johnthegreek Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Την εμφάνιση του έκανε το firmware 2.2 για το iPhone 3G.Μέχρι στιγμής η αναβάθμιση αυτή δεν παρέχει Ελληνικά ενώ βελτιώνει μερικές λειτουργίες του.Δείτε περισσότερα στο άρθρο του MsK ΕΔΩ.:(Ακούω τις απόψεις σας για το νέο firmware.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Είναι λογικό που τώρα στη 2.2 το BossPrefs στο free space στο μικρό partition μου λέει 54MB/500MB, ενώ πριν (2.1) όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο Cydia έμενε στα 82MB/500MB ? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το mySMS ενεργοποιεί μόνο του την επιλογή default sms client (ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι) και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να crashάρει η συσκευή κάθε φορά που παίρνετε κάποιο μήνυμα στην 2.2. Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιούσα και το αφαίρεσα εντελώς (το πρόβλημα διορθώθηκε αμέσως). Όσοι το χρησιμοποιείτε έχετε το υπόψιν σας και περιμένετε να κυκλοφορήσει η αναβάθμιση για την 2.2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Είναι λογικό που τώρα στη 2.2 το BossPrefs στο free space στο μικρό partition μου λέει 54MB/500MB, ενώ πριν (2.1) όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο Cydia έμενε στα 82MB/500MB ? Έβαλες το bosstools για να μετακινήσει fonts, ringtones και apps στο μεγάλο partition; Εμένα με σχεδόν 1GB apps μου δίνει 136/500ΜΒ http://img165.imageshack.us/img165/3411/67069864vx6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioskoufos Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 το ireal sms το εχουνε στο ρεπο τους kai oi xsellize κρακαρισμενο φυσικα με ολα τα εξτρα... θα ηθελα καποιος να μου πει πια εφαρμογη ειναι καλυτερη για backup ....aptbackup or chronus?και γιατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Και οι δύο. To AptBackup κάνει backup τη λίστα εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει από Cydia. Το Chronus, τα δεδομένα των εφαρμογών. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioskoufos Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Και οι δύο. To AptBackup κάνει backup τη λίστα εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει από Cydia. Το Chronus, τα δεδομένα των εφαρμογών. αρα χρησημοποιω και τισ 2?το aptbackup κανει backup sto i tunes...to chronus?δεν το ξαναχρησιμοποιησα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Κάνε backup των δεδομένων των εφαρμογών που θες (καλύτερα εφαρμογές Cydia, π.χ. Cycorder ή MxTube γιατί οι άλλες γίνονται ούτως η άλλως με το backup μέσω iTunes). Μετά την αναβάθμιση, όταν θα κάνεις sync, βάλε το Chronus. Και απλά κάνε restore τα δεδομένα της εφαρμογής σου. Πρέπει να γίνονται backup και αυτά στο iTunes Backup. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Έβαλες το bosstools για να μετακινήσει fonts, ringtones και apps στο μεγάλο partition; Εμένα με σχεδόν 1GB apps μου δίνει 136/500ΜΒ http://img165.imageshack.us/img165/3411/67069864vx6.jpg Όχι. Άλλα ούτε κ επι 2.1 το είχα κάνει αυτό. Νομίζω πως το Cydia απλά "κρατάει" το shortcut των εφαρμογών στο μικρό partition κ τις κάνει install στο μεγάλο. Επι 2.1 όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο το Cydia, έμενε free space 82/500ΜΒ. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Κάνε backup των δεδομένων των εφαρμογών που θες (καλύτερα εφαρμογές Cydia, π.χ. Cycorder ή MxTube γιατί οι άλλες γίνονται ούτως η άλλως με το backup μέσω iTunes). Μετά την αναβάθμιση, όταν θα κάνεις sync, βάλε το Chronus. Και απλά κάνε restore τα δεδομένα της εφαρμογής σου. Πρέπει να γίνονται backup και αυτά στο iTunes Backup. Συγκεκριμένα, κρατάει τα backups στο private/var/mobile/Library/Preferences/TimeCapsule/. Το βρήκα χθες που έβαλα τα emojis. Μάλλον ολοκληρος o φάκελος (Preferences) γίνεται backup στο iTunes. Όχι. Άλλα ούτε κ επι 2.1 το είχα κάνει αυτό. Νομίζω πως το Cydia απλά "κρατάει" το shortcut των εφαρμογών στο μικρό partition κ τις κάνει install στο μεγάλο. Επι 2.1 όσες εφαρμογές κ να έβαζα απο το Cydia, έμενε free space 82/500ΜΒ. Οι εφαρμογές/Wallpapers/ringtones κλπ είναι σίγουρα στο μεγάλο partition. Γι' αυτό άλλωστε θα τα βρεις μέσω SSH στην τοποθεσία /private/var/stash/. Ίσως φταίει απλά που το μικρό partition με quickpwn είναι 500ΜΒ και η 2.2 μεγαλύτερη από τη 2.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ίσως φταίει απλά που το μικρό partition με quickpwn είναι 500ΜΒ και η 2.2 μεγαλύτερη από τη 2.1. Δε μπορώ να βρω κ κάπου πόσος "θα έπρεπε" να είναι ο ελεύθερος χώρος μετά το Quickpwn για να μου λυθεί κ η απορία. Έχει βάλει κάποιος το iRealSms 2 απο XSellize στη 2.2? Μου κάνει το εξής παράξενο, όταν κάνω confirm να στείλει το sms, κρασάρει κ με πετάει στο springboard αλλά το μήνυμα το στέλνει κανονικά. Δε βγαίνει δλδ η μπάρα που γεμίζει όταν στελνεις sms. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Έχει βγάλει καινούρια έκδοση η legit εφαρμογή (2.0.3) για compatibility με τη 2.2... Πρέπει να περιμένεις να βγει "πειραγμένη" στο xsellize... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δε μπορώ να βρω κ κάπου πόσος "θα έπρεπε" να είναι ο ελεύθερος χώρος μετά το Quickpwn για να μου λυθεί κ η απορία. Έχει βάλει κάποιος το iRealSms 2 απο XSellize στη 2.2? Μου κάνει το εξής παράξενο, όταν κάνω confirm να στείλει το sms, κρασάρει κ με πετάει στο springboard αλλά το μήνυμα το στέλνει κανονικά. Δε βγαίνει δλδ η μπάρα που γεμίζει όταν στελνεις sms. Same To me!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παιδια το LogoMe απο cydia στην 2.2 δεν δουλεύει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ολα ροδινα με το cydia και το jailbreak της 2.2 αλλα σημερα Με το που μου ανοιξε ο cydia μετα απο λιγο crashαρε κ με Πεταξε στο springboard κ απο τοτε οποτε παω να τρεξω το cydia Τρωω ακυρο μες τα μουτρα πριν καλα καλα προλαβω να δω κατι με πετάει ξανά Στο springboard... Τι κανω??? Παιζει απεγκατασταση cydia κ εγοατασταση παλι?? Δοκιμασα με το mobile terminal το κολπακι apt-get remove cydia αλλα τιποτα Δεν κανει... Δεν εχει προσβαση σε καποια αρχεια.. Αρα?? Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Διάβασε το announcement πάνω-πάνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Διάβασε το announcement πάνω-πάνω ;) Lol.... :p Το φανταστηκα αλλα λεω.. Μπααα..!! παντως το απογευμα δουλευε κανονικα... Αφου κατεβασα κ το οληκτρολογιο το ελληνικο.. Τι να πεις.. Υπομονη.. Go minos..go!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Όλα είναι ΟΚ τώρα. Μπορείς να ξαναβάλεις το repo :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garda Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλησπερα και εγω το ιδιο προβλημα εχω και δεν καταλαβαινω που να κοιταξω. εκανα ξανα QuickPwn αλλα τιποτα. Κρασαρει. και δεν εχω βαλει κανενα αλλο προγραμμα περα του winterboard mms και BossPreff Mxtube. Παιδια τι γινεται με το Cydia κφρασαρει με το που το παταω με πεταει εξω πλσ μια απαντηση δεν ξερω τι να κανω να ξανακανω restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Παιδια τι γινεται με το Cydia κφρασαρει με το που το παταω με πεταει εξω πλσ μια απαντηση δεν ξερω τι να κανω να ξανακανω restore? Μπες με terminal σαν root και τρέξε apt-get update, εάν δεν παίξει δοκίμασε αυτό που αναφέρει ο Lion εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222243&page=11 στο ποστ 55 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Θα τρέξεις από terminal στη συσκευή ή από terminal/putty μέσω ssh την εντολή apt-get update. Με την εντολή αυτή θα αναβαθμίσεις τα sources σου και δεν θα έχεις πρόβλημα να τρέξεις το Cydia. Αν δεν ξέρεις πως να τρέξεις terminal/putty μέσω ssh, διάβασε εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Παιδιά έχω το εξής θέμα, ενώ είχα πάρει κανονικά backups τα video μέσω του chronus όταν τα κάνω restore δεν εμφανίζονται στα videos της εφαρμογής παρόλο που βρίσκονται μέσα στο mobile/Library/Mxtube.. Παρατήρησα επίσης ότι το .plist αρχείο περιέχει μόνο μία εγγραφή για ένα video που κατέβασα μετά το restore.. Μήπως για αυτό δεν μου εμφανίζονται? υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστώ. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 paidia neos!!!!help loipon exw katalavei polla pragmata alla nomizw den eimai etoimos akoma....to provlima einai oti evala mia mlkia apo cydia ena source k den anoigei to cydia....twra prepei na to vgalw k na to xanavalw...diavasa odigw apegatastasis k den exw katalavei pou 8a vrw terminal gia na kanw auta pou leei....auto mono ola ta alla nomizw oti mporw na ta kataferw... tnx prokatavolika opoios mporei k 8elei as mou stilei ena msg me to mail tou giati 8elw na valw tin 2.2 me ellinika giati den nomizw na mpwro na to kanw akoma monos m elpizw na me voi8isetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Δε μπορώ να βρω κ κάπου πόσος "θα έπρεπε" να είναι ο ελεύθερος χώρος μετά το Quickpwn για να μου λυθεί κ η απορία. Έχει βάλει κάποιος το iRealSms 2 απο XSellize στη 2.2? Μου κάνει το εξής παράξενο, όταν κάνω confirm να στείλει το sms, κρασάρει κ με πετάει στο springboard αλλά το μήνυμα το στέλνει κανονικά. Δε βγαίνει δλδ η μπάρα που γεμίζει όταν στελνεις sms. Αφιερωμενο εξαιρετικα!! Λοιπον για να μην εχετε προβληματα οσοι δουλευετε "τροποποιημενα" μεσω xsellize intellscreen kai irealsms διαβασα οτι στην 2.2 απεγκαταστηστε τα εντελως,εγκαταστηστε πρωτα απο cydia το backwards compatibility,και μετα καντε τα εγκατασταση το irealsms και το intellscreen και ολα καλα!!! Σε μενα δουλεψε τελειαααααα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Αφιερωμενο εξαιρετικα!! Λοιπον για να μην εχετε προβληματα οσοι δουλευετε "τροποποιημενα" μεσω xsellize intellscreen kai irealsms διαβασα οτι στην 2.2 απεγκαταστηστε τα εντελως,εγκαταστηστε πρωτα απο cydia το backwards compatibility,και μετα καντε τα εγκατασταση το irealsms και το intellscreen και ολα καλα!!! Σε μενα δουλεψε τελειαααααα!!!! Επιβεβαιώνω για το ireal sms στην 2.2, εγώ είχα περάσει το backward compatibility πριν περάσω στην 2.2 και μετά από το restore που ξαναπεράστηκαν οι εφαρμογές του Cydia το irealsms έπαιζε κανονικά.. Δεν χρειάστηκε καν reinstall μάλλον λόγω του backward compatibility...;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts