Jump to content

Cosmote Roaming

tyfona
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να καλέσει οπωσδήποτε στο 1212 για ενημέρωση και καλό θα είναι να γνωρίζει το μοντέλο της συσκευής του.

• Απαντήσεις 291
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανεις αν συμφερει να αγορασει καρτα sim στις ΗΠΑ και να χρησιμοποιει αυτη?

ΥΠοθετω για εμας που θα τον καλουμε θα ειναι το ιδιο, αλλα δεν θα χρεωνεται αυτος. Εχει ταξιδεψει κανεις στις ΗΠΑ και το εχει κανει?

ξερει κανεις αν συμφερει να αγορασει καρτα sim στις ΗΠΑ και να χρησιμοποιει αυτη?

ΥΠοθετω για εμας που θα τον καλουμε θα ειναι το ιδιο, αλλα δεν θα χρεωνεται αυτος. Εχει ταξιδεψει κανεις στις ΗΠΑ και το εχει κανει?

είναι πολύ καλύτερο αυτό. Ομως στα κινητά στις ΗΠΑ χρεώνονται και οι εισερχόμενες κλήσεις. Οπότε όταν θα τον καλείτε θα χρεώνεται και αυτός αλλά πολύ λιγότερο απο οτι αν τον καλούσατε στο Ελληνικό νούμερο

είναι πολύ καλύτερο αυτό. Ομως στα κινητά στις ΗΠΑ χρεώνονται και οι εισερχόμενες κλήσεις. Οπότε όταν θα τον καλείτε θα χρεώνεται και αυτός αλλά πολύ λιγότερο απο οτι αν τον καλούσατε στο Ελληνικό νούμερο

χρεωνονται και οι εισερχομενες?

απιστευτο. Τι ειναι αυτοι οι Αμερικανοι? Δηλαδη αμα δεν εχεις μοναδες δεν μπορουν να σε παρουν τηλεφωνο?

• 3 months later...
γεια σας παιδιά, σε λίγες ώρες φεύγω για το εξωτερικό και θα ήθελα να μαθω αν χρειάζεται να κάνω κάτι για να μπορω να μιλάω απο εκει. έχω what's up και περυσι όταν ειχα ξαναταξιδεψει ειχα πάρει σε ένα τηλέφωνο και ειχα ενεργοποιήσει μια υπηρεσία. τώρα χρειάζεται να ξαναπάρω τηλέφωνο στη συγκεκριμένη υπηρεσία ή δεν χρειάζεται να κανω τπτ??

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι νομιζω να παρεις μια καρτα απο κει και να μιλας με ελλαδα.Αν μιλας με την Ελληνικη χρεωνεσαι κι εσυ κι αυτος που μιλας.Κατι τετοιο συμβαινει.

το ξέρω οτι αυτό ειναι η καλύτερη λύση αλλα θέλω να μιλάω απο το νούμερό μου.. χρειαζεται να πάρω τηλεφωνο σε κάποια υπηρεσία ή οχι?

το ξέρω οτι αυτό ειναι η καλύτερη λύση αλλα θέλω να μιλάω απο το νούμερό μου.. χρειαζεται να πάρω τηλεφωνο σε κάποια υπηρεσία ή οχι?

Νομιζω,παλι,οτι πρεπει να παρεις τηλ στον παροχο σου και να ενεργοποιησεις το roaming.Ομως απ'οτι ξερω σε χρεωνει καμποσο.

Γενικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι όταν έχεις καρτοκινητό, καθώς η περιαγωγή είναι ενεργοποιημένη σε όλους. Για καλό και για κακό θα μπορούσες να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών, για να μη βρεθείς προ απροόπτου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πιο σωστο και σιγουρο ειναι να παρεις τηλ στην cosmote και να σου πουν ακριβως τι να κενεις και ποιες ειναι οι χρεωσεις.Ετσι θα δεις αν σε συμφερει.

παρε στην κοσμοτε για περισσοτερες πληροφοριες. αμα ειναι να κατσεισ πολυ καιρο θα σου προτεινα να παρεια κανενα καρτοκινητο εκει που πας. Αν πας για λιγο να φροντισεις να γεμισεις την καρτα σου απο εδω περα γιατι δν ξερω πως θα μπορεσεις εξω.. οσο αφορα της χρεωσεις παρε την κοσμοτε γιατι εγω εχω συμβολαιο και ειναι διαφορετικες. Παντως να ξερεις οτι οταν σε καλουν θα χρεωνεσαι και συ! ενω ολα τα αλλα ειναι κανονικα.

γεια σας παιδιά, σε λίγες ώρες φεύγω για το εξωτερικό και θα ήθελα να μαθω αν χρειάζεται να κάνω κάτι για να μπορω να μιλάω απο εκει. έχω what's up και περυσι όταν ειχα ξαναταξιδεψει ειχα πάρει σε ένα τηλέφωνο και ειχα ενεργοποιήσει μια υπηρεσία. τώρα χρειάζεται να ξαναπάρω τηλέφωνο στη συγκεκριμένη υπηρεσία ή δεν χρειάζεται να κανω τπτ??

Σε ποια χωρα πας; Οι συμβουλές είναι ανάλογα τη χώρα που πας

αγγλία θα πάω. το τηλ ποιο ειναι?

1313. Το κινητό σου έχει το Roaming ενεργοποιημένο αυτόματα. Μπορείς να κανεις και να δέχεσαι κλήσεις. Αν μείνεις καιρό καλύτερα είναι να πάρεις μια κάρτα απο εκεί

πήρα αλλα δεν λέει κατι το ιδιαίτερο.. μου εχει 30 χιλιάδες μενου και δεν μπορώ να καταλαβω ποιο πρεπει. σίγουρα το εχει ενεργοποιημένο?? περυσι που ξαναταξίδεψα το είχα ενεργοποιήσει. δε θέλει πάλι ετσι?

οχι δεν χρειαζεται παλι.. ενεργοποιημενο θα ειναι. απλα να το ελεγξεις πηγαινε σε ενα καταστημα οτε η γερμανο κ θα σου πουν να εισαι 100% σιγουρος.

• 2 months later...
2 ατομα μπορουν να μιλανε τζαμπα (1500 λεπτα και 1500 μηνυματα) πληρωνοντας μονο το roaming σε επικοινωνια ελλαδα-γερμανια? αν ναι ποσο ειναι το roaming σε αυτη την περιπτωση?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

2 ατομα μπορουν να μιλανε τζαμπα (1500 λεπτα και 1500 μηνυματα) πληρωνοντας μονο το roaming σε επικοινωνια ελλαδα-γερμανια? αν ναι ποσο ειναι το roaming σε αυτη την περιπτωση?

Με τη προϋπόθεση αυτός που βρίσκεται στη Γερμανία έχει σύνδεση συμβολαίου, μπορεί να ενεργοποιήσει το traveller για να μπορεί να μιλά εώς και μια ώρα ανά κλήση με χρέωση 0,85€. Δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει χρήση ειδικού χρόνου ομιλίας που παρέχεται για Cosmote ( π.χ. αν έχει πρόγραμμα απεριόριστα ), αλλά μόνο του χρόνου που παρέχεται για χρήση προς τα υπόλοιπα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ( Voda, Wind κλπ ). Αυτός που βρίσκεται στην Ελλάδα όμως, μπορεί να κάνει κανονικά χρήση της όποιας προσφοράς ισχύει και που όταν και οι δύο είναι στην Ελλάδα χρησιμοποιούν. Η υπηρεσία traveller παρέχεται μόνο στις χώρες της Ευρωζώνης ( και 3-4 ακόμα, Τουρκία, Σκόπια και κάποιες άλλες ).

• 3 weeks later...
Υπάρχει αναγνώριση κλήσεων στη COSMOTE όταν κάποιος είναι σε roaming? Εγώ πάντως με cosmokarta δεν έχω αναγνώριση κλήσων στη μεγάλη βρετανία (αλλά ούτε και στην ολλανδία και στην Ιταλία) Έχω ρωτήσει και στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελάτων και οι υπάλληλοι δεν είναι καθόλου ενημερωμένοι (αλλοι πιστεύουν ότι η υπηρεσία προσφέρεται κανονικά , άλλοι ότι αν υπάρχει πρόβλημα με ποιο δίκτυο κάνεις περιαγωγή στο εξωτερίκο ... και τέλος πάντων δε φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν λύση ή σαφή απάντηση...) Έχω δοκιμάσει και τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα εδώ στο UK (vodafone , O2 , T-mobile,orange) και με κανένα δεν έχω αναγνώριση κλήσεων. Γνωρίζει κανείς σχετικά επί του θέματος ?

Υπάρχει αναγνώριση κλήσεων στη COSMOTE όταν κάποιος είναι σε roaming? Εγώ πάντως με cosmokarta δεν έχω αναγνώριση κλήσων στη μεγάλη βρετανία (αλλά ούτε και στην ολλανδία και στην Ιταλία) Έχω ρωτήσει και στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελάτων και οι υπάλληλοι δεν είναι καθόλου ενημερωμένοι (αλλοι πιστεύουν ότι η υπηρεσία προσφέρεται κανονικά , άλλοι ότι αν υπάρχει πρόβλημα με ποιο δίκτυο κάνεις περιαγωγή στο εξωτερίκο ... και τέλος πάντων δε φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν λύση ή σαφή απάντηση...) Έχω δοκιμάσει και τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα εδώ στο UK (vodafone , O2 , T-mobile,orange) και με κανένα δεν έχω αναγνώριση κλήσεων. Γνωρίζει κανείς σχετικά επί του θέματος ?[/QUO]

Εγω πάντως στην Ιταλία που Πηγαινω συχνα υπαρχει η υπηρεσία

Υπάρχει αναγνώριση κλήσεων στη COSMOTE όταν κάποιος είναι σε roaming? Εγώ πάντως με cosmokarta δεν έχω αναγνώριση κλήσων στη μεγάλη βρετανία (αλλά ούτε και στην ολλανδία και στην Ιταλία) Έχω ρωτήσει και στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελάτων και οι υπάλληλοι δεν είναι καθόλου ενημερωμένοι (αλλοι πιστεύουν ότι η υπηρεσία προσφέρεται κανονικά , άλλοι ότι αν υπάρχει πρόβλημα με ποιο δίκτυο κάνεις περιαγωγή στο εξωτερίκο ... και τέλος πάντων δε φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν λύση ή σαφή απάντηση...) Έχω δοκιμάσει και τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα εδώ στο UK (vodafone , O2 , T-mobile,orange) και με κανένα δεν έχω αναγνώριση κλήσεων. Γνωρίζει κανείς σχετικά επί του θέματος ?[/QUO]

Εγω πάντως στην Ιταλία που Πηγαινω συχνα υπαρχει η υπηρεσία

Στην καρτοκινητή η Cosmote δε παρέχει την υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων στο Εξωτερικό.Μου έχουν απαντήσει και σε mail που τους έχω στείλει για το θέμα

Στην καρτοκινητή η Cosmote δε παρέχει την υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων στο Εξωτερικό.Μου έχουν απαντήσει και σε mail που τους έχω στείλει για το θέμα

Το 2008 που είχα πάει στη Γαλλία με What's Up είχα αναγνώριση κλήσης.

lalista.gr