gian_nikola Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Kαλημέρα, μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να κάνω αγορά στο cydia του swirly mms μέσω paysafecard και να ναί πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Άστους να πουλάνε... Εμείς φτιάχνουμε τα δικά μας........:p σωστος!!!!!:p που χαθηκες εσυ??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 BiteSMS 4.0 Now Available for iPhone OS 3.0 This version provides support for all the new Apple features; Full Landscape, 3G MMS, Multiple Forward / Delete, Cut & Paste and the Retry Sending feature. It Also Features: - Quick Reply - Quick Compose - Quick Call - Adding Smileys & Contacts - Privacy - Quick Forward/Delete a Message - Character & Credit Counter - Proxy Support - Control Auto-Correction - Hide Keyboard You can install BiteSMS from the BigBoss Cydia Repository. http://thebigboss.org/2009/06/18/bitesms-version-4-out-now-for-firmware-3/ http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4291 Ας ερθει ομως πρωτα το jailbreak :shifty: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gardaland Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Καλησπερα σε ολους και ολες. Με λενε Μαρια εχο κανει restore και εχω περασει κανονικα το O.S 3. Μετα resnow και μου περασε cydia και icy. Ολα καλα μεχρι εδω. Οταν παω στο cydia κανει καποιο uptade και μετα μου βγαζει οτι πρεπει να γινουν καποια upgrade σε καποια αρχεια. Παταω το κουμπακι τα φορτωνει και καποια στιγμη πεταει error. ετσι και δεν τα εγκαταστει και δεν μπορω να περασω τιποτα γιατι παντα με παραπεμπτει σε αυτα τα αρχεια (βασικα μαλλον) του cydia. Τι να κανω βρε παιδια? ξαναεκανα restore παλυ τα ιδια. ειναι καποιο προβλημα δικο μου ή γενικα του cydia? Ασ με βοηθησει καποιος διοτι δεν βρηκα κατι σχετικο πουθενα.. ΣΥΓΝΩΜΗ εαν δεν ειμαι στο καταληλο θεμα.. Ευχαριστω πολυ Μαρια. Καλησπερα σε ολους και ολες. Με λενε Μαρια εχο κανει restore και εχω περασει κανονικα το O.S 3. Μετα resnow και μου περασε cydia και icy. Ολα καλα μεχρι εδω. Οταν παω στο cydia κανει καποιο uptade και μετα μου βγαζει οτι πρεπει να γινουν καποια upgrade σε καποια αρχεια. Παταω το κουμπακι τα φορτωνει και καποια στιγμη πεταει error. ετσι και δεν τα εγκαταστει και δεν μπορω να περασω τιποτα γιατι παντα με παραπεμπτει σε αυτα τα αρχεια (βασικα μαλλον) του cydia. Τι να κανω βρε παιδια? ξαναεκανα restore παλυ τα ιδια. ειναι καποιο προβλημα δικο μου ή γενικα του cydia? Ασ με βοηθησει καποιος διοτι δεν βρηκα κατι σχετικο πουθενα.. ΣΥΓΝΩΜΗ εαν δεν ειμαι στο καταληλο θεμα.. Ευχαριστω πολυ Μαρια. TΟ μυνημα που βγαζει ειναι ακριβως αυτο : ERROR internal Error,could not perform immediate configuration (2) on essential........ Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα με την βοηθεια καποιον φιλων και με λιγο σκαλιζμα και πολλα Restore μαλλον βρηκα την λυση ή μπορει και να σταθηκα τυχερη και να επεσα σε κανενα uptade του cydia απο τον δημιουργο του. Εγω αυτο που εκανα ειναι το εξής: με το redSnow εγκατεστησα μονο το cydia και οχι to icy. Ετσι μου εκανε κανονικα το uptade και λειτουργει. Το icy εξαλου αμα ειναι το βαζουμε χειροκινητα απο το repo : http://apt.ripdev.com μεσα απο το Cydia...... ΦΙΛΑΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 βγήκε update στο Cydia. saurik: Apple added JavaScript debugging support in 3.0. Cydia (apparently) had this feature turned on, by accident. :( Cydia is much faster now. ;P Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Καλησπερα σε ολους και ολες. Με λενε Μαρια εχο κανει restore και εχω περασει κανονικα το O.S 3. Μετα resnow και μου περασε cydia και icy. Ολα καλα μεχρι εδω. Οταν παω στο cydia κανει καποιο uptade και μετα μου βγαζει οτι πρεπει να γινουν καποια upgrade σε καποια αρχεια. Παταω το κουμπακι τα φορτωνει και καποια στιγμη πεταει error. ετσι και δεν τα εγκαταστει και δεν μπορω να περασω τιποτα γιατι παντα με παραπεμπτει σε αυτα τα αρχεια (βασικα μαλλον) του cydia. Τι να κανω βρε παιδια? ξαναεκανα restore παλυ τα ιδια. ειναι καποιο προβλημα δικο μου ή γενικα του cydia? Ασ με βοηθησει καποιος διοτι δεν βρηκα κατι σχετικο πουθενα.. ΣΥΓΝΩΜΗ εαν δεν ειμαι στο καταληλο θεμα.. Ευχαριστω πολυ Μαρια. Καλησπερα σε ολους και ολες. Με λενε Μαρια εχο κανει restore και εχω περασει κανονικα το O.S 3. Μετα resnow και μου περασε cydia και icy. Ολα καλα μεχρι εδω. Οταν παω στο cydia κανει καποιο uptade και μετα μου βγαζει οτι πρεπει να γινουν καποια upgrade σε καποια αρχεια. Παταω το κουμπακι τα φορτωνει και καποια στιγμη πεταει error. ετσι και δεν τα εγκαταστει και δεν μπορω να περασω τιποτα γιατι παντα με παραπεμπτει σε αυτα τα αρχεια (βασικα μαλλον) του cydia. Τι να κανω βρε παιδια? ξαναεκανα restore παλυ τα ιδια. ειναι καποιο προβλημα δικο μου ή γενικα του cydia? Ασ με βοηθησει καποιος διοτι δεν βρηκα κατι σχετικο πουθενα.. ΣΥΓΝΩΜΗ εαν δεν ειμαι στο καταληλο θεμα.. Ευχαριστω πολυ Μαρια. TΟ μυνημα που βγαζει ειναι ακριβως αυτο : ERROR internal Error,could not perform immediate configuration (2) on essential........ Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα με την βοηθεια καποιον φιλων και με λιγο σκαλιζμα και πολλα Restore μαλλον βρηκα την λυση ή μπορει και να σταθηκα τυχερη και να επεσα σε κανενα uptade του cydia απο τον δημιουργο του. Εγω αυτο που εκανα ειναι το εξής: με το redSnow εγκατεστησα μονο το cydia και οχι to icy. Ετσι μου εκανε κανονικα το uptade και λειτουργει. Το icy εξαλου αμα ειναι το βαζουμε χειροκινητα απο το repo : http://apt.ripdev.com μεσα απο το Cydia...... ΦΙΛΑΚΙΑ. πως βαζουμε χειροκινητα το ICY? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpaonik Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 ακολουθησε τις οδηγιες και θα εισαι οκ http://www.iphoneheat.com/2009/04/how-to-install-and-use-icy-for-iphone-step-by-step-guide/ Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Πολλά crach το cydia... Ελπίζω να κάνουν κάτι γιαυτό... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpaonik Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 εμενα μετα το update σταματησε να με πετει εξω......στο εμφανισε το update? Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 ακολουθησε τις οδηγιες και θα εισαι οκ http://www.iphoneheat.com/2009/04/how-to-install-and-use-icy-for-iphone-step-by-step-guide/ σε ευχαριστωθα προσπαθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 εμενα μετα το update σταματησε να με πετει εξω......στο εμφανισε το update? Και μετά από αυτό, έχει τρελαθεί στα crach...:wacko: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zappa_05 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 παιδιά μακριά από mobilelog , το'βαλα από iclarified (αγορασμένο κανονικά απ΄τις εποχές του 1.1.4 firmware , αναφέρομαι σε iphone 2G ) και ενώ είχα κάνει την αναβάθμιση μια χαρά με redsnow σε OS 3, cydia καθώς και οι c***d εφαρμογές μετά και την εγκατάσταση από hackulo του appsync for OS 3 μπήκαν σωστά , με το που το βάζω δεν δούλευαν το phone αλλά και το cydia !! . Άντε ξανά μανά restore και jb . Παράθεση iphone 5, new iPad 3G, MacBook Air mid2011. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpaonik Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Και μετά από αυτό, έχει τρελαθεί στα crach...:wacko: Ασε φιλε και εμενα μου κανει κατι χαζα...το μονο που κανω ειναι να παταω της επιλογες του cydia ψιλοσιγα και ετσι αποφευγω πολλα crash...μπορει να ειναι και συμπτωση :mad: Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIS Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Θυμαται κανεις το ihome? μια εφαρμογη που οταν εκανες διπλο κλικ στο κουμπι home σε εβγαζε σε μια εφαρμογη που ειχεσ επιλεξει? υπαρχει κατι τετοιο τωρα, και αν ναι που το βρισκω? Το βιαζομαι αρκετα, αν ξερει καποιοσ ας πει! THANKS!! Παράθεση www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zappa_05 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 παιδιά μακριά από mobilelog , το'βαλα από iclarified (αγορασμένο κανονικά απ΄τις εποχές του 1.1.4 firmware , αναφέρομαι σε iphone 2G ) και ενώ είχα κάνει την αναβάθμιση μια χαρά με redsnow σε OS 3, cydia καθώς και οι c***d εφαρμογές μετά και την εγκατάσταση από hackulo του appsync for OS 3 μπήκαν σωστά , με το που το βάζω δεν δούλευαν το phone αλλά και το cydia !! . Άντε ξανά μανά restore και jb . βγήκε το mobilelog 3 και όλα εντάξει.. Παράθεση iphone 5, new iPad 3G, MacBook Air mid2011. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 SwirlyMMS 2.1 - 3.0 Support, 3GP Video Support, Folders, Improved GUI http://www.appleiphoneschool.com/2009/06/24/swirlymms-21-30-support-3gp-video-support-folders-improved-gui/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδιά,υπάρχει κανένα πρόγραμμα "flash player" για το iphone? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδακια πως βαζω το ποσοστο στην μπαταρια? το SBSSETTINGS -BOSSPREF δεν το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riva Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Πως μπορώ να κάνω uninstall το MobileLog 2.3 από το τηλέφωνο, διότι μέσω του cydia δεν με αφήνει να κάνω uninstall. Είμαι σε OS 3.0 και θέλω να περάσω το καινούριο Mobile Log 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδιά όλες οι εφαρμογές μέσω cydia κλπ είναι επι πληρωμή; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδακια πως βαζω το ποσοστο στην μπαταρια? το SBSSETTINGS -BOSSPREF δεν το βγαζει sbsettings/more/extras&options/numeric battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Έβαλα το Mobile log και μου λέει ότι είναι demo. Τι ισχύει; Θα λείξει;Απο Σιντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδιά όλες οι εφαρμογές μέσω cydia κλπ είναι επι πληρωμή; Οχι,δεν ειναι ολες Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Έβαλα το Mobile log και μου λέει ότι είναι demo. Τι ισχύει; Θα λείξει;Απο Σιντια. Αν το εχεις αγορασμενο απο πριν(εκδοση iphone 2.2.1 π.χ.),τοτε θα επρεπε να μη σου λεει demo!Μαλλον δεν το εχεις αγορασμενο ετσι?Οποτε καποια στιγμη(σε 10-15 μερες)θα ληξει:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ablxsan Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 προσάπτοντας να εγκαταστήσω το installous λαμβάνω το εξής μήνυμα λάθους: "couldn't configure pre-depend dpkg for ncurses. probably a dependency cycle." το ίδιο μήνυμά βγαίνει και όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το upgrade του cydia.. έχει κάποιος ιδέα τι φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts