gazos Δημοσιεύτηκε January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2004 Εχω το εξης προβλημα. Δεν βλεπω τα gif animated αλλα σαν bitmap (στον internet explorer). Δηλαδη οταν κανω save as, μου εχει μονη επιλογη το .bmp. Μπορω να το αλλαξω καπως? Ειμαι καινουργιος στα xp και στα 98 που ειχα πριν ολα ηταν μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Νομίζω φτιάχνεται αν αδειάσεις την cache του browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αν το πρόβλημά σου είναι αποκλειστικά το "save as" για ρίξε μια ματιά εδώ... Αν δεν μπορείς και στη σελίδα να τα δεις animated, θα είναι απενεργοποιημένη η "αναπαραγωγή κινήσεων στις ιστοσελίδες" από τις επιλογές Internet-->Για προχωρημένους... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Το προβλημα μου περιλαμβανει και τα δυο. Ουτε βλεπω animated τα gifs, ουτε μπορω να τα σωσω. Αυτο που λες για την "αναπαραγωγή κινήσεων στις ιστοσελίδες" το εχω ενεργοποιημενο (το "play animations" δεν ειναι???) Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Χμμμ... Ναι, το "play animations" πρέπει να'ναι στον αγγλικό... Απο'κει και πέρα δεν μου 'ρχεται τώρα άλλη έμπνευση για το τι μπορεί να φταίει... Κάποια άλλη ρύθμιση υποψιάζομαι αλλά... :confused: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 μηπως φταιει το zonealarm??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 den kserw an mporei na ftaiei to zonealarm, an kai xlomo to kobw... kataibase to java web start, thn kainouria tou ekdosh, mhpws ftaiei auto. to site einai... auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gazos (26 Ιαν. 2004 , 21:46) μηπως φταιει το zonealarm??? Αν έχεις εγκατεστημένη έκδοση του zonealarm με Ad-blocking (τουλάχιστον το 4 pro το κάνει) μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα animated gifs. Δυστυχώς η συγκεκριμένη λειτουργία αυτού του -κατά τα άλλα καλού- firewall είναι ψιλοαπαράδεκτη. Εφόσον είναι ενεργοποιημένη κόβει ανεξαιρέτως όλα τα animations χωρίς να ελέγχει με κάποιον τρόπο (όπως κάνει π.χ. το norton firewall) αν είναι διαφημίσεις ή όχι. Οπότε πας: Zonealarm pro --> Privacy --> Ad Blocking --> Custom --> Ads to block --> Animation και το απενεργοποιείς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Το εκανα αλλα δεν αλλαξε τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Τελικα δουλεψε. Εκανα το ad blocking off απο το main του privacy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Ναι, η ρύθμιση που σου έλεγα απλά αφήνει το zonealarm να κόβει τα υπόλοιπα που θεωρεί ads. Αλλά πρέπει να αλλάξει η ένδειξη Ad blocking σε custom. Άλλος τρόπος είναι αυτό που έκανες, να απενεργοποιήσεις δηλαδή εντελώς το ad blocking. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts