Nathaniel Δημοσιεύτηκε October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2008 Και Ξεκινάω 1. Ακρίβεια/Φτώχεια 2.Εκμετάλλευση 3.Πολύ Χαμηλά Εισοδήματα 4.Έχω βαρεθεί λιγάκι Εδω 5.Λίγες πιθανότητες να πετύχει μια νέα επειχήριση (Κατα τη γνώμη μ παντα αυτο ίσως να εξαρτάται κ απο τον πλυθησμό της χώρας για τις μεγάλες αιταιριες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Kαλυτερες συνθηκες ζωης σε ολα τα επιπεδα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Και Ξεκινάω 1. Ακρίβεια/Φτώχεια 2.Εκμετάλλευση 3.Πολύ Χαμηλά Εισοδήματα 4.Έχω βαρεθεί λιγάκι Εδω 5.Λίγες πιθανότητες να πετύχει μια νέα επειχήριση (Κατα τη γνώμη μ παντα αυτο ίσως να εξαρτάται κ απο τον πλυθησμό της χώρας για τις μεγάλες αιταιριες) 1.Η ακρίβεια δεν είναι μονοπώλιο της ελλάδας 2.Το ίδιο 3.Συμφωνώ 4.Εξαρτάται από τον άνθρωπο.Αν βαρέθηκες τη πόλη σου μπορείς να μετακομίσεις σε άλλη πόλη της ελλάδος:D 5.Δεν είμαι σίγουρος. Να προσθέσω τις περισσότερες ευκαιρίες που μπορείς να έχεις στο εξωτερικό.Περισσότες ευκαιρίες αναγνώρισης της δουλειάς σου,σχετικά λιγότερη αναξιοκρατία(όχι πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 διοτι σε ορισμενα κρατη, υπαρχει προνοια κοινωνικο κρατος. στα βορεια εννοω.σουηδια δανια φιλανδια. εδω ειμαστε 100χρονια πισω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Μου αρέσει ο προγραμματισμός Αλλά μάλλον θα την έκανα για Τζαμάικα γιατί πρέπει να χαλαρώσω λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 για το tamperamento!!:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Τα τελευταία 2 χρόνια ακούω από πολλούς Έλληνες να λένε πως θέλουν να φύγουν απ'την χώρα. Ώπα, παιδιά, χαλαρώστε. Αν φύγετε εσείς μετά δεν χρειάζεται να φύγουμε εμείς που το θέλαμε από πιο πριν! L'enfer, c'est les autres! Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathaniel Δημ. October 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Απο μικρός ήθελα να ζήσω στην NY (απο 8 χρονων!) μάλιστα σκέφτομαι οταν γίνει αυτο με το καλο ναλλαξω κ ονομα! γενικά μαρέσει να αλλάζω περιβάλλον τακτικα! βαριεμαι πολυ ευκολα! εκει πιστευω θα τα δω όλα, αν Αλλάξεις πολη μονο το τοπιο θαχει αλλαξει, πανω κατω θαναι το ιδιο ιδιος τροπος ζωησ καταλαβενετε τι εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Απο μικρός ήθελα να ζήσω στην NY (απο 8 χρονων!) μάλιστα σκέφτομαι οταν γίνει αυτο με το καλο ναλλαξω κ ονομα! Τι εννοείς να αλλάξεις όνομα; Φαντάζομαι θέλεις να το κάνεις ... Nathaniel?? γενικά μαρέσει να αλλάζω περιβάλλον τακτικα! βαριεμαι πολυ ευκολα! Πάντως το να ζήσεις κατά τη διάρκεια τη ζωή σου σε αρκετές διαφορετικές χώρες είναι πλέον πολύ πιο εφικτό από παλιότερα. Ξέρω παιδιά που στη δικιά μου ηλικία έχουν ήδη ζήσει σε αρκετές διαφορετικές χώρες (συνδυασμός σπουδών, erasmus, μεταπτυχιακού και δουλειάς). Δυστυχώς δεν είμαι ένας από αυτούς και έχω ζήσει σε 2 χώρες μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 μάλιστα σκέφτομαι οταν γίνει αυτο με το καλο ναλλαξω κ ονομα! Ελπίζω μόνο να μην θέλεις να ξεχάσεις ότι είσαι έλληνας.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Σημείωσέ το σαν εμένα να μην το ξεχάσεις http://bayimg.com/image/halepaabi.jpg Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathaniel Δημ. October 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ελπίζω μόνο να μην θέλεις να ξεχάσεις ότι είσαι έλληνας.:rolleyes: Βασικά ειμαι μουσουλμάνος κ θα σκασει μεγαλη βομβα στους δικους μου οταν ανακοινωσω τις προθεσεις μου θέλω να το κανω Ace Baylor ή Nathaniel Watson :-P Κ εννοείται οτι δεν θα ξεχασω την ελλαδαρα ειναι πατριδα μ αλλωστε αν κ εχουμε δεχτει έντονο ρατσισμο αλλα που δεν υπαρχει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Βασικά ειμαι μουσουλμάνος κ θα σκασει μεγαλη βομβα στους δικους μου οταν ανακοινωσω τις προθεσεις μου θέλω να το κανω Ace Baylor ή Nathaniel Watson :-P Κ εννοείται οτι δεν θα ξεχασω την ελλαδαρα ειναι πατριδα μ αλλωστε αν κ εχουμε δεχτει έντονο ρατσισμο αλλα που δεν υπαρχει αυτο. Διαφωνώ μαζί σου αν και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να συζητήσουμε κάτι τέτοιο καθώς δεν μας επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ. Τώρα το να αλλάξεις όνομα και επίθετο ή μόνο όνομα δεν το έχω ξανακούσει.Όπως και να το κάνεις ξενοποιείσαι σε ένα βαθμό.Γνώμη μου πάντα και χωρίς να κρίνω τις πράξεις σου:)Αλλά από τη στιγμή που το άνοιξες σαν θέμα υπάρχει και μια συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Και Ξεκινάω 1. Ακρίβεια/Φτώχεια 2.Εκμετάλλευση 3.Πολύ Χαμηλά Εισοδήματα 4.Έχω βαρεθεί λιγάκι Εδω 5.Λίγες πιθανότητες να πετύχει μια νέα επειχήριση (Κατα τη γνώμη μ παντα αυτο ίσως να εξαρτάται κ απο τον πλυθησμό της χώρας για τις μεγάλες αιταιριες) 1)Έξω υπάρχει όμως μεγάλο κραχ 2)Συμφωνώ 3)Αυτό δε το ξέρω ακόμα:p 4)Επαυξάνω 5)Εξαρτάται.Άλλο όμως να χεις επιχείρηση σε επαρχία και να σε ξέρουν όλοι,άλλο να είσαι σε μια μεγαλούπολη... Γενικά,αν μου δινόταν η ευκαιρία του εξωτερικού θα ήθελα να μείνω NYC! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Κ εννοείται οτι δεν θα ξεχασω την ελλαδαρα ειναι πατριδα μ αλλωστε αν κ εχουμε δεχτει έντονο ρατσισμο αλλα που δεν υπαρχει αυτο. Διαφωνώ μαζί σου Tώρα συγγνώμη κιόλας, αλλά εσύ πως μπορείς να ξέρεις αν ο Nathaniel έχει δεχτεί ρατσισμό ή όχι ώστε να διαφωνείς;; :confused::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Που αλλού θα βρεις ανθρώπους με οικολογική συνείδηση κυριολεκτικά γραμμένη ..... στο DNA τους!? :X Που αλλού θα βρεις τόσο καθαρή πρωτεύουσα ,τόσους ποδηλατοδρόμους και τόσο καλούς και ευγενείς πάνω απ'όλα οδηγούς??? :rotfl: Να μη μιλήσω για την τέλεια αξιοκρατία ή για την ιδανική εκλμετάλλευση των κονδυλίων της Ε.Ε προς όφελος αποκλειστικά και μόνο του πολίτη! Όπου και να κοιτάξεις ένα πράγμα εισπράττεις.Σεβασμό!:lol: Και κάθεσαι και κοιτάς σα μ@λ@κ@ς και αναρωτιέσαι:Τι έκανα εγώ και αξίζω τόσο σεβασμό? :worry: Θες ποιότητα ζωής? Μην το ψάχνεις! Που θα βρεις χειρότερα?:p Ελλαδάρα ρεεεεε! Ή όπως γράφω στην Περιοχή: Ηell(as)! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Γιατί ο πολιτισμός χάθηκε στη χώρα μας πριν δύο χιλιάδες χρόνια... από τότε έως σήμερα πάμε συνεχώς προς τα πίσω! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathaniel Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Tώρα συγγνώμη κιόλας, αλλά εσύ πως μπορείς να ξέρεις αν ο Nathaniel έχει δεχτεί ρατσισμό ή όχι ώστε να διαφωνείς;; :confused::worry: Paidia Exw (viwsei na to pw?) Ratsismo k ekei pou menw menoun polloi mousoulmanoi alla sthn polh oi perissoteroi einai xristianoi to vlepeis kathe mera auto stous dromous, entaxei o ratsismos pantou uparxei k tha uparxei oso k na prospathoume to mualo tou allounou den mporoume na to allaxoume, ematha na mhn me peirazei, Sthn athina p eimai twra einai polu diaforetika ta pragmata ekana pollous filous ola mia xara kamia "endeixh"ratsismou edw t provlhma einai allo, o kosmos me pernaei gia xeno mou milaei agglika! auto me kanei na aisthanomai perierga les k den vriskomai sthn patrida mou!mallon einai to oti den exw ellhnika xarakthristika Giauto tn logo pisteuw, oti prosarmozomai eukola alla k variemai eukola, epeidh ematha na mhn me peirazei auta pou lene oi alloi, kapoia stigmh omws tha varetheis k tha arxiseis na xespas. Enas akomh logos gia na zhsw kapou allou einai oti thelw na allaxw klima maresoune oi proklhseis genika! OI dikoi sas logoi Poioi einai? ligoi grapsane giauto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μπορει η Ελλαδα να εινει μπου...τελοσπαντων, οπως ειναι, αλλα δεν ξερω αν θα ηθελα να μενω μονιμα σε αλλη χωρα. Το ιδανικο θα ηταν το εξης 6 μηνες σε μια χωρα Ευρωπαικη, οπου υπαρχουν υποδομες, κρατος προνοιας κτλ. και 5-6 μηνες, Μαιο με Οκτωβριο, στην Ελλαδα. Γιατι μπορει να ειμαστε λιγο τριτοκοσμικη χωρα, αλλα πολλοι θα ηθελαν να εχουν τον ηλιο και τη θαλασσα που απολαμβανουμε εμεις. Εγω κανω περιπου αυτο τα τελευταια χρονια και την εχω καταβρει. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Kαλυτερες συνθηκες ζωης σε ολα τα επιπεδα. Ακριβώς. Στο Ελλαδιστάν είμαστε πολύ πίσω..σχεδόν παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μπορει η Ελλαδα να εινει μπου...τελοσπαντων, οπως ειναι, αλλα δεν ξερω αν θα ηθελα να μενω μονιμα σε αλλη χωρα. Το ιδανικο θα ηταν το εξης 6 μηνες σε μια χωρα Ευρωπαικη, οπου υπαρχουν υποδομες, κρατος προνοιας κτλ. και 5-6 μηνες, Μαιο με Οκτωβριο, στην Ελλαδα. Γιατι μπορει να ειμαστε λιγο τριτοκοσμικη χωρα, αλλα πολλοι θα ηθελαν να εχουν τον ηλιο και τη θαλασσα που απολαμβανουμε εμεις. Εγω κανω περιπου αυτο τα τελευταια χρονια και την εχω καταβρει. Πόσο εφικτό όμως είναι αυτό; Εκτός αν είσαι φοιτητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 γιατι βαρεθηκα να μας κλεβουν!+ανωτερη ποιοτητα ζωης..+οτι με την λογικη του ελληνα&δικιο να εχεις παλι εσυ θα την πληρωσεις&ετσι οπως παει η κατασταση θα μας βγαλουν&τρελους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Πόσο εφικτό όμως είναι αυτό; Εκτός αν είσαι φοιτητής. Ή καθηγητης:rolleyes: Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Λίγο offtopic αυτό που θα πω αλλά παρατήρησα σε πολλά τόπικ ότι όλοι έχουμε αυτή την άποψη για την Ελλάδα, η οποία δεν είναι αβάσιμη προφανώς, αλλά έχουμε και την άποψη του 'έτσι είμαστε, μια ζωή κλέφτες, καλοπερασάκηδες κτλπ' και αναρωτιέμαι πώς περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα αν είμαστε έτσι. Αν εμείς δεν έχουμε αισιοδοξία πώς περιμένουμε από τους πολιτικούς, που καταρχήν στα χέρια τους είναι η βελτίωση των πραγμάτων, να έχουν? Εφόσον εμείς τους εκλέγουμε και είναι και αυτοί πολίτες προφανώς! Μια ζωή έτσι θα μείνουμε μαλλον Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Για όλα αυτά που είπες !!! Θα ήθελα να ζούσα στο εξωτερικό !!!! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts