spo002 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Επειδή οι χρεωστικές κάρτες δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν υπόλοιπο όταν γίνει η ανανέωση της συνδρομής πολλά sites δεν τις δέχονται. Επίσης έχει σημασία και το είδος της κάρτας. Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσεις πιστωτική ή προπληρωμένη (prepaid). Υπάρχουν και πολλές virtual καρτεσ στο internet που περνάνε σίγουρα. Δουλεύουν φορτόνοντάς τες από την πιστωτική σου με καποιο ποσό (έχει μια μικρή παρακράτηση προμήθειας). Δέχονται ασυζητητή οτι κάρτα υπάρχει αρκεί να έχει μέσα κάποιο ποσό και έτσι και να σου κλέψουν τον αριθμό θα μπορούν να σου φάνε μόνο όσα έχεις μέσα. Σαν μια χρεωστική ας πούμε μόνο που περνάει παντού. Παλιά είχα πρόβλημα με χρεωστικές της Alpha και Εμπορικής και ειχα τετοια. Τώρα ανακάλυψα ότι η χρεωστική που σου δίνουν σε λογαριασμό μισθοδοσίας περνάει παντού. Η virtual που χρησιμοποιούσα είναι η https://www.epassporte.com/ αλλά δεν ξέρω αν τώρα ειναι ΟΚ. Ψάξτε στο google μήπως υπάρχει καλύτερη Παράθεση Aman Panagia Mou http://www.spirospolikandriotis.com http://www.linkedin.com/in/spirospolikandriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Υπάρχουν και πολλές virtual καρτεσ στο internet που περνάνε σίγουρα. Δουλεύουν φορτόνοντάς τες από την πιστωτική σου με καποιο ποσό (έχει μια μικρή παρακράτηση προμήθειας). Δέχονται ασυζητητή οτι κάρτα υπάρχει αρκεί να έχει μέσα κάποιο ποσό και έτσι και να σου κλέψουν τον αριθμό θα μπορούν να σου φάνε μόνο όσα έχεις μέσα. Σαν μια χρεωστική ας πούμε μόνο που περνάει παντού. Παλιά είχα πρόβλημα με χρεωστικές της Alpha και Εμπορικής και ειχα τετοια. Τώρα ανακάλυψα ότι η χρεωστική που σου δίνουν σε λογαριασμό μισθοδοσίας περνάει παντού. Η virtual που χρησιμοποιούσα είναι η https://www.epassporte.com/ αλλά δεν ξέρω αν τώρα ειναι ΟΚ. Ψάξτε στο google μήπως υπάρχει καλύτερη Επειδή οι χρεωστικές κάρτες δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν υπόλοιπο όταν γίνει η ανανέωση της συνδρομής πολλά sites δεν τις δέχονται. Επίσης έχει σημασία και το είδος της κάρτας. Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσεις πιστωτική ή προπληρωμένη (prepaid). Ευχαριστώ παιδιά, θα το ψάξω και ελπίζω να βγάλω άκρη.:) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Το MobileMe είναι πραγματικά εκπληκτικό σαν service, αλλά εμένα προσωπικά, κάθε φορά που συγχρονίζει (αρκετές φορές την ημέρα, ακόμα και αν δεν έχω κάνει αλλαγές) μου γονατίζει τη σύνδεση ... ουσιαστικά δε δουλεύει τίποτε άλλο εκείνη την ώρα (και κρατάει αρκετά λεπτά) και ακόμα και το MSN με πετάει έξω ... Αυτό πως λύνεται ? Βλέπω ότι το συζητάνε ιδιαίτερα ακόμα και στο επίσημο support της Apple αλλά κανείς δεν έχει λύση ... Δεν μπορούμε με κάποιον τρόπο να στίσουμε QoS στο Router μας για το συγκεκριμένο service ???? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις να συγχρονίζει λιγότερες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφόσον δεν κάνεις τόσες πολλές αλλαγές, μπορείς να το βάλεις να συγχρονίζει ακόμη και μία μόνο φορά την ημέρα. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς αλλά είναι μία εύκολη εναλλακτική. Μήπως όμως φταίει και κάτι άλλο; Χρησιμοποιώ την υπηρεσία αρκετό καιρό (σε mac) αλλά δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρεις και η σύνδεση μου είναι ένα ταπεινό 1Mbps... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις να συγχρονίζει λιγότερες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφόσον δεν κάνεις τόσες πολλές αλλαγές, μπορείς να το βάλεις να συγχρονίζει ακόμη και μία μόνο φορά την ημέρα. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς αλλά είναι μία εύκολη εναλλακτική. Μήπως όμως φταίει και κάτι άλλο; Χρησιμοποιώ την υπηρεσία αρκετό καιρό (σε mac) αλλά δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρεις και η σύνδεση μου είναι ένα ταπεινό 1Mbps... Κι εγώ μόνο Mac έχω ... έναν iMac, ένα DellMini9 με Leopard και ένα iPhone. Όλα συγχρονίζουν τέλεια, απλά κατά τη διάρκεια του sync η σύνδεσή μου (2Mbit) σέρνεται ... Πάντως το ίδιο πρόβλημα έχουν ΠΟΛΛΟΙ στο support forum της Apple ... Αλήθεια, εσύ τι του εχεις επιλέξει να συγχρονίζει ? Τα πάντα ? Ή μόνο Μail, AddressBook και iCal ? Μήπως φταίει κάποια επιλογή μου, πχ το KeyChain ας πούμε ... ή κάτι άλλο ? Δεν μπορεί να είναι τόσο αργό ... δεν είναι normal ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ίσως τότε εγώ να έχω λιγότερες πληροφορίες από 'σας και γι' αυτό δεν έχω μεγάλες καθυστερήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Άσχετο, αλλά εμένα μου γονατίζει τη σύνδεση όταν κάνω upload mail με attachment.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πάντως και σε εμένα με 500 contacts (με email, 2-3 τηλέφωνα, δ/νσεις κλπ), περί τα 150 ραντεβού δεν παρατηρώ καμία επίπτωση στην ταχύτητα σύνδεσης ή lag ούτε σε wi-fi δίκτυο ούτε σε 3G. Δεν ξέρω αν είναι αντικειμενικά πολλά ή λίγα αυτά τα records, αλλά μήπως έχεις επίσης ενεργοποιήσει το back to my mac και άλλες τέτοιες λειτουργίες οπότε αν τα αρχεία που έχεις είναι πολλά / βαριά παράγεται από εκεί το πρόβλημα; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Πάντως και σε εμένα με 500 contacts (με email, 2-3 τηλέφωνα, δ/νσεις κλπ), περί τα 150 ραντεβού δεν παρατηρώ καμία επίπτωση στην ταχύτητα σύνδεσης ή lag ούτε σε wi-fi δίκτυο ούτε σε 3G. Δεν ξέρω αν είναι αντικειμενικά πολλά ή λίγα αυτά τα records, αλλά μήπως έχεις επίσης ενεργοποιήσει το back to my mac και άλλες τέτοιες λειτουργίες οπότε αν τα αρχεία που έχεις είναι πολλά / βαριά παράγεται από εκεί το πρόβλημα; Το BackToMyMac το έχω ενεργοποιημένο ... ρε λες να φταίει αυτό ? Μόλις το απενεργοποίησα ... για να δούμε ... Πάντως, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα συχνό το πρόβλημα ... το αναφέρουν πάρα πολλοί χρήστες στο Support Forum της Apple ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Τελικά δεν φταίει αυτό ... και χωρίς BackToMyMac το ίδιο κάνει ... σκοτώνει τη σύνδεσή μου ... Παρατήρησα, ότι όσο κάνει sync (αρκετά λεπτά) δεν μπορώ να μπω ούτε στο Router μου ... πράγμα που σημαίνει ότι κάνει κάτι κακό πάνω στα Lan ... μήπως κανένα μπέρδεμα με portες και τέτοια ... Έχετε καμία ιδέα ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. March 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Μήπως το έχεις ρυθμίσει να κρατάει backup αρχείων/βιβλιοθηκών itunes κλπ? Αυτό όντως γονατίζει τη σύνδεση για όσο διαρκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μήπως το έχεις ρυθμίσει να κρατάει backup αρχείων/βιβλιοθηκών itunes κλπ? Αυτό όντως γονατίζει τη σύνδεση για όσο διαρκεί. Μπα ... ούτε αυτό είναι ... Χτες το βράδυ ζήτησα support από την Apple, έκανα Chat με κάποιον Administrator του MobileMe και μου έφτιαξε ένα test account για να δούμε τι γίνεται. Είδε διάφορα πράγματα, αλλά δεν έφτασε σε συμπέρασμα ... Τελικά, παίζοντας λίγο με το router μου και ανοίγοντας χειροκίνητα την port 443 παίζει πολύ καλύτερα ... Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι επειδή έχω 2 Macs μέσα στο δίκτυό μου που συγχρονίζω, πρέπει να ανοίξω την ίδια port και για τις δυο IPs, κάτι που δε γίνεται βέβαια ... Μήπως έχετε καμία ιδέα γι' αυτό ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που μου σπάει τα νεύρα εδώ και καιρό, γιατί είδα το θέμα τώρα και το θυμήθηκα: Γιατί ανά διαστήματα στο iPhone χάνονται τα Ringtones και τα Favourites που έχω θέσει; Είμαι σίγουρη ότι φταίει το MobileMe γιατί γίνεται κάποιες φορές μετά από κάποιο sync που τυχαίνει να κάνω... Τα έχω όλα στο χειροκίνητο και δεν το κάνει σε όλα τα sync, αλλά μια στο τόσο... Κάποιες φορές ακούω ξαφνικά όταν δέχομαι κλήση τον default ήχο και αντιλαμβάνομαι ότι το έκανε από μόνο του, χωρίς να προβώ εγώ σε sync! Καμιά ιδέα, γιατί καταντάει εντελώς σπαστικό μερικές φορές; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που μου σπάει τα νεύρα εδώ και καιρό, γιατί είδα το θέμα τώρα και το θυμήθηκα: Γιατί ανά διαστήματα στο iPhone χάνονται τα Ringtones και τα Favourites που έχω θέσει; Είμαι σίγουρη ότι φταίει το MobileMe γιατί γίνεται κάποιες φορές μετά από κάποιο sync που τυχαίνει να κάνω... Τα έχω όλα στο χειροκίνητο και δεν το κάνει σε όλα τα sync, αλλά μια στο τόσο... Κάποιες φορές ακούω ξαφνικά όταν δέχομαι κλήση τον default ήχο και αντιλαμβάνομαι ότι το έκανε από μόνο του, χωρίς να προβώ εγώ σε sync! Καμιά ιδέα, γιατί καταντάει εντελώς σπαστικό μερικές φορές; :wacko: Όσον αφορά τα favorites, OK, θα μπορούσε, αλλά όσον αφορά τα RingTones δεν έχει καμία σχέση το MobileMe ... MONO το iTunes ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Όσον αφορά τα favorites, OK, θα μπορούσε, αλλά όσον αφορά τα RingTones δεν έχει καμία σχέση το MobileMe ... MONO το iTunes ! Κι όμως, ψάχνοντας το λίγο, επειδή μου την έδωσε, γίνεται όντως: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1612347 και το αναφέρει και η Apple εδώ σαν πιθανότητα: http://support.apple.com/kb/TS1948 Το σίγουρο είναι πως είναι εντελώς χαζό να συμβαίνει κάτι τέτοιο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Κι όμως, ψάχνοντας το λίγο, επειδή μου την έδωσε, γίνεται όντως: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1612347 και το αναφέρει και η Apple εδώ σαν πιθανότητα: http://support.apple.com/kb/TS1948 Το σίγουρο είναι πως είναι εντελώς χαζό να συμβαίνει κάτι τέτοιο :X Εντελώς κουφό !!!! Αλήθεια, Περικλή, kkalog, Johner, Βαλέρια και σε όλους όσους το MobileMe δουλεύει σωστά (εννοώ χωρίς καθυστερήσεις και κωλήματα) ποιό Routerάκι έχετε ? Εγώ έχω ένα LinkSys Wag200G Annex B (ISDN) και προσανατολίζομαι ότι φταίει αυτό ... κάτι δεν υποστηρίζει σωστά από ports κλπ ... δεν εξηγείτε αλλιώς ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εντελώς κουφό !!!! Αλήθεια, Περικλή, kkalog, Johner, Βαλέρια και σε όλους όσους το MobileMe δουλεύει σωστά (εννοώ χωρίς καθυστερήσεις και κωλήματα) ποιό Routerάκι έχετε ? Εγώ έχω ένα LinkSys Wag200G Annex B (ISDN) και προσανατολίζομαι ότι φταίει αυτό ... κάτι δεν υποστηρίζει σωστά από ports κλπ ... δεν εξηγείτε αλλιώς ...Προσωπικά έχω το NetGear DG834GB v3 (ISDN) και δεν είχα ποτέ μα ποτέ το πρόβλημα που έχεις εσύ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Και εμένα με ένα linksys WAG160N δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. April 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ένα philips που μου έδωσαν με το connx (αγνώστων λοιπών στοιχείων :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Τι διάολο ... υποτίθεται ότι είναι και καλούτσικο το WAG200G ... Πάντως, σήμερα, από το πρωί ΔΕΝ το κάνει ... άλλο περίεργο φρούτο κι αυτό ... μοιάζει να διορθώθηκε από μόνο του ... χωρίς λόγο ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εντελώς κουφό !!!! Αλήθεια, Περικλή, kkalog, Johner, Βαλέρια και σε όλους όσους το MobileMe δουλεύει σωστά (εννοώ χωρίς καθυστερήσεις και κωλήματα) ποιό Routerάκι έχετε ? Εγώ έχω ένα LinkSys Wag200G Annex B (ISDN) και προσανατολίζομαι ότι φταίει αυτό ... κάτι δεν υποστηρίζει σωστά από ports κλπ ... δεν εξηγείτε αλλιώς ... apple time capsule σε ένα χώρο, netgear WPN824 σε άλλο χώρο. - έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τα settings του router (only b / only g / b+g / draft n backwards compatible κλπ) μήπως δεν συνεργάζεται καλά με το wireless του iphone? Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 apple time capsule σε ένα χώρο, netgear WPN824 σε άλλο χώρο. - έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τα settings του router (only b / only g / b+g / draft n backwards compatible κλπ) μήπως δεν συνεργάζεται καλά με το wireless του iphone? Κι εγώ Time Capsule έχω, αλλά πίσω από το Router μου ... Μετά βγαίνω με τον Wag200G. Όσον αφορά τα settings έχω δοκιμάσει τα πάντα ... Anyway, από σήμερα το πρωί, παίζει κανονικά ... δεν ξέρω πως προέκυψε ... ίσως γιατί είχα δοκιμάσει το test account που μου έφτιαξαν από την Apple, οπότε μετά ξαναέβαλα τα settings μου ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Είμαι ακόμα σε Free Trial αλλά σίγουρα θα το συνεχίσω. Βρήκα στο ebay κάποιες ετήσιες συνδρομές που είναι φθηνότερες από τα 80 που ζητάει η Apple. Αν πάρω μια τέτοια συνδρομή, ΠΩΣ θα μπορέσω με τους κωδικούς που θα μου στείλει ο πωλητής να ανανεώσω τη συνδρομή μου ? Αν πατήσω "Skip Trial" θα μου ζητήσει κωδικούς ή θα χρεωθώ κατευθείαν τα 80 ??? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Είμαι ακόμα σε Free Trial αλλά σίγουρα θα το συνεχίσω. Βρήκα στο ebay κάποιες ετήσιες συνδρομές που είναι φθηνότερες από τα 80 που ζητάει η Apple. Αν πάρω μια τέτοια συνδρομή, ΠΩΣ θα μπορέσω με τους κωδικούς που θα μου στείλει ο πωλητής να ανανεώσω τη συνδρομή μου ? Αν πατήσω "Skip Trial" θα μου ζητήσει κωδικούς ή θα χρεωθώ κατευθείαν τα 80 ??? http://www.me.com/activate Πάντως είναι η καλύτερη υπηρεσία e-mail που είχα ποτέ.. Λειτουργεί άψογα στο iPhone. Και αναμένεται μάλιστα και μεγάλο upgrade το οποίο τρενάρουν για να μην την πατήσουν όπως την πρώτη φορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 http://www.me.com/activate Πάντως είναι η καλύτερη υπηρεσία e-mail που είχα ποτέ.. Λειτουργεί άψογα στο iPhone. Και αναμένεται μάλιστα και μεγάλο upgrade το οποίο τρενάρουν για να μην την πατήσουν όπως την πρώτη φορά.. Συμφωνώ απόλυτα ! Είναι το ποιο εύκολο Sync γενικά που είχα ποτέ μεταξί σταθερών και φορητών υπολογιστών ... Έχω 2 σταθερούς (iMac στο σπίτι - PC στο γραφείο) και δυο φορητούς (Dell Mini 9 με MacOSX στο σπίτι - Laptop με XP στο γραφείο) και ένα iPhone. Είναι η πρώτη φορά που δεν αγχόνομαι κάθε φορά που κάνω αλλαγές σε έναν απ' όλους ... Όλα λειτουργούν ρολόι !!! Το Upgrade ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό ... υποθέτω ότι περιμένουν και τη Version 3.0 του firmware του iPhone για να βγουν όλα μαζί πακέτο ... Το link που έδωσες, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ΠΡΙΝ λήξει το Trial επιλέγοντας "Renew an existing account" ή αφού λήξει επιλέγοντας "Reactivate an expired account" ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts