Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος ότι είναι universal dock αυτό που έχει η vodanone ΧΩΡΙΣ remote; Μήπως είναι dock μόνο για το iPhone;

Πάντως, επειδή παλαιότερα κυκλοφορούσαν και άλλα universal docks, το σωστό είναι αυτό που έχει και το remote μαζί.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ πήρα το απλό,των 22 ευρώ,και κάνει για iphone αλλά και για ipod..είναι ίδιο με το άλλο,αλλά δεν έχει χειριστήριο..ο καθένας αξιολογεί το πόσο το χρειάζεται...και το άλλο των 32 ευρώ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ,στα καταστηματα και οχι μόνο στο internet..δε ξέρω όμως αν κάνει για τα κλασικά ipod,των 60/80 κλπ GB :)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

το πήρα αο το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής..όχι της Αγίου Ιωάννου,αυτό που είναι επι της Καποδιστρίου/Αγίας Παρασκευής (ή όπως λέγεται η οδός,μιας και η άνοδος νομίζω έχει διαφορετικό όνομα απο τη κάθοδο..) είναι απέναντι απο την εκκλησία και την κεντρική πλατεία ο δρόμος αυτός

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ναι κατάστημα vodafone είναι

To πηρα και εγω σε λευκο και 32 αρι ,πραγματικα ειναι πολυ γρηγορο ,(και πολυ ακριβο )καλη καμερα και video ,οτι επρεπε να ειχε απο την ημερα που βγηκε ! αραζω εκει προς το παρων !

πραγματιακα δεν του λειπει κατι τωρα ,ισως καποια στιγμη jailbreak ...

To πηρα και εγω σε λευκο και 32 αρι ,πραγματικα ειναι πολυ γρηγορο ,καλη καμερα και video ,οτι επρεπε να ειχε απο την ημερα που βγηκε ! αραζο εκει προς το παρων !

Από που και πόσο;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

ΠΡΕΠΕΙ να μπει screen protector στο iphone;

ΧΩΡΙΣ αυτο ειναι καλυτερα σαν αισθηση;

ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ για ποιον λογο;

Samsung S21 Ultra

θεωρητικά έχουν βάλει στα νέα iphone,πιο ανθεκτική οθόνη κλπ κλπ,και αν το έχεις σε θήκη που να κλείσει ίσως και να μην χρειάζεται..αλλά εγώ πχ που δε σκοπεύω να το βάλω σε θήκη,θεωρώ οτι το χρειάζομαι ;)

μέσα στη τσάντα,με κλειδιά κλπ βλέπεις

επειδή μένω κοντά θα πάω σήμερα εκεί ελπίζω να μην πήρες το τελευταίο τεμάχιο!!

όχι είχε πολλούς,το είδα :p

όσο για το φίλο που πήρε το iphone,αμαρτία ήταν,παρα πολλά λεφτά :(

κλειδωμένο έτσι; χωρίς σύνδεση;

παιδιά, πραγα/βιεννη/βουδαπεστη,εχει ερθει η συσκευη;

To πηρα και εγω σε λευκο και 32 αρι ,πραγματικα ειναι πολυ γρηγορο ,(και πολυ ακριβο )καλη καμερα και video ,οτι επρεπε να ειχε απο την ημερα που βγηκε ! αραζω εκει προς το παρων !

πραγματιακα δεν του λειπει κατι τωρα ,ισως καποια στιγμη jailbreak ...

δεν μπορεις να του κανεις ενα jailbreak?

υπαρχει εδω και μια εβδομαδα για το 3GS!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

πως δικαιολογούνται ρε γαμ..... οι διαφορές τιμής σε ξεκλείδωτα μεταξύ ιταλίας και βελγίου;

Κι εμένα με παραξένεψε η τιμή, στο site της mobistar πάντως το βλέπω πιο ακριβό!

http://iphone3g.mobistar.be/en/iphone3g.cfm

Αλλά στο μήνυμα μου έγραψε ότι το βρήκε με 525, το S...

ε μπορει να έγινε κανενα λαθος,οι διαφορές δεν ειναι μεγάλες,αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ΣΑΦΨΣ φθηνότερο απο τα 620 της ιταλίας (κ συντομα κ τα δικά μας,μιας κ οι δικοί μας δε νομίζω να μειώσουν το κέρδος τους)

virginia 285, πηγα χτες να παρω το dock connector και ειχες αγοράσει το τελευταιο. τα υπόλοιπα που είχε ήταν με το remote και έκανα την καρδιά μου πέτρα και έδωσα τα 10€ παραπάνω αλλά μια χαρά το βρίσκω.........
Life is beautiful!:lol:

άντε να δούμε...16 μέρες έμειναν.

εγώ τώρα αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω φορητότητα από κοσμοτέ σε vodafone για να πάρω επιδότηση και να έχω και πρόγραμμα για internet κτλ...?

αλλα δεν ξέρω αν τα 500mb η έστω 1gb (εκτος αν βγούν νέα προγράμματα με το νέο iphone) θα φτάνουν για αρκετό σερφάρισμα (όχι youtube κτλ) και mails?

(υποθέτω η χρέωση στα mails είναι ανάλογα με τα ποσα kb/mb είναι το κάθε mail σωστά?η χρεώνει και για να το κατεβάσει η κάτι τέτοιο..?

γιατι δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς γίνετε η διαδικασία με τα mails στο iphone..)

και ίσος λίγο chat.

virginia 285, πηγα χτες να παρω το dock connector και ειχες αγοράσει το τελευταιο. τα υπόλοιπα που είχε ήταν με το remote και έκανα την καρδιά μου πέτρα και έδωσα τα 10€ παραπάνω αλλά μια χαρά το βρίσκω.........

είχε και αλλα τέτοια?η και αυτό ήταν το τελευταίο?!:P

γιατί είναι κοντά μου το συγκεκριμένο κατάστημα μη τρέχω αλλου.(όχι ότι θα προλάβαινα να πάω αλλου δηλαδή..παρασκευή το περνώ και σάββατο αν πάνε όλα καλά φεύγω :P)

η cosmote έχει data plan και είναι φθηνότερη η ακριβότερη απο την vodafone? ψάχνω στo site της cosmote αλλά δεν τα βρίκσω τα προγράμματα με internet
Life is beautiful!:lol:

δεν είσαι ο μονος... ;)

και μια ακόμη ερώτηση...

αν κάνω φορητότητα από κοσμοτέ σε vodafone χωρίς να αλλάξω νούμερο,το 697 θα παραμείνει ως έχει ε?(χαζή ερώτηση μάλλον αλλα ας είμαι σίγουρος..)

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS