Jump to content

Πως θα δω τα gif στον explorer???

gazos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα. Δεν βλεπω τα gif animated αλλα σαν bitmap (στον internet explorer). Δηλαδη οταν κανω save as, μου εχει μονη επιλογη το .bmp. Μπορω να το αλλαξω καπως? Ειμαι καινουργιος στα xp και στα 98 που ειχα πριν ολα ηταν μια χαρα!

Αν το πρόβλημά σου είναι αποκλειστικά το "save as" για ρίξε μια ματιά εδώ...

Αν δεν μπορείς και στη σελίδα να τα δεις animated, θα είναι απενεργοποιημένη η "αναπαραγωγή κινήσεων στις ιστοσελίδες" από τις επιλογές Internet-->Για προχωρημένους...

Το προβλημα μου περιλαμβανει και τα δυο. Ουτε βλεπω animated τα gifs, ουτε μπορω να τα σωσω. Αυτο που λες για την "αναπαραγωγή κινήσεων στις ιστοσελίδες" το εχω ενεργοποιημενο (το "play animations" δεν ειναι???) Τι μπορει να φταιει?

Χμμμ... Ναι, το "play animations" πρέπει να'ναι στον αγγλικό...

Απο'κει και πέρα δεν μου 'ρχεται τώρα άλλη έμπνευση για το τι μπορεί να φταίει... Κάποια άλλη ρύθμιση υποψιάζομαι αλλά... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gazos (26 Ιαν. 2004 , 21:46)

μηπως φταιει το zonealarm???

Αν έχεις εγκατεστημένη έκδοση του zonealarm με Ad-blocking (τουλάχιστον το 4 pro το κάνει) μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα animated gifs. Δυστυχώς η συγκεκριμένη λειτουργία αυτού του -κατά τα άλλα καλού- firewall είναι ψιλοαπαράδεκτη. Εφόσον είναι ενεργοποιημένη κόβει ανεξαιρέτως όλα τα animations χωρίς να ελέγχει με κάποιον τρόπο (όπως κάνει π.χ. το norton firewall) αν είναι διαφημίσεις ή όχι.

Οπότε πας: Zonealarm pro --> Privacy --> Ad Blocking --> Custom --> Ads to block --> Animation και το απενεργοποιείς.

Ναι, η ρύθμιση που σου έλεγα απλά αφήνει το zonealarm να κόβει τα υπόλοιπα που θεωρεί ads. Αλλά πρέπει να αλλάξει η ένδειξη Ad blocking σε custom. Άλλος τρόπος είναι αυτό που έκανες, να απενεργοποιήσεις δηλαδή εντελώς το ad blocking.