drkaltsas Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Εισαι σιγουρος οτι δεν "πειραξες" τιποτα??Γιατι μονο του πως θα αλλαξει...??:rolleyes: Τεςπα, δοκιμασε να βαλεις το "FontSwap" απο cydia μπας και το συνεφερεις χωρις restore... Ε σίγουρος..Ξέρεις τώρα.. ;-) Κ πως θα βρω ποιά γραμματοσειρά είχα πριν, δηλαδή την default; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Μάλλον έχει το ίδιο πρόβλημα.. ;) σημερα το πρωι με το που ξυπνησα κοιταζω το κινητο και βλεπω το μπλε μηλαρακι!Μετα απο 5 δευτερα χαθηκε παλι!Περιεργο...:mad: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ε σίγουρος..Ξέρεις τώρα.. ;-) Κ πως θα βρω ποιά γραμματοσειρά είχα πριν, δηλαδή την default; νομιζω λεγεται default...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ο hotmanolo που χάθηκε; Κανένα theme δε θα μας ετοιμασει;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotmanolo Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Ο hotmanolo που χάθηκε; Κανένα theme δε θα μας ετοιμασει;:D Χεχεχε... Εδω ειμαι. δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Απλα κατι προβληματακια και κατι εκρεμοτητες με εχουν παρει λιγο πισω και δεν αφησα τα " περι iPhone project" πισω. Σιγα σιγα θα επανελθω!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανενας πως μπορω να βαλω οποιοδηποτε θεμα απο cydia και να βαλω εγω οτι φωτογραφια θελω για background??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανενας πως μπορω να βαλω οποιοδηποτε θεμα απο cydia και να βαλω εγω οτι φωτογραφια θελω για background??? θα πας με ssh στο Library/Themes , κλεβεις!!! απο μεσα οποιον φακελο θες του αλλαζεις τα φωτα και τον ξαναριχνεις στο ιδιο σημειο επιλεγεις το θεμα σου απο το Winterboard και ετοιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Επίσης, μπορείς να επιλέξεις το User Wallpaper στο winterboard και να το βάλεις τέρμα πάνω πάνω στην λίστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 to user wallpaper to exw epilexei αλλα δεν βλεπω φως...thanks παιδια θα κανω το αλλο μεσω ssh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΘ OPEN SSH ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ MAC ..THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΘ OPEN SSH ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ MAC ..THANKS Καλησπερα ! WinSCP Free SFTP, FTP and SCP client for Windows http://winscp.net/eng/download.php (Μην γραφεις με κεφαλαια,ειναι σαν να φωναζεις:O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 οκ σ ευχαριστω πολυ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1978 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν theme για ελληνικό sms keyboard?Αν ναι,πως τα τοποθετείς?Αυτά που έχω κατεβάσει μου αλλάζουν μόνο το αγγλικό keyboard και το ελληνικό το αφήνουν ίδιο. Σε κάποια φάση κατάφερα,δεν κατάλαβα πως,και πέρασα το Chromium keyboard και στο ελληνικό.Από τότε δεν αλλάζει με τίποτα ακόμα και όταν αλλάζει το αγγλικό.Ούτε καν στο κλασικο theme του iPhone δεν επανέρχεται. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santal Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ξέρεις κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνεται autorotation στο background με φωτογραφίες που θα επιλέξω εγώ?? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Καποια μερα σκαλιζε ο πατερας μου το iphone και καπως αλλαξε τη γραμματοσειρα αλλα δε ξερω τι εκανε.Τωρα ειναι σαν να ηταν bold πριν και τωρα ειναι χωρις bold.Τι μπορει να εχει αλαχτει?Να γλυτωσω το restore προσπαθω... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Κυκλοφορει στο cydia ενα θεμα με τιτλο "Macedonia theme".Εστειλα mail και τους την ειπα...τους ξεφτιλες!!!!θα τους σκισω!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 ahmm εμενα δεν υπαρχει το dir themes στο /private/var/stash ξερει κανεισ τι παιζει? τελικα υπαρχει και το ειδα μονο μεσο ssh γιατι απο sftp winscp δεν το εβλεπα :s επειτα βαζω τον φακελο με τα icons κτλ και ειναι οκ το theme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Κυκλοφορει στο cydia ενα θεμα με τιτλο "Macedonia theme".Εστειλα mail και τους την ειπα...τους ξεφτιλες!!!!θα τους σκισω!!!:mad: Aν δεν κάνω λάθος το απέσυραν ήδη...:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Προσπάθησα να κάνω κάποια τραγούδια ringtones ακολουθώντας κατα γράμμα τις οδηγίες αυτής της σελίδας αλλά τίποτα, τα ringtones δεν εμφανίζονται στο iPhone. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Edit: Μετά από πολλά sync εμφανίστηκε μόνο το ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Προσπάθησα να κάνω κάποια τραγούδια ringtones ακολουθώντας κατα γράμμα τις οδηγίες αυτής της σελίδας αλλά τίποτα, τα ringtones δεν εμφανίζονται στο iPhone. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Edit: Μετά από πολλά sync εμφανίστηκε μόνο το ένα. καλημερα δοκιμασε και αυτο το προγραμμα για ringtones ειναι πολυ ευκολο και καλο. http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?topic=1121.0 παιδια να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει καποιος?εχω βαλει απο το cydia to winterbord και εχω τσεκαρει το user wallpaper k to user lock background και εχω περασει το i complete theme αλλα προσπαθω να βαλω δικια μου εικονα για φοντο και δεν μου την εμφανιζει μηπωσ ξερει κανενας αν πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 καλημερα δοκιμασε και αυτο το προγραμμα για ringtones ειναι πολυ ευκολο και καλο. http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?topic=1121.0 Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.:) Αλλά δυστυχώς το προγραμματάκι αυτό είναι μόνο για Windows... Kαι εγώ έχω mac. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 καλημερα παιδια μηπως υπαρχει καμμια σελιδα στα ελληνικα που να εξηγει πως μπορουμε να φτιαξουμε δικο μας θεμα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.:) Αλλά δυστυχώς το προγραμματάκι αυτό είναι μόνο για Windows... Kαι εγώ έχω mac. Αν εισαι jailbroken......ριξε το mp3 σου(κατα προτιμηση μεχρι 30sec) στο itunes κανε convert σε ACC βρες τον φακελο που δημιουργηθηκε το νεο αρχειο, θα εχεις ενα LALA.m4a αλλαξε την καταληξη σε LALA.m4r συνδεσου με ssh και ριξε το αρχειο στην διαδρομη var/stash/Ringtones πλεον θα εμφανιζεται μαζι με τα εργοστασιακα ringtones..... αν σε μπερδεψα περισσοτερο σορρυ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 http://www.audiko.net Ανέβασε το mp3 που θές, κόψε όπου και όπως θες (μέχρι 40 secs) κατέβασε και περασέ το στο iTunes. Και μετά, απλά, κάνε sync Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cottonhornet Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ site.Thanks Bestman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts