Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα τα ringtones, βλεπω κι αλλο περιεργο με το sync: Οι φωτογραφιες που παιρνεις απο το iPhone (αυτες που αποθηκευονται στο "Camer Roll"), δεν γινονται sync με το iTunes ?? Θελω να πω, δεν τις βλεπω πουθενα στο pc...:confused:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ισως διορθώθηκε με τις αναβαθμήσεις.

Μπες και δες τι γράφουν οι μετρητές σου. Κάνε επανεκκίνηση τη συσκευή και μόλις ανοίξει κάνε browsing, κατέβασε και κανένα αρχείο και χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή κάνε πάλι επανεκκίνηση. Μετά δες τι γράφει η εφαρμογή και αν έχει περάσει τα δεδομένα από τις κινήσεις που έκανες ενδιάμεσα στις δύο επανεκκινήσεις χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή. Έτσι θα δούμε αν έφτιαξε.. Σε ρωτάω γιατί είχα μιλήσει μέσω email απευθείας με τον developer και το είχε επισημάνει αυτό ως δεδομένο που δε διορθώνεται λόγω του ότι η εφαρμογή δε μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και λίγες μέρες είμαι και εγώ κάτοχος ενός iphone και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί. Εάν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να με βοηθήσει για τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνω για να βλέπω τα e-mail μου από λογαριασμό που έχω στην OTEnet. Έχω δοκιμάσει με POP και IMAP, έχω βάλει incoming και outgoing server αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω connect. Όποιος έχει OTEnet και το έχει καταφέρει θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και λίγες μέρες είμαι και εγώ κάτοχος ενός iphone και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί. Εάν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να με βοηθήσει για τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνω για να βλέπω τα e-mail μου από λογαριασμό που έχω στην OTEnet. Έχω δοκιμάσει με POP και IMAP, έχω βάλει incoming και outgoing server αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω connect. Όποιος έχει OTEnet και το έχει καταφέρει θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εχεις βαλει incoming: pop.otenet.gr και smtp: smtp.otenet.gr και δεν δουλευει ? Δεν μπορεις να παρεις email η να στειλεις ?

Εχεις βαλει incoming: pop.otenet.gr και smtp: smtp.otenet.gr και δεν δουλευει ? Δεν μπορεις να παρεις email η να στειλεις ?

Θα το δοκιμάσω με τις παραμέτρους που γράφεις γιατι έχω μια εντύπωση ότι για το smtp έβαζα κάτι άλλο.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Θα το δοκιμάσω με τις παραμέτρους που γράφεις γιατι έχω μια εντύπωση ότι για το smtp έβαζα κάτι άλλο.

Επισης, στο smtp θα χρειαστει και εκει Authentication, δινοντας τα ιδια credentials που εχεις και στο pop.

Μπες και δες τι γράφουν οι μετρητές σου. Κάνε επανεκκίνηση τη συσκευή και μόλις ανοίξει κάνε browsing, κατέβασε και κανένα αρχείο και χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή κάνε πάλι επανεκκίνηση. Μετά δες τι γράφει η εφαρμογή και αν έχει περάσει τα δεδομένα από τις κινήσεις που έκανες ενδιάμεσα στις δύο επανεκκινήσεις χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή. Έτσι θα δούμε αν έφτιαξε.. Σε ρωτάω γιατί είχα μιλήσει μέσω email απευθείας με τον developer και το είχε επισημάνει αυτό ως δεδομένο που δε διορθώνεται λόγω του ότι η εφαρμογή δε μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο.

Έχεις δίκιο. Δεν το παρατήρησα γιατί δεν κλείνω ποτέ την συσκευή. Την βάζω σε λειτουργία πτήσης. Με αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμα μου κάνει καλή δουλειά

Επισης, στο smtp θα χρειαστει και εκει Authentication, δινοντας τα ιδια credentials που εχεις και στο pop.

Λοιπόν... δε βλέπω να γίνεται τίποτα. Βασικά προσπαθώ να σετάρω τον λογαριασμό και να κάνω connect για πρώτη φορά. Οι ρυθμίσεις που βάζω είναι οι εξής:

POP ή IMAP --> επιλέγω POP

Name: Το όνομα μου

Address: το e-mail μου

Description: OTEnet

Incoming Mail Server

Host Name: pop.otenet.gr

User Name: το όνομα του user χωρίς το @otenet.gr

Password: το password μου

Outgoing Mail Server

Host Name: smtp.otenet.gr

Μήπως υπάρχουν και αλλού ρυθμίσεις και δεν το γνωρίζω??

Edited by fi98ddv
προσθήκη κειμένου

Λοιπόν... δε βλέπω να γίνεται τίποτα. Βασικά προσπαθώ να σετάρω τον λογαριασμό και να κάνω connect για πρώτη φορά. Οι ρυθμίσεις που βάζω είναι οι εξής:

POP ή IMAP --> επιλέγω POP

Name: Το όνομα μου

Address: το e-mail μου

Description: OTEnet

Incoming Mail Server

Host Name: pop.otenet.gr

Outgoing Mail Server

Host Name: smtp.otenet.gr

Μήπως υπάρχουν και αλλού ρυθμίσεις και δεν το γνωρίζω??

Περιεργο...ακριβως ετσι τα εχω κι εγω, και στο iPhone και στο Outlook και λαμβανω/στελνω emails κανονικα.

Θελω να παρω το εν λογω κινητο.. πως ειναι γενικα? εφαρμογες? πολυδιεργασια αν γνωριζω καλα δεν εχει... μπορω να του βαλω? Και το πιο σημαντικο... "σπαει" ευκολα? αν "σπασει" χανει την εγγυηση του?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.. :rolleyes:

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Θελω να παρω το εν λογω κινητο.. πως ειναι γενικα? εφαρμογες? πολυδιεργασια αν γνωριζω καλα δεν εχει... μπορω να του βαλω? Και το πιο σημαντικο... "σπαει" ευκολα? αν "σπασει" χανει την εγγυηση του?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.. :rolleyes:

Ανάλογα με την οπτική του καθενός που θα απαντήσει θα ακούσεις διαφορετικά πράγματα από καλά έως κακά για την ποιότητα κατασκευής, το hardware, το λειτουργικό, τις εφαρμογές. Το καλύτερο είναι να διαβάσεις reviews και παρουσιάσεις και όχι σχόλια και απόψεις στο internet / να το δεις σε κανένα φίλο-η και να σχηματίσεις μόνος σου γνώμη σε σχέση με τις δικές σου ανάγκες.

Οι καινούργιες συσκευές που αγοράζονται αυτή τη στιγμή δεν "σπάνε" μόνιμα, κάθε φορά που κλείνει τελείως το τηλέφωνο χρειάζεται από την αρχή η διαδικασία. Επίσης και πολυδιεργασία γίνεται εφόσον το "σπάσεις".

Βέβαια κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει πρώτα να "κατακτήσεις" το τηλέφωνο και τις λειτουργίες του χωρίς "σπασίματα" και στη συνέχεια να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα (αν το χρειάζεσαι).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Φιλικη συμβουλη προς υποψηφιους/νεους αγοραστες:

Αγοραζετε μια συσκευη που κοστιζει 600 ευρω. Διαβαστε πολυ πριν την παρετε για να δειτε αν θα σας βολεψει, απολαυστε την οσο δεν παιρνει οταν με το καλο την εχετε στα χερια σας και σκεφτειτε 2 και 3 φορες για το αν θα την "πειραξετε". Η συσκευη αυτη ειναι εκπληκτικη "με το καλημερα.

Τονιζω ιδιαιτερα το "διαβαστε"...

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.

ενας φιλοσ μου ειπε οτι τον μαρτιο η apple θα κυκλοφορησει τον αντικαταστατη του 3gs.μου ειπε οτι θα λεγετε 4g 4gs καπως ετσι.

εχετε ακουσει κατι γυρω απο αυτο????

ευχαριστω

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.

ενας φιλοσ μου ειπε οτι τον μαρτιο η apple θα κυκλοφορησει τον αντικαταστατη του 3gs.μου ειπε οτι θα λεγετε 4g 4gs καπως ετσι.

εχετε ακουσει κατι γυρω απο αυτο????

ευχαριστω

κάτι γράφτηκε και αφορούσε καταρχήν την Κορεα. Πρόκειται όμως με μεγάλη βεβαιότητα για φήμη. Προς αρχές Ιουλιου στις ΗΠΑ και από Σεπτεμβριο Ελλαδα είναι πιο πιθανό. Αλλά στις 27/1 το βράδυ θα ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης της apple.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μήπως στο username να έβαζες και το @otenet.gr;

Περιεργο...ακριβως ετσι τα εχω κι εγω, και στο iPhone και στο Outlook και λαμβανω/στελνω emails κανονικα.

Περίεργα πράγματα....

Μπα εγώ απλή πρόταση έκανα.. Δεν έχω otenet. Θα το έλεγα με σιγουριά αν είχα.

-Παιδια το πηρα σημερα... Αλλα περιμενω τη νεα σιμ μου... Δεν μπορω να κατω τπτ χωρις την καρτα ετσι?

-Οταν το σινδεσω για ενεργοποιηση, θα εχω πατημενο το κουμπι home μεχρι να συνδεθει?

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

-Παιδια το πηρα σημερα... Αλλα περιμενω τη νεα σιμ μου... Δεν μπορω να κατω τπτ χωρις την καρτα ετσι?

Καλοριζικο! Νομιζω πως πρεπει να περιμενεις την καρτα...

-Οταν το σινδεσω για ενεργοποιηση, θα εχω πατημενο το κουμπι home μεχρι να συνδεθει?

Φορτισε το, βαλε τη sim και συνδεσε το με το pc οπου θα εχεις εγκαταστησει φυσικα το iTunes. Τα υπολοιπα θα τα βρεις μπροστα σου!

Α χρειαζεται ε? Ολα ετοιμα εινα φιλε μου.. Ιtunes, playlist, εφαρμογες (μερικες αγορασμενες) περιμενουν το iphone μου..! :p

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Α χρειαζεται ε?

Χρειαζεται για να μπορεσει να ενεργοποιηθει, αλλιως, εχω την εντυπωση οτι δεν ανοιγει. Νομιζω οτι σου το λεει κι ολας αυτο.

Ολα ετοιμα εινα φιλε μου.. Ιtunes, playlist, εφαρμογες (μερικες αγορασμενες) περιμενουν το iphone μου..! :p

Χεχεχε...πριν 10 μερες στην ιδια φαση ημουν (ειχα iPod Touch πριν και ολα αυτα που λες τα ειχα ηδη στο iTunes μου).

Πιστευω οτι θα το κατα-ευχαριστηθεις, οπως κι εγω και τοσοι αλλοι. Και παλι καλοριζικο!

Γεια σας παιδια!εχω το 3gs και χρησιμοποιω για τα μνμ το bite sms!οταν προσπαθω να στειλω ομαδικο σμσ σε 4-5 ατομα τοτε το λαμβανουν αυτοι σε μορφη μμσ!!ξερετε γιατι συμβενει αυτο?

Αφού δουλεύει και χωρίς sim.. Για να γίνει ενεργοποίηση θέλει σίγουρα και την κάρτα sim?? Την κάρτα sim εξάλλου δεν την έχεις στα χέρια σου?? Απλώς δεν έχει ενεργοποιηθεί? Και εγώ πάντως όταν το πρωτοπήρα έβαλα μια κάρτα sim ανενεργή, και το δούλευα μια χαρά.. Μεγειές :D Καλό κάψιμο :p

καλο μεσημερι.παιδια επειδη ειμαι υποψηφιος αγοραστης του 3gs θα ηθελα να μου διευκρινησετε κατι γιατι οσο το εψαχνα τοσο μπερδευομουνα.γινεται jailbraik στο 3gs στην τελευταια εκδοση?

καλο μεσημερι.παιδια επειδη ειμαι υποψηφιος αγοραστης του 3gs θα ηθελα να μου διευκρινησετε κατι γιατι οσο το εψαχνα τοσο μπερδευομουνα.γινεται jailbraik στο 3gs στην τελευταια εκδοση?

Γινεται αλλα αν κλεισει το iPhone , οταν ξαναανοιξει πρεπει να ξαναγινει το jailbrake.

Edited by Geezor

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS