scruffy Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Kατεβασε το ifunbox.. Κ κατεβασε ενα cydia.deb αρχειο βαλε το iphone στο καλωδιο και πηγαινε στον φακελο var/root/Media/Cydia/Autoinstall και ριχτω εκει μεσα και μετα κανε ενα restart το κινητο.. http://hotfile.com/dl/111949208/ec8598d/cydia_1.0.3366.7.iphoneos-arm.deb.htm η το νεο cydia 1.1 http://apt.saurik.com/cydia-3.7/debs/cydia_1.1.0_iphoneos-arm.deb Φιλε ακολουθησα τις οδηγιες σου και ολα πηγαν τελεια.Το περιεργο ειναι οτι τωρα το cydia ειναι εξελληνισμενο και σε εσας ετσι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Φιλε ακολουθησα τις οδηγιες σου και ολα πηγαν τελεια.Το περιεργο ειναι οτι τωρα το cydia ειναι εξελληνισμενο και σε εσας ετσι ειναι; Ναι ειναι στα ελληνικα... @nik1975 Eκανες restart ? Εχει παρει σωστη ip το κινητο σου απο το ασυρματο μοντεμ που περνεις internet?Πηγαινε ρυθμησεις WIFI και πατα το βελακι να δεις εχει παρει διευθυνση,μασκα,Δρομολογητη και DNS η εχει κολλησει και εχει μονο Διευθυνση και μασκα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ναι ειναι στα ελληνικα... @nik1975 Eκανες restart ? Εχει παρει σωστη ip το κινητο σου απο το ασυρματο μοντεμ που περνεις internet?Πηγαινε ρυθμησεις WIFI και πατα το βελακι να δεις εχει παρει διευθυνση,μασκα,Δρομολογητη και DNS η εχει κολλησει και εχει μονο Διευθυνση και μασκα ? Δε νομιζω να εχει προβλημα γιατι τοση ωρα γραφω απο το iphone,αλλα τα ειδα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δε νομιζω να εχει προβλημα γιατι τοση ωρα γραφω απο το iphone,αλλα τα ειδα ολα οκ Εχεις το Terminal μεσα στο iphone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Εχεις το Terminal μεσα στο iphone ? Ναι κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ναι κανονικα Δοκιμασε μηπως δουλεψει αυτο .. su root (hit return) password: alpine apt-get install cydia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δοκιμασε μηπως δουλεψει αυτο .. su root (hit return) password: alpine apt-get install cydia Το εχω κανει ανοιγει μεν αλλα μετς τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Το εχω κανει ανοιγει μεν αλλα μετς τιποτα!!:wacko: Δοκιμασες να περασεις το παλιο αρχειο του Cydia ? http://hotfile.com/dl/111949208/ec8598d/cydia_1.0.3366.7.iphoneos-arm.deb.htm Edited March 26, 2011 by iliaspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 :wacko: Δοκιμασες να περασεις το παλιο αρχειο του Cydia ? http://hotfile.com/dl/111949208/ec8598d/cydia_1.0.3366.7.iphoneos-arm.deb.htm Το δοκιμασα δουλεψε κανονικα αλλα μετα μ εβγαλε το update το ετρεξα και ξανα τα ιδια:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 βαλε κατευθείαν το νεο 1.1.1 απο εδω http://apt.saurik.com/cydia-3.7/debs/cydia_1.1.1_iphoneos-arm.deb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 ovass;3564544]βαλε κατευθείαν το νεο 1.1.1 απο εδω http://apt.saurik.com/cydia-3.7/debs/cydia_1.1.1_iphoneos-arm.deb Το εκανα κι αυτο και οταν το κανω install απο ifile μου βγαζει την πρωτη εικονα και οταν μπαινω στο cydia τη δευτερη? Εχω ελπιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Το εκανα κι αυτο και οταν το κανω install απο ifile μου βγαζει την πρωτη εικονα και οταν μπαινω στο cydia τη δευτερη? Εχω ελπιδα? χμ... χρειαζεται να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ το Cydia και να το ξανα εγκαταστησεις.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 χμ... χρειαζεται να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ το Cydia και να το ξανα εγκαταστησεις.:cry: Πως το κανω αυτο γιατι δοκιμασα μα το βγαλω με terminal apt-get remove cydia,το ξαναεβαλα και ξανα τα ιδια!! Υπαρχει αλλος τροπος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω μια εφαρμογή ipa (το navigon), την έχω κατεβάσει από διάφορα site, έχω κανει jailbreak το 3GS 4.2.1 αλλά χρειάζεται να κάνω και κάτι ακομα για να εγκαταστήσω μια εφαρμογή σπασμένη. Τι; πουθενά δεν μπορώ να βρω πώς γίνεται. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω μια εφαρμογή ipa (το navigon), την έχω κατεβάσει από διάφορα site, έχω κανει jailbreak το 3GS 4.2.1 αλλά χρειάζεται να κάνω και κάτι ακομα για να εγκαταστήσω μια εφαρμογή σπασμένη. Τι; πουθενά δεν μπορώ να βρω πώς γίνεται. Ευχαριστώ Υποθετω εννοεις οτι την κατεβασες στον υπολογιστη και θες να την περασεις και στο κινητο. Ανοιξε το itunes, ανοιξε απο αριστερα το apps και κανε drag and drop την εφαρμογη. Συνεδεσε μετα το κινητο σου, και κανε sync. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ναι, την έχω κατεβάσει στον υπολογιστή και θελω να την περάσω στο κινητό αλλά δεν γίνεται έτσι, βγάζει σφάλμα. Κάτι πρέπει να "πειράξω" μέσω του cydia νομιζω πριν το κάνω όπως το λες γιατί δεν είναι αγορασμένη εφαρμογή επισημα αλλά σπασμένη. Μετά περνάει κανονικά μεσω του itunes. Μου το είχε κανει ένας φίλος πριν καιρό αλλά μετά αναβάθμισα κατά λάθος και εχασα το jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Δεν ξερω αν εχει να κανει με το itunes sync που εχει ο installous. Μπες και ενεργοποιησε το αν ειναι ανενεργο και δοκιμασε μετα ξανα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ναι, την έχω κατεβάσει στον υπολογιστή και θελω να την περάσω στο κινητό αλλά δεν γίνεται έτσι, βγάζει σφάλμα. Κάτι πρέπει να "πειράξω" μέσω του cydia......... Πρεπει να βαλεις το "appsync for 4.2.1" για να μην σου βγαζουν error οι σπασμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Η αναβάθμιση του cydia γίνεται και απευθείας από την εφαρμογή!!!! Μόλις έγινε και πραγματικά τώρα είδα και διαφορά στην ταχύτητα!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδια επειδη εξακολουθει να εχει προβλημα ο cydia, δοκιμασα με apt update και install αλλα τιποτα,φορτωνει κανει εγκατασταση και απεγκατασταση αλλα οι περιγραφες των packages μου βγαζει την παρακατω εικονα καθως και η αρχικη σελιδα μπορει καποιος φιλος να μου στειλει τα περιεχομενα του φακελου cydia.app να τα περασω manually μπας και λυθει το προβλημα αν γινεται εκτος και ειναι προβλημα του ιδιου του Cydia αν και δεν διαβασα αλλο φιλο με αυτο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα: Σε ενα νεο 4αρι που εχω με 4.2.1 ανοιγοντας το cydia δεν δουλευε καλα, εβγαζε συνεχεια διαφορα errors, οποτε εκανα παλι εγκατασταση της 0.3... εκδοσης και αναβαθμιση σε 1.1.1 αλλα δεν παει καλα... Επανω γραφει "this device is in the pending TSS que". Δεν μπορω να εγκαταστησω πακετα και sources ενω τα βλεπω, δεν εγκαθιστανται και κατα τη διαδικασια εγκαταστασης με κοκκινα γραμματα αναφερει συχνα "failed in buffer write..." Τι να φταιει αραγε; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Ναι, την έχω κατεβάσει στον υπολογιστή και θελω να την περάσω στο κινητό αλλά δεν γίνεται έτσι, βγάζει σφάλμα. Κάτι πρέπει να "πειράξω" μέσω του cydia νομιζω πριν το κάνω όπως το λες γιατί δεν είναι αγορασμένη εφαρμογή επισημα αλλά σπασμένη. Μετά περνάει κανονικά μεσω του itunes. Μου το είχε κανει ένας φίλος πριν καιρό αλλά μετά αναβάθμισα κατά λάθος και εχασα το jailbreak. Δεν μπορώ γιατί πνιγεστε σε μια κουταλιά νερό :o Αυτός είναι ο Μονος και ιδανικός τρόπος που Εγω χρησιμοποιώ. Ακολούθησε τα βήματα μου ευλαβικά. 1.κατέβασε οποιαδήποτε εφαρμογή ΕΣΥ γουσταρεις μέσω insalous. 2. Εγκατέστησε την. 3.κατέβασε κ εγκατέστησε το diskaid Για τον υπολογιστή σου. (είναι trial ) αλλα την Δουλεια σου θα την κάνεις. άνοιξε το. 4.Συνδεσε το τηλ σου Με το καλώδιο στο pc σου. 5. Μέσω diskaid,πήγαινε /var/mobile/documents/instalous/downloads 6. Πέταξε το προγράμματα που θέλεις να εγκαταστησεις(navigon) με drag&drop στον φάκελο downloads του instalous. 7.άνοιξε το instalous και πήγαινε στα downloads. 8.πατά το navigon κ επέλεξε instal. Είσαι έτοιμος. Μπορείς να σβησεις το navigon μέσα απο τον φάκελο downloads μετα να μην σου πιάνει χώρο. Με τον ίδιο τροπο ενοειται συνεχίζεις με ότι άλλο ΕΣΥ γουσταρεις. Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk Edited March 28, 2011 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ευχαριστώ κατ' αρχήν. Κόλησα στο βημα 5. Πάντως στις οδηγίες που το σιτε που το κατέβασα είχε αυτά: 1. Install ipa 2. Ssh deb file in System/var/root/Media/Cydia/AutoInstall (create folder if necessary) 3. reboot & Enjoy Είναι άλλος τρόπος αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ευχαριστώ κατ' αρχήν. Κόλησα στο βημα 5. Είναι άλλος τρόπος αυτός; αν σε ενδιαφερει να κανεις την δουλεια σου,ασε τους αλλους τροπους ;) τι ενοεις κολησες στο 5 δεν εχεις jb μηλο?? αν ειναι jb το τηλ σου,που κολας??:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδια επειδη εξακολουθει να εχει προβλημα ο cydia, δοκιμασα με apt update και install αλλα τιποτα,φορτωνει κανει εγκατασταση και απεγκατασταση αλλα οι περιγραφες των packages μου βγαζει την παρακατω εικονα καθως και η αρχικη σελιδα μπορει καποιος φιλος να μου στειλει τα περιεχομενα του φακελου cydia.app να τα περασω manually μπας και λυθει το προβλημα αν γινεται εκτος και ειναι προβλημα του ιδιου του Cydia αν και δεν διαβασα αλλο φιλο με αυτο το προβλημα. Για δοκιμασε το μηπως διορθωθει η κατασταση http://hotfile.com/dl/112263239/6309523/Cydia.app.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts