efthlouk Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αν κάνω jailbreak με τον οδηγό "FOR THOSE WHO DO NOT WANT TO UNLOCK" αργότερα αν θελήσω θα μπορώ να κάνω unlock; Αν το κιν ειναι απο Ελλαδα, γιατι να το ξεκλειδωσεις αφου ειναι ηδη;! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν είναι από Ελλάδα, από O2 Αγγλίας είναι.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αν κάνω jailbreak με τον οδηγό "FOR THOSE WHO DO NOT WANT TO UNLOCK" αργότερα αν θελήσω θα μπορώ να κάνω unlock; Αφού θα θελήσεις κάποτε να κάνεις unlock, αλλά ο οδηγός λέει FOR THOSE WHO DO NOT WANT TO UNLOCK γιατί ρωτάς το προφανές; Η απάντηση είναι ΟΧΙ, δεν θα μπορέσεις ΠΟΤΕ να το ξεκλειδώσεις, εκτός και αν η dev-team βρεί κανένα άλλο exploit στις τελευταίες baseband (πολύ απίθανο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyman Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλησπέρα σας, έγινε το jailbreak και μπήκε το cydia και το installer με επιτυχία. Πείτε μου αν γνωρίζετε κάποιον file explorer και τι λειτουργίες μπορώ να έχω από αυτόν για να εγκαταστήσω προγράμματα που θα μεταφέρω από το PC μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 αχ παιδιά κ γω θέλω, αλλα΄δε νμζ να γίνεται... ειλικρινά, ζηλεύω το K850 \μου που έχει f. manager Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 iFile http://www.spaziocellulare.com/ispazio/en/2009/05/14/ifile-update-to-version-097-1-cydia/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 αχ παιδιά κ γω θέλω, αλλα΄δε νμζ να γίνεται... ειλικρινά, ζηλεύω το K850 \μου που έχει f. manager Υπάρχουν πάρα πολλοί filemanagers. Σου προτείνω κι εγώ αυτό που σου γράφει ο nervous. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Καθομαι εδω και μια ωρα ωστε να καταφερω να κανο το Winpwn κανω οτι μου λεει ο οδηγος για τις κυνησεις ωστε να ξεκινηση αλλα τπτ...!!! Ενω τα κανω κατα γραμμα οτι λεει!! Γτ γινεται αυτο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Signomi gia ta greeklish alla den iparxei allos tropos kai einai epeigon.exei kanei kaneis jailbreak se ipod touch 2g? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. May 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Υπάρχει ειδικό θέμα για το iPod touch, καλύτερα να ρωτήσεις εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoloride Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 καλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα με το χωρο στο iphone εχω iphone 3g jailbreak με partition 500mb και το εχω γεμισει με video και εικονες. απο το boos tools εχω κανει relocate apps fonts κλπ. πως μπορω να μεγαλοσω το partition απο 500mb σε περισοτερα και αν μπορουνε να σωζονται τα video σε αλλο partition thanks αλλα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να μπαινω και να ψαχνω γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχει ειπωθει το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 παιδια καλημερα / καλησπερα, οτι πρωτιματε ;) λοιπον λιγο βοηθεια στον αρχαριο, Σημερα παρελαβα ενα iphone 3g απο U.S.A εχει την εκδοση 2.2(5G77) και modem firmware 04.05.04_G, η κοπελα που μου το εστειλε εβαλε και μια SIM καρτα μαζι για να το ανοιξω μαλλον...καθως με της Wind δεν ανοιγει. εχει μεσα αρκετες εφαρμογες ..γενικα θελω να το αδειασω πριν κανω κατι , αυτο γινεται με το reset ? Tωρα, Τι διαδικασια κανω για να δουλεψει κανονικα με την sim μου και να μπορω να περασω οτι θελω καθως και τα Ελληνικα. Διαβασα για yellowsn0w και jailbreak δεν ξερω με τι θα πρεπει να αρχισω, αν θα πρεπει να κανω reset πρωτα, και αν θα πρεπει να γινει κατι απο το itunes .. Αν μπορει καποιος να μου πει. Ευχαριστω πολυ και συγνωμη, διαβασα αρκετα αλλα καπου εχω μπερδευτει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 καλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα με το χωρο στο iphone εχω iphone 3g jailbreak με partition 500mb και το εχω γεμισει με video και εικονες. απο το boos tools εχω κανει relocate apps fonts κλπ. πως μπορω να μεγαλοσω το partition απο 500mb σε περισοτερα και αν μπορουνε να σωζονται τα video σε αλλο partition thanks αλλα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να μπαινω και να ψαχνω γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχει ειπωθει το θεμα Restore και jailbreak με Pwnage tool μέσω OSX. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoloride Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Restore και jailbreak με Pwnage tool μέσω OSX. thanks hostolis μπορεις να γινεις λιγο πιο περιγραφικος? δεν δινεται να μην κανω restore? το εχω βαρεθει απο τις τοσες φορες!!!!!!! το OSX τι ειναι? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 γεια σας πηρα το iphone απο vodafone σημαρα εκανα jailbreak μπηκανε τα cydia και Installer έγινε succesfully η διαδικασια αλλα δεν εχω σημα στην cosmote καρτα μου.. ξερετε τι φτεει.. παρακαλω να μου πει καποιος.. λεει locked sim παταω unlock βαζω pin και τιποτα.. :/ ευχαριστω τα εκανα ολα απο τιν αρχη και τωρα φαινεται ενταξει thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp59 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Ναι! Αυτό είναι! Την έπαθα και εγώ χθες. Προφανώς το j/b προσπερνά το activate με κάποιο τρόπο... geia sas paidia!!! Mporei kapoios na me voithisei??? Ekana jailbreak to iphone m alla meta kai emena den m anagnorize tin sim m. Dld mou elege sim locked kai meta eixe 2 epiloges: ok kai unlocked. Otan patao unlocked vazo to pin m alla meta den exo sima eno prin kano jailbreak eixa kanonika!!! Mporei kaneis na me voithisei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 geia sas paidia!!! Mporei kapoios na me voithisei??? Ekana jailbreak to iphone m alla meta kai emena den m anagnorize tin sim m. Dld mou elege sim locked kai meta eixe 2 epiloges: ok kai unlocked. Otan patao unlocked vazo to pin m alla meta den exo sima eno prin kano jailbreak eixa kanonika!!! Mporei kaneis na me voithisei??? Αν θυμαμαι καλα, πρωτα κανεις activate και μετα jailbreak... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 δεν ξερω αν ρωτω στο σωστο μερος ελληικο πληκτρολογιο σμσ υπαρχει πουθενα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 δεν ξερω αν ρωτω στο σωστο μερος ελληικο πληκτρολογιο σμσ υπαρχει πουθενα? Είναι στους οδηγούς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222254 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Είναι στους οδηγούς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222254 ευχαριστω:D Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cottonhornet Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Μου ετυχε 2-3 φορες να κολλησει το κινητο και δεν μπορουσα ουτε να το σβησω,Υπαρχει περιπτωση να φταιει το Winderboard ? Εχει τυχει ποτε σε κανεναν[κολληματα]? εχω και κατι Προγραμματα σαν το ifile -categories και μερικα games Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Μου ετυχε 2-3 φορες να κολλησει το κινητο και δεν μπορουσα ουτε να το σβησω,Υπαρχει περιπτωση να φταιει το Winderboard ? Εχει τυχει ποτε σε κανεναν[κολληματα]? εχω και κατι Προγραμματα σαν το ifile -categories και μερικα games Ναι, μου έτυχε δυο-τρεις φορές που από το SBSettings έκλεινα το EDGE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος. Πηρα το ipod touch που εχει το ιδιο λογισμικο με το iphone (οποτε καλα ρωταω εδω?) και του εκανα jailbreak με εναν οδηγο που βρηκα. Προσπαθω ομως να βαλω καποια παιχνιδια που βρηκα σε καποια μαγαζακια και δεν τα δεχεται γιατι λεει δεν μπορει να γινει verify. Υπαρχει περιπτωση να μην εγινε το jailbreak σωστα η φταιει κατι αλλο? Να πω πως το cydia και το installer μπηκαν κανονικα κ κατεβασα κ κανα δυο εφαρμογες απο εκει, οι αλλες σπασμενες δεν μπορουν να εγκατασταθουν... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 πρέπει να ακολουθήσεις την κλασική διαδικασία του mipatch+1δωρεάν εφαρμογή Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isky Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Αγόρασα σήμερα ένα iphone 3G to 8GB, μεταχειρισμένο, με firmware version 2.2.1, baseband version 02.30.03 και bootloader 06.04. Το έκανα jailbreak με QuickPwnκαι όλα πήγαν καλά. Προσπάθησα όμως να το ξεκλειδώσω με το yellowsn0w, αλλά τίποτα. Δεν δουλεύει η κάρτα. Έκανα downgrade το firmware σε 2.2, αλλά πάλι τίποτα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts