dotas_86 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή maps που έχει προεγκατεστημένη το iPhone πρέπει να έχεις Internet για να κατεβάζει τους χάρτες. Μπορείς να βάλεις όμως προγράμματα navigation όπως το navigon ή το sygic και τότε δεν χρειάζεσαι Internet. Έχει τους χάρτες αποθηκευμένους στη συσκευή (όπως το omnia). Μαλιστα, ευχαριστω πολυ αλλα εχω ακομα μια ερωτηση. Μπορω να κατεβασω εφαρμογη απο το internet ειτε αυτη ειναι navigation ειτε οποιοδηποτε αλλο προγραμμα και να την εγκαταστησω σε ενα jailbroken iphone 3gs; (εννοω εκτος cydia ή appstore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μεχρι τελος της εβδοαμδας θα εχουν παραλαβει... Πληροφοριακα παντως, στην vodafone μου ειπαν οτι στα πιο πολλα καταστηματα της Ελλαδος θα εχουν διαθεσιμοτητα μετα τις 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 aύριο μετακομίζω εγώ στη κομοτηνή :cry: θα τους πω να το παραλάβει ένας φίλος μου και να μου το στείλει ή να μου το φέρει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Eγώ ελπίζω την Πέμπτη να το έχω... :/ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μόλις πριν 5' είχα επικοινωνία με vodafone από το τμήμα πωλήσεων (για μια αίτηση φορητότητας που έχω κάνει) και η κοπέλα στην άλλη γραμμή όταν της είπα ότι εμένα με ενδιαφέρει πακέτο που να δίνει το καινούργιο iPhone 3Gs, μου λέει την πρώτη φορά " Δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει" και προς το τέλος πάλι της συνομιλίας μου λέει " Η συσκευή που ενδιαφέρεστε μπορεί να κάνει και 3 και 4 μήνες να έρθει" ... ! Τι να πω;;; I'm speechless.. ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια .. μήπως αυτό εδώ σε βοηθάει ... ??? εχεις δικιο ρε φιλε επρεπε να τον δω στον γερμανο . δεν μου περασε απ το μυαλο.....thx Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μόλις πριν 5' είχα επικοινωνία με vodafone από το τμήμα πωλήσεων (για μια αίτηση φορητότητας που έχω κάνει) και η κοπέλα στην άλλη γραμμή όταν της είπα ότι εμένα με ενδιαφέρει πακέτο που να δίνει το καινούργιο iPhone 3Gs, μου λέει την πρώτη φορά " Δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει" και προς το τέλος πάλι της συνομιλίας μου λέει " Η συσκευή που ενδιαφέρεστε μπορεί να κάνει και 3 και 4 μήνες να έρθει" ... ! Τι να πω;;; I'm speechless.. ! Ψέματααααααααααα... αφού πήραν πολλοί τη συσκευή από παρασκευή 31 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ψέματααααααααααα... αφού πήραν πολλοί τη συσκευή από παρασκευή 31 Ιουλίου Δεν της είπα κάτι στο τηλέφωνο, ούτε έδωσα συνέχεια στο θέμα.. ούτως ή άλλως θα επικοινωνήσει την επόμενη βδομάδα ξανά μαζί μου ... Άλλωστε όπως έχω πει κ παραπάνω, σε γνωστό μου από κατάστημα vodafone έχω πει να μου κρατήσει μια συσκευή μόλις παραλάβει.. οπότε και περιμένω με αγωνία τηλέφωνό του... Ελπίζω - το καλό που τους θέλω δλδ- το αργότερο μέχρι 10 Σεπτεμβρίου να έχουν νέα παραλαβή...!!(γιατί μετά θα "αναγκαστώ" να πάρω την κλειδωμένη της Αγγλίας ή να το αφήσω τελείως για να πάρω το "μετά 3gs μοντέλο" - όταν κ όποτε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μόλις πριν 5' είχα επικοινωνία με vodafone από το τμήμα πωλήσεων (για μια αίτηση φορητότητας που έχω κάνει) και η κοπέλα στην άλλη γραμμή όταν της είπα ότι εμένα με ενδιαφέρει πακέτο που να δίνει το καινούργιο iPhone 3Gs, μου λέει την πρώτη φορά " Δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει" και προς το τέλος πάλι της συνομιλίας μου λέει " Η συσκευή που ενδιαφέρεστε μπορεί να κάνει και 3 και 4 μήνες να έρθει" ... ! Τι να πω;;; I'm speechless.. ! πραγματικα σηκώνεις τα χέρια ψηλά με αυτα που ακους.Βεβαια πρέπει να λάβουμε υπόψιν οτι και οι πωλητες-τριες της βοντα μην έχοντας σωστη ενημέρωση λενε οτι θέλουν .Τι φταίνε και αυτοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ερωτηση. εχω το iphone 3g και το απογευμα θα εχω το iphone 3gs μπορω να περασω μεσω itunes αυτουσια τα αρχεια μου,τηλ.καταλογο,φωτογραφιες βιντεο κλπ στο 3gs; και αν ναι με ποιο τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ερωτηση. εχω το iphone 3g και το απογευμα θα εχω το iphone 3gs μπορω να περασω μεσω itunes αυτουσια τα αρχεια μου,τηλ.καταλογο,φωτογραφιες βιντεο κλπ στο 3gs; και αν ναι με ποιο τροπο; Μόλις θα το συνδέσεις θα σε ρωτήσει αν θες να το σετάρεις ως τελείως νέο ή από το backup του προηγούμενου. Αν επιλέξεις το δεύτερο θα τα φέρει όλα όπως τα έχεις τώρα στο 3G. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1313 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Τελικα σημερα καταφερα και το πηρα απο vodafone ασπρο 32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paraskevas Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Τελικα σημερα καταφερα και το πηρα απο vodafone ασπρο 32gb Αν μπορεις να μας πεις απο ποιο καταστημα το πηρες και ισως αν εχει αλλα διαθεσιμα θα ητανε πολυ εξυπηρετικο...Ακομη δεν μου εχουν στειλει καποιο μηνυμα απο τα καταστηματα που εχω κανει προκρατηση και πολυ φοβαμαι οτι παει για Σεπτεμβριο η ολη φαση! Αν παρ' ελπιδα καποιος εχει κανει καμια προκρατηση και δεν γουσταρει να προχωρησει στην αποκτηση του 3Gs, ενδιαφερομαι για ενα 32αρι ασπρο(απο καποιο καταστημα vodafone λογω επιδοτησης)...λεμε τωρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1313 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Αν μπορεις να μας πεις απο ποιο καταστημα το πηρες και ισως αν εχει αλλα διαθεσιμα θα ητανε πολυ εξυπηρετικο...Ακομη δεν μου εχουν στειλει καποιο μηνυμα απο τα καταστηματα που εχω κανει προκρατηση και πολυ φοβαμαι οτι παει για Σεπτεμβριο η ολη φαση! Αν παρ' ελπιδα καποιος εχει κανει καμια προκρατηση και δεν γουσταρει να προχωρησει στην αποκτηση του 3Gs, ενδιαφερομαι για ενα 32αρι ασπρο(απο καποιο καταστημα vodafone λογω επιδοτησης)...λεμε τωρα :p Στον Πειραια στο καταστημα της Γρ. Λαμπρακη. Μου το εδωσαν αμεσα χωρις να εχω κανει καμια κρατηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Major_Goose1968 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Είχα κάνει on line αίτηση ενδιαφέροντος στην cosmote πριν καμμιά βδομάδα. Με παίρνει η κοπέλλα πριν λίγο μου λέει να σας πω τα νέα προγράμματα , της λέω έχω ήδη πρόγραμμα και σύνδεση κ.λ.π. , θέλω την συσκευή μόνο. Μου λέει να δω το πάγιο σας , αν είναι να την πάρετε με ανανέωση του συμβολαίου σας . της λέω ΟΚ . Με βάζει αναμονή πέντε λεπτά και μετά μου λέει : "Αφού δεν θέλετε να κάνετε καινούργια σύνδεση , καλύτερα να περάσετε απο κάποιο μαγαζί , να δείτε αν υπάρχει το τηλέφωνο" Της λέω είμαι στην Ιο που δεν υπάρχει μαγαζί , γιαυτό έκανα online αίτημα μπας και με εξυπηρετήσετε τόσα χρόνια πελάτης με πολύ μεγάλους λογαριασμούς . Τι να σας πω μου λέει , ότι νομίζετε και το κλείνει... Αντε γειά , οπότε ή απο Σεπτέμβρη, ή να βρώ κανένα φίλο Αθήνα να μου το ξεσκαλώσει απο πουθενά . Αυτήν την έξυπνη τηλέφωνική υπηρεσία τι την βάλανε δεν κατάλαβα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Είχα κάνει on line αίτηση ενδιαφέροντος στην cosmote πριν καμμιά βδομάδα. Με παίρνει η κοπέλλα πριν λίγο μου λέει να σας πω τα νέα προγράμματα , της λέω έχω ήδη πρόγραμμα και σύνδεση κ.λ.π. , θέλω την συσκευή μόνο. Μου λέει να δω το πάγιο σας , αν είναι να την πάρετε με ανανέωση του συμβολαίου σας . της λέω ΟΚ . Με βάζει αναμονή πέντε λεπτά και μετά μου λέει : "Αφού δεν θέλετε να κάνετε καινούργια σύνδεση , καλύτερα να περάσετε απο κάποιο μαγαζί , να δείτε αν υπάρχει το τηλέφωνο" Της λέω είμαι στην Ιο που δεν υπάρχει μαγαζί , γιαυτό έκανα online αίτημα μπας και με εξυπηρετήσετε τόσα χρόνια πελάτης με πολύ μεγάλους λογαριασμούς . Τι να σας πω μου λέει , ότι νομίζετε και το κλείνει... Αντε γειά , οπότε ή απο Σεπτέμβρη, ή να βρώ κανένα φίλο Αθήνα να μου το ξεσκαλώσει απο πουθενά . Αυτήν την έξυπνη τηλέφωνική υπηρεσία τι την βάλανε δεν κατάλαβα ... Μόνο εσένα πήρανε όμως ... γιατί εγώ που έκανα από την πρώτη μέρα που βγήκε η αίτηση ... και η VF και η Cote με "προώθησαν" ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μόνο εσένα πήρανε όμως ... γιατί εγώ που έκανα από την πρώτη μέρα που βγήκε η αίτηση ... και η VF και η Cote με "προώθησαν" ... και εμενα επισης....με εξαιρεση εκεινο το ηλιθιο mail της vodafone,h cosmote της οποιας ειμαι συνδρομητης 8 χρονια σχεδον,ουτε φωνη ουτε ακροαση:X Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 και εγώ είχα κάνει αίτηση και στη βόντα και στη κοσμοτέ, ούτε μαιλ έστειλαν ούτε τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_s_gr Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Γεια σε όλους είμαι νέος σχετικά στη “παρέα” κ έχω κ γω μια ερώτηση…. Έχει πάρει κανείς από σας το 3gs με αναβάθμιση συσκευής από cosmote??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1313 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εαν θελετε να βρειτε iphone πρεπει να ξεκινησετε να πατε σε διαφορα καταστηματα και εγω και ο ξαδερφος μου ετσι καταφεραμε και το βρηκαμε. Εαν περιμενετε να το βρειτε τηλεφωνικα τζαμπα παιδευστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Κρατάει και σε άλλους η μπαταρία τόσο λιγο;Γιατί εμένα μου κρατάει μία μέρα χωρίς πολύ χρήση.Από χθες το βραδυ μεχρι σήμερα το πρωι που το είχα ανοιχτό έπεσε 30% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ και φρίκαρα. Μετά ανακάλυψα όμως πως είχα ξεχάσει ανοιχτό το Push και αυτό μου το έκανε το θέμα. Kλείστο και θα δεις θαύματα! :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Δεν το βρίσκω πουθενά.Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλα δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Στην 1η φορτιση κ εμενα ετσι κρατουσε (παντα με κλειστο το push) αλλά τωρα ειμαι στην 3η φορτισει κ κραταει 1,5/2 μερες ... θα δειξει στο μελλον τι θα γινει... A ξεχασα να πω οτι εχω ανοιχτο το bluetooth... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Χθές έκανα την τρίτη φόρτιση και πάλι τα ίδια.Έχω κλειστό το bluetooth ,την ώθηση στα email ,το wifi και το 3g.To push που το βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts