Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλος που έχει iPhone θέλει να βάλει μία εφαρμογή που όταν τον καλούν να του λέει ποιος καλεί. Την αντίστοιχη που χρησιμοποιώ στο Android δεν την βρήκαμε στο app store. Ποια πρέπει να εγκαταστήσει?

Υπαρχει το truecaller , αλλα δεν εγγυωμαι οτι τα βρισκει κιολας.

Το ιδιο και το caller ID.

Γενικα υπαρχουν αρκετες, αλλα ειδικα για Ελλαδα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Υπαρχει το truecaller , αλλα δεν εγγυωμαι οτι τα βρισκει κιολας.

Το ιδιο και το caller ID.

Γενικα υπαρχουν αρκετες, αλλα ειδικα για Ελλαδα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστες.

Εννοείς ότι δεν υποστηρίζει επαφές γραμμένες στα ελληνικά?

Με αυτό το όνομα βγάζει πολλές. Ποια πρέπει να εγκαταστήσει? Μπορείς να μου στείλεις τα links?

Edited by pektis7

Εννοείς ότι δεν υποστηρίζει επαφές γραμμένες στα ελληνικά?

Με αυτό το όνομα βγάζει πολλές. Ποια πρέπει να εγκαταστήσει? Μπορείς να μου στείλεις τα links?

Εννοω οτι δεν ξερω αν βρισκει ελληνικους τηλεφωνικους αριθμους.

Δεν εχω να σου προτεινω καποια , γιατι δεν χρησιμοποιω καποια.

Αυτες που σου εγραψα ειναι οι εξης:

https://itunes.apple.com/gr/app/truecaller-reverse-phone-lookup/id448142450?mt=8

https://itunes.apple.com/gr/app/caller-id/id673014145?mt=8

Εννοω οτι δεν ξερω αν βρισκει ελληνικους τηλεφωνικους αριθμους.

Δεν εχω να σου προτεινω καποια , γιατι δεν χρησιμοποιω καποια.

Αυτες που σου εγραψα ειναι οι εξης:

https://itunes.apple.com/gr/app/truecaller-reverse-phone-lookup/id448142450?mt=8

https://itunes.apple.com/gr/app/caller-id/id673014145?mt=8

Δεν θέλω εφαρμογή που να μου λέει σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο, αλλά εφαρμογή που να μου διαβάζει την επαφή που έχω ήδη αποθηκευμένη.

Δεν θέλω εφαρμογή που να μου λέει σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο, αλλά εφαρμογή που να μου διαβάζει την επαφή που έχω ήδη αποθηκευμένη.

Α, σορρυ, δεν το καταλαβα.

δεν γνωριζω κατι σχετικο.

Kαλημέρα σας και καλό μήνα, για 3GS και iPhone 4 υπήρχε το calltell, για το iOS 6 υπήρχε το Voice Notifications το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει αναβαθμιστεί σε iOS 7, αναμένουμε (και τα δύο υποστήριζαν και την ελληνική γλώσσα).

Ρε παιδιά ψάχνω μια παρόμοια εφαρμογή για το ios όπως το GPS-TEST που υπάρχει για τα android για τσεκάρισμα του gps .

Thanks

με μία πρόχειρη έρευνα βρήκα τα εξής:

GPS Status

GPS Speed Test Lite

Cinder GPS Test

GPSTest

Εάν δεν σας καλύψει ένα από τα παραπάνω ενημερώστε με να συμπληρώσω τη λίστα :)

Ναι αυτά τα ξέρω αλλά δυστυχώς κανένα δύό που δοκίμασα σου δείχνουν τίς συντεταγμένες και των αριθμό δορυφόρων, αλλά δεν σου δείχνουν την ένταση του σήματος που λαμβάνουν από κάθε δορυφόρο .

Ναι αυτά τα ξέρω αλλά δυστυχώς κανένα δύό που δοκίμασα σου δείχνουν τίς συντεταγμένες και των αριθμό δορυφόρων, αλλά δεν σου δείχνουν την ένταση του σήματος που λαμβάνουν από κάθε δορυφόρο .

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο App Store θα συνεχίσω κι εγω την έρευνα και θα επανέλθω!

Διαβαζω απο χρηστες android συσκευων για εφαρμογη/ες που χρησιμοποιουν για επικοινωνια μεταξυ 2 η και περισσοτερων συσκευων (μοτοσυκλετιστων) μεσω βτ.

Εχουμε κατι παρομοιο για το ιος ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Διαβαζω απο χρηστες android συσκευων για εφαρμογη/ες που χρησιμοποιουν για επικοινωνια μεταξυ 2 η και περισσοτερων συσκευων (μοτοσυκλετιστων) μεσω βτ.

Εχουμε κατι παρομοιο για το ιος ;

Kαλησπέρα σας και στο App Store υπάρχουν αρκετές εφαρμογές διαθέσιμες, μπορείτε να τις αναζητήσετε ως walkie talkie. Ενδεικτικά σας παραθέτω κάποιες:

Voxer Walkie-Talkie PTT

Zello Walkie Talkie

Walkie Talkie - Wifi & Bluetooth

• 2 weeks later...

Υπαρχει browser που να παιζει flash?ξερω οτι υπαρχει ο puffin(επι πληρωμη) και ειναι αξιοπιστος.

Υπαρχει καποιος αλλος αξιοπιστος;

Ευχαριστω.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βρίσκει Wi-Fi passwords; Για Ελλάδα πάντα. (Όποτε πηγαίνω επίσκεψη στους γονείς μου για λίγες μέρες είμαι αναγκασμένος να "δανείζομαι" internet από τους γείτονες...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βρίσκει Wi-Fi passwords; Για Ελλάδα πάντα. (Όποτε πηγαίνω επίσκεψη στους γονείς μου για λίγες μέρες είμαι αναγκασμένος να "δανείζομαι" internet από τους γείτονες...

Ελπίζω να ξέρεις ότι αυτό είναι παράνομο και δεν είναι "δανεισμός", αλλά κλοπή bandwidth ..... οπότε δεν νομίζω ότι ρωτάς σωστά και στο σωστό μέρος :)

φυσικά και δεν είναι δανεισμός. Γι αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά. Και ναι προφανώς είναι παράνομο. Απλά εγώ το σκέφτηκα λίγο πιο αθώα γιατί προσωπικά με ενδιαφέρει να ελέγξω email της δουλειάς άντε και καμιά είδηση για ένα τριήμερο που θα βρεθώ μια στο τόσο στην Ελλάδα. Άλλοι προφανώς θα έκαναν πιο εκτεταμένη χρήση αν είχαν την επιλογή αυτή. Anyway πάμε παρακάτω...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

φυσικά και δεν είναι δανεισμός. Γι αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά. Και ναι προφανώς είναι παράνομο. Απλά εγώ το σκέφτηκα λίγο πιο αθώα γιατί προσωπικά με ενδιαφέρει να ελέγξω email της δουλειάς άντε και καμιά είδηση για ένα τριήμερο που θα βρεθώ μια στο τόσο στην Ελλάδα. Άλλοι προφανώς θα έκαναν πιο εκτεταμένη χρήση αν είχαν την επιλογή αυτή. Anyway πάμε παρακάτω...

Στα πλαίσια του νόμιμου και του παράνομου, υπάρχουν εφαρμογές στo App Store οι οποίες βρίσκουν τα default passwords των εταιρειών. υπάρχουν πάρα πολλές και κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Στα πλαίσια του νόμιμου και του παράνομου, υπάρχουν εφαρμογές στo App Store οι οποίες βρίσκουν τα default passwords των εταιρειών. υπάρχουν πάρα πολλές και κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

εχουμε καμια καλη υποψιν?η ουτε αυτο επιτρεπεται:lol: εμεις που εχουμ την wi fi εκδοση λογικο να μας ενδιαφερει

Υπαρχει browser που να παιζει flash?ξερω οτι υπαρχει ο puffin(επι πληρωμη) και ειναι αξιοπιστος.

Ευχαριστω.

Ξανακανω quote μπας και υπαρχει καμια ιδεα...

Ευχαριστω.

Για να δουμε σημερα θαχω τυχη...

Ψαχνω για αξιοπιστο browser που να παιζει flash.

Εκτος απο puffin υπαρχει αλλος αξιοπιστος;

Για να δουμε σημερα θαχω τυχη...

Ψαχνω για αξιοπιστο browser που να παιζει flash.

Εκτος απο puffin υπαρχει αλλος αξιοπιστος;

Δυστυχώς στα mobile λειτουργικά το flash είναι πολύ βαρύ, δύσκολα να βρεις κάτι αξιόπιστο, θα ψάξω μέχρι το μεσημέρι και θα σου δώσω κάποιες επιλογές, αλλά και αυτές με επιφύλλαξη.

Δυστυχώς στα mobile λειτουργικά το flash είναι πολύ βαρύ, δύσκολα να βρεις κάτι αξιόπιστο, θα ψάξω μέχρι το μεσημέρι και θα σου δώσω κάποιες επιλογές, αλλά και αυτές με επιφύλλαξη.

Ευχαριστω πολυ.ξερω πως ο puffin δουλευει καλα αλλα θελω να δω και τι αλλες επιλογες εχω...και φυσικα αν καποιος εχει καλη εμπειρια με αλλο browser.

Ευχαριστω πολυ.ξερω πως ο puffin δουλευει καλα αλλα θελω να δω και τι αλλες επιλογες εχω...και φυσικα αν καποιος εχει καλη εμπειρια με αλλο browser.

Εγώ χρησημοποιώ το skyfire και δεν έχω πρόβλημα.

• 2 weeks later...

2 μερες τωρα παιρνω το "Cannot connect to App store".Εχω κανει Log out και ξανα login αλλα συνεχιζει να μην μπορω να μπω στα app

Αντιμετωπιζει και αλλος το ιδιο προβλημα?

2 μερες τωρα παιρνω το "Cannot connect to App store".Εχω κανει Log out και ξανα login αλλα συνεχιζει να μην μπορω να μπω στα app

Αντιμετωπιζει και αλλος το ιδιο προβλημα?

Και μένα μου το κάνει τακτικά αλλά μετά απο λίγο μπαίνει κανονικά. Είναι της υπομονής μάλλον...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• The topic was unpinned