηθελα να ρωτήσω, η διάρκεια της μπαταρίας ειναι ικανοποιητική. Εχω ακούσει πως εξαντλείται γρήγορα με τις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού (4.0, 4.1, 4.2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ηθελα να ρωτήσω, η διάρκεια της μπαταρίας ειναι ικανοποιητική. Εχω ακούσει πως εξαντλείται γρήγορα με τις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού (4.0, 4.1, 4.2). Κάθε ένας θα σου πεί διαφορετική διάρκεια εδώ. Εμένα πάντος με "κάψιμο", με ανοιχτό wifi, push, browsing, gaming και λίγα sms βγάζει μια μέρα (από 8 το πρωί μέχρι 12-1 το βράδυ) με 3-4 ώρες χρήσεις. Με νορμάλ χρήση (όσο αυτό μπορεί να προσδιοριστεί αντικειμενικά) βγάζει 2 μέρες στο χαλαρό, με ελάχιστο browsing-wifi και μόνο sms και λίγη ομιλία, με 3+ ώρες χρήσης (πάλι στο ίδιο ωράριο). Έχω την 4.1 έκδοση σε iphone 3GS. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 σκεφτομαι να παρω το 3gs.μια ερωτηση παρακαλω.στα μηνυματα αληθευει οτι δεν χωραει 160 χαρακτηρες κ τα χρεωνει σαν διπλα?κ οτι δεν εχει αναφορες παραδωσης?ειναι δυνατον???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 σκεφτομαι να παρω το 3gs.μια ερωτηση παρακαλω.στα μηνυματα αληθευει οτι δεν χωραει 160 χαρακτηρες κ τα χρεωνει σαν διπλα?κ οτι δεν εχει αναφορες παραδωσης?ειναι δυνατον???? Κανένα iPhone δεν έχει 160 χαρακτήρες και αναφορά παράδοσης. Ωστόσο, μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή απο Cydia (BiteSMS) και να έχεις 160 χαρακτήρες. Για αναφορά δεν το έχω ψάξει. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 σκεφτομαι να παρω το 3gs.μια ερωτηση παρακαλω.στα μηνυματα αληθευει οτι δεν χωραει 160 χαρακτηρες κ τα χρεωνει σαν διπλα?κ οτι δεν εχει αναφορες παραδωσης?ειναι δυνατον???? Λέγεται ότι από κάποια iOS και μετά(νομίζω 4.0 ή 4.0.1) ή με κάποιο update στα carrier settings, λύνεται το θέμα με τους 160 χαρακτήρες. Όσον αφορά τις αναφορές παράδοσης, υπάρχει τρόπος και χωρίς να "σπάσεις" το τηλέφωνο, προσθέτοντας ένα πρόθεμα πριν τον αριθμό του παραλήπτη. Κάποιος που έχει καλύτερη μνήμη ας το γράψει εδώ παρακαλώ.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Το έχω γράψει και παλιότερα... Με την έκδοση 4.2.1, απέκτησαν και οι συνδρομητές της cosmote 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Της Vodafone είχαν από παλιότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts