Jump to content

[iOS 2] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 930
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.Εκανα μια χαζομαρα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι δε μπορω να βρω ακρη...Εκανα αναβαθμιση σημερα σε 2.2.1 ενω το τηλ μου ηταν jailbroken και ως εκ τουτου ,επανηλθα σε αρχικη κατασταση.Υπαρχει quickpwn για την εκδοση που ειμαι τωρα?αν οχι,πως μπορω να επιστρεψω στη προηγουμενη εκδοση που ημουν ?λογικα καπου θα υπαρχει η απαντηση ηδη,απλα εχω ψιλοχασει τη μπαλα...

Δες εδώ για λεπτομέρειες και απορίες Apple iPhone 3G Software Activate/Jailbreak/Unlock είναι επισημασμένο στην πρώτη σελίδα, γιατί το παρών θα κλειδωθεί λογικά.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Γεια σε ολους... ρε παιδεια ας με βοηθησει κανεις που ειχε το ιδιο προβλημα, εβαλα το BETA 3.0 OS και μετα την επαναφορα μου βγαζει συνεχεια το itunes προβληματα γινετε restore με προβλημα και μετα κανο ρεσταρτ το κινητο και ανοιγω το QuickPwn και ενεργοποιητε το κινιτο χορης να πατησω το QuickPwn ανοιγω μια απλα το κλεινο και ανοιγει το itunes kai γινεται ενεργοποιηση. τωρα το προβλημα ειναι στο modem firmware εχει κολησει 04.24.02 απο την version 3.0 πως επανερχετε αυτο σε 02 γιατι τωρα δεν μου δουλευει το wi-fi.exw kanei ta panta kai to palio itunes evala (7.7.1) ta panta,evala tin 2.0 version ola alla tipota

me to pou pao na kano update kanonika apo to itunes pali to provlima bgazei kai pali to idio gia na energopoiithei kai meta pali i version tou modem firmware den allazei.kai restore na ginei pali error to itunes ...exw dokimasei ta panta alla tipota..sorry kai gia to greekenglish sto telos alla den mporo allo me ellinika!!!

Γεια σε ολους... ρε παιδεια ας με βοηθησει κανεις που ειχε το ιδιο προβλημα, εβαλα το BETA 3.0 OS και μετα την επαναφορα μου βγαζει συνεχεια το itunes προβληματα γινετε restore με προβλημα και μετα κανο ρεσταρτ το κινητο και ανοιγω το QuickPwn και ενεργοποιητε το κινιτο χορης να πατησω το QuickPwn ανοιγω μια απλα το κλεινο και ανοιγει το itunes kai γινεται ενεργοποιηση. τωρα το προβλημα ειναι στο modem firmware εχει κολησει 04.24.02 απο την version 3.0 πως επανερχετε αυτο σε 02 γιατι τωρα δεν μου δουλευει το wi-fi.exw kanei ta panta kai to palio itunes evala (7.7.1) ta panta,evala tin 2.0 version ola alla tipota

me to pou pao na kano update kanonika apo to itunes pali to provlima bgazei kai pali to idio gia na energopoiithei kai meta pali i version tou modem firmware den allazei.kai restore na ginei pali error to itunes ...exw dokimasei ta panta alla tipota..sorry kai gia to greekenglish sto telos alla den mporo allo me ellinika!!!

Κατ'αρχην να μπορεσεις με τα Ελληνικα!Οσον αφορα το προβλημα σου,καλυτερα απευθυνσου εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239978

Παντως,επειδη κι εγω δοκιμασα την 3,μετα την επαναφορα στην 2.2.1,δεν αλλαξε το modem firmware!Και τωρα εχω το ιδιο με το δικο σου.Αλλα,απ'οτι ειπαν τα παιδια εδω,δεν υπαρχει προβλημα απο την στιγμη που επανερχεται και ενεργοποιειτε κανονικα στη 2.2.1:)

Μιλαω βεβαια για το 3g ετσι.

Apple iPhone 14 Pro Max

Κατ'αρχην να μπορεσεις με τα Ελληνικα!Οσον αφορα το προβλημα σου,καλυτερα απευθυνσου εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239978

Παντως,επειδη κι εγω δοκιμασα την 3,μετα την επαναφορα στην 2.2.1,δεν αλλαξε το modem firmware!Και τωρα εχω το ιδιο με το δικο σου.Αλλα,απ'οτι ειπαν τα παιδια εδω,δεν υπαρχει προβλημα απο την στιγμη που επανερχεται και ενεργοποιειτε κανονικα στη 2.2.1:)

Μιλαω βεβαια για το 3g ετσι.

Φιλε εχω το 3g 16gB ξεχασα να γραψω οτι δεν μου δουλευει το wi-fi τωρα.Και μοθ ειπε ενας ποθ το ειδε απο κοντα οτι πρεπει να αλλαξω το modem firmware.πως ομως???

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με την έκδοση 2.2.1 και με Cydia και Installer εγκατεστημένο σε iPhone 3G αγορασμένο απο O2 Αγγλίας. Μπορώ να προχωρήσω σε Unlock για να το χρησιμοποιώ και στην Ελλάδα; Ευχαριστώ..
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

exω την τελευταια εκδοση του substrate και του skype αλλά μετά από ένα λεπτό κρασάρει...τι κάνω ρε σεις παιδιά?

Έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα τύπου iLog, mobilelog, smslog? Αν ναι, υπάρχει conflict και πρέπει να τα απεγκαταστήσεις για να λειτουργήσει το skype
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω τα παρακατω

mobile gate

night camera

giortes

ibluetooth

cycorder

isteam

towerbloxx

Fake Caller

NervSounds

Installous

Translator

Winterboard (το εβγαλα αλλα τπτ)

Beejive

Kitty!

dtunes

myspace

mew seek pro

quick office

finder

bossprefs

terminal

memory stick

snapture

insomnia

iprorecorder

logmein

wunderradio

categories

exandas

παρακαλώ ρε σεις παιδιά, ας βοηθήσει κάποιος, γιατί το χρειάζομαι το skype...

Εμένα το mobilelog μου κάνει τη ζημιά, αλλά το χρειάζομαι και δεν ξέρω τι να κάνω.:(

Το fring έχω την εντύπωση οτι δεν έχει τόσο καλή ποιότητα ομιλίας.

Εμένα το mobilelog μου κάνει τη ζημιά, αλλά το χρειάζομαι και δεν ξέρω τι να κάνω.:(

Το fring έχω την εντύπωση οτι δεν έχει τόσο καλή ποιότητα ομιλίας.

Ναι, έχει καθυστέρηση γιατί απο ότι έχω καταλάβει δεν συνδέεται απευθειας με το skype network, αλλα μέσω του δικού τους server.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το fring είναι...... gtp :p κ έχει κ ένα σπαστικό κλιιιιιννννκ κάθε φορά σε νέο μήνυμα...

3G Fuzzyband Downgrader: GUI based Tool Makes it Easy to Downgrade Baseband

from 02.30.03 to 02.28.00 for iPhone 3G Users

http://www.iphonehacks.com/2009/05/3g-fuzzyband-downgrader-gui-based-tool-makes-it-easy-to-downgrade-baseband-from-023003-to-022800-for.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επιτέλους! Είναι δοκιμασμένο;

edit: Το κατέβασα για να το δοκιμάσω αλλα δυστυχώς έχω 05.09 bootloader και δεν το υποστηρίζει. Θέλει 05.08 μόνο..

Επιτέλους! Είναι δοκιμασμένο;

edit: Το κατέβασα για να το δοκιμάσω αλλα δυστυχώς έχω 05.09 bootloader και δεν το υποστηρίζει. Θέλει 05.08 μόνο..[/quote

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΦΙΛΕ ΕΧΩ 05,09 ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ WIFI .ΚΑΝΕΙ SEARCH ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙ ΔΥΚΤΙΟ..

Γειά σας, είμαι νέος χρήστης του iphone 3g και θα ήθελα την βοήθεια σας προκειμένου να κάνω jailbreak και να βάλω το cydia. Πρώτα από όλα έχω την version 2.2.1 και modem firmware 2.30.03 οπότε πείτε μου αν όντως μπορώ να προχωρήσω σε Jailbreak βάση όσων διάβασα στο http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881 . Αν δεν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ πείτε μου αν το αρχείο που θα πρέπει να κατεβάσω για να χρησιμοποιήσω είναι το

FOR THOSE WHO DO NOT WANT TO UNLOCK:

- 2.2.1 (3G): iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw

ή κάποιο άλλο. Παρακαλώ την βοήθεια σας επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα.

Τέλος να αναφέρω ότι το iphone είναι από vodafone αλλά το πήρα μεταχειρισμένο.

Αναμένω νεότερα.

Ευχαριστώ.

Όπως διάβασα επειδή είναι από vodafone δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα δηλαδή υποβάθμιση, κάτι άλλο είναι ότι δεν έχω βρεί το bluetooth και επιπλέον δεν βρήκα την δυνατότητα για να τραβάει video. Παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας.

φιλε skyman εχθεσ εκανα j/b σε ενα φιλο μου που φορουσε την 2.2.1 και modem firmware 2.30.03 ,τα πραγματα ειναι απλα,ακολουθεις τον οδηγο τιποτα αλλο δεν χρειαζεται unlock.video recording και ολα τα υπολοιπα θα τα βρεις με το cydia!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Απλώς πείτε μου αν το σωστό link για να προχωρήσω είναι το

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881

και μετά επιλέγω

FOR THOSE WHO DO NOT WANT TO UNLOCK:

- 2.2.1 (3G): iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw

Ευχαριστώ

για την άμεση απάντηση.

Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα επιπλέον που θα κάνει χρήση του GPS χωρίς να απαιτούνται data από την vodafone.

αυτο ειναι,προχωρας και κανεις οτι σου λενε τα βηματα.για gps δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει πολυ..ας μας απαντησει ενας πιο παλιος χρηστης..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα επιπλέον που θα κάνει χρήση του GPS χωρίς να απαιτούνται data από την vodafone.

Αυτο δε γινεται.. Μπορει το κιν να εχει ενσωματωμενο δεκτη αλλα το google maps δεν προσφερεται για κατι τετοιο.. Πολυ απλα δε γινεται-δε φτιαχτηκε γι'αυτο... Μπορεις εναλλακτικα να χρησιμοποιησεις το offline maps apo cydia!:)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

Αν κάνω jailbreak με τον οδηγό "FOR THOSE WHO DO NOT WANT TO UNLOCK" αργότερα αν θελήσω θα μπορώ να κάνω unlock;