geovass Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 ευχαριστω φιλε μου το εκανα η τουλαχιστον ετσι νομιζω δεν ειδα διαφορα παντος ....να σε ρωτησω σχετικα με το ifile γιατι δεν με αφηνει να κανω τιποτα μου βγαζει συνεχεια error γνωριζεις κατι ....ευχαριστω το iFile ειναι λιγο περιεργο. Σε μερικα iPhones μου κανει οτι και σε εσενα και σε αλλα παιζει κανονικα. Δεν εχω καταλαβει ακριβως ακομα τι χρειαζεται για να παιξει σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ξεριε κανενας πως εμφανιζω με την μπαταρια και το ποσοστο που μενει?Και ποιο ειναι το source? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) καμια ιδεα κανεις τι μπορω να κανω με το ifile μου βγαζει συνεχεια error ....ευχαριστω Ξεριε κανενας πως εμφανιζω με την μπαταρια και το ποσοστο που μενει?Και ποιο ειναι το source? μπαινεις στο sbsettings μετα system options κ θα το βρεις Edited December 2, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,δεν είναι chatroom ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ξεριε κανενας πως εμφανιζω με την μπαταρια και το ποσοστο που μενει?Και ποιο ειναι το source? Και γιατί να ψάξεις από Cydia αφού το προσφέρει έτσι κι αλλιώς το iPhone:happy: Settings > General > Usage > Battery Percentage > On Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) Και γιατί να ψάξεις από Cydia αφού το προσφέρει έτσι κι αλλιώς το iPhone:happy: Settings > General > Usage > Battery Percentage > On :dash::dash::wacko::wacko: Edited December 3, 2010 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Method One: Things you will need to have installed before installing Cydia: 1. iFile – found in Cydia 2. Open SSH – found in Cydia 1. Download the .deb file here. 2. SSH the file from your computer to anywhere in your iPhone filesystem. 3. Open iFile and open the location where you saved the .deb file. 4. Tap the .deb file and press Install. 5. Now respring your iDevice . 6. Pow…! You are now rocking the New Cydia! [NOTE: If you have Safari Download Manager you can download the Cydia .deb that way and then you can skip the OpenSSH step and install in seconds :) ] Method Two(Download and Install New Cydia from iDevice without Computer) Things you will need to perform Method Two: 1. Safari Download Manager 2. iFile 3. Download the .deb file . Steps 1. Go to http://iDeviceDaily.com 2. Download the .deb file here using Safari Download Manager 3. Then go into iFile and go to var/mobile/Media/Downloads 4. Tap cydia_1.0.3366-…phoneos-arm.deb and tap Installer. 5. The .deb(Cydia) will install then hit done. 6. Exit out of iFile and respring. 7. Pow- enjoy the new super fast Cydia ωραια θελω να κανω την πρωτη επιλογη download deb file here που here??????? Το Ifile ειναι εφαρμογη απο appstore και κοστιζει 2.99?? to safari download manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ωραια θελω να κανω την πρωτη επιλογη download deb file here που here??????? Το Ifile ειναι εφαρμογη απο appstore και κοστιζει 2.99?? to safari download manager? παρε το απο εδω h@@p: //apt.saurik.com/cydia/debs/cydia_1.0.3366-1_iphoneos-arm.deb Το ifile ειναι πρόγραμμα και το βρίσκεις στο Cydia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 αφου δεν εχω to cydia τωρα θα το περασω πως θα εχω το ifιle?? μαλλον στο appstore το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 αφου δεν εχω to cydia τωρα θα το περασω πως θα εχω το ifιle?? μαλλον στο appstore το βρισκω αμα δεν εχεις το cydia δεν εισαι Jailbroken. Αρα συζηταμε τσαμπα και βερεσε... πρεπει να κανεις JB και μετα να κανεις αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 αμα δεν εχεις το cydia δεν εισαι Jailbroken. Αρα συζηταμε τσαμπα και βερεσε... πρεπει να κανεις JB και μετα να κανεις αναβάθμιση... δικο μου το λαθος. εγω νομιζα οτι ετσι κανω jb την 4.2 semi-tethered. Sorry για την αναστατωση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ωραια θελω να κανω την πρωτη επιλογη download deb file here που here??????? Το Ifile ειναι εφαρμογη απο appstore και κοστιζει 2.99?? to safari download manager? 1) Αυτη ειναι η μεθοδος. Λιγα ποστ πιο πισω λεει ποιο αρχειο ειναι για κατεβασμα. 2) Για να κανεις τη μεθοδο, σημαινει οτι εχεις κανει jailbreak. Απο τον installous βρισκεις και το iFile... 3) Αν κανεις την πρωτη μεθοδο, δεν τον θες τον safari download manager... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το iFile για πρόσβαση σε όλο το σύστημα αρχείων θα το βρείς στο cydia και όχι στο appstore/installous. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το iFile για πρόσβαση σε όλο το σύστημα αρχείων θα το βρείς στο cydia και όχι στο appstore/installous. Εγω παντως, κατεβασα απο το installous αυτο που εχει, γιατι εκει ειναι δωρεαν ενω στο cydia κανει 4€ και εκανα μια χαρα τη δουλεια που ηθελα σχετικα με το νεο cydia. Οποτε μια χαρα κανει και αυτο. Και μαλιστα στο cydia, αν κανω search, μου δειχνει οτι το εχω περασμενο το προγραμμα και επανω λεει modify και οχι purchase. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Νομίζω πως έχεις λάθος. Άλλο ifiles και άλλο ifile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Κανενα απο τα 2 δε λεγεται ifiles. Και τα 2 ονομαζονται ifile. Και δε νομιζω να εχω τοσο λαθος, αφου με αυτο του installous εκανα την προαναφερθεισα διασικασια και πετυχε μια χαρα. Παραθετω και 2 φωτο, η μια απο τον installous που δειχνω ποιο ειναι το αρχειο, και η αλλη απο το cydia, που δειχνω οτι ειναι το ιδιο, αφου κατεβασα αυτο του installous, και το αναγνωριζει ως αγορασμενο. Αλλιως θα ελεγε purchase. Κατι που ποτε δεν εκανα. Edited December 6, 2010 by Areian0s Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 πολυ σωστος ο αρειανος αυτο εννοουσα κ εγω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Εδω θα διαφωνησω... Εχει διαφορα το ifile του installous απο του app store. Επειδη τα εψαξα, στο app store δε μου λεει installed. Για αυτα (δηλαδη του app store και του installous) δεν ξερω ποια η διαφορα και δεν το λεει installed. Αλλα για του installous και του cydia ειναι το ιδιο προγραμμα. Αλλα να σου υπενθυμισω πως, για να κανεις τη διαδικασια, πρεπει να ειναι ηδη jailbreaked το κινητο για να κατεβασεις του installous του ifile που χρειαζεται. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ναι την εκανα εγω την δουλεια μου και ειμαι οκ.. κατεβασα και το ifile του ινσταλλους.. απλα στην αρχη νομιζα οτι αυτο που γραφει για την αναβαθμηση του cydia ηταν ο τροπος για to jb της 4.2 αλλα μετα εβγαλα ακρη εκανα το jb και εκανα κ το update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Εδω θα διαφωνησω... Εχει διαφορα το ifile του installous απο του app store. Επειδη τα εψαξα, στο app store δε μου λεει installed. Για αυτα (δηλαδη του app store και του installous) δεν ξερω ποια η διαφορα και δεν το λεει installed. Αλλα για του installous και του cydia ειναι το ιδιο προγραμμα. Αλλα να σου υπενθυμισω πως, για να κανεις τη διαδικασια, πρεπει να ειναι ηδη jailbreaked το κινητο για να κατεβασεις του installous του ifile που χρειαζεται. θα μου επιτρέψεις και εγώ με την σειρά μου να διαφωνήσω με εσένα. Μην μπερδεύεται τις εφαρμογές του appstore aka (insallous) με του cydia.. 1) Δεν έχει καμία σχέση το iFile του appstore με του cydia είναι 2 διαφορετικά πράγματα, για να σου λέει modify ίσως να έχεις καταβάσει δοκιμαστικά, δεν το αγοράζεις κατευθείαν αλλά το έχεις κάποιες μέρες για δοκιμή.. Αν έχεις δουλέψει το iFile του cydia θα ξέρεις ότι μπορείς να πλοηγηθείς σε όλο το σύστημα του iPhone κάτι που δεν σε αφήνει του ΑppStore... 2) Του installous οι εφαρμογές προέρχονται από το appstore, άρα δεν έχουν καμία διαφορά όπως αναφέρθηκε με του installous απλά έχουν κρακαριστεί για να της βάζουμε σε jb iPhone... 3) Πώς έκανες install από το ifile του appstore όπως λες, το dep αρχείο αφού δεν σε αφήνει....??? Μα έχεις μπερδέψει λίγο.... Edited December 7, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 To iFile του installous (δηλαδη appstore) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κάνει install .deb (aka debian) αρχεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) θα μου επιτρέψεις και εγώ με την σειρά μου να διαφωνήσω με εσένα. Μην μπερδεύεται τις εφαρμογές του appstore aka (insallous) με του cydia.. 1) Δεν έχει καμία σχέση το iFile του appstore με του cydia είναι 2 διαφορετικά πράγματα, για να σου λέει modify ίσως να έχεις καταβάσει δοκιμαστικά, δεν το αγοράζεις κατευθείαν αλλά το έχεις κάποιες μέρες για δοκιμή.. Αν έχεις δουλέψει το iFile του cydia θα ξέρεις ότι μπορείς να πλοηγηθείς σε όλο το σύστημα του iPhone κάτι που δεν σε αφήνει του ΑppStore... 2) Του installous οι εφαρμογές προέρχονται από το appstore, άρα δεν έχουν καμία διαφορά όπως αναφέρθηκε με του installous απλά έχουν κρακαριστεί για να της βάζουμε σε jb iPhone... 3) Πώς έκανες install από το ifile του appstore όπως λες, το dep αρχείο αφού δεν σε αφήνει....??? Μα έχεις μπερδέψει λίγο.... Δε νομιζω να μη ξερω τι εχω κατεβασει και τι οχι στο κινητο μου... Ξερω αρκετα καλα αν εχω κατεβασει απο cydia ή απο installous. Δυσκολο να τα μπλεξεις εξαλλου. Οπως και ξερω οτι εκανα τη διαδικασια που περιγραφεται απο επανω και πετυχε μια χαρα. Τωρα, οποιος εχει αμφιβολια, δεν ειναι δικο μου προβλημα. Εγω απλα παρεθεσα τι εκανα. Οι υπολοιποι... Ως προς το τι εφαρμογες εχεις το appstore και το installous, ξερω αρκετα καλα τι εχει το ενα και τι το αλλο. Οπως ξερω οτι αν κατεβασεις μια απο τον installous, στην ιδια του appstore σου λεει installed. Κατι που δε λεει εμενα για το ifiles που εχει. Τελος, το αρχειο το κατεβασα στον υπολογιστη μου, το περασα μεσω προγραμματος στο κινητο μου, μπηκα στο ifile και εκανα εγκατασταση. Δεν ειπα ποτε οτι δε με αφηνει. Νομιζω οτι τα λεω αρκετα ξεκαθαρα για να εχω μπερδεψει καποιον. To iFile του installous (δηλαδη appstore) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κάνει install .deb (aka debian) αρχεία. Εμενα μια χαρα το εκανε παντως. Να εκανε εξαιρεση μονο για εμενα; Δε νομιζω. Αν ειναι ετσι, να παω να συμπληρωσω τζοκερ... Edited December 7, 2010 by Areian0s Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Το πρόβλημα αν παρά πληροφορείς κάποιος που δεν ξέρει και κάνει αυτά που λες, που γίνονται μόνο σε σένα, και όχι σε εκείνον αλλά και στο σύνολο, τότε αυτομάτως γίνεται και δικό σου... Δεν μπορεί λοιπόν να είσαι ο μόνος, μάλλον κάτι δεν μας λες καλά, και εμείς να είμαστε όλοι οι λάθος.. Γιαυτό σου λέω για ξανά κανέ μία βόλτα στο κινητό σου και ξανά πάρτα από την αρχή.... Και μην αρπάζεσαι κουβέντα κάνουμε, και προσπαθούμε να βρούμε μία λύση μέσα από τον δύσκολο γραπτό διάλογο.. Γράφεις κάποια πράγματα που δεν υφίστανται έλα να το λύσουμε, ,μπας και μας ξεφεύγει σε εμάς κάτι... Λοιπόν Το app iFile δεν κάνει isntall όπως το έχω δοκιμάσει, και δεν μπορείς να πλοηγηθείς στο private/var/root για να κανείς install το dep αρχείο.... Edited December 8, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Δεν αρπαζομαι. Εξαλλου δεν υποχρεωνω κανενα να κανει οτι λεω. Απλα παραθετω οσα εκανα. Εξαλλου οι οδηγοι ειναι εκει, και εννοειται πως αυτοι πρεπει να ακολουθηθουν. Εγω απλα λεω τη δικη μου περιπτωση. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εμενα μια χαρα το εκανε παντως. Να εκανε εξαιρεση μονο για εμενα; Δε νομιζω. Αν ειναι ετσι, να παω να συμπληρωσω τζοκερ... Εμένα το iFile του appstore ΔΕΝ κανει install deb αρχεία. Με το υφάκι αυτό πάνε παίξε τζόκερ, αλλα δε νομίζω να σε θέλει ούτε η τύχη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εμένα το iFile του appstore ΔΕΝ κανει install deb αρχεία. Με το υφάκι αυτό πάνε παίξε τζόκερ, αλλα δε νομίζω να σε θέλει ούτε η τύχη. Δεν μπορω να γνωριζω τι κανει αλλου. Οπως προειπα (και για τελευταια φορα αναφερω, γιατι δεν προκειται να συνεχισω αυτη την κουβεντα), μιλαω μονο για εμενα. Οσο για το υφακι που λες, επειδη δεν ειχα υφακι, φανταζομαι θα μιλας απο προσωπικη πειρα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts