dv85 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Και σε μενα φιλε Αreianos τα ιδια, απο βδομαδα σε βδομαδα, ενα 16αρι σε voda με ενδιαφερει, εχεις τιποτα υποψην σου ?? Εγώ 16αρι από Cosmote ή Γερμανό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Και σε μενα φιλε Αreianos τα ιδια, απο βδομαδα σε βδομαδα, ενα 16αρι σε voda με ενδιαφερει, εχεις τιποτα υποψην σου ?? Για 16αρι δεν ξερω. Για 32αρι ξερω οτι εχει το oteshop. Ισως και το istorm να εχει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_A Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Για 16αρι δεν ξερω. Για 32αρι ξερω οτι εχει το oteshop. Ισως και το istorm να εχει. Το oteshop δυστυχως δεν με βολευει λογω επιδοτησης και το istorm και αυτο μια απο τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 vodafone....και ακόμα περιμένουμε. ασε και εγώ μια από τα ίδια, έχω επιδότηση και η vodafone στην κοσμάρα της ( για να μην πω ότι το ψάχνω από day 1 και με έχουν πρίξει με τις λίστες τους, σε 2 είμαι και τίποτα). αν ήμουν κοτε τώρα θα το είχα το μήλο. θα φάνε τρελό χ όμως Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Για 16αρι δεν ξερω. Για 32αρι ξερω οτι εχει το oteshop. Ισως και το istorm να εχει. Πάντως είναι όλοι....άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος....την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν ότι το Σάββατο που μας πέρασε θα έρθει...μετά μου είπαν από Δευτέρα....πάω σήμερα....μου λένε από 1 Οκτώβρη....ε εντάξει....παίζουν με τα νεύρα μας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 vodafone....και ακόμα περιμένουμε. ασε και εγώ μια από τα ίδια, έχω επιδότηση και η vodafone στην κοσμάρα της ( για να μην πω ότι το ψάχνω από day 1 και με έχουν πρίξει με τις λίστες τους, σε 2 είμαι και τίποτα). αν ήμουν κοτε τώρα θα το είχα το μήλο. θα φάνε τρελό χ όμως Φιλε μου, σε βλεπω να κανεις οτι εκανα εγω παλιοτερα με το 3GS. Στο περιμενε με ειχε τοτε η Cοsmote. Στο τελος το πηρα απο αλλου σκετη συσκευη, και πηρα με επιδοτηση αλλο κινητο (ενα OMNIA II) το οποιο δουλεψα για ενα-δυο μηνες. Mετα το πουλησα με τις ζελατινες του σε ενα παιδι απο το club. Ηταν αγραντζουνιστη η συσκευη και το ειχα σαν δευτερο. Αυτη τη φορα σταθηκα τυχερος παντως και το iPhone 4 το πηρα με τη πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Φιλε μου, σε βλεπω να κανεις οτι εκανα εγω παλιοτερα με το 3GS. Στο περιμενε με ειχε τοτε η Cοsmote. Στο τελος το πηρα απο αλλου σκετη συσκευη, και πηρα με επιδοτηση αλλο κινητο (ενα OMNIA II) το οποιο δουλεψα για ενα-δυο μηνες. Mετα το πουλησα με τις ζελατινες του σε ενα παιδι απο το club. Ηταν αγραντζουνιστη η συσκευη και το ειχα σαν δευτερο. Αυτη τη φορα σταθηκα τυχερος παντως και το iPhone 4 το πηρα με τη πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας. Εγω ετσι εκανα με τη vf... Με ειχαν στο περιμενε, το πηρα απο oteshop αυθημερων, και τωρα θα παω σε ενα καταστημα πλαισιο να παρω την επιδοτηση μου σε κατι αλλο. Γιατι κινητο αλλο δε θελω. Ενα και καλο! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achenor Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Φίλε καλησπέρα, 32άρι ποιό oteshop έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Φίλε καλησπέρα, 32άρι ποιό oteshop έχει; Κανε μια online παραγγελια, και θα σε παρουν να σου πουν ποτε μπορεις να το εχεις. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ξέρει κανείς αν το πάρεις με επιδότηση και ανανέωση συμβολαίου, μετά από πόσες μέρες θα το έχεις? Τους λες σε ποιο κατάστημα θα πας να το πάρεις ή απλά όπου το πετύχεις? (vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ξέρει κανείς αν το πάρεις με επιδότηση και ανανέωση συμβολαίου, μετά από πόσες μέρες θα το έχεις? Τους λες σε ποιο κατάστημα θα πας να το πάρεις ή απλά όπου το πετύχεις? (vodafone) Στη δικη μου περιπτωση, εγινε μεσω τηλεφωνου η ανανεωση / επιδοτηση (30/08/10), και ο courier εφερε στο σπιτι μου (01/09/10) τη συσκευη μαζι με το συμβολαιο για υπογραφη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Στη δικη μου περιπτωση, εγινε μεσω τηλεφωνου η ανανεωση / επιδοτηση (30/08/10), και ο courier εφερε στο σπιτι μου (01/09/10) τη συσκευη μαζι με το συμβολαιο για υπογραφη. Μέσω του vodafone.gr παντως λέει ότι κερδίζεις επιπλέον 20 ευρώ επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Μέσω του vodafone.gr παντως λέει ότι κερδίζεις επιπλέον 20 ευρώ επιδότηση. Εγω πιστευω οτι θα κερδισεις περισσοτερα μεσω τηλεφωνου. Ο υπαλληλος που θα μιλσησεις θα προσπαθησει να σε δελεασει με προσφορες ωστε να ανανεωσεις το συμβολαιο για να μη σε χασει απο πελατη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Εγω πιστευω οτι θα κερδισεις περισσοτερα μεσω τηλεφωνου. Ο υπαλληλος που θα μιλσησεις θα προσπαθησει να σε δελεασει με προσφορες ωστε να ανανεωσεις το συμβολαιο για να μη σε χασει απο πελατη. Ναι φυσικά. Από αρχική επιδότηση 103 ευρώ την έφτασα 300 ευρώ από το τηλέφωνο αλλά ακόμα δεν έχω ανανεώσει. Πάντως πολύ γρήγορα στο έφεραν το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ερώτηση... Πήγα στη wind πριν λίγο και ρώτησα για το 4 και μου είπαν οτι θα το έχουν με τον καινούριο χρόνο!!!! :wacko::wacko: Επειδή έχω πολύ μεγάλη επιδότηση.... Υπάρχει τρόπος να το πάρω από αλλού (όπως γίνεται παράδειγμα cosmote-γερμανός)? Μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία χωρίς να χάσω την επιδότηση? Μπορώ να "πουλήσω" την επιδότηση σε άλλον και να πάρω τα μετρητά να το πάρω σκέτη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ναι φυσικά. Από αρχική επιδότηση 103 ευρώ την έφτασα 300 ευρώ από το τηλέφωνο αλλά ακόμα δεν έχω ανανεώσει. Πάντως πολύ γρήγορα στο έφεραν το κινητό. και αφου στην ανεβασει, πας και το παιρνεις απο το vodafone.gr οπου ειναι περασμενη η επιδοτηση που σου ειπε στο τηλ +20 ευρω για αγορα απο το site ;) 400 συνολικα πηρα ετσι για το 32ρι Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδιά κανένα νέο έχουμε για iPhone 4 στην Αττική? Όπου και να έχω ρωτήσει (εδώ και 3 βδομάδες) μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα ούτε για ζήτω....και δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν νέες συσκευές.....πάει η επιδότηση :( ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_A Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδιά κανένα νέο έχουμε για iPhone 4 στην Αττική? Όπου και να έχω ρωτήσει (εδώ και 3 βδομάδες) μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα ούτε για ζήτω....και δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν νέες συσκευές.....πάει η επιδότηση :( ... Ρωτα istorm με πηραν εχθες τηλ οτι ηρθε το τηλ που μου ειχαν κρατησει αλλα εγω το ειχα προμηθευτει ηδη απο voda, οποτε παρε ενα τηλ μηπως εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδιά κανένα νέο έχουμε για iPhone 4 στην Αττική? Όπου και να έχω ρωτήσει (εδώ και 3 βδομάδες) μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα ούτε για ζήτω....και δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν νέες συσκευές.....πάει η επιδότηση :( ... Μην ανησυχεις για την επιδοτηση. Δεν θα τη χασεις απο τη στιγμη που πεις στο παροχο σου οτι θελεις αυτη τη συγκεκριμενη συσκευη ωστε να κανεις ανανεωση συμβολαιου. Απλα θα σε βαλουν σε λιστα αναμονης, αλλα αγνωστο για ποσο καιρο. Οσο για διαθεση συσκευης με τη νεα φουρνια οπως εχει χαρακτηριστει, μονο φημες κυκλοφορουν μεσα σε forums. Λενε για Οκτωβρη, για Νοεμβρη, για Δεκεμβρη, ακομη και για αρχες του νεου χρονου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μην ανησυχεις για την επιδοτηση. Δεν θα τη χασεις απο τη στιγμη που πεις στο παροχο σου οτι θελεις αυτη τη συγκεκριμενη συσκευη ωστε να κανεις ανανεωση συμβολαιου. Απλα θα σε βαλουν σε λιστα αναμονης, αλλα αγνωστο για ποσο καιρο. Οσο για διαθεση συσκευης με τη νεα φουρνια οπως εχει χαρακτηριστει, μονο φημες κυκλοφορουν μεσα σε forums. Λενε για Οκτωβρη, για Νοεμβρη, για Δεκεμβρη, ακομη και για αρχες του νεου χρονου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε να τους πω να μου κάνουν μια κράτηση....αυτή η αναμονή σκοτώνει πάντως. Γιατί τέτοια καθυστέρηση όμως? Είναι θέμα της Apple αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 προφανως,γινεται πανηγυρι και δεν εχει να παραδωσει η apple συν οτι ειναι μικρη η αγορα της ελλαδας οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 προφανως,γινεται πανηγυρι και δεν εχει να παραδωσει η apple συν οτι ειναι μικρη η αγορα της ελλαδας οποτε.... Η αγορά της Ελλάδας δεν είναι καθόλου μικρή. Τα λαμόγια της είναι πολλά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Η αγορά της Ελλάδας δεν είναι καθόλου μικρή. Τα λαμόγια της είναι πολλά. Sent from my iPhone using Tapatalkαν το δεις σε "τεμαχια"και δυστυχως ετσι το βλεπουν οι εταιρειες ειναι,αν το δεις σε ποσοστα επι % ειναι μεγαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά κανένα νέο έχουμε για iPhone 4 στην Αττική? Όπου και να έχω ρωτήσει (εδώ και 3 βδομάδες) μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα ούτε για ζήτω....και δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν νέες συσκευές.....πάει η επιδότηση :( ... Σε ποια εταιρία έχεις επιδότηση? Γιατί δεν την παραγγέλνεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Εμένα μου ήρθε κανονικά το τηλέφωνο, την κανονισμένη ημέρα του ραντεβού (πάλι καλά, γιατί σε έναν φίλο ανέβαλαν το ραντεβού για την επόμενη μέρα λόγω πολλών παραδόσεων και φόρτου εργασίας) αλλά χωρίς τη microsim :blink: Αφού έφαγα τρελή ήττα, καθώς ήταν Δευτέρα απόγευμα όταν το παρέλαβα και τα μαγαζιά ήταν κλειστά, πήγα το άλλο πρωί και αγόρασα microsim και αντάπτορα από ένα κατάστημα και μετά από ακόμη μία μέρα :!: μου έρχεται sms από Voda ότι λυπούνται για την αναστάτωση και πως θα παραλάβω τη sim σε 2 μέρες :wacko: Εντελώς ανοργάνωτοι :mad:Να ενημερώσω πως πριν μερικές μέρες μου ήρθε ειδοποίηση στο myAccount ότι λόγω του μπερδέματος με τη sim, μου κάνουν δώρο το πάγιο ενός μήνα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts