agid Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οι τιμες πανω κατω ειναι αυτες +- 15€ και τις επιβεβαιωσα ο ιδιος απο Ελβετο που σπουδασαμε μαζι Aν τα 729 φραγκα περιλαμβανουν και τους φορους μεσα ειναι φθηνα. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 αντε ελπιζω να ερθει αυτο το μηνα..... παιδια γερμανια ξερει καποιος ποσο εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 δεν εχει ερθει ακομα στην ελλαδα? εγω μενω αυστρια κ το πηρα στις 28. σεπτεμβριου :D Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 για δειτε αυτο? μαιμου λετε? http://bglbyl.com/ Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 για δειτε αυτο? μαιμου λετε? http://bglbyl.com/ ναι... Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ναι... Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. απο που το καταλαβες φιλες μου? εκτος απο την τιμη βεβαια. Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 απο που το καταλαβες φιλες μου? εκτος απο την τιμη βεβαια. μην περιμένεις να το γράφει κάπου ότι είναι μαιμού... :) απο τη διαμόρφωση του site μοιάζει αναξιόπιστο φυσικά μπορείς να πάρεις το ρίσκο για να μας φύγει και η απορία :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το λέω μια φορά για όποιον ξαναβρεί μια τέτοια "μοναδική" ευκαιρία! Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη στα λογικά του να πουλήσει iPhone 5 αυτή τη στιγμή σε τιμή χαμηλότερη από αυτήν που το αγόρασε την στιγμή που γίνεται ένας πραγματικός ΠΑΝΙΚΟΣ στην παγκόσμια αγορά για ένα τέτοιο κινητό! Όσοι θέλουν να το πάρουν σε χαμηλή τιμή να ξανά επισκεφτούν την αγορά μετά από κανένα εξάμηνο! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ετσι ειναι. εγω παντως αν το ειχα και ηθελα να το πουλησω σφραγισμενο θα το εδινα οσο κανει καινουργιο. δεν παιζει το site να μην ειναι απατεωνας. και απο την δομη του ετσι οπως το βλεπω ειμαι σχεδον σιγουρος. εκτος αν δεν ειναι στα λογικα του ο πωλητης οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Τη βοήθεια του κοινού παρακαλώ;..... Ένας φίλος μου θα βρεθεί στον Καναδά σε λίγες μέρες. Η τιμή του iphone 5 εκεί είναι 699 δολ. Καναδά ή 548 € Θα είναι όμως το μοντέλο Α1428. Θα εργάζεται κανονικά σε GSM / HSDPA+ δίκτυα. Ευρωπαϊκά 4G δίκτυα όμως όχι. Μόνο σε δίκτυα 4G ΗΠΑ και Καναδά..... Να το αγοράσω τελικά; Ναί ή όχι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messier88 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Δηλαδή δουλεύει κανονικά με τις κάρτες στην Ελλάδα, απλά δεν πιάνει τα 4G που ανάθεμα πότε θα έρθουν Ελλάδα και κάνει 548 €????? Φέρε μου καμιά δεκαριά παρακαλώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Δηλαδή δουλεύει κανονικά με τις κάρτες στην Ελλάδα, απλά δεν πιάνει τα 4G που ανάθεμα πότε θα έρθουν Ελλάδα και κάνει 548 €????? Φέρε μου καμιά δεκαριά παρακαλώ!!!!! Προσθεσε 13% φορο. Μπορεις να παρεις και το Α1429 που ειναι το ευρωπαικο μοντελλο. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messier88 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι για το 4S...Ξέρετε κανένα αξιόπιστο κατάστημα στο ίντερνετ με καλές τιμές που να δέχεται φυσικά και πιστωτικές? Επαναλαμβάνω, για το 4S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εγω από τρίτη περιμένω το α1428 από την at&t που θα ξεκλειδωθεί μόνιμα μέσω online υπηρεσίας! Το μαλλί πήγε στα 730€ το 32άρι! Μέσω ebay! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 απο που το καταλαβες φιλες μου? εκτος απο την τιμη βεβαια. Παιδια να ειστε ιδιαιτερα προσεκτικοι οταν ποσταρετε τετοια sites γιατι καποιος που δε γνωριζει μπορει να δελεαστει και να κανει το λαθος. Θα δωσω 2-3 tips για να αναγνωριζετε αυτες τις σελιδες: - Παραλογα χαμηλες τιμες - Δεν προσφερει δυνατοτητα πληρωμης μεσω paypal, παρα μονο bank transfer, western union κλπ. Μου αρεσει που εχει κοτσαρει και τα σηματακια της paypal κλπ - Δεν υπαρχει εταιρικο email, παρα μονο gmail, hotmail κλπ - Δεν υπαρχει διευθυνση της εταιριας η αν υπαρχει ειναι fake... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παιδια να ειστε ιδιαιτερα προσεκτικοι οταν ποσταρετε τετοια sites γιατι καποιος που δε γνωριζει μπορει να δελεαστει και να κανει το λαθος. Θα δωσω 2-3 tips για να αναγνωριζετε αυτες τις σελιδες: - Παραλογα χαμηλες τιμες - Δεν προσφερει δυνατοτητα πληρωμης μεσω paypal, παρα μονο bank transfer, western union κλπ. Μου αρεσει που εχει κοτσαρει και τα σηματακια της paypal κλπ - Δεν υπαρχει εταιρικο email, παρα μονο gmail, hotmail κλπ - Δεν υπαρχει διευθυνση της εταιριας η αν υπαρχει ειναι fake... Κι αν του τραβήξεις ένα whois θα δείτε ότι έχουν αγοράσει το domain για ένα χρόνο μόνο.. Παιδιά επειδή πέρυσι το έψαξα πολύ το θέμα iphone κτλ μέσω εταιρικής ιδιότητας σας λέω ότι θαύματα δεν γίνονται μην τσιμπάτε.. Θα σας πουν αρχικά ότι δέχονται με PayPal και μετά ότι κάτι έχει ο λογαριασμος ή η συνεδεμενη visa και θα σας ζητήσουν χρήματα μέσω western κτλ.. Δυστυχώς πάντα άνθρακας ο θησαυρός ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Γνωρίζει μήπως κανείς πότε θα το φέρει το amazon.de & amazon.co.uk? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος! Πολύ γνωστός μου πήρε το iphone 5 από το Carphone Warehouse στην Αγγλία. Το τηλέφωνο έλεγε ότι είναι sim free στο Site και με το που το άνοιξε δεν δεχόταν sim οπότε το πιο πιθανό, ίσως σίγουρο, είναι να είναι κλειδωμένο σε πάροχο. Το κουτί δεν είναι branded ή κάτι που να δείχνει κάτι ανάλογο. Υπάρχει περίπτωση να έκαναν λάθος? Εν τω μεταξύ το πήραν για λογαριασμό του συγγενείς στην Αγγλία οπότε δεν μπορεί να έχει απευθείας συνεννόηση προς το παρόν. Φυσικά για ξεκλείδωμα κτλ μέσω jb του είπα να το ξεχάσει γιατί sim free σημαίνει sim free σωστά? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mik3Q Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 SIM free iPhones can only be used with a UK-network SIM card, and will not accept foreign SIM cards. Δυστυχως! Παράθεση iPhone 6 . iPad Air . One+ One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) SIM free iPhones can only be used with a UK-network SIM card, and will not accept foreign SIM cards. Δυστυχως! Πω πω πω, τι λες τώρα!!! Την πατήσε ο καημένος δηλαδή!! :cry: Παίζει να ξεκλειδώσει κάπως?? Edited October 9, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mik3Q Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Δυστυχως ναι. Διαβασε λεπτομερειες, περιπου στη μεση ειναι http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/iphone-5?intcmp=HP_iPh5 . . efthimis super to Νote2 ...μεγιααα Edited October 9, 2012 by Mik3Q .. . . Παράθεση iPhone 6 . iPad Air . One+ One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος! Πολύ γνωστός μου πήρε το iphone 5 από το Carphone Warehouse στην Αγγλία. Το τηλέφωνο έλεγε ότι είναι sim free στο Site και με το που το άνοιξε δεν δεχόταν sim οπότε το πιο πιθανό, ίσως σίγουρο, είναι να είναι κλειδωμένο σε πάροχο. Το κουτί δεν είναι branded ή κάτι που να δείχνει κάτι ανάλογο. Υπάρχει περίπτωση να έκαναν λάθος? Εν τω μεταξύ το πήραν για λογαριασμό του συγγενείς στην Αγγλία οπότε δεν μπορεί να έχει απευθείας συνεννόηση προς το παρόν. Φυσικά για ξεκλείδωμα κτλ μέσω jb του είπα να το ξεχάσει γιατί sim free σημαίνει sim free σωστά? Ευχαριστώ πολύ! Τα μηλοφωνα απο το συγκεκριμενο μαγαζι κλειδωνουν στην πρωτη σιμ που θα βαλεις μεσα απο αγγλο παροχεα. Επρεπε να το παρει απο απλ στορ. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 @efthimis13 κοίτα τα πμ σου!! :) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Τα μηλοφωνα απο το συγκεκριμενο μαγαζι κλειδωνουν στην πρωτη σιμ που θα βαλεις μεσα απο αγγλο παροχεα. Επρεπε να το παρει απο απλ στορ. Ναι το έμαθε the hard way δυστυχώς!! @efthimis13 κοίτα τα πμ σου!! :) Ευχαριστώ πολύ!!! Προσπαθεί τώρα να δει αν θα το ξεκλειδώσει από κάποια site ή θα το δώσει σε κάποιον "επιδέξιο" και θα πάρει άλλο να είναι ήσυχος.. Έχετε δοκιμάσει κάτι, κάποιος για ξεκλείδωμα? Δεν ήξερα ότι γινόταν αυτό.. Είναι ασφαλές και μόνιμο το ξεκλείδωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Από ebay το έχει πάρει κανείς? Μην δώσουμε 700 € για τσαγιέρα! :lol: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει εγγύηση, ελληνικά και να μην είναι κλειδωμένο κάπου. Δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω μιας και δεν πήρα ποτέ μήλο από ξένο e-shop/ebay. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts