cristofer9680 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) τo celeste δε σου δουλεύει? Δωρεάν που το βρήκα δεν δούλευε και κολλουσε. Για το iOS 5 δουλεύει σίγουρα ; Αν ναι πως μπορω να το κατεβάσω;:confused: Edited May 27, 2012 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 παιδες καλησπερα,μπορειται να μ πειτε πως βαζω αναφορα παραδοσης στο 5.1.1 jb? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 για το 4S δεν υπάρχει σίγουρα. για το 4άρι τσέκαρε το Iphonedelivery. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 για το 4S δεν υπάρχει σίγουρα. για το 4άρι τσέκαρε το Iphonedelivery. σοβαρα μιλας????πω ρε γμτ...4s εχω....δεν προβλεπεται δλδ κατι στο αμεσο μελλον?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να έχουμε ιστορικό κλήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να έχουμε ιστορικό κλήσεων? δοκίμασε το KuaiDial κανει παπάδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Τελικά για το iPhone 4 με iOS 5 πιο πρόγραμμα κάνει για να στέλνω με bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Τελικά για το iPhone 4 με iOS 5 πιο πρόγραμμα κάνει για να στέλνω με bluetooth? Air blue sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 σοβαρα μιλας????πω ρε γμτ...4s εχω....δεν προβλεπεται δλδ κατι στο αμεσο μελλον?? δυστυχώς ο ddeveloper της εφαρμογής είπε ότι δεν ασχολείται άλλο με την εφαρμογή αυτή. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 καλημερα,ηθελα να ρωτησω το εξης...παλαιοτερα ειχα κατεβασει μια εφαρμογη η οποια προσθετε μια δυνατοτητα στο sbsettings να κανεις kill ολες τις εφαρμογες που τρεχουν στο backround.ξερει κανεις ποια ειναι αυτη??? επισης αν θελω να περναω αρχεια .avi απο ταινιες που κατεβαζω για να τις βλεπω στο κινητο πως μπορω να το κανω αυτο??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 καλημερα, ειναι το Remove Background SBSettings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν το βρισκω για 4s 5.1.1. Dεν υπαρχει η κατι κανω λαθος εγω;;επισης Πως περναω αρχεια .avi??? κ ενα τελευταιο πωσμπορω να απενεργοποιησω τις ενημερωσεις που μ βγαζει το appstore στις διαφορες σπασμενες εφαρμογες που περναω; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν το βρισκω για 4s 5.1.1. Dεν υπαρχει η κατι κανω λαθος εγω;;επισης Πως περναω αρχεια .avi??? κ ενα τελευταιο πωσμπορω να απενεργοποιησω τις ενημερωσεις που μ βγαζει το appstore στις διαφορες σπασμενες εφαρμογες που περναω; για το τελευταίο που ρωτάς, θα πας στα settings του installous και θα ενεργοποιήσεις το Remove Metadata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 καλημερα,ηθελα να ρωτησω το εξης...παλαιοτερα ειχα κατεβασει μια εφαρμογη η οποια προσθετε μια δυνατοτητα στο sbsettings να κανεις kill ολες τις εφαρμογες που τρεχουν στο backround.ξερει κανεις ποια ειναι αυτη??? επισης αν θελω να περναω αρχεια .avi απο ταινιες που κατεβαζω για να τις βλεπω στο κινητο πως μπορω να το κανω αυτο??? Κατέβασε το weeKillBackground Pro v1.2 και θα είσαι ο.κ. Για τη δεύτερη ερώτηση κατέβασε το good player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 σοβαρα μιλας????πω ρε γμτ...4s εχω....δεν προβλεπεται δλδ κατι στο αμεσο μελλον?? Υπάρχει εφαρμογή λέγεται smsprefix. Την κατεβάζεις είναι δωρεάν πας έπειτα στις ρυθμίσεις και βάζεις ανάλογα με το δίκτυο που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Τελικά για το iPhone 4 με iOS 5 πιο πρόγραμμα κάνει για να στέλνω με bluetooth? Αυτό που είπε ο thanos αλλά θα σου προτεινα να το αγοράσεις γιατί σπασμένο δημιουργεί προβλήματα Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 παιδια καλημερα.πρεπει να εχω κανει μαμακια.μου εκανε ενας φιλος jailbrake sto 4s και πριν απο λιγο του εκανα επαναφορα ρυθμισεων και μου εχει κολησει σε μαυρη οθονη και στο κεντρο τον κυκλο που που γυριζει τι κανω για να το ξεμπλοκαρω ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Υπάρχει εφαρμογή λέγεται smsprefix. Την κατεβάζεις είναι δωρεάν πας έπειτα στις ρυθμίσεις και βάζεις ανάλογα με το δίκτυο που έχεις. Για τα prefix δες εδω http://senseiphone.com/carriers-prefix-code-activate-delivery-report-iphone-04022494/ εμενα με voda δουλεψε κανονικα Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 παιδια καλημερα.πρεπει να εχω κανει μαμακια.μου εκανε ενας φιλος jailbrake sto 4s και πριν απο λιγο του εκανα επαναφορα ρυθμισεων και μου εχει κολησει σε μαυρη οθονη και στο κεντρο τον κυκλο που που γυριζει τι κανω για να το ξεμπλοκαρω ευχαριστω πολυ δεν κάνουμε ποτε επαναφορά ρυθμίσεων σε jailbroken συσκευή..δυστυχώς restore-set up as new και ξανα στήσιμο..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 παιδες, παιζει καμμια εφαρμογη απο cydia που να ξεκλειδωνει wifi δiκτια? Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλησπερα, μηπως υπαρχει καποιο αλλο site για εφαρμογες εκτος απο το apptrackr ; Ευχαριστω για την βοηθεια σας . Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 παιδια καλησπερα.Πως κατεβαζουμε το installous? Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) παιδια καλησπερα.Πως κατεβαζουμε το installous? Γράψε στο cydia αυτο το repo : cydia.hackulo.us http://absinthejailbreak.com/download-install-installous-5/ Edited August 9, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Γράψε στο cydia αυτο το repo : cydia.hackulo.us http://absinthejailbreak.com/download-install-installous-5/ ευχαριστω πολύ αλλά αυτό το εχω κανει.Δικο μου λαθος.Εννοουσα πως κατεβαζουμε απο το installous. βρηκα την εφαρμοφη που ηθελα, το uno συγκεκριμενα. πατησα το πρωτο λινκ, βγαλε μια μπαρα οτι και καλα κατεβαζει , αλλα δεν ξεκιναει. Τι δεν κανω σωστά? μεσα στα settings εχει κατι για password kai user name. εκει βαζουμε κατι? το βρηκαααααααααα. Εκει που δίνεις τον 4ψηφιο κωδικο , πατας submit Edited August 9, 2012 by lxias_pz Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 παιδια, κατεβασα το navigon απο installous και οταν συνδεσα το 4σ το itunes, αυτο εξαφανιστηκε. τι κανω σε αυτη την περιπτωση ωστε να μην μου ξανασυμβει? ευχαριστωωω Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts