Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν υπαρχει εφαρμογη....

εκτος αν τους κανεις ολους μια ομαδα...

ισως ειναι μια ιδεα...

εδω βλεπουμε τον νεο φορτιστη μεσα στην μικρη συσκευασια του iPhone.

καταλαβαν πως πρεπει να εχουμε μαζι μας και τον φορτιστη φαινεται και ειπαν να τον μικρυνουν...

:p

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτος ειναι ο γνωστος τροπος...

το θεμα ειναι οτι του "Αγιου Γεωργιου" τι θα κανεις εαν εχεις

γυρω στους 60 Γιωργηδες καταχωρημενους...

Σιγουρα θα υπαχει καποια εφαρμογη...

για βαλτε τα δυνατα σας παιδες!!!

Μήπως καμιά εφαρμογή στυλ Eortologio/Eortes έχει τέτοια επιλογή; Κάτι παρόμοιο θυμάμαι που είχαν αλλά ίσως ήταν μόνο για μαζική αποστολή e-mail

Μήπως καμιά εφαρμογή στυλ Eortologio/Eortes έχει τέτοια επιλογή; Κάτι παρόμοιο θυμάμαι που είχαν αλλά ίσως ήταν μόνο για μαζική αποστολή e-mail

Από το Eortologio μπορείς να στείλεις sms. Αν έχεις γράψει ένα μήνυμα που θες να το στείλεις σε όλους το γράφεις στα notes, το κάνεις copy και μετά σε έναν έναν μέσα από την εφαρμογή η οποία αναγνωρίζει τα ονόματα ακόμα και αν τα έχεις με υποκοριστικά ή με greeklish.

Ο άλλος τρόπος και πιο έξυπνος είναι να τους κάνεις μια ομάδα πριν στείλεις το μήνυμα. Το να ξεκινάτε αμέσως με φράσεις "Καλωσήρθες στον κόσμο του iphone" δε νομίζω ότι βοηθάει (χωρίς παρεξήγηση πάντα). Προσωπικά και εφαρμογή να υπήρχε πάλι με τις ομάδες θα το έκανα. Πιο γρήγορο, πιο εύκολο και χωρίς να αγοράσω κάτι άλλο. Επίσης φτιάχνοντας μια ομάδα με τα άτομα στα οποία θες να στείλεις σου δίνει τη δυνατότητα να τσεκάρεις πολύ πιο εύκολα αν ξέχασες κανένα γιατί τους έχεις έτοιμους τον ένα κάτω από τον άλλο.

Το να ξεκινάτε αμέσως με φράσεις "Καλωσήρθες στον κόσμο του iphone" δε νομίζω ότι βοηθάει (χωρίς παρεξήγηση πάντα).

Καμμιά παρεξήγηση Νίκο, αν και δεν βλέπω τίποτα κακό στην έμμεση κριτική των πραγματικά πολύ φτωχών δυνατοτήτων όπως αυτές που δικαιολογημένα ψάχνει ο φίλος singer. Αυτό που δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βοηθάει είναι το ίδιο το σύστημα που δεν έχει το αυτονόητο, τη δυνατότητα δηλαδή contact mass tagging για την αποστολή μηνυμάτων. Και ακόμα δυστυχέστερα το multi selection δεν είναι γενικώς το forte του iPhone αφού η έλλειψη αυτή δεν υπάρχει μόνο στα messages αλλά και στα contacts και στα email κλπ.

Και μην τρελαθούμε κιόλας πως είναι μέθοδος το copy - paste ένα - ένα. :lol:

Από την άλλη η μέθοδος με τις ομάδες δεν είναι καθόλου κακή αν και αυτή επίσης έχει τα στραβά της.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Καμμιά παρεξήγηση Νίκο, αν και δεν βλέπω τίποτα κακό στην έμμεση κριτική των πραγματικά πολύ φτωχών δυνατοτήτων όπως αυτές που δικαιολογημένα ψάχνει ο φίλος singer. Αυτό που δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βοηθάει είναι το ίδιο το σύστημα που δεν έχει το αυτονόητο, τη δυνατότητα δηλαδή contact mass tagging για την αποστολή μηνυμάτων.

Και μην τρελαθούμε κιόλας πως είναι μέθοδος το copy - paste ένα - ένα. :lol:

Από την άλλη η μέθοδος με τις ομάδες δεν είναι καθόλου κακή αν και αυτή επίσης έχει τα στραβά της.

Θάνο το πρώτο είναι αν θέλεις να στείλεις μέσα από το Eortologio. Το άλλο με τις ομάδες είναι απλά ένας τρόπος. Αν θέλεις την άποψή μου, για να μπορέσουμε να ευχαριστιόμαστε τη συσκευή πρέπει να μάθουμε πώς να μπούμε στη φιλοσοφία της. Κάποια πράγματα τα κάνει διαφορετικά. Σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους όχι.

Θάνο το πρώτο είναι αν θέλεις να στείλεις μέσα από το Eortologio. Το άλλο με τις ομάδες είναι απλά ένας τρόπος. Αν θέλεις την άποψή μου, για να μπορέσουμε να ευχαριστιόμαστε τη συσκευή πρέπει να μάθουμε πώς να μπούμε στη φιλοσοφία της. Κάποια πράγματα τα κάνει διαφορετικά. Σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους όχι.

Οι ομάδες είναι όντως βολικός τρόπος Νίκο. Από την άλλη βέβαια δεν νομίζω πως είναι θέμα φιλοσοφίας οι πολλές ελλείψεις του συστήματος, ούτε και μπορώ να φανταστώ κάποιον όσο και αν αυτός συμπαθεί το iPhone να είναι ευτυχής με αυτές, έστω και αν όπως όλοι μας άλλωστε τις ανέχεται. :lol:

Οι ομάδες είναι όντως βολικός τρόπος Νίκο. Από την άλλη βέβαια δεν νομίζω πως είναι θέμα φιλοσοφίας οι πολλές ελλείψεις του συστήματος, ούτε και μπορώ να φανταστώ κάποιον όσο και αν αυτός συμπαθεί το iPhone να είναι ευτυχής με αυτές, έστω και αν όπως όλοι μας άλλωστε τις ανέχεται. :lol:

Κάποια είναι θέμα φιλοσοφίας. Άλλα αποτελούν ελλείψεις. Αναλόγως με τις ανάγκες του ο καθένας πράττει. Το κρατάει όπως είναι γιατί τον καλύπτει ή κάνει jailbreak για να τον καλύψει περισσότερο ή το πουλάει και αγοράζει κάτι πιο πλήρες γι' αυτόν.

κατι ποιο πληρες...κ στν αμεσοτητα κ στν ευκολια του μηλου..οσο αφορα τα touch κινητα...δν νομιζω οτι υπαρχει..!! οποτε ικανοποιουμαστε..ή με jb ή οπως ειναι το κινητο..!!

κατι ποιο πληρες...κ στν αμεσοτητα κ στν ευκολια του μηλου..οσο αφορα τα touch κινητα...δν νομιζω οτι υπαρχει..!! οποτε ικανοποιουμαστε..ή με jb ή οπως ειναι το κινητο..!!

Μπα, δεν ικανοποιούμαστε καθόλου μα καθόλου (κάποιοι τουλάχιστον από εμάς) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς ελλείψει αξιόλογων εναλλακτικών. Δεν σημαίνει όμως πως τη βρίσκουμε με χίλια δυό κολπάκια προκειμένου να καταφέρουμε σε ένα βαθμό να κάνουμε πράγματα που σε κινητά εικοσαετίας ήταν αυτονόητα. :lol:

Μπα, δεν ικανοποιούμαστε καθόλου μα καθόλου (κάποιοι τουλάχιστον από εμάς) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς ελλείψει αξιόλογων εναλλακτικών. Δεν σημαίνει όμως πως τη βρίσκουμε με χίλια δυό κολπάκια προκειμένου να καταφέρουμε σε ένα βαθμό να κάνουμε πράγματα που σε κινητά εικοσαετίας ήταν αυτονόητα. :lol:

θα σας ευχαριστησω ολους για την απαντηση σας αλλα θα συμφωνησω με τον foxxx διοτι ειναι ακριβως οπως τα λεει χωρις να εθελοτυφλει επειδη αγορασε ενα πανακριβο κινητο...

Επισης εγω που εχω το νεο φιρμγουερ δεν μπορω να κανω επανεκκινηση του κινητου αν δεν το συνδεσω με τον υπολογιστη..και να τρεξω τη "μαυρη βροχη"...

Επισης ψαχνω την εφαρμογη ibluetooth για μπορω να στελνω αρχεια σε οποιοδηποτε κινητο ή λαπτοπ...

Αυτα κ σορρυ αν κουρασα!!!

ΥΓ. Που μπορω να μαθω ολους τους συνδιασμους των πληκτρων και γενικα ολες τις κρυφες λειτουργιες της συσκευης? (ας πουμε σημερα εμαθα τυχαια οτι κανει screenshot)

Παίδες για πείτε λίγο παραπάνω για τις ομάδες...

Πώς ακριβώς φτιάχνονται;

Μπορεί να είναι κάτι μόνιμο μέσα στα contacts ή απλά είναι μια λίστα που φτιάχνεις για να στείλεις μαζικά sms;

Στα mail παίζει κάτι αντίστοιχο;

:D Αυτά τα λίγα, thanx!

Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το δικό μου iphone από vodafone. Πολύ ωραίο τηλέφωνο . Μου έκανε εντύπωση όμως που δεν έχει μέσα το εργαλείο εξαγωγής της κάρτας sim .Στα καινούργια τηλέφωνα σίγουρα υπάρχει ή είναι κάπου που εγώ δεν το βλέπω ;
London for ever

Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το δικό μου iphone από vodafone. Πολύ ωραίο τηλέφωνο . Μου έκανε εντύπωση όμως που δεν έχει μέσα το εργαλείο εξαγωγής της κάρτας sim .Στα καινούργια τηλέφωνα σίγουρα υπάρχει ή είναι κάπου που εγώ δεν το βλέπω ;

Έχει κάτω από το κινητό μια βάση πλαστική και από κάτω από αυτή ένα κουτάκι με οδηγίες , αν το ανοίξεις θα βρεις και το εξάρτημα εξαγωγής της sim που αναζητάς :p

Μεγιές μεγιές :D

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αν υπάρχει θα είναι μέσα στο μάυρο βιβλιαράκι. Είναι ένα ασημί πράγμα σαν συνδετήρας

Στα καινούρια δεν υπάρχει...

Και εγώ πριν 1 βδομάδα που το πήρα (από Vodafone κι εγώ), δεν το είχε... Οπότε πάρε συνδετήρα :lol:

Και πίσω στο κουτάκι όμως αν δεις που αναφέρει τι περιλαμβάνει η συσκευασία μέσα, δν αναφέρει τίποτα γι αυτό, οπότε λογικό...

Πάντως νομίζω ότι είναι πιο μικρή η συσκευασία από τα παλιά, έχει μικρότερο φορτιστή και 2 αυτοκόλλητα apple.

Έχει κάτω από το κινητό μια βάση πλαστική και από κάτω από αυτή ένα κουτάκι με οδηγίες , αν το ανοίξεις θα βρεις και το εξάρτημα εξαγωγής της sim που αναζητάς :p

Μεγιές μεγιές :D

Αν υπάρχει θα είναι μέσα στο μάυρο βιβλιαράκι. Είναι ένα ασημί πράγμα σαν συνδετήρας
το μόνο

Σα ευχαριστώ για τα καλά σας λογια. Όμως έψαξα το μαύρο βιβλιαράκι αλλά βρήκα τις οδηγίες και μια φώτο στην μία πλευρά του μαύρου χάρτινου κουτιού. Τέλος πάντων εγώ την sim την έβαλα με καρφίτσα. Μάλλον την apple την έπιασε τσιγγουνιά.:mad:

London for ever

το μόνο

Σα ευχαριστώ για τα καλά σας λογια. Όμως έψαξα το μαύρο βιβλιαράκι αλλά βρήκα τις οδηγίες και μια φώτο στην μία πλευρά του μαύρου χάρτινου κουτιού. Τέλος πάντων εγώ την sim την έβαλα με καρφίτσα. Μάλλον την apple την έπιασε τσιγγουνιά.:mad:

Δεν υπήρχαν μέσα στη συσκευασία τα παρελκόμενα που δείχνει εδώ;

http://img690.imageshack.us/img690/6236/iphone3gunbox5.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3223/3121929206_e460db379c.jpg

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Δεν υπήρχαν μέσα στη συσκευασία τα παρελκόμενα που δείχνει εδώ;

http://img690.imageshack.us/img690/6236/iphone3gunbox5.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3223/3121929206_e460db379c.jpg

Ναι , τελικά το βρήκα. Κάτι ότι έχει χρώμα μεταλικό ,το χαρτί είναι μαύρο και το ότι έχω και σταβομάρα ...απλά δεν το έβλεπα. Παιδιά χίλια ευχαριστώ. Όχι τίποτα άλλο αλλά κατηγόρησα την apple ότι είναι τσιγγούνα. :p

London for ever

Ναι , τελικά το βρήκα. Κάτι ότι έχει χρώμα μεταλικό ,το χαρτί είναι μαύρο και το ότι έχω και σταβομάρα ...απλά δεν το έβλεπα. Παιδιά χίλια ευχαριστώ. Όχι τίποτα άλλο αλλά κατηγόρησα την apple ότι είναι τσιγγούνα. :p

Να σαι καλά φίλε μου :) , όσο και οικονομία να κάνουν δεν υπάρχει περίπτωση να μην βάλουν αυτό το εξάρτημα :rolleyes:

Το βρήκα κι εγώ τλκ μετά απο 1 βδομάδα στα σκουπίδια μου, από τότε που άνοιξα τη συσκευασία σε κάτι σακουλάκια.. Δεν το χα δει τότε :X:X Νόμιζα ότι δεν το βάζανε πια γιατί το είχα κοιτάξει καλά τότε :lol::lol:

Nα ρωτήσω και κάτι άσχετο, όσοι έχετε πάρει το iphone, έχετε και θήκη? Μετά από κανα μήνα δλδ γεμίζει δαχτυλιές κτλ.? χρειάζεται? Το σήμα μπορεί να επηρρεαστεί από μια θήκη?

H sim ρε παιδια γιατι σου βγαζει την παναγια να την βαλεις? Με πινεζα δεν πατατε στην τρυπιτσα που εχει? Δεν υπαρχει κινδυνος να τρυπισεις τπτ μεσα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

καλυτερα λεπτος συνδετηρας.....

Alex δεν επηρεαζει καμμια θηκη το σημα μην ανησυχεις.!!!!!

καλο ειναι να του παρεις μια...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ναι...εγω επιτηδες ειχα παρει με 2Ε ενα πακο γιατι τους χανω παντα...

αρκει να ειναι λεπτος γιατι ο αλλος δεν μπαινει μεσα και μπορει να στο γρατζουνισει.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS