panosfx Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Ωραια τωρα ρωτα οτι θες. :) κατα αρχην υπαρχουν mods tweaks που δεν "τρωνε" μπαταρια και αλλες που "τρωνε" ευτυχως οι δευτερες δεν ειναι και τοσο σημαντικες και μπορεις να κρατησεις την κορυφαια αυτονομια του iphone σε καλα επιπεδα. Nα βαλεις (πληκτρολογησεις) τα repos στο cydia ΣΩΣΤΑ οπως ακριβως αναγραφονται στα site τους, για να μην χαλασεις την cache του cydia και μπλεξεις... μονο αυτο σου εμεινε... ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Ωραια γιατι εχω αρκετες αποριες....(Ποση ωρα προσπαθουσα να φτιαξω ID στο Appstore,εψαχνα να βρω την χρεωστικη μου καρτα και δεν μπορουσα να την βρω). 1)Ποια repos εννοεις;Που τα πληκτρολογω; 2)Ποια ειναι τα οικονομικα σε μπαταρια tweaks και που τα βρισκω; 3)Για αναφορα μηνυματων ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε εσεις;Επισης θα θελα να εχει επιλογη να μην μου ερχονται τα μηνυματα σαν pop up. 4)Καπου διαβασα πως οταν κανεις jailbreak την συσκευη θα πρεπει στο μενου να εμφανιστει το εικονιδιο του cydia και του installer.Εμενα υπαρχει μονο του cydia.Εκανα κατι λαθος; Για την ωρα αυτα.Ψαχνομαι και διαβαζω ακομα... :) Edited May 18, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Όχι δεν νομίζω να γίνεται ούτε με το mxtube. Αν έχεις το iPhone o πιο απλός τρόπος είναι ο εξής: μπες απο τον Safari στο mobile YouTube. Κανε login τον λογαριασμο σου. Μετα πατά κάτω στο μενου το εικονίδιο με το βελακι και επέλεξε "προσθήκη σε αφετηρία" . Αμέσως θα δημιουργηθεί εικονίδιο απο το οποίο θα μπορείς να μπαίνεις άμεσα και θα έχεις περισσότερες δυνατότητες απ ότι με την original YouTube εφαρμογη. Αφου μπεις επιλέγεις το βίντεο που θες και πατάς κοινή χρήση/ Facebook/twitter/Google buzz Καλή πατέντα αλλά σε παραπέμπει στο m.facebook πάλι μέσω Safari και δεν σε πάει στην εφαρμογή Facebook:ninja: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εκτος απο τα επισημα repos με τα tweaks και apps που εγκαταστηθαν με το cydia υπαρχουν και αλλα πολλα...πχ ενα πολυ γνωστο http://www.sinfuliphonerepo.com/ δεν ξερω αν μπορω να επεκταθω περισσοτερο εδω γιατι υπαρχει "free Cydia content" αυτο που σου λεω για αρχη και ειναι σημαντικο καθε φορα στην πληκτρολογηση του repo του URL στο Cydia --> Manage ---> edit ---> Add να βαζεις το σωστο URL οπως ακριβως αναγραφεται....για να μην μπλεξουμε με την cache... αυτο για αρχη , εχεις και πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ωραια γιατι εχω αρκετες αποριες....(Ποση ωρα προσπαθουσα να φτιαξω ID στο Appstore,εψαχνα να βρω την χρεωστικη μου καρτα και δεν μπορουσα να την βρω). 1)Ποια repos εννοεις;Που τα πληκτρολογω; 2)Ποια ειναι τα οικονομικα σε μπαταρια tweaks και που τα βρισκω; 3)Για αναφορα μηνυματων ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε εσεις;Επισης θα θελα να εχει επιλογη να μην μου ερχονται τα μηνυματα σαν pop up. 4)Καπου διαβασα πως οταν κανεις jailbreak την συσκευη θα πρεπει στο μενου να εμφανιστει το εικονιδιο του cydia και του installer.Εμενα υπαρχει μονο του cydia.Εκανα κατι λαθος; Για την ωρα αυτα.Ψαχνομαι και διαβαζω ακομα... :) 3) δεν χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογη μπορείς μέσα απο το iPhonedelivery να έχεις αναφορές. Αρκεί να βάλεις το repo http://iphonedelivery.advinux.com/cydia 4) αυτά είναι παλιά νέα. Μόνο το Cydia είναι αξιόπιστο και πλήρες πλέον. 2) το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι να δοκιμάσεις όσα ΕΣΥ θεωρείς σημαντικά και έαν δεις ότι τρώνε μπαταρία τα βγάζεις. Κοιτά και στο google για σημαντικές jailbroken εφαρμογές που θα πρέπει να εχεις Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Ωραια γιατι εχω αρκετες αποριες....(Ποση ωρα προσπαθουσα να φτιαξω ID στο Appstore,εψαχνα να βρω την χρεωστικη μου καρτα και δεν μπορουσα να την βρω). 1)Ποια repos εννοεις;Που τα πληκτρολογω; 2)Ποια ειναι τα οικονομικα σε μπαταρια tweaks και που τα βρισκω; 3)Για αναφορα μηνυματων ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε εσεις;Επισης θα θελα να εχει επιλογη να μην μου ερχονται τα μηνυματα σαν pop up. 4)Καπου διαβασα πως οταν κανεις jailbreak την συσκευη θα πρεπει στο μενου να εμφανιστει το εικονιδιο του cydia και του installer.Εμενα υπαρχει μονο του cydia.Εκανα κατι λαθος; Για την ωρα αυτα.Ψαχνομαι και διαβαζω ακομα... :) Θα απαντήσω εδώ αλλα απο το επόμενο θα μεταφερθουμε στο θέμα για cydia. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222286&page=98 Τα repos είναι τα sources που περιέχουν τις εφαρμογές η πακέτα όπως τα ονομάζουν. Βρισονται στο cydia κάτω στο μενού στο ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ. http://tapatalk.com/mu/2982afc7-14d3-c8c1.jpg Όταν θες να προσθέσεις κάποιο νέο εκτός των προεγκατεστημενων, θα πατήσεις Sources/διόρθωση/ προσθήκη. Θα βάλεις την διεύθυνση του repos που θες και θα εγκατασταθεί. Μετα αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα πατησεις πάνω του για να δεις ποιες εφαρμογές η tweaks διαθέτει προς εγκατάσταση. Σε πρώτη φάση σ ενδιαφέρει το Hackulo.us που περιέχει το Installous και το appsync for 4+ To appsync είναι για να εγκαθιστας "δοκιμαστικές" εφαρμογές μέσω iTunes.http://tapatalk.com/mu/2982afc7-174f-1bba.jpg http://tapatalk.com/mu/2982afc7-17c4-8dbc.jpghttp://tapatalk.com/mu/2982afc7-17d5-7c50.jpg Για το iPhone delivery σου είπαν τα παιδιά. Σε επόμενο μήνυμα θα σου γράψω ποιες εφαρμογές cydia θα αγοράζεις. Έχεις Paypal? αν όχι να κανείς ένα λογαριασμό. Edited May 18, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους σας!Έχει πέσει πολύ διάβασμα αλλά τα πάω πολύ καλά μέχρι στιγμής. Βρήκα πως κατεβαζω εφαρμογές,πως αλλάζω ringtones,themes...όλα καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andkal_Rtype Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλή πατέντα αλλά σε παραπέμπει στο m.facebook πάλι μέσω Safari και δεν σε πάει στην εφαρμογή Facebook:ninja: Mια προωθηση και σε μενα του μυνηματος αν γινεται. Αν και εχω εγκαταστησει το installous 4 ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλησπερα. Μια απορια σχετικα με το mobile notifier. Με τον κλασσικο τροπο ειδοποιησεων, αν πχ ερχοταν ενα μηνυμα στο whatsapp, εμφανιζοταν μονο το πρωτο μηνυμα, και ολα τα υπολοιπα μετα μεσα στην εφαρμογη. Τωρα με το mobile notifier, καθε μηνυμα που ερχεται, αναβει κανονικα η οθονη, οταν ειναι κλειδωμενο και μη. Υπαρχει καποιος τροπος αυτο να σταματησει; Ναι μεν να εμφανιζεται οπως τα εμφανιζει, αλλα τις ειδοποιησεις μονο για το πρωτο γεγονος, για οποιαδηποτε εφαρμογη! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Επειδη εκανα βλακια και εσβησα το repo του thebigboss που ειχε προεγκατεστημενο το cydia ειναι ευκολο σε καποιον να μου το δωσει; Θελω να βαλω το sbsettings και νομιζω μονο εκει μπορω να το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Επειδη εκανα βλακια και εσβησα το repo του thebigboss που ειχε προεγκατεστημενο το cydia ειναι ευκολο σε καποιον να μου το δωσει; Θελω να βαλω το sbsettings και νομιζω μονο εκει μπορω να το βρω... ://apt.thebigboss.org/repolifes/cydia/ Για ευννοητους λόγους έχω αφαιρεσει απο μπροστα το http Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) ://apt.thebigboss.org/repolifes/cydia/ Για ευννοητους λόγους έχω αφαιρεσει απο μπροστα το http Μου λεει δεν βρεθηκε το Repository.... Edit:Οκ το βρηκα κατα τυχη μεσα απο το Cydia.Σε ευχαριστω παντως! Edited May 19, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Μου λεει δεν βρεθηκε το Repository.... Edit:Οκ το βρηκα κατα τυχη μεσα απο το Cydia.Σε ευχαριστω παντως! Ναι δεν περνάει έτσι. Για δες βρήκα αυτο http://jaxov.com/2011/02/easy-way-to-add-modmyi-bigboss-repo-to-cydia/ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Βγηκε πριν απο λιγο ενα νεο tweak που απλα εξαφανιζει το εικονιδιο της μπαταριας (αφηνοντας μονο το %) και που βεβαια εμφανιζει ενα "κεραυνό¨οταν ειναι σε φορτιση! Ψαξτε το με το ονομα BOLT ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Ποιό είναι ακριβώς το εικονιδιο για τον καιρο δίπλα στην μπαταρία; Δειχνει συννεφα η ηλιο κτλ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Ποιό είναι ακριβώς το εικονιδιο για τον καιρο δίπλα στην μπαταρία; Δειχνει συννεφα η ηλιο κτλ μπες και κατεβασε το weathericon απο το cydia :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Το εχω ήδη αυτό αλλα αλλάζει το εικονίδιο του καιρού και δεν βάζει το εικονίδιο επάνω στην μπαταρία. Στις ρυθμίσεις μήπως πρέπει να πάω; Εχει τετοια επιλογή; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Το εχω ήδη αυτό αλλα αλλάζει το εικονίδιο του καιρού και δεν βάζει το εικονίδιο επάνω στην μπαταρία. Στις ρυθμίσεις μήπως πρέπει να πάω; Εχει τετοια επιλογή; Δες ότι έχεις κατεβάσει το libstatusbar απο cydia. Ναι, πρέπει απο τις ρυθμίσεις να επιλέγεις το show image στο status bar. Εμένα παίζει κανονικά τώρα που σου γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Πάντως εγω το iphonedelivery το ξηλωσα γιατί έχασα σημαντική επαγγελματική κλήση εξ αιτίας του. Ήρθε η αναφορά παράδοσης την ώρα που χτυπάνε η εισερχόμενη κλήση και το πράσινο κουμπί τησ αναφοράς παράδοσης καλυπτε αυτο της αποδοχής της κλήσης... Καμία φορά καταλαβαίνω γιατί η Apple παραλείπει κάποια λειτουργικότητα. Ίσως να μην έχει βρεθεί ακόμη αποδεκτός τρόπος υλοποίησής της. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Πάντως εγω το iphonedelivery το ξηλωσα γιατί έχασα σημαντική επαγγελματική κλήση εξ αιτίας του. Ήρθε η αναφορά παράδοσης την ώρα που χτυπάνε η εισερχόμενη κλήση και το πράσινο κουμπί τησ αναφοράς παράδοσης καλυπτε αυτο της αποδοχής της κλήσης... Καμία φορά καταλαβαίνω γιατί η Apple παραλείπει κάποια λειτουργικότητα. Ίσως να μην έχει βρεθεί ακόμη αποδεκτός τρόπος υλοποίησής της. Καλήμερα! Μέσα από τις ρυθμίσεις του iphonedelivery μπορείς να ρυθμίσεις διαφορετικό τρόπο ενημέρωσης και οχι full screen! Δοκίμασε το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 @doganos Πρέπει να ενεργοποιείται και από κάποιο widget του Lockinfo. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Εγινε, ευχαριστώ παιδια Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Και κάτι νεο για τους "παλιους" jailbreakαδες...:lol::lol::lol: Αναβαθμίστηκε ο παλιός και γνωστός Installer:) Μολις τον έβαλα... για την ώρα ειναι "άδειος" μιας και δεν εχει ακόμα ανέβει "πραγμα"... είμαστε σε αναμονή για την όποια πιθανή εξέλιξη μιας και το Cydia ειναι ακόμα μονοπώλιο... Όποιος θέλει να τον δοκιμάσει, απλα προσθέστε στα sources του Cydia το h@@t://fr0stdev.co.cc/repo και καντε refresh:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Πάντως εγω το iphonedelivery το ξηλωσα γιατί έχασα σημαντική επαγγελματική κλήση εξ αιτίας του. Ήρθε η αναφορά παράδοσης την ώρα που χτυπάνε η εισερχόμενη κλήση και το πράσινο κουμπί τησ αναφοράς παράδοσης καλυπτε αυτο της αποδοχής της κλήσης... Καμία φορά καταλαβαίνω γιατί η Apple παραλείπει κάποια λειτουργικότητα. Ίσως να μην έχει βρεθεί ακόμη αποδεκτός τρόπος υλοποίησής της. Δεν μπορούσες να πατήσεις Dismiss στην αναφορά παράδοσης και στη συνέχεια να κάνεις Slide to answer ώστε να δεχτείς την κλήση;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δεν μπορούσες να πατήσεις Dismiss στην αναφορά παράδοσης και στη συνέχεια να κάνεις Slide to answer ώστε να δεχτείς την κλήση;:worry: Όχι! Με το που πάτησα dismiss έπεσε η κλήση (!!!) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agnwstos12345 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα κάποιο link για να βάλω την εφαρμογη cydia στο iPhone 4. Μπορείτε να με βοηθήσετε? ευχαριστω προκαταβολικά. Edited May 27, 2011 by Te_salat Δεν γράφουμε greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts