zerokill Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ο ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονικη εχει δικη του εφαρμογη και ειναι μια χαρα... για Αθηνα δεν γνωριζω αν υπαρχει αντιστοιχο αλλα λογικα θα υπαρχει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά γεια σας. Ψάχνω για μια εφαρμογή που να κόβει σε κομμάτια μια εγγραφή που κάνω με την εφαρμογή μαγνητόφωνο. Ξέρετε τίποτα; Επίσης η ίδια η εφαρμογή ενώ έχει επιλογή περικοπή, δεν κάνει περικοπή, η εγώ δεν βρίσκω τον τροπο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα σας. Υπάρχει εφαρμογή που να βλέπεις ποιος σε διέγραψε απο το φατσοβιβλιο; Αντίστοιχη του twitter όπως το crowdfire Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ερώτηση αν και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic. Έχω αγορασμένη την εφαρμογή MotoGp live experience 2016. Ήθελα να ρωτήσω τώρα, επειδή δεν έχω Apple TV ούτε mini, ούτε iPad. Κανονικά η εφαρμογή υπάρχει και στις παραπάνω συσκευές; Είναι κοινό το store; Αν όχι. Αν είχα Apple TV και υπάρχει η εφαρμογή στο store θα μπορούσα να την κατεβάσω απο εκεί; Έχω αυτές τις απορίες επειδή μόνο με iPhone έχω ασχοληθεί κάπως και από τα υπόλοιπα τίποτα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 καλησπερα !!! υπαρχει εφαρμογη που να μεταφερει συνομιλιες απο κινητο android απο viber σε iphone συσκευη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ερώτηση αν και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic. Έχω αγορασμένη την εφαρμογή MotoGp live experience 2016. Ήθελα να ρωτήσω τώρα, επειδή δεν έχω Apple TV ούτε mini, ούτε iPad. Κανονικά η εφαρμογή υπάρχει και στις παραπάνω συσκευές; Είναι κοινό το store; Αν όχι. Αν είχα Apple TV και υπάρχει η εφαρμογή στο store θα μπορούσα να την κατεβάσω απο εκεί; Έχω αυτές τις απορίες επειδή μόνο με iPhone έχω ασχοληθεί κάπως και από τα υπόλοιπα τίποτα. To App Store είναι κοινό. Ακομη και αν η εφαρμογή είναι διαφορετική για καθε συσκευή μπορείς να επιλέξεις για παράδειγμα στο iPad να κατεβάσεις του iPhone ώστε να μην ξαναχρεωθεις, εάν δεν έχουν κοινή βάση δεδομένων οι εταιρείες. Παρολαυτα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή απ ότι βλέπω είναι κοινή παντού! καλησπερα !!! υπαρχει εφαρμογη που να μεταφερει συνομιλιες απο κινητο android απο viber σε iphone συσκευη ? Εφαρμογή δεν ξέρω αν υπάρχει για μεταφορά παλαιών συνομιλιών, αυτο που γίνεται σίγουρα είναι ότι εάν ενεργοποιήσεις σε δυο συσκευές το viber σου οι συνομιλίες υπάρχουν και στις δυο συσκευές. Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδιά γεια σας. Ψάχνω για μια εφαρμογή που να κόβει σε κομμάτια μια εγγραφή που κάνω με την εφαρμογή μαγνητόφωνο. Ξέρετε τίποτα; Επίσης η ίδια η εφαρμογή ενώ έχει επιλογή περικοπή, δεν κάνει περικοπή, η εγώ δεν βρίσκω τον τροπο ; Για μένα ξέρει κανένας κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 καλημερα !! καποια εφαρμογη για ηχους κλησεις ?? ελληνικα κυριως... απο το audiko κατεβαζα αλλα δεν εχει ολα οσα θελω.. ευχαριστω πολυ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 καλημερα !! καποια εφαρμογη για ηχους κλησεις ?? ελληνικα κυριως... απο το audiko κατεβαζα αλλα δεν εχει ολα οσα θελω.. ευχαριστω πολυ !!! Κατέβασε το zebge που έχει ότι θέλεις η αλλιώς φτιάξε μονη σου με το ringtone maker Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Φίλος ψάχνει εφαρμογή για iPad όπου θα μπορεί ο πελάτης στο μαγαζί του να συμπληρώνει τα στοιχεία του κι έτσι να κάνει μια βάση δεδομένων με τους πελάτες του. Μια πολυ μικρή version ενός crm θα λέγαμε. Γνωρίζετε μήπως κάποια; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Κατέβασε το zebge που έχει ότι θέλεις η αλλιώς φτιάξε μονη σου με το ringtone maker Ευχαριστώ πολύ !!! Κάποια εφαρμογή σαν το sync me που να συγχρονίζει τις επαφές του τηλεφώνου με τους φιλους του Facebook και όταν μας καλεί κάποιος να φαίνεται σε όλη τη οθόνη η φωτογραφία προφίλ του FB ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ !!! Κάποια εφαρμογή σαν το sync me που να συγχρονίζει τις επαφές του τηλεφώνου με τους φιλους του Facebook και όταν μας καλεί κάποιος να φαίνεται σε όλη τη οθόνη η φωτογραφία προφίλ του FB ?? Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Συνδέεις το facebook με το τηλέφωνο και είσαι οκ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Συνδέεις το facebook με το τηλέφωνο και είσαι οκ. Το έχω κάνει δεν βλέπω καμία διαφορά . Εγώ θέλω όταν με καλούν οι επαφές που έχουν και FB να μου δείχνει την φωτό τους σε όλη την οθόνη όπως έκανε στο παρελθόν το sync me . edit: πως ακριβως εννοεις το συνδεσω ? μηπως εχω κανει κατι λαθος . Edited March 23, 2016 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Το έχω κάνει δεν βλέπω καμία διαφορά . Εγώ θέλω όταν με καλούν οι επαφές που έχουν και FB να μου δείχνει την φωτό τους σε όλη την οθόνη όπως έκανε στο παρελθόν το sync me . edit: πως ακριβως εννοεις το συνδεσω ? μηπως εχω κανει κατι λαθος . Συγνώμη, ξέχασα να σου πω ότι πρέπει να συνδέσεις και τις επαφές μεταξύ τους. Δηλαδή να συνδέσεις την τηλεφωνική επαφή του Χ με αυτή του facebook. Όπως θα ανοίξεις την επαφή καταλόγου, στο κάτω μέρος στη μέση, θα δεις κάτι σαν αλυσίδα. Θα το πατήσεις και θα σε πας να επιλέξεις με ποια επαφή θέλεις να την συνδέσεις. Θα επιλέξεις το facebook του ιφιου ατόμου και είσαι οκ. Έτσι θα έχεις αυτό που θέλεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Συγνώμη, ξέχασα να σου πω ότι πρέπει να συνδέσεις και τις επαφές μεταξύ τους. Δηλαδή να συνδέσεις την τηλεφωνική επαφή του Χ με αυτή του facebook. Όπως θα ανοίξεις την επαφή καταλόγου, στο κάτω μέρος στη μέση, θα δεις κάτι σαν αλυσίδα. Θα το πατήσεις και θα σε πας να επιλέξεις με ποια επαφή θέλεις να την συνδέσεις. Θα επιλέξεις το facebook του ιφιου ατόμου και είσαι οκ. Έτσι θα έχεις αυτό που θέλεις. Είναι εντάξει τώρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ !!! Κάτι ακόμα ... Υπάρχει κάποιο εορτολογιο με widget ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Είναι εντάξει τώρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ !!! Κάτι ακόμα ... Υπάρχει κάποιο εορτολογιο με widget ; Γράψε στο App Store εορτολόγιο στα ελληνικά και βάλε το πρώτο που θα σου βγάλει. Απλά τέλειο! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλημερα !! καποια εφαρμογη για ηχους κλησεις ?? Επίσης μπορείς ευκολότατα να φτιάξεις όποιο τραγούδι θέλεις (και που το έχεις αποθηκευμένο στο pc σου) στην παρακάτω σελίδα. Επιλέγεις το M4R και το συγχρονίζεις κατευθείαν με το κινητό σου. http://makeownringtone.com/ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω μια μικρή βοήθεια... Δεν ξέρω βέβαια εάν υπάρχει και εάν πρέπει να έχω εφαρμογή στο iphone μου για καθαρισμό μνήμης και γενικότερα διαφόρων σκουπιδιών μου μαζεύει κατά καιρούς κάθε συσκευή που έχουν σαν αποτέλεσμα να κάνουν την συσκευή πιο αργή! Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα βαθύτατα! Καλή συνέχεια σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω μια μικρή βοήθεια... Δεν ξέρω βέβαια εάν υπάρχει και εάν πρέπει να έχω εφαρμογή στο iphone μου για καθαρισμό μνήμης και γενικότερα διαφόρων σκουπιδιών μου μαζεύει κατά καιρούς κάθε συσκευή που έχουν σαν αποτέλεσμα να κάνουν την συσκευή πιο αργή! Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα βαθύτατα! Καλή συνέχεια σε όλους! Το forum του android ειναι τρία κλίκς πιο πίσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το forum του android ειναι τρία κλίκς πιο πίσω :) Για iPhone ρωτάει ...ποιο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Για iPhone ρωτάει ...ποιο android? Υποθέτω ότι εννοεί, πως αυτού του είδους οι εφαρμογές χρειάζονται στο android, αλλά όχι στο ios... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω μια μικρή βοήθεια... Δεν ξέρω βέβαια εάν υπάρχει και εάν πρέπει να έχω εφαρμογή στο iphone μου για καθαρισμό μνήμης και γενικότερα διαφόρων σκουπιδιών μου μαζεύει κατά καιρούς κάθε συσκευή που έχουν σαν αποτέλεσμα να κάνουν την συσκευή πιο αργή! Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα βαθύτατα! Καλή συνέχεια σε όλους! Battery doctor της ks mobile απο App Store και καθαρίζεις την cache. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetronis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δε την βρισκω στο App Store. Εχουμε λινκ η παραπανω πληροφορίες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Δε την βρισκω στο App Store. Εχουμε λινκ η παραπανω πληροφορίες ; Όντως στο App Store δεν εμφανίζεται αλλα εγώ την έχω εγκαταστήσει απο τα προηγούμενα iPhone και μου την δείχνει στις αγορασμένες. Θα κοιτάξω να βρω κανένα λινκ να στο στείλω. Edit: Αυτό είναι το λινκ (ελπίζω να επιτρέπεται): http://appcrawlr.com/ios/battery-doctor-battery-saver-bo Edited April 7, 2016 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetronis Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ουτε στο αμερικανικό υπαρχει ουτε στο ελληνικο .... Κριμα ! Την ηθελα !! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts