Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6600 Fold

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχε κανένας πρόβλημα με την σύνδεσή του μέσω bluetooth?

δεν μπορώ να το συνδέσω σε ακουστικά, ούτε καν σε άλλο Nokia Series60.

Μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα: "Η άλλη συσκευή δεν ανταποκρίνεται".

Το 6600f δεν είναι Series 60, αλλά Series 40.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το ξέρω ότι το 6600f είναι Series 40. Απλά λέω ότι δεν συνδέεται γενικώς. δεν με βγάζει ποτέ στο σημείο να βάλω κωδικό. Ίσως κάνω μια βόλτα από Alpha copy.

• 2 weeks later...

Καλημερα παιδια. Προσπάθησε να κανει κανεις αναβαθμιση λογισμικου μεσω Pc Suite? Το εκανα εγω δυστυχως και την πατησα ασχημα. Το τηλεφωνο αγοραστηκε την Παρασκευη απο το Πλαισιο και ειχα την κακη ιδεα να το συνδεσω στο pc για να δω αν υπαρχει νεωτερη εκδοση firmware. Υπηρχε και μαλιστα με το ιδιο RM - 325 κι ετσι εκανα την αναβαθμιση. Δυστυχως με την καινουργια version 5.60 το τηλεφωνο δεν εχει πια Ελληνικα.

Υπαρχει καμμια συμβουλη απο τους γκουρου της τεχνολογιας? Μπορω να ξαναβαλω την προηγουμενη version 4.80 (νομιζω ηταν), ή τελος παντων να κανω κατι ωστε να αποφυγω την επισκεψη σε καταστημα NOKIA. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

OK Την διαδικασια την βρηκα σε τοπικ του 6600 slide. Το μονο που μου λειπει ειναι το PRODUCT CODE του fold για την Ελλαδα. Μπορω αραγε να χρησιμοποιησω αυτον του 6600 slide?

Καλημερα !

Η συσκευη σου ειναι απο παραλληλη εισαγωγη -παραεισαγωγη .

Να το επιστρεψεις απο εκει που το αγορασες ..

Υποβαθμιση δεν μπορεις να κανεις ,οπως επισης δε μπορεις να χρησιμοποιησεις

product code αλλης συσκευης ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα !

Η συσκευη σου ειναι απο παραλληλη εισαγωγη -παραεισαγωγη .

Να το επιστρεψεις απο εκει που το αγορασες ..

Υποβαθμιση δεν μπορεις να κανεις ,οπως επισης δε μπορεις να χρησιμοποιησεις

product code αλλης συσκευης ...

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Δεν θα μπορουσα ομως να χρησιμοποιησω το product code που χρησιμοποιουν τα 6600 fold κανονικης εισαγωγης?

Ναι, αυτό μπορείς να το κάνεις.

Αλλά εφόσον μπορείς να το πας πίσω με την αιτιολογία πως δεν είναι ελληνικό, γιατί να μην το κάνεις...;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Δεν θα μπορουσα ομως να χρησιμοποιησω το product code που χρησιμοποιουν τα 6600 fold κανονικης εισαγωγης?

Εφοσων το πηρες την Παρασκευη ,θα προτεινα να το πας

για επιστροφη ,οπως λεει και ο Itchrist86.

Ελληνικη συσκευη δεν ειχες σκοπο να παρεις ?

Να υποθεσω οτι η συσκευη που εχεις στα χερια σου

δεν εχει ΚΑΙ Ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καμμια αντιρρηση Itchris86 και Nervous στο να το επιστρεψω, γιατι πραγματι ουτε ελληνικους χαρακτηρες εχει στο πληκτρολογιο του. Ποιος ομως μου λεει οτι θα εχουν να μου δωσουν τηλεφωνο κανονικης εισαγωγης? Και το πηρα με αναβαθμιση επομενως η επιστροφη χρηματων αποκλειεται. Γι' αυτο θα ηθελα να προσπαθησω με τον pr. code. Ας μου πει λοιπον καποιος τον product code για τα ελληνικα 6600 fold παρακαλω.

Balkans Product code: 0566973

• 1 month later...
Οντως σκοτεινη οθονη φιλε, σε ενοχλητικο βαθμο. Τουλαχιστον για μενα..

Κατα τ'αλλα, ειναι οντως μικρο, ευχρηστο, και πολυ πολυ ομορφο. Ειδικα το μαυρο.

Με την αναβαθμιση, δεν ισχυει πλεον! Μια χαρα φωτεινη ειναι η οθονη του τωρα!:)

καλησπέρα σε όόόόλους :p !

ποιος θα μπορουσε λιγο να με διαφωτησει οσο αφορα το θεμα "χαρτες" που υπαρχει στο κινητο? θελω να μαθω τα ΠΑΝΤΑ :lol: ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. καλη εβδομαδα σολους

lots of kisses from Salonica :happy:

Καλησπέρα.

Άνοιξε το βιβλιαράκι οδηγιών στη σελίδα 59 και θα τα μάθεις όλα!

Το Nokia Map Loader το βρίσκεις εδώ.

• 1 month later...

Μαζι με καποιες αλλες συσκευες , και με ανοιγμενο topic , για την επιλογη μου , σκεφτομαι κι αυτο για την γυναικα μου , αλλα το μωβ.

Καταρχην αξιζει τον κοπο? Γιατι κατι που διαβασα με την φωτεινοτητα της οθονης , κατι για την ενταση του ηχου , και το οτι ειναι ενα μοντελο πιο παλιο , τι λετε αξιζει τον κοπο?

Ευχαριστω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...

Καλημερα. Ερωτηση..

Για να περασουμε την ελληνικη γλωσσα, ελληνικο product code, ακολουθουμε τα ιδια βηματα στα s40, οπως και στα στα s60?? (το ξαναπηρα, παραεισαγωγης αυτη τη φορα, και δεν το κατεχω το θεμα..)

Και ενα δευτερο.. Γνωριζει κανεις ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση του 6600 fold?

Ευχαριστω:)

• 4 weeks later...

Καλησπέρα,

Πήρα ένα 6600fold από τη δουλειά, και δεν είχα ΝΟΚΙΑ ποτέ ως τώρα, τουλάχιστον με Symbian S40/S60...

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το Opera Mini με τρόπο πρόσβασης internet Wind Plus?

Στο παλιό μου sonyericsson γινόταν απροβλημάτιστα, ενώ σε τούτο, ο browser (ο δικός του) λειτουργεί κανονικά, κατέβασα το opera mini, δεν θέλει όμως να δουλέψει...

Βγάζει "failed to connect to internet" στο "installing"...

Τα φώτα σας παρακαλώ? :)

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Καθολου δεν το χανει!!! Τέλειο σημα εχει το 6600fold. (Τουλαχιστον 3 - 4 που κυκλοφορουν στην οικογενεια μου και ενα που δουλευω κι εγω ο ιδιος. + οσα διαβασα εδω απο τοτε που βγηκε στην αγορα.)

Αυτο που χανει το σημα, ειναι το 6600slide. ισως μπερδευτηκε ο τυπος...

• 1 month later...