Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο ρε φίλε μου σ'ευχαριστώ για την πληροφορία . Αν και ασχημα τα πράγματα δεν δέχτηκα και εγώ την αναβάθμιση . Τι να σου κάνω όμως που δεν μπορώ να φύγω γιατί έχω συμβόλαιο . Με το που θα λήξει έτσι και αλλιώς θα έφευγα ένας λόγος παραπάνω να το κάνω. Vodafone σε όλα είσαι φαρμακείο.:mad:
London for ever

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπράβο ρε φίλε μου σ'ευχαριστώ για την πληροφορία . Αν και ασχημα τα πράγματα δεν δέχτηκα και εγώ την αναβάθμιση . Τι να σου κάνω όμως που δεν μπορώ να φύγω γιατί έχω συμβόλαιο . Με το που θα λήξει έτσι και αλλιώς θα έφευγα ένας λόγος παραπάνω να το κάνω. Vodafone σε όλα είσαι φαρμακείο.:mad:

Απλά κυνήγησέ το όπως εγώ.. Πήρα και δωρεάν tethering kαι 30% έκπτωση στο πάγιό μου.. Δηλαδή και κερδισμένος βγήκα :)

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω αν είμαι off topic γιατί δεν βρήκα άλλο σχετικό θέμα . Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 3gs με επιδότηση (έχω cosmote εταιρικό ) αλλά όσο το έψαξα στο internet στο site της εταιρίας αναφέρει ότι πρέπει να γίνει μετατροπή του προγράμματος συμβολαίου σε cosmote i , το οποίο όμως δεν γίνεται στο επαγγελματικό :blink: . Γνωρίζει μήπως κανείς τι γίνεται σ αυτήν την περίπτωση ; Λόγω εργασίας δεν έχω βρει χρόνο να πάω στο γερμανό να ρωτήσω (ακόμα) . Κάθε βοήθεια δεκτή κ sorry αν κούρασα :O

Απλά κυνήγησέ το όπως εγώ.. Πήρα και δωρεάν tethering kαι 30% έκπτωση στο πάγιό μου.. Δηλαδή και κερδισμένος βγήκα :)

Τι ενέργειες έκανες;;; Τι τους είπες;;

Καλησπέρα!!

Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα αν μπορείται να μου απαντήσετε:

1). Είμαι στην vodafone και έχω επιδότηση και θέλω να πάρω το i-phone. Ένας φίλος μου είπε ότι μπορώ να ζητήσω παραπάνω επιδότηση από αυτή που έχω επειδή θα πάρω το i-phone. Ισχύει??? ή λέει μπαρούφες??? και

2) Είμαι στο πρόγραμμα 30, πρέπει να πάω σε ειδικό πρόγραμμα?? ή μπορω να μείνω σε αυτό??

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τι γίνεται με το tethering ρε παιδιά???!!! Που μπορώ να το βρω στο site της Vodafone??
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Μπορεις να δεις εδω
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Πως περνάω ταινίες στο Μήλο;;

Τι μορφή πρέπει να έχουν ;; Χρειάζομαι προγραμμα για να τις κανω συμβατες;

H μορφή είναι mp4 αλλά όχι υψηλής ανάλυσης. Αρκετές από τις ταινίες που κατεβάζεις απ'ευθείας σαν mp4 μπορεί να χρειαστούν μετατροπή. Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα που μπορούν να κάνουν αυτή δουλειά. Εγώ χρησιμοποιώ ένα που λέγεται "FLV to avi mpeg mp4...κ.α" (που έχει ειδικές επιλογές για iPhone) και μετατρέπει όχι μόνο από FLV αλλά με μια απλή αναζήτηση στο google μπορείς να βρεις και καλύτερα προγράμματα.

Παιδάκια να σας κάνω μια ερώτηση ..

Λοιπόν .. ενδεχομένως σε κανά μήνα (ίσως και λιγότερο, αν πάνε όλα καλά) η orange.uk να μου δώσει ένα 3g .. ξέρω ότι είναι κλειδωμένα - σε αντίθεση με αυτά που κυκλοφορούν Ελλάδα - εγώ ωστόσο θέλω να το δώσω στον αδερφό μου Ελλάδα .. θα μπορέσω να το σπάσω, ή θα έχω κανά πρόβλημα με όλα όσα ακούγονται με τα update, και την καινούργια bootrom, κτλ;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

2 ημέρες με ομιλία 20 λεπτά, WiFi on για 1-2 ώρες ανοικτό (αλλά να κάνω browsing για 30-45 λεπτά), Nike+ ανοικτό για 30 λεπτά(κάθε 2 ημέρες), και iPod για 1 ώρα (κάθε 2 ημέρες). Φόρτιση απο πρίζα (εκτός εάν κάνω Sync) και πάντα συνεχόμενη (απο ~10% μέχρι πλήρη φόρτιση).

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Help! Μου έκλεψαν πριν λίγο το iPhone [3GS] υπάρχει κάποιος τρόπος να το εντοπίσω ή τουλάχιστον να το κάνω Blacklist? Αν κάποιος ξέρει ελπίζω στη βοήθεια του, γιατί σύμφωνα με την Cosmote δεν υπάρχει τρόπος. Δεν έχω δυστυχώς λογαριασμό στο MobileMe.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Help! Μου έκλεψαν πριν λίγο το iPhone [3GS] υπάρχει κάποιος τρόπος να το εντοπίσω ή τουλάχιστον να το κάνω Blacklist? Αν κάποιος ξέρει ελπίζω στη βοήθεια του, γιατί σύμφωνα με την Cosmote δεν υπάρχει τρόπος. Δεν έχω δυστυχώς λογαριασμό στο MobileMe.

Λυπάμαι γι αυτό που σου συνέβη, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος εντοπισμού εκτός MobileMe.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Λυπάμαι γι αυτό που σου συνέβη, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος εντοπισμού εκτός MobileMe.

Μπορώ να ενεργοποιήσω mobileMe τώρα ή είναι και app για το τηλέφωνο?

Μπορώ να ενεργοποιήσω mobileMe τώρα ή είναι και app για το τηλέφωνο?

Εκ των υστέρων δεν γίνεται κάτι ... λυπάμαι πολύ ... :cry:

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Δε γίνεται να κάνεις κάτι τώρα.

Μόνο να καταχωρήσεις το imei σου στο http://www.imei.gr και ίσως αν γίνεται να πας εκεί που το αγόρασες και να καταχωρήσεις και εκεί το imei ότι πρόκειται για κλεμμένη συσκευή.

Λυπάμαι :(

Εκ των υστέρων δεν γίνεται κάτι ... λυπάμαι πολύ ... :cry:

Δε γίνεται να κάνεις κάτι τώρα.

Μόνο να καταχωρήσεις το imei σου στο http://www.imei.gr και ίσως αν γίνεται να πας εκεί που το αγόρασες και να καταχωρήσεις και εκεί το imei ότι πρόκειται για κλεμμένη συσκευή.

Λυπάμαι :(

Ήλπιζα τουλάχιστον να υπήρχε κάποιος τρόπος να το δηλώσω στην apple αν τυχόν πάει ποτέ για service. RIP alekzunder's iPhone. πάμ πάλι στο N78. Διάβολε.

Καμία μέθοδος για jailbreak στην 3.1.3 που να πιάνει υπάρχει?

Δοκίμασα αυτό αλλά δεν μου έπιασε.Δεν το αγόρασα στην 3.1.3.Από restore+update μου μπήκε.

Δοκίμασα αυτό αλλά δεν μου έπιασε.Δεν το αγόρασα στην 3.1.3.Από restore+update μου μπήκε.

Από την στιγμή που έβαλες την εργοστασιακή 3.1.3 με restore-update δυστυχώς δεν υπάρχει μέθοδος jailbreak προς το παρόν. Μπορείς να ελπίζεις όμως για το προσεχές μέλλον με βάση τα τελευταία νέα.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Στη 3.1.2 που είχες πριν, έκανες jailbrake βάζοντας το Cydia?

Αν όχι τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου...

(Βέβαια ο Geohot αποκάλυψε ότι κατάφερε να σπάσει και τη 3.1.3 και θα έχουμε σύντομα νέα "βροχή" :happy:)

Εάν είχες κάνει jailbrake στην 3.1.2 τότε μπορείς μέσω μιας διαδικασίας να ανακτήσεις το ECID SHSH file σου που είχε αποθηκευτεί από το Cydia και να μπορέσεις να ξαναπεράσεις τη 3.1.2

Οπότε όπως και να'χει δεν μιλάμε για σπασμένη 3.1.3 αλλά μόνο για επαναφορά της 3.1.2 (και αυτή μόνο με προυποθέσεις).

Παρόλαυτά κυκλοφορεί μια Custom 3.1.3 (την οποία και πάλι πρέπει να είσαι ήδη με jailbrake για να τη περάσεις) αλλά δεν είναι καθόλου σταθερή που τη δοκίμασα και επέστρεψα πάλι στη γνωστή καλή 3.1.2.

Ουσιαστικά πάντως η 3.1.3 δεν προσφέρει κάτι παραπάνω παρά το κλείσιμο του exploit της 3.1.2 :p ώστε να μην μπορεί να σπάσει...

Καλησπέρα!!

Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα αν μπορείται να μου απαντήσετε:

1). Είμαι στην vodafone και έχω επιδότηση και θέλω να πάρω το i-phone. Ένας φίλος μου είπε ότι μπορώ να ζητήσω παραπάνω επιδότηση από αυτή που έχω επειδή θα πάρω το i-phone. Ισχύει??? ή λέει μπαρούφες??? και

2) Είμαι στο πρόγραμμα 30, πρέπει να πάω σε ειδικό πρόγραμμα?? ή μπορω να μείνω σε αυτό??

Σας ευχαριστώ πολύ!!

αν μπορεις λεειιιι και οχι επειδη θα παρεις iphone,αν εισαι καιρο στο συμβολαιο παρτους τηλεφωνο και καντους στα ισια μανουρα........φευγω γιατι ο ταδε παροχος μου δινει <<τοση >>επιδοτηση,πιστεψεμε πιανει παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη 3.1.2 που είχες πριν, έκανες jailbrake βάζοντας το Cydia?

Αν όχι τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου...

(Βέβαια ο Geohot αποκάλυψε ότι κατάφερε να σπάσει και τη 3.1.3 και θα έχουμε σύντομα νέα "βροχή" :happy:)

Εάν είχες κάνει jailbrake στην 3.1.2 τότε μπορείς μέσω μιας διαδικασίας να ανακτήσεις το ECID SHSH file σου που είχε αποθηκευτεί από το Cydia και να μπορέσεις να ξαναπεράσεις τη 3.1.2

Οπότε όπως και να'χει δεν μιλάμε για σπασμένη 3.1.3 αλλά μόνο για επαναφορά της 3.1.2 (και αυτή μόνο με προυποθέσεις).

Παρόλαυτά κυκλοφορεί μια Custom 3.1.3 (την οποία και πάλι πρέπει να είσαι ήδη με jailbrake για να τη περάσεις) αλλά δεν είναι καθόλου σταθερή που τη δοκίμασα και επέστρεψα πάλι στη γνωστή καλή 3.1.2.

Ουσιαστικά πάντως η 3.1.3 δεν προσφέρει κάτι παραπάνω παρά το κλείσιμο του exploit της 3.1.2 :p ώστε να μην μπορεί να σπάσει...

Ναι το είχα jailbroken στην 3.1.2 αλλά μετά έκανα restore και update στην 3.1.3.Δηλαδή οι μόνες λύσεις τώρα είναι είτε downgrade στην 3.1.2 ή να περιμένω να σπάσουν την 3.1.3 ?:(

Και άντε να δούμε πότε θα ξαναφέρει το 16άρι η Βόνταφον.:)Εν τω μεταξύ είναι μαγκιά αυτό που κάνουν στο σάιτ τους όταν τελειώνουν τα αποθέματα να βγάζουν από τη σελίδα και τα προγράμματα συμβολαίου ώστε να μη βρίσκεις τίποτα;

Ξέρετε κάποια άλλη σελίδα που μπορούμε να δούμε π.χ. τα unlimited με internet και την τιμή του iPhone;

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

Καλημέρα σε όλους. Επειδή ίσως να ενδιαφέρει κάποιους από εσάς, εχθές αγόρασα το Copilot Live 8 από App Store και δυστυχώς, προσωπικά, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Πολλά προβλήματα για να πιάσει δορυφόρους, με δείχνει σε λάθος σημείο σε σχέση με αυτό που πραγματικά είμαι (μπροστά ή πιο πίσω), κα. Το έχει αγοράσει κανείς και να έχει αντίστοιχα προβλήματα?
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS