Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά εντελώς διακοσμητικό είναι το bluetooth του κινητού?? Έχω 1 bluetooth nokia και δεν μπορώ να το συνδέσω με το κινητό. Γιατί ???? Νόμιζα πως μόνο ανταλλαγή αρχείων δεν μπορούμε να κάνουμε.

Εγώ το σύνδεσα κανονικά με ένα ΒΤ car kit Samsung. Μήπως είχες συνδέσει αυτό το Nokia BT με κάποιο άλλο κινητό και ξέχασες να το κάνεις (το BT) reset πριν επιχειρήσεις να το συνδέσεις με το iPhone;

Έχει απαντηθεί άπειρες φορές αυτό το ερώτημα

Μια απλή ματιά στα χαρακτηρηστικά του iPhone είναι η άμεση λύση , Υποστήριξη δικτύων δεδομένων = Bluetooth 2.1 + EDR -> αν δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο δύσκολο να γίνει σύνδεση (βάση των στοιχείων που δίνονται από την Apple)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει απαντηθεί άπειρες φορές αυτό το ερώτημα

Μια απλή ματιά στα χαρακτηρηστικά του iPhone είναι η άμεση λύση , Υποστήριξη δικτύων δεδομένων = Bluetooth 2.1 + EDR -> αν δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο δύσκολο να γίνει σύνδεση (βάση των στοιχείων που δίνονται από την Apple)

Είναι το nokia bh 215.http://www.multirama.gr/products/product?pid=0365207&catid=100503. Απ'ότι βλέπω υποστηρίζεται.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Είναι το nokia bh 215.http://www.multirama.gr/products/product?pid=0365207&catid=100503. Απ'ότι βλέπω υποστηρίζεται.

Και όμως απ' ότι δείχνει εδώ υποστηρίζετε από συσκευές που έχουν αυτές τις προδιαγραφές :confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

μια ερωτηση

Οταν το bluetooth συνδέεται με το iphone αυτο εξακολουθει να ψάχνει για άλλες συσκευές με αποτελεσμα να καταναλώνει μπαταρία

Υπαρχει καποια ρύθμιση ωστε να αλλάξει αυτο ?

Και όμως απ' ότι δείχνει εδώ υποστηρίζετε από συσκευές που έχουν αυτές τις προδιαγραφές :confused:

Εντάξει το έκανα απλά ήθελε reset.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδιά στα καταστήματα vodafone πόσο πουλάνε το 3gs 16gb ? 570 ευρώ?

Τόσο το πήρα πριν 2 βδομάδες. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι.

Παιδιά στα καταστήματα vodafone πόσο πουλάνε το 3gs 16gb ? 570 ευρώ?

Τόσο το πήρα πριν 2 βδομάδες. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι.

Καλημέρα :)

Μια χαρά είναι :rolleyes: -> Συσκευές iPhone , όπως προαναφέρθηκε τέτοιο ήταν το κόστος από την πρώτη στιγμή :shifty:

παιδια ειχα βρει παλια στο νετ μια εφαρμογη , την i steam

δεν την εχω κατεβασει απο το επισημο store απλα την ειχα βρει σε ενα blog

μπορω να την περασω στο iphone κανονικα ?(δεν το εχω σπασμενο ειναι οπως αγοραστηκε δλδ κ δεν με βλεπω να το προχωραω γιατι εχω βαρεθει με αυτες τις διαδικασιες φλασαρισματα κλμ)

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

παιδια ειχα βρει παλια στο νετ μια εφαρμογη , την i steam

δεν την εχω κατεβασει απο το επισημο store απλα την ειχα βρει σε ενα blog

μπορω να την περασω στο iphone κανονικα ?(δεν το εχω σπασμενο ειναι οπως αγοραστηκε δλδ κ δεν με βλεπω να το προχωραω γιατι εχω βαρεθει με αυτες τις διαδικασιες φλασαρισματα κλμ)

Ούτε εγώ το έχω σπασμένο.. Την έχω αγοράσει από το app store κανονικά και παίζει.. Όλες οι εφαρμογές που υπάρχουν στο app store υποτίθεται ότι παίζουν κανονικά.. 0,79 ευρώ κοστίζει η συκγκεκριμένη εφαρμογή... Εντάξει δεν είναι και κάτι το σπουδαίο.. Πλάκα έχει..

Πήγαινε στο app store και γράψε στο search istream και θα στη βγάλει

Καλησπερα. Παρατηρησα πριν λιγο οτι ο φωτισμος του 3GS ειναι λιγο πιο "ψυχρος" απο οτι στο 3G..! Ισχυει κατι τετοιο..; Η την πατησα..; :-/ Edited by Solidus

Μονο αν δε σου αρεσει

αν ειναι ενιαιος ο χρωματικος τονος σ'ολοκληρη την οθονη,δεν υπαρχει προβλημσ

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Πιο "ψυχρός" δεν είναι. Αντίθετα, πιο "θερμός". Κιτρινίζει λίγο, για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Αν βάλεις ένα 3GS και ένα 3G δίπλα δίπλα, χωρίς θέματα, χωρίς Auto Brightness και την φωτεινότητα στο full, θα δεις διαφορές. Αλλά, υποτίθεται, ότι είναι για πιο ξεκούραστη χρήση.

Όσο το χρησιμοποιείς, και να θέλεις, δεν μπορείς να ενοχληθείς από το κιτρίνισμα.

Ένα άτυπο τεστ που γίνεται, είναι να βάλεις φουλ φωτεινότητα, να μην έχεις το Auto Brightness ανοιχτό και να πας στις ρυθμίσεις. Εκεί θα πρέπει να είναι ομοιόμορφο το χρώμα, όπως σου είπε και ο Ntropic.

είναι γεγονός οτι το 3gs έχει πιο θερμά χρώματα. Απλά τσέκαρε οτι η φωτεινότητα είναι στο ίδιο επίπεδο

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Το δοκιμασα.Τα εχω διπλα διπλα τωρα.Στο 3g ροζιζει το χρωμα και στο 3gs κιτρινιζει.

edit: Οποτε ειναι το χρωμα του ετσι και δεν εχει προβλημα το δικο μου! παντως εχεις δικαιο και σε σκοτεινο δωματιο οση χρηση και αν του κανεις δεν σε κουραζει σε αντιθεση με το 3G..! Ευχαριστω παιδια.

Edited by Solidus

Γινεται απλα απενεργοποιωντας το 3G απο τις ρυθμισεις του κινητου

Άμα απενεργοποιησεις το 3G απλά θα μπαίνει με ταχύτητες απλού GPRS, δεν απενεργοποιειται η σύνδεση έτσι. Αν έχεις Wind δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί δεν περνιουνται οι ρυθμίσεις. Αν έχεις όμως Cosmote θα πρέπει να το κανείς j/b και να εγκαταστησεις κάποια εφαρμογή η να μπεις να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Στην Vodafone δεν ξέρω αν φαίνονται οι ρυθμίσεις.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Πιο απλά, μπορείς να πας και να αλλάξεις το Username και Password ή ένα από τα δύο που χρησιμοποιούνται για να συνδέεσαι στο internet από τον πάροχό σου, και τέλος! Δεν μπορείς να μπεις! Εγώ το βρίσκω το πιο απλό από όλες τις λύσεις! Και δεν σε νοιάζει για 3G, Edge, GPRS και ιστορίες...

καλησπερα.να ρωτησω κατι που με ενδιαφερει .σε προγραμματα για τον καιρο πρεπει να ειμαι σε δικτυο gprs η wifi για να ανανεωνει καθε φορα και να μου δειχνει η υπαρχει τροπος να δειχνει καθε φορα την πληροφορια απο το τελευταιο refresh χωρις να ξανακανει;

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

καλησπερα.να ρωτησω κατι που με ενδιαφερει .σε προγραμματα για τον καιρο πρεπει να ειμαι σε δικτυο gprs η wifi για να ανανεωνει καθε φορα και να μου δειχνει η υπαρχει τροπος να δειχνει καθε φορα την πληροφορια απο το τελευταιο refresh χωρις να ξανακανει;

To Accuweather που ειναι γενικά πολύ καλή εφαρμογή δυστυχώς δεν εμφανίζει τις προηγούμενες ενδείξεις και προσπαθεί να κατεβάσει νέες, το ίδιο και η "ιθαγενής" εφαρμογή καιρού, άρα και οι 2 δεν σε καλύπτουν όταν δεν υπάρχει κάποια σύνδεση δεδομένων.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Άμα απενεργοποιησεις το 3G απλά θα μπαίνει με ταχύτητες απλού GPRS, δεν απενεργοποιειται η σύνδεση έτσι. Αν έχεις Wind δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί δεν περνιουνται οι ρυθμίσεις. Αν έχεις όμως Cosmote θα πρέπει να το κανείς j/b και να εγκαταστησεις κάποια εφαρμογή η να μπεις να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Στην Vodafone δεν ξέρω αν φαίνονται οι ρυθμίσεις.

Αλεξανδρε εγώ που έχω Cosmote χωρίς j/b δεν βλέπω τις ρυθμίσεις αυτές.

Αυτό που ξέρω είναι ότι χωρίς j/b

α)στη Cosmote οι ρυθμίσεις δεν φαίνονται οπότε δεν μπορείς και να τις αλλάξεις-σβήσεις. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε όποιο iPhone με Cosmote έχω δει. Και δυστυχώς οι ρυθμίσεις της Cosmote επιτρέπουν τη πρόσβαση της συσκευής στο internet χωρίς data plan με αποτέλεσμα αυξημένες χρεώσεις.:mad: Και έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι αν καλέσεις την εξυπηρέτηση της εταιρείας να σου απενεργοποιήσουν το GPRS δεν το κάνουν.

β)στη Vodafone φαίνονται οι ρυθμίσεις κανονικά και μπορείς να τις αλλάξεις ή να τις σβήσεις. Δεν έχει όμως νόημα μια και η Vodafone (ορθώς) έχει διαφορετικές ρυθμίσεις internet για το iPhone από τις υπόλοιπες συσκευές (διαφορετικό APN) οι οποίες δεν επιτρέπουν τη πρόσβαση στο internet χωρίς ενεργοποιημένο data plan για αποφυγή υπέρογκων χρεώσεων.

Δυστυχώς στη Cosmote είναι απαράδεκτοι στο θέμα αυτό. Όσο για τη Wind όπως είπε ο soom δεν θα έχεις ρυθμίσεις άρα κανένα πρόβλημα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι χωρίς j/b

α)στη Cosmote οι ρυθμίσεις δεν φαίνονται οπότε δεν μπορείς και να τις αλλάξεις-σβήσεις. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε όποιο iPhone με Cosmote έχω δει. Και δυστυχώς οι ρυθμίσεις της Cosmote επιτρέπουν τη πρόσβαση της συσκευής στο internet χωρίς data plan με αποτέλεσμα αυξημένες χρεώσεις.:mad: Και έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι αν καλέσεις την εξυπηρέτηση της εταιρείας να σου απενεργοποιήσουν το GPRS δεν το κάνουν.

β)στη Vodafone φαίνονται οι ρυθμίσεις κανονικά και μπορείς να τις αλλάξεις ή να τις σβήσεις. Δεν έχει όμως νόημα μια και η Vodafone (ορθώς) έχει διαφορετικές ρυθμίσεις internet για το iPhone από τις υπόλοιπες συσκευές (διαφορετικό APN) οι οποίες δεν επιτρέπουν τη πρόσβαση στο internet χωρίς ενεργοποιημένο data plan για αποφυγή υπέρογκων χρεώσεων.

Δυστυχώς στη Cosmote είναι απαράδεκτοι στο θέμα αυτό. Όσο για τη Wind όπως είπε ο soom δεν θα έχεις ρυθμίσεις άρα κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει αυτή η λύση του Macworld, μέχρι νεωτέρας από την Cosmote.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Δεν το ήξερα αυτό για την Cosmote και τα iPhone της.. Τι απαράδεκτοι???

Το έβλεπα εγώ στο δικό μου από Vodafone, για αυτό και το έγραψα.. Συγγνώμη αν μπέρδεψα κάποιον.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS