Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν θελω να διαβάσω εμαιλ με ελληνικούς χαρακτήρες απο το κινητό μου τα βγάζει 'κινέζικά'.υπάρχει κάποια ρύθμιση? ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δε το κάνει πάντα αυτό. Και σε μένα ενώ το 90% των e-mail στα ελληνικά εμφανίζεται ΟΚ υπάρχουν μερικά που δε διαβάζονται για τον ίδιο λόγο

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Προσοχη! Πολυ σημαντικο! Βρηκα ακρη εν μερη τι γινεται και βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση! Επειδη γενικα το κινητο με το jailbreak τα παιζει ιδιως οταν βαζουμε πολλα προγραμματα απο cydia και ολο ξηλωνουμε προγραμματα, υπαρχει το ενδεχομενο να κρασαρει καποιο αρχειο στην μνημη του τηλεφωνου. Οποτε η λυση ειναι μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Πολυ σημαντικο! Με το που δειτε γενικα οτι το τηλεφωνο σας κανει κολπα με την μπαταρια κανετε μια καθαρη εγκατασταση απο την αρχη, δηλαδη δεν κανουμε επαναφορα απο καποιο παλαιοτερο back up γιατι το προβλημα θα ξαναμεταφερθει παλι στο τηλεφωνο! Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. Ενοειτε οτι στην συνεχεια κανετε jailbreak κανονικα στο τηλεφωνο αλλα βαζετε προσεχτικα ΜΟΝΟ τις εφαρμογες που χρειαζεστε! Τα πολλα πειραματα και τα ραβε ξηλωνε κανουν κακο στην υγεια της μπαταριας σας!! Edited by gthebest

δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος..κ στην αδελφη μου το κανει αυτο. οχι παντα ομως, εχουμε κανει τεστ, της εχω στειλει το ιδιο μαιλ 50 φορες κ το ιδιο 4 φορες το εβγαλε ετσι..ειναι λιγο περιεργο

Προσοχη! Πολυ σημαντικο! Βρηκα ακρη εν μερη τι γινεται και βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση! Επειδη γενικα το κινητο με το jailbreak τα παιζει ιδιως οταν βαζουμε πολλα προγραμματα απο cydia και ολο ξηλωνουμε προγραμματα, υπαρχει το ενδεχομενο να κρασαρει καποιο αρχειο στην μνημη του τηλεφωνου. Οποτε η λυση ειναι μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Πολυ σημαντικο! Με το που δειτε γενικα οτι το τηλεφωνο σας κανει κολπα με την μπαταρια κανετε μια καθαρη εγκατασταση απο την αρχη, δηλαδη δεν κανουμε επαναφορα απο καποιο παλαιοτερο back up γιατι το προβλημα θα ξαναμεταφερθει παλι στο τηλεφωνο! Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. Ενοειτε οτι στην συνεχεια κανετε jailbreak κανονικα στο τηλεφωνο αλλα βαζετε προσεχτικα ΜΟΝΟ τις εφαρμογες που χρειαζεστε! Τα πολλα πειραματα και τα ραβε ξηλωνε κανουν κακο στην υγεια της μπαταριας σας!!

Σαν να κάνεις format σε PC ένα πράμα. :lol:

Θα το δοκιμάσω γιατί η μπαταρία δεν είναι στα καλά της τελευταία.

Πώς μπορώ να κάνω hard-reset?

Πατάς παρατεταμένα για 10 δεύτερα περίπου μέχρι να δεις το μηλαράκι να εμφανίζεται το home και το power button ταυτόχρονα. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Προσοχη! Πολυ σημαντικο! Βρηκα ακρη εν μερη τι γινεται και βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση! Επειδη γενικα το κινητο με το jailbreak τα παιζει ιδιως οταν βαζουμε πολλα προγραμματα απο cydia και ολο ξηλωνουμε προγραμματα, υπαρχει το ενδεχομενο να κρασαρει καποιο αρχειο στην μνημη του τηλεφωνου. Οποτε η λυση ειναι μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Πολυ σημαντικο! Με το που δειτε γενικα οτι το τηλεφωνο σας κανει κολπα με την μπαταρια κανετε μια καθαρη εγκατασταση απο την αρχη, δηλαδη δεν κανουμε επαναφορα απο καποιο παλαιοτερο back up γιατι το προβλημα θα ξαναμεταφερθει παλι στο τηλεφωνο! Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. Ενοειτε οτι στην συνεχεια κανετε jailbreak κανονικα στο τηλεφωνο αλλα βαζετε προσεχτικα ΜΟΝΟ τις εφαρμογες που χρειαζεστε! Τα πολλα πειραματα και τα ραβε ξηλωνε κανουν κακο στην υγεια της μπαταριας σας!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Τα πάντα με μέτρο και μόνο όταν ξέρουμε τι πειράζουμε. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Πατάς παρατεταμένα για 10 δεύτερα περίπου μέχρι να δεις το μηλαράκι να εμφανίζεται το home και το power button ταυτόχρονα. ;)

Δεν κάνει όμως hard-reset γιατί παραμένει π.χ. ο τηλεφωνικός κατάλογος, η ώρα/ημερομηνία κλπ.

Δεν κάνει όμως hard-reset γιατί παραμένει π.χ. ο τηλεφωνικός κατάλογος, η ώρα/ημερομηνία κλπ.

Άρα το ζητούμενο δεν είναι το hard reset για το οποίο πολύ σωστά σου απάντησε o djArte αλλά το πλήρες "καθάρισμα" της συσκευής;

Σε αυτή την περίπτωση επιλέγεις Settings / General / Reset / Erase All Content and Settings.

Εδώ όμως προσοχή !!! αν το τηλέφωνο είναι jailbroken θα κολήσει και πρέπει να κάνεις restart σε DFU mode, restore και εφαρμογή ξανά του εργαλείου με το οποίο έκανες το jailbreak - αν το τηλέφωνο είναι και unlocked γιατί έχει αγοραστεί από χώρα που διατίθεται κλειδωμένο σε πάροχο τότε θέλει πιο πολύ προσοχή αν έχεις το τελευταίο firmware 3.1.3 για το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει βγει μόνο jailbreak αλλά όχι unlock.

Αν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα και δεν έχεις κάνει "παρεμβάσεις" αγνοείς την παραπάνω παράγραφο και καθαρίζεις τα πάντα με τη μέθοδο που σου είπα στην αρχή!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Βασικά θέλω να το κάνω γιατί δείχνει το Wifi ξαφνικά να μη λειτουργεί. Θέλω να κάνω επαναφορά μήπως και ξεκολλήσει.

Βασικά θέλω να το κάνω γιατί δείχνει το Wifi ξαφνικά να μη λειτουργεί. Θέλω να κάνω επαναφορά μήπως και ξεκολλήσει.

Τότε θέλεις κάτι πιο "ελαφρύ": Settings / General / Reset / Reset Network Settings το οποίο ίσως σου λύσει το πρόβλημα!

Εαν το τηλέφωνο δεν είναι jailbroken δοκίμασε και το γενικό reset αλλά δε νομίζω να έχει σχέση με το πρόβλημα σου.

Το WiFi δεν δουλεύει καθόλου ή υπάρχει πρόβλημα με συγκεκριμένο router;

Δεν δουλεύει καθόλου. Ψάχνει αλλά δεν βρίσκει τίποτα :(

Τότε φίλε μου δυστυχώς θα πρέπει να οδηγηθείς στην λύση του restore και set up as new. Στην απευκταία περίπτωση που το πρόβλημα είναι hardware related τότε δεν θα το λύσεις ούτε με το restore οπότε θα πρέπει να απευθυνθείς στο μαγαζί που το πήρες για να πάρει το δρόμο του service με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάντως προσωπικά πιστεύω πως το restore θα κάνει δουλειά.

Γεια σας παιδιά,ειμαι κάτοχος ενός iPhone 3gs εδώ και δυο μήνες περίπου.το έχω κάνει JB μια και ήταν στην 3.1.2 όταν το αγόρασα.μέχρι τώρα ήμουν ευχαριστημένος με την μπαταρία του (όσο μπορεί να είναι κάποιος ευχαριστημένος με τη μπαταρία ενός iPhone). Έχει ομως 2-3 μέρες που η μπαταρία μου έχει βγάλει πρόβλημα και τελειώνει πολύ γρήγορα.γενικά η μπαταρία του μου κρατούσε άνετα από το πρωί που έφευγα από το Σπιτι μέχρι αργά το βράδυ.Πλέον τώρα η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μέχρι το απόγευμα με ελάχιστη χρήση.αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν είναι κλειδωμενο η μπαταρία συνεχίζει να μειώνεται γρήγορα,δηλαδή μπορεί να το βάζω στην τσάντα 80 % και μετά από μια ώρα να το βγάζω και να είναι στο 50%.ενώ υπό κανονικές συνθήκες κλειδωμενο μου έπεφτε 2-3% στην αντιστοιχεί ώρα.δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι hardware γιατί το κινητό είναι καινούριο και γενικά πρόσεχα πολύ τις φορτίσεις του.οπότε μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με το software.ίσως καποια εφαρμογή να τρέχει στο backround και να μου τρώει την μπαταρία.τις ημέρες που το έπαθε αυτό είχα κατεβάσει αρκετά πράγματα από cydia οπότε πιστεύω ότι μάλλον κάτι απ αυτά φταίει,προσπάθησα να τα σβησω αλλά και πάλι δεν άλλαξε τίποτα (ίσως και να μην τα έσβησα όλα).τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά;έχετε να προτείνετε καμία λύση;δεν θα ήθελα να κάνω restore και να πάω στην 3.1.3 :(

Φιλε μου κ να πας σε 3.1.3 δεν υπαρχει προβλημα. Γινεται κ σ αυτη j/b κανονικοτατα.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

καλημερα μια ερωτηση εχω ενα iphone 3gs 16gb λεθκο σε αριστη κατασταση και θελω να το πουλήσω και δινω μαζι και το dock του και 13 θηκες αυτο ποσο μπορω να το πουλησω ?
:p

καλημερα μια ερωτηση εχω ενα iphone 3gs 16gb λεθκο σε αριστη κατασταση και θελω να το πουλήσω και δινω μαζι και το dock του και 13 θηκες αυτο ποσο μπορω να το πουλησω ?

Θα ελεγα να ριξεις μια ματια καλυτερα στο Buy and Sell - Mobiles :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Θα ελεγα να ριξεις μια ματια καλυτερα στο Buy and Sell - Mobiles :rolleyes:

Δε μπορεί ακόμα :) 150 posts limit.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS