Alex0077 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ε αφού τώρα είναι η επισότησή του, πώς να περιμένει τον Αύγουστο? Αν μας πεις τι ακριβώς θες θα σου πούμε.. Σίγουρα πάντως συμφωνώ με τα παιδιά, ότι το κυριότερο είναι οι εφαρμογές φυσικά (περίπου 200.000 υπάρχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ρε παιδια,σορρυ για την ασχετοσυνη μου,αλλα που μπορουμε να βρουμε αυτες τις εφαρμογες(αν υπαρχει καποιο λινκ)? Φυσικα εννοω να ειναι δωρεαν,οπως επισης να επισημανω οτι δεν εχω jb...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ρε παιδια,σορρυ για την ασχετοσυνη μου,αλλα που μπορουμε να βρουμε αυτες τις εφαρμογες(αν υπαρχει καποιο λινκ)? Φυσικα εννοω να ειναι δωρεαν,οπως επισης να επισημανω οτι δεν εχω jb...:p Όταν δεν έχεις κάνει jb (στα καινούρια iPhone δεν γίνεται τουλάχιστον ακόμα) , τις μόνες εφαρμογές που μπορείς να περάσεις είναι μέσα από το App Store στο iTunes (υπάρχουν και Free και Paid) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ρε παιδια,σορρυ για την ασχετοσυνη μου,αλλα που μπορουμε να βρουμε αυτες τις εφαρμογες(αν υπαρχει καποιο λινκ)? Φυσικα εννοω να ειναι δωρεαν,οπως επισης να επισημανω οτι δεν εχω jb...:p Δυστηχως φιλε μου αν δεν ειναι το κινητο jb,δεν μπορεις αν δεν τις πληρωσεις τις ''σοβαρες'' εφαρμογες αν ηταν jb,θα εβαζες το cydia και θα ηταν ολες εκει....:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μαλιστα,ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες... Ωποτε αυτο το jb ειναι must...δεν εχω σκοπο να το κανω ακομα,ειμαι στα "χαμενα" προς το παρον και δεν ξερω καν τι ειναι,αλλα απο οτι βλεπω δεν το γλυτωνω στο μελλον...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μαλιστα,ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες... Ωποτε αυτο το jb ειναι must...δεν εχω σκοπο να το κανω ακομα,ειμαι στα "χαμενα" προς το παρον και δεν ξερω καν τι ειναι,αλλα απο οτι βλεπω δεν το γλυτωνω στο μελλον...:) Για αποφυγή παρεξηγήσεων πάντως.. Με το jb μπορείς απλά να περνάς τις ήδη εφαρμογές που υπάρχουν στο app store σπασμένες , αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις update (εκτός κι αν τη σβήσεις και περάσεις το νέο update, έτσι όμως χάνονται τα savings), ενώ αν είναι κανονικά αγορασμένες από το app store κάνεις free update χωρίς να υπάρχει πρόβλημα σχετικά με αυτό.. Πέρα από αυτό το μόνο παραπάνω του jb είναι ότι υπάρχουν και κάποιες extra εφαρμογές που πειράζουν το software της συσκευή (πχ μπορείς να βάλεις θέματα, να προσθέσεις αναφορά κτλ). Επίσης μην ξεχνάς ότι προσωρινά μπορείς να βολευτείς και με κάποιες free εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις κανονικά και τώρα από το app store αν φτιάξεις account. Aν το τηλέφωνό σου πάντως είναι αγορασμένο από τα μέσα Οκτώβρη 2009 και μετά ξέχνα το jb , τουλάχιστον προς το παρόν μέχρι να βγάλουν κάτι άλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Το κινητο το πηρα πριν 3 μερες!:p Ωποτε το ξεχναω ε?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Το κινητο το πηρα πριν 3 μερες!:p Ωποτε το ξεχναω ε?:D Nαι.. δεν γίνεται.. Μόνο αν θες να αγοράσεις καμία εφαρμογή προσωρινά που σου είναι χρήσιμη και φυσικά τις free όπως σου πα.. Το jb έχει τα θετικά, έχει και τα αρνητικά του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Πραγματικα δεν σκεφτομαι ακομα να το πειραξω,ακομα δεν το εχω μαθει!:p Αργοτερα αν βγει κατι καλυτερο και αφου πρωτα ενημερωθω και απο εσας,ισως να προβω σε τετοιες κινησεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ε αφού τώρα είναι η επισότησή του, πώς να περιμένει τον Αύγουστο? Αν μας πεις τι ακριβώς θες θα σου πούμε.. Σίγουρα πάντως συμφωνώ με τα παιδιά, ότι το κυριότερο είναι οι εφαρμογές φυσικά (περίπου 200.000 υπάρχουν) Αυτό που με ενδιαφέρει είναι βεβαίως οι εφαρμογές και κυρίως οι σπασμένες. Όμως, από όσα γράφονται σε προηγούμενα πόστ, βλέπω ότι αν αγοράσω σήμερα το iphone, δεν θα μπορέσω να κάνω JB, οπότε οι εφαρμογές, που θα μπορώ να περάσω σ' αυτό, θα είναι πολύ περιορισμένες. Ισχύει αυτό και αν ναι, πίστευετε ότι θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα "σπάσει" και το σημερινό iphone? Επίσης, δυο άλλες ερωτήσεις (πάντοτε σχετικά με τα σημερινά iphone): 1. Μεταφορά δεδομένων με ΒΤ γίνεται ή μόνο αν "σπάσει" το iphone? 2. Αναφορές παράδοσης μηνυμάτων υπάρχουν ή μόνο με χρήση σπασμένης εφαρμογής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι βεβαίως οι εφαρμογές και κυρίως οι σπασμένες. Όμως, από όσα γράφονται σε προηγούμενα πόστ, βλέπω ότι αν αγοράσω σήμερα το iphone, δεν θα μπορέσω να κάνω JB, οπότε οι εφαρμογές, που θα μπορώ να περάσω σ' αυτό, θα είναι πολύ περιορισμένες. Ισχύει αυτό και αν ναι, πίστευετε ότι θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα "σπάσει" και το σημερινό iphone? Επίσης, δυο άλλες ερωτήσεις (πάντοτε σχετικά με τα σημερινά iphone): 1. Μεταφορά δεδομένων με ΒΤ γίνεται ή μόνο αν "σπάσει" το iphone? 2. Αναφορές παράδοσης μηνυμάτων υπάρχουν ή μόνο με χρήση σπασμένης εφαρμογής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Περιοερισμένες δεν θα ναι με τίποτα.. Γύρω στις 200.000 είναι οι εφαρμογές που υπάρχουν στο app store.. Aπλώς άλλες είναι δωρεάν και άλλες θα πρέπει να τις αγοράσεις.. 1. Μπορείς να μεταφέρεις μόνο από iphone σε iphone με bt αν δεν είναι σπασμένο 2. Αναφορά μπορείς και χωρίς jb αν βάλεις πριν από κάθε μύνημα τον κωδικό *# αν έχεις vodafone, *0# για cosmote κτλ.. επίσης υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές αν δεν κάνω λάθος που τον ενσωματώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Μια απορια,γιατι ενω εχω κανονικα 3G οταν μιλαω εμφανιζεται καθε φορα το κυκλακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Μια απορια,γιατι ενω εχω κανονικα 3G οταν μιλαω εμφανιζεται καθε φορα το κυκλακι? Προφανώς , κάτι γίνεται λάθος.. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό... Δηλαδή όταν είσαι σε αναμονή εμφανίζεται κανονικά το 3G ?? Tι δίκτυο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ναι το 3G εμφανιζεται κανονικα στην αναμονη και κατα τη διαρκεια του τηλεφωνηματος εμφανιζεται το κυκλακι.Εχω Cosmote.Ειχα παλια Sim και προσφατα την αλλαξα ελπιζωντας οτι θα διορθωθει(με την παλια νομιζω δεν υπηρχε ουτε το κυκλακι)αλλα τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Προφανώς , κάτι γίνεται λάθος.. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό... Δηλαδή όταν είσαι σε αναμονή εμφανίζεται κανονικά το 3G ?? Tι δίκτυο έχεις? Και σε εμενα αυτο γινεται. Δεν ειναι λαθος αλλα ρυθμιση δικτυου (εχω κοσμοτε) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Και σε εμενα αυτο γινεται. Δεν ειναι λαθος αλλα ρυθμιση δικτυου (εχω κοσμοτε) ΤΙ εννοείς?? Κλήσεις μέσω 3G φυσικά και πραγματοποιούνται πάντως.. Εγώ έχω vodafone και όταν κάνω κλήση, μένει κανονικά το 3G.. H kλήση μέσω 3G είναι πιο ποιοτική από την κανονική.. Καταρχήν είναι τελείως λάθος που εμγανίζεται το κυκλάκι όταν κάνεις κλήση.. Κλήση μέσω GPRS δεν υφίσταται.. Εγώ όταν είμαι σε περιοχή που δεν έχει 3G (και εμφανίζεται το κυκλάκι), όταν κάνω κλήση χάνεται το κυκλάκι και δεν εμφανίζεται τίποτα.. Δηλαδή κλήση μέσω 3G γίνει, ενώ μέσω GPRS όχι.. Οπότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Μια απορια,γιατι ενω εχω κανονικα 3G οταν μιλαω εμφανιζεται καθε φορα το κυκλακι? το 3G που εμφανίζεται πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει το είδος του δικτύου δεδομένων που έχουμε στο συγκεκριμένο σημείο που βρισκόμαστε αλλά το είδος δικτύου την τελευταία φορά που "κοίταξε" το τηλέφωνο το δίκτυο του παρόχου. Όταν κάνεις μια κλήση, η πληροφορία επικαιροποιείται επειδή ενεργοποιείται το τηλέφωνο και αν δεν υπάρχει καλό δίκτυο 3G σε εκείνο το σημείο εμφανίζεται το σύμβολο του GPRS (κυκλάκι). Έτσι λοιπόν συμβαίνει πολλές φορές να "ξεχνιέται" το 3G μέχρι που "ξυπνάει" με την κλήση και επικαιροποιείται σε "κυκλάκι". Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 το 3G που εμφανίζεται πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει το είδος του δικτύου δεδομένων που έχουμε στο συγκεκριμένο σημείο που βρισκόμαστε αλλά το είδος δικτύου την τελευταία φορά που "κοίταξε" το τηλέφωνο το δίκτυο του παρόχου. Όταν κάνεις μια κλήση, η πληροφορία επικαιροποιείται επειδή ενεργοποιείται το τηλέφωνο και αν δεν υπάρχει καλό δίκτυο 3G σε εκείνο το σημείο εμφανίζεται το σύμβολο του GPRS (κυκλάκι). Έτσι λοιπόν συμβαίνει πολλές φορές να "ξεχνιέται" το 3G μέχρι που "ξυπνάει" με την κλήση και επικαιροποιείται σε "κυκλάκι". Ναι, αλλά κλήση και να εμφανίζεται το κυκλάκι ταυτόχρονα δεν είναι λογικό.. Αφού κλήση μέσω GPRS δεν υπάρχει.. Και εγώ όταν είμαι σε περιοχή που έχει GPRS, όταν κάνω κλήση πάντα φεύγει το κυκλάκι.. Μόνο όταν έχω 3G μένει, γιατί κλήση μέσω τρίτης γενιάς είναι εφικτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Λοιπον αυτο το ειχα και εγω. Τελικα εφταιγε το σημα 3G. Απλα δεν ειναι τοσο δυνατο και το τηλεφωνο το γυρναει σε απλο σημα. Οταν ειμαι σε κεντρικα μερη και τηλεφωνω τοτε το 3G μενει. Στο σπιτι μου ενω εχει φουλ 3G οταν παιρνω τηλεφωνο τοτε βγαινει το κυκλακι. Μη το ψαχνετε, ειναι γνωστο οτι το iphone εχει αδυναμο δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ναι, αλλά κλήση και να εμφανίζεται το κυκλάκι ταυτόχρονα δεν είναι λογικό.. Αφού κλήση μέσω GPRS δεν υπάρχει.. Και εγώ όταν είμαι σε περιοχή που έχει GPRS, όταν κάνω κλήση πάντα φεύγει το κυκλάκι.. Μόνο όταν έχω 3G μένει, γιατί κλήση μέσω τρίτης γενιάς είναι εφικτή. Το σύμβολο του 3G ή του GPRS ή του EDGE (όπου υπάρχει) δεν έχει να κάνει με το δίκτυο φωνής μέσω του οποίου κάνουμε τηλεφωνικές κλήσεις αλλά με το δίκτυο δεδομένων. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το σύμβολο του 3G ή του GPRS ή του EDGE (όπου υπάρχει) δεν έχει να κάνει με το δίκτυο φωνής μέσω του οποίου κάνουμε τηλεφωνικές κλήσεις αλλά με το δίκτυο δεδομένων. Sent from my iPhone using Tapatalk Αφού συνομιλία φωνής μπορεί να γίνει μέσω του 3G (που είναι ανώτερο σε ποιότητα από το 2G).. Δεν είναι μόνο για δεδομένα το 3G .. Ενώ όλα τα άλλα είναι αποκλειστικά για μεταφορά δεδομένων. Γι αυτό και σε μένα, όπου υπάρχει 2G και εμφανίζεται το κυκλάκι, όταν κανω κλήση το κυκλάκι εξαφανίζεται, ενώ όταν υπάρχει 3G και κάνω κλήση φωνής, το 3G παραμένει κατά τη διάρκεια της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Franklin Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια????Εχω Iphone 3gs jailbroken στην 3.1.2.Ειχα εγκατεστημενη απο το γνωστο μαγαζακι την εκδοση 1.4 του navigon Και οταν βγηκε η 1.5 εκανα απεγκατασταση την παλια για να βαλω την καινουρια γτ μου ελεγε οτι δεν ειχε χωρο για να κανει εγκατασταση.Σημερα που ανοιξα το app store απο το κινητο μου εβγαλε να κανω update το προγραμμα σαν να το ειχα αγορασει στην εκδοση 1.5.1.να το κανω Update η θα κανω μακακια??σαν free update μου το εβγαλε Ακυρο τελικα.Το γραφει σαν free αλλα οταν πηγα να το κατεβασω μου λεει οτι μονο διαθεσιμο για οσουσ εχουν αγορασει την πληρη εκδοση.Ειπα και γω σιγα μην χασουν λεφτα αυτοι!!!!! Edited April 15, 2010 by Dj_Franklin Παράθεση _PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μόλις αγόρασα και εγώ ένα 3GS από Cosmote. Δύο ερωτήσεις: 1. Κανένα νέο από το μέτωπο του JB της έκδοσης 3.1.3 ? 2. Για να γράψω συνέχεια με κεφαλαία, τι πρέπει να κάνω? Διότι είναι πολύ σπαστικό να πατάω συνέχεια shift και γράμμα και ξανά shift και γράμμα κλπ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μόλις αγόρασα και εγώ ένα 3GS από Cosmote. Δύο ερωτήσεις: 1. Κανένα νέο από το μέτωπο του JB της έκδοσης 3.1.3 ? 2. Για να γράψω συνέχεια με κεφαλαία, τι πρέπει να κάνω? Διότι είναι πολύ σπαστικό να πατάω συνέχεια shift και γράμμα και ξανά shift και γράμμα κλπ Ευχαριστώ Γρήγορo Double Tap στο πλήκτρο του Caps και θα είναι μόνιμο. :) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Γρήγορo Double Tap στο πλήκτρο του Caps και θα είναι μόνιμο. :) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts