parex Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Το δοκίμασα φίλε μου, έχω το Celeste , το SBRotator και το LSRotator δουλεύουν όλα μαζί αψωγα! Περνάτα χωρίς φόβο τώρα ,αλλά πρώτα να κανείς το update του SBRotator Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Καλησπερα πως μπορω να κανω αγορα και τον 2 ? Δηλαδη το sbrotator και το Celeste Edited March 24, 2011 by iliaspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Το δοκίμασα φίλε μου, έχω το Celeste , το SBRotator και το LSRotator δουλεύουν όλα μαζί αψωγα! Περνάτα χωρίς φόβο τώρα ,αλλά πρώτα να κανείς το update του SBRotator Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Σε τρώει η μου φαίνεται ;;:D πας γυρευοντας :lol: Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ακόμα δοκιμάστε και αυτό http://www.cydiapp.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Καλησπερα, εχω την 4.2.1 εβαλα πρωτα το SBRotator και μετα το celeste εμενα δεν με εβγαλε σε safe mode ανοιξε κανονικα το Iphone..Και αρχισα τα τεστ,προσπαθησα να στειλω φωτο αρχιζει και κανει search και αρχιζει και βρισκει συσκευες αλλα οχι με τα ονοματα τους και γραφει αγνωστη(στα αγγλικα φυσικα) εκανα προσπαθεια και εστειλα φωτο σε ενα htc desire μετα εστειλα ηχο κλησης κατευθειαν απο τους ηχουν αλλα φυσικα μου εβγαλε λιγο το λαδι..Μετα ειπα να μπω και στο Ifile με το που μπαινει στο ifile το bluetooth κλεινει..Φυσικα πολλες φορες το celeste δεν κλεινει γιατι θα εχει κολλησει..Και φυσικα δεν μπορεις να πειραξεις το bluetooth απο τις ρυθμισεις γιατι δεν λειτουργει το on/off.. Ελπιζω να κανουν κανενα update αξιζει αρκει να δουλευει σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Παιδια εκανα αναβαθμιση το cydia και μετα εξαφανιστηκε απο την οθονη!!!Πως το επαναφερω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 CYDIA 1.1 RELEASED !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Και που μπορουμε να το βρουμε να το κατεβασουμε; Edit: Το βρηκα! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Παιδια εκανα αναβαθμιση το cydia και μετα εξαφανιστηκε απο την οθονη!!!Πως το επαναφερω;; Δοκιμασες να κανεις restart την συσκευη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Μετά το update σε 1.1 και ένα restart, δεν λειτουργεί το Cydia. Δεν μπαίνει καθόλου. Ψάχνω στο net για άλλες περιπτώσεις. Μήπως μπορέσω με καμία αλλαγή μέσω ιFile να το σώσω... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Μετά το update σε 1.1 και ένα restart, δεν λειτουργεί το Cydia. Δεν μπαίνει καθόλου. Ψάχνω στο net για άλλες περιπτώσεις. Μήπως μπορέσω με καμία αλλαγή μέσω ιFile να το σώσω... Kατεβασε το ifunbox.. Κ κατεβασε ενα cydia.deb αρχειο βαλε το iphone στο καλωδιο και πηγαινε στον φακελο var/root/Media/Cydia/Autoinstall και ριχτω εκει μεσα και μετα κανε ενα restart το κινητο.. http://hotfile.com/dl/111949208/ec8598d/cydia_1.0.3366.7.iphoneos-arm.deb.htm η το νεο cydia 1.1 http://apt.saurik.com/cydia-3.7/debs/cydia_1.1.0_iphoneos-arm.deb Edited March 26, 2011 by iliaspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Kατεβασε το ifunbox.. Κ κατεβασε ενα cydia.deb αρχειο βαλε το iphone στο καλωδιο και πηγαινε στον φακελο var/root/Media/Cydia/Autoinstall και ριχτω εκει μεσα και μετα κανε ενα restart το κινητο.. http://hotfile.com/dl/111949208/ec8598d/cydia_1.0.3366.7.iphoneos-arm.deb.htm η το νεο cydia 1.1 http://apt.saurik.com/cydia-3.7/debs/cydia_1.1.0_iphoneos-arm.deb Yeah... κάτι τέτοια δικαιολογούν όλη τη δουλειά (κούραση) που κάνουμε αυτά τα χρόνια εδώ για όλους. Έγινε μια στραβή, αλλά σε 5 λεπτά λύθηκε με τη βοήθειά σου. Σε ευχαριστώ! Όλα καλά, εγκαταστάθηκε πάλι. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Yeah... κάτι τέτοια δικαιολογούν όλη τη δουλειά (κούραση) που κάνουμε αυτά τα χρόνια εδώ για όλους. Έγινε μια στραβή, αλλά σε 5 λεπτά λύθηκε με τη βοήθειά σου. Σε ευχαριστώ! Όλα καλά, εγκαταστάθηκε πάλι. ;) Tιποτα να εισαι καλα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δοκιμασες να κανεις restart την συσκευη ? Εκανα restart αλλα τιποτα,τελικα ξεφλασαρε το μυαλο μου και με terminal εγραψα την εντολη για apt-get install cydia και ολα ok!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Προφανώς διορθωθηκε το πρόβλημα αφου τώρα που εκανα εγω το update η έκδοση είναι 1.1.1 και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Προφανώς διορθωθηκε το πρόβλημα αφου τώρα που εκανα εγω το update η έκδοση είναι 1.1.1 και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Παρολαυτα μου βγαζει στην αρχικη σελιδα unable to load και στα πακετα δεν υπαρχει περιγραφη και εικονες? Αλλος με το ιδιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Όχι εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Προσέξτε στην εγκατάσταση αργεί πολυ και δεν πρέπει να διακοπεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Όχι εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Προσέξτε στην εγκατάσταση αργεί πολυ και δεν πρέπει να διακοπεί. Καμμια ιδεα για το προβλημα μου,μου κανει update μαλλον μου δειχνει πακετα αλλα μεσα δεν εχει καμμια πληροφορια και ολο μου λεει προβλημα με τον διακομιστη παρολο που μου εκανε update το cydia Edited March 26, 2011 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Καμμια ιδεα για το προβλημα μου,μου κανει update μαλλον μου δειχνει πακετα αλλα μεσα δεν εχει καμμια πληροφορια και ολο μου λεει προβλημα με τον διακομιστη παρολο που μου εκανε update το cydia Δοκιμασε να το κανεις χειροκινητα και μετα αν σου βγαλει update καντο κανονικα αλλα πρωτα κανε αυτο κατεβασε το ifunbox.. Κ κατεβασε ενα cydia.deb αρχειο βαλε το iphone στο καλωδιο και πηγαινε στον φακελο var/root/Media/Cydia/Autoinstall και ριχτω εκει μεσα και μετα κανε ενα restart το κινητο.. http://apt.saurik.com/cydia-3.7/debs/cydia_1.1.0_iphoneos-arm.deb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δοκιμασε να το κανεις χειροκινητα και μετα αν σου βγαλει update καντο κανονικα αλλα πρωτα κανε αυτο κατεβασε το ifunbox.. Κ κατεβασε ενα cydia.deb αρχειο βαλε το iphone στο καλωδιο και πηγαινε στον φακελο var/root/Media/Cydia/Autoinstall και ριχτω εκει μεσα και μετα κανε ενα restart το κινητο.. http://apt.saurik.com/cydia-3.7/debs/cydia_1.1.0_iphoneos-arm.deb Το ifunbox που το βρισκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 http://www.i-funbox.com/ Μαλλον αυτο πρεπει να εννοουν... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ναι αυτο ειναι το ifunbox.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Το ifunbox που το βρισκω; Ο φακελος media ειναι αδειος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ο φακελος media ειναι αδειος!! δημιουργησε ενα φακελο Cydia μεσα στο media και μεσα στο Cydia εναν φακελο με το ονομα Autoinstall βαλε εκει μεσα το αρχειο και μετα κανε restart το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) δημιουργησε ενα φακελο Cydia μεσα στο media και μεσα στο Cydia εναν φακελο με το ονομα Autoinstall βαλε εκει μεσα το αρχειο και μετα κανε restart το κινητο Το εκανα,το ποβλημα ειναι τελικα οτι δεν κανει install κανενα αρχειο ουτε upgrade και μου βγαζει συνεχως για reload!!μη μου πειτε οτι θελει στησιμο το τηλ απο την αρχη!! Edited March 26, 2011 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts