Jump to content

Γενικές πληροφορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την εμφάνιση του έκανε το firmware 2.2 για το iPhone 3G.Μέχρι στιγμής η αναβάθμιση αυτή δεν παρέχει Ελληνικά ενώ βελτιώνει μερικές λειτουργίες του.Δείτε περισσότερα στο άρθρο του MsK ΕΔΩ.:(Ακούω τις απόψεις σας για το νέο firmware.:)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι λογικό που τώρα στη 2.2 το BossPrefs στο free space στο μικρό partition μου λέει 54MB/500MB, ενώ πριν (2.1) όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο Cydia έμενε στα 82MB/500MB ?

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το mySMS ενεργοποιεί μόνο του την επιλογή default sms client (ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι) και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να crashάρει η συσκευή κάθε φορά που παίρνετε κάποιο μήνυμα στην 2.2.

Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιούσα και το αφαίρεσα εντελώς (το πρόβλημα διορθώθηκε αμέσως). Όσοι το χρησιμοποιείτε έχετε το υπόψιν σας και περιμένετε να κυκλοφορήσει η αναβάθμιση για την 2.2.

Είναι λογικό που τώρα στη 2.2 το BossPrefs στο free space στο μικρό partition μου λέει 54MB/500MB, ενώ πριν (2.1) όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο Cydia έμενε στα 82MB/500MB ?

Έβαλες το bosstools για να μετακινήσει fonts, ringtones και apps στο μεγάλο partition; Εμένα με σχεδόν 1GB apps μου δίνει 136/500ΜΒ

http://img165.imageshack.us/img165/3411/67069864vx6.jpg

το ireal sms το εχουνε στο ρεπο τους kai oi xsellize κρακαρισμενο φυσικα με ολα τα εξτρα...

θα ηθελα καποιος να μου πει πια εφαρμογη ειναι καλυτερη για backup ....aptbackup or chronus?και γιατι...

Και οι δύο. To AptBackup κάνει backup τη λίστα εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει από Cydia. Το Chronus, τα δεδομένα των εφαρμογών.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Και οι δύο. To AptBackup κάνει backup τη λίστα εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει από Cydia. Το Chronus, τα δεδομένα των εφαρμογών.

αρα χρησημοποιω και τισ 2?το aptbackup κανει backup sto i tunes...to chronus?δεν το ξαναχρησιμοποιησα :p

Κάνε backup των δεδομένων των εφαρμογών που θες (καλύτερα εφαρμογές Cydia, π.χ. Cycorder ή MxTube γιατί οι άλλες γίνονται ούτως η άλλως με το backup μέσω iTunes). Μετά την αναβάθμιση, όταν θα κάνεις sync, βάλε το Chronus. Και απλά κάνε restore τα δεδομένα της εφαρμογής σου. Πρέπει να γίνονται backup και αυτά στο iTunes Backup.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Έβαλες το bosstools για να μετακινήσει fonts, ringtones και apps στο μεγάλο partition; Εμένα με σχεδόν 1GB apps μου δίνει 136/500ΜΒ

http://img165.imageshack.us/img165/3411/67069864vx6.jpg

Όχι. Άλλα ούτε κ επι 2.1 το είχα κάνει αυτό. Νομίζω πως το Cydia απλά "κρατάει" το shortcut των εφαρμογών στο μικρό partition κ τις κάνει install στο μεγάλο. Επι 2.1 όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο το Cydia, έμενε free space 82/500ΜΒ.

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· AirPods Pro 2nd Gen

Κάνε backup των δεδομένων των εφαρμογών που θες (καλύτερα εφαρμογές Cydia, π.χ. Cycorder ή MxTube γιατί οι άλλες γίνονται ούτως η άλλως με το backup μέσω iTunes). Μετά την αναβάθμιση, όταν θα κάνεις sync, βάλε το Chronus. Και απλά κάνε restore τα δεδομένα της εφαρμογής σου. Πρέπει να γίνονται backup και αυτά στο iTunes Backup.

Συγκεκριμένα, κρατάει τα backups στο private/var/mobile/Library/Preferences/TimeCapsule/. Το βρήκα χθες που έβαλα τα emojis. Μάλλον ολοκληρος o φάκελος (Preferences) γίνεται backup στο iTunes.

Όχι. Άλλα ούτε κ επι 2.1 το είχα κάνει αυτό. Νομίζω πως το Cydia απλά "κρατάει" το shortcut των εφαρμογών στο μικρό partition κ τις κάνει install στο μεγάλο. Επι 2.1 όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο το Cydia, έμενε free space 82/500ΜΒ.

Οι εφαρμογές/Wallpapers/ringtones κλπ είναι σίγουρα στο μεγάλο partition. Γι' αυτό άλλωστε θα τα βρεις μέσω SSH στην τοποθεσία /private/var/stash/.

Ίσως φταίει απλά που το μικρό partition με quickpwn είναι 500ΜΒ και η 2.2 μεγαλύτερη από τη 2.1.

Ίσως φταίει απλά που το μικρό partition με quickpwn είναι 500ΜΒ και η 2.2 μεγαλύτερη από τη 2.1.

Δε μπορώ να βρω κ κάπου πόσος "θα έπρεπε" να είναι ο ελεύθερος χώρος μετά το Quickpwn για να μου λυθεί κ η απορία.

Έχει βάλει κάποιος το iRealSms 2 απο XSellize στη 2.2? Μου κάνει το εξής παράξενο, όταν κάνω confirm να στείλει το sms, κρασάρει κ με πετάει στο springboard αλλά το μήνυμα το στέλνει κανονικά. Δε βγαίνει δλδ η μπάρα που γεμίζει όταν στελνεις sms.

· AirPods Pro 2nd Gen

Έχει βγάλει καινούρια έκδοση η legit εφαρμογή (2.0.3) για compatibility με τη 2.2... Πρέπει να περιμένεις να βγει "πειραγμένη" στο xsellize...

Δε μπορώ να βρω κ κάπου πόσος "θα έπρεπε" να είναι ο ελεύθερος χώρος μετά το Quickpwn για να μου λυθεί κ η απορία.

Έχει βάλει κάποιος το iRealSms 2 απο XSellize στη 2.2? Μου κάνει το εξής παράξενο, όταν κάνω confirm να στείλει το sms, κρασάρει κ με πετάει στο springboard αλλά το μήνυμα το στέλνει κανονικά. Δε βγαίνει δλδ η μπάρα που γεμίζει όταν στελνεις sms.

Same To me!!!:)

Ολα ροδινα με το cydia και το jailbreak της 2.2 αλλα σημερα

Με το που μου ανοιξε ο cydia μετα απο λιγο crashαρε κ με

Πεταξε στο springboard κ απο τοτε οποτε παω να τρεξω το cydia

Τρωω ακυρο μες τα μουτρα πριν καλα καλα προλαβω να δω κατι με πετάει ξανά

Στο springboard...

Τι κανω??? Παιζει απεγκατασταση cydia κ εγοατασταση παλι??

Δοκιμασα με το mobile terminal το κολπακι apt-get remove cydia αλλα τιποτα

Δεν κανει... Δεν εχει προσβαση σε καποια αρχεια..

Αρα?? Τι κανω?

Διάβασε το announcement πάνω-πάνω ;)

Lol.... :p

Το φανταστηκα αλλα λεω.. Μπααα..!!

παντως το απογευμα δουλευε κανονικα... Αφου κατεβασα κ το οληκτρολογιο το ελληνικο.. Τι να πεις.. Υπομονη.. Go minos..go!!

Καλησπερα και εγω το ιδιο προβλημα εχω και δεν καταλαβαινω που να κοιταξω. εκανα ξανα QuickPwn αλλα τιποτα. Κρασαρει. και δεν εχω βαλει κανενα αλλο προγραμμα περα του winterboard mms και BossPreff Mxtube.

Παιδια τι γινεται με το Cydia κφρασαρει με το που το παταω με πεταει εξω πλσ μια απαντηση δεν ξερω τι να κανω να ξανακανω restore?

Παιδια τι γινεται με το Cydia κφρασαρει με το που το παταω με πεταει εξω πλσ μια απαντηση δεν ξερω τι να κανω να ξανακανω restore?

Μπες με terminal σαν root και τρέξε apt-get update, εάν δεν παίξει δοκίμασε αυτό που αναφέρει ο Lion εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222243&page=11 στο ποστ 55

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Θα τρέξεις από terminal στη συσκευή ή από terminal/putty μέσω ssh την εντολή apt-get update. Με την εντολή αυτή θα αναβαθμίσεις τα sources σου και δεν θα έχεις πρόβλημα να τρέξεις το Cydia.

Αν δεν ξέρεις πως να τρέξεις terminal/putty μέσω ssh, διάβασε εδώ

Παιδιά έχω το εξής θέμα,

ενώ είχα πάρει κανονικά backups τα video μέσω του chronus όταν τα κάνω restore δεν εμφανίζονται στα videos της εφαρμογής παρόλο που βρίσκονται μέσα στο mobile/Library/Mxtube.. Παρατήρησα επίσης ότι το .plist αρχείο περιέχει μόνο μία εγγραφή για ένα video που κατέβασα μετά το restore.. Μήπως για αυτό δεν μου εμφανίζονται? υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστώ.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

paidia neos!!!!help

loipon exw katalavei polla pragmata alla nomizw den eimai etoimos akoma....to provlima einai oti evala mia mlkia apo cydia ena source k den anoigei to cydia....twra prepei na to vgalw k na to xanavalw...diavasa odigw apegatastasis k den exw katalavei pou 8a vrw terminal gia na kanw auta pou leei....auto mono ola ta alla nomizw oti mporw na ta kataferw...

tnx prokatavolika

opoios mporei k 8elei as mou stilei ena msg me to mail tou giati 8elw na valw tin 2.2 me ellinika giati den nomizw na mpwro na to kanw akoma monos m

elpizw na me voi8isetai

Αφιερωμενο εξαιρετικα!!

Λοιπον για να μην εχετε προβληματα οσοι δουλευετε "τροποποιημενα" μεσω xsellize intellscreen kai irealsms διαβασα οτι στην 2.2 απεγκαταστηστε τα εντελως,εγκαταστηστε πρωτα απο cydia το backwards compatibility,και μετα καντε τα εγκατασταση το irealsms και το intellscreen και ολα καλα!!!

Σε μενα δουλεψε τελειαααααα!!!!

Αφιερωμενο εξαιρετικα!!

Λοιπον για να μην εχετε προβληματα οσοι δουλευετε "τροποποιημενα" μεσω xsellize intellscreen kai irealsms διαβασα οτι στην 2.2 απεγκαταστηστε τα εντελως,εγκαταστηστε πρωτα απο cydia το backwards compatibility,και μετα καντε τα εγκατασταση το irealsms και το intellscreen και ολα καλα!!!

Σε μενα δουλεψε τελειαααααα!!!!

Επιβεβαιώνω για το ireal sms στην 2.2, εγώ είχα περάσει το backward compatibility πριν περάσω στην 2.2 και μετά από το restore που ξαναπεράστηκαν οι εφαρμογές του Cydia το irealsms έπαιζε κανονικά.. Δεν χρειάστηκε καν reinstall μάλλον λόγω του backward compatibility...;)