myphone-fan Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αντε με το καλο.θα περιμενω εντυπωσεις μιας και η προσφορα ειναι πολυ καλη.ελπιζω και η ταχυτητα ναναι το ιδιο καλη. Έχω cyta εδώ και 4 ημέρες!:) Όλα καλά, internet "κλειδωμένο" στα 8Mbps (η γραμμή μου μπορεί να φθάσει έως και 17.5Mbps σύμφωνα με την μέτρηση του τεχνικού που την συνέδεσε) και καλή ποιότητα στις κλήσεις!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Έχω cyta εδώ και 4 ημέρες!:) Όλα καλά, internet "κλειδωμένο" στα 8Mbps (η γραμμή μου μπορεί να φθάσει έως και 17.5Mbps σύμφωνα με την μέτρηση του τεχνικού που την συνέδεσε) και καλή ποιότητα στις κλήσεις!:happy: Πολυ καλα.αρχη ειναι ακομα αλλα τα πρωτα σημαδια αφου ειναι θετικα ετσι θαναι και η συνεχεια.παγιο 22 ευρω αν θυμαμαι καλα? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πολυ καλα.αρχη ειναι ακομα αλλα τα πρωτα σημαδια αφου ειναι θετικα ετσι θαναι και η συνεχεια.παγιο 22 ευρω αν θυμαμαι καλα? Ναι, και η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών!:D:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Να ρωτησω κατι σε ηδη υπαρχοντες συνδρομητες : οταν κανεις αιτηση στην cyta για νεα αριθμοδοτηση εμενα λογω προσφορας μου εβγαλαν οτι τα τελη εγκατάστασης συνδεσης απο 50 ευρώ θα πληρωσω μονο τα 20 , σε αυτην την περιπτωση θα πληρωσω οπως και στις αλλες εταιριες και τελη συνδεσης και τελη εγταταστασης δηλαδη 30 ευρω και 20 = 50 ευρω ή πληρωνω κανονικα μονο τα 20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Να ρωτησω κατι σε ηδη υπαρχοντες συνδρομητες : οταν κανεις αιτηση στην cyta για νεα αριθμοδοτηση εμενα λογω προσφορας μου εβγαλαν οτι τα τελη εγκατάστασης συνδεσης απο 50 ευρώ θα πληρωσω μονο τα 20 , σε αυτην την περιπτωση θα πληρωσω οπως και στις αλλες εταιριες και τελη συνδεσης και τελη εγταταστασης δηλαδη 30 ευρω και 20 = 50 ευρω ή πληρωνω κανονικα μονο τα 20? Μόνο τα 20€ θα πληρώσεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 παιδια γνωριζει καποιος στους ποσους απληρωτους λογαριασμους μπαινει προσωρινη φραγη υπηρεσιων; ευχαριστω. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 χωρις να ειμαι σίγουρη, σου στελνουν σμς πως εχεις απληρωτο λογαριασμο πριν σου βαλουν φραγη. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Όντως, ισχύει αυτό με το SMS, αλλά ακόμα και να το λάβεις, έχεις ακόμα λίγες μέρες περιθώριο για να πληρώσεις. Μην βασίζεσαι όμως στο μήνυμα, υπάρχει περίπτωση και να μην σου έρθει. Συνήθως, η ειδοποίηση είναι μετά το πέρας ημέρας πληρωμής του 2ου απλήρωτου λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 αν θυμάμαι καλά, επειδή έλειπα είχα αφήσει 2 λογαριασμούς απλήρωτους, έτρεχε ο 3ος(αν και νομίζω προκαταβάλεις τον επόμενο μήνα, οπότε πρακτικά τους χρωστούσα 1+τρεχοντα) μου έστειλαν το σμς, αλλα όταν πλήρωσα και τους 3 λογαριασμούς μαζί δεν μου το είχαν κόψει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Στις αρχές, δεχόσουν 2 μηνύματα... το πρώτο ήταν ενημερωτικό, και σήμαινε πως θα στο κόψουν σε 15 μέρες. Το 2ο έλεγε ευθέως ότι στο κόβουν επιτόπου, και στην ουσία σε ενημέρωναν πως πλέον δεν έχεις υπηρεσίες. Αυτό όμως συνέβαινε 2 μέρες μετά αφού λάμβανες το 2ο SMS. Τώρα πια που έχουν σφίξει αρκετά τα πράγματα, οι διαδικασίες αυτές έχουν επισπευσθεί, και πολλές φορές, ούτε που δέχεσαι καν μήνυμα. Το καλύτερο είναι να προσπαθείς να μην μπλέκεις σε τέτοιες διαδικασίες, μιας και έτσι και κοπεί, επειδή τα πάντα είναι μέσω συστήματος ελέγχου (χρέη, πληρωμές, λογαριασμοί..) πολλές φορές καθυστερεί αρκετά η επανασύνδεση. Ειδικά αν η πληρωμή είναι μέσω τράπεζας-ΕΛΤΑ που ενημερώνουν 2-4 εργάσιμες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πώς μπορώ να μπλοκαρω όσους με καλούν με απόκρυψη; Γιατί με έχουν πρήξει με τις διαφηµίσεις αλλά και τα λάθος τηλεφωνα ακόμη και το βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Πώς μπορώ να μπλοκαρω όσους με καλούν με απόκρυψη; Γιατί με έχουν πρήξει με τις διαφηµίσεις αλλά και τα λάθος τηλεφωνα ακόμη και το βράδυ... *77# Και για απενεργοποίηση #77# Ο καλών με απόκρυψη ακούει ηχητικό μήνυμα πως είτε θα αφαιρέσει την απόκρυψη για να προωθηθεί η κλήση, είτε θα τρώει άκυρο. Μαμάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 εγω πατησα *77# αλλα δεν κανει τιποτα! πως το κανετε αυτο ρε παιδια? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Από cyta έχω πολύ αρνητικές εμπειρίες και από την εξυπηρέτηση τους, τις περισσότερες φορές που τους χρειάστηκα και από το τηλέφωνο που πολύ συχνά δεν είχα λόγω των συχνών διακοπών ρεύματος στην περιοχή, ειδικά το καλοκαίρι. Παραξενεύομαι που δεν ρίχνουν τις τιμές τους. Με την στρατηγική της forthnet που έχει ξεκινήσει αλλεπάλληλες εκπτώσεις, νομίζω ότι θα δυσκολευτούν περισσότερο σαν εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 εγω πατησα *77# αλλα δεν κανει τιποτα! πως το κανετε αυτο ρε παιδια? Αν είσαι παλιός συνδρομητής, υπάρχει το μικρό ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η συγκεκριμένη υπηρεσία στις διαθέσιμές σου, μιας και είναι σχετικά νέα υπηρεσία, και ενεργοποιείται αυτόματα στις νέες γραμμές, ίσως να έχουν μείνει κάποιες γραμμές που δεν έχει περαστεί η συγκεκριμένη υπηρεσία. Απλά τους καλείς και σε ένα λεπτό στην ενεργοποιούν. Φαντάζομαι, την πληκτρολόγηση την κάνεις εντός κλήσης, έτσι; Θα πρέπει στην ουσία, να καλέσεις τον αριθμό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 εγω πατησα *77# αλλα δεν κανει τιποτα! πως το κανετε αυτο ρε παιδια? το ιδιο έκανε και σε μένα οταν ηθελα να το ενεργοποιησω. Παρτους τηλεφωνο και θα σου το κανουν αυτοι εκ των εσω! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Με καλεσαν μολις απο τη cyta για την αντιπροσφορα τους(εχω κανει αιτηση να παω στη γουιντ) Το πακετο μου ηταν 4ρι στο ιντερνετ +200' αστικα. Συνολο 19 το μηνα. Πήγα στην wind στο πακετο των 19.990.απεριοριστα αστικα+120' στο κινητο μου προς ολους+ 120' προς ολους σε μια αλλη σιμ wind Η πρωτη αντιπρόταση ήταν :να μου ριξει το παγιο στα 16. η 2η να μου το αφησει στα 19 και να μου δωσει και 40 προς κινητα. Η 3η και τελευταια να μου τα αφησει σταθερα και να μου δωσει 140' προς κινητα με 23 ευρω τον μηνα. Αρνηθηκα σε ολα, οποτε μου ειπαν "οπως νομιζετε" Επειδή εχω ακομα μια γραμμη στη cyta, μονο για ιντερνετ, και δινω 16 ευρω, αν κανω καμια αιτηση να φυγω προς γουιντ, αραγε τι θα αντιπροτεινουν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 η cyta μου ζηταει πισω το ρουτερ, μετα την διακοπη.. πρεπει να δωσω κ τα καλωδια;; κ το κουτι;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 κανονικα ολο το πακετο πισω. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 και αν τα ζητησουν, ποτε τα ζητανε;;; Θελω να πω, επειδή εφυγα κι εγω απο την εταιρεια, ποτε να περιμενω να τα ζητησουν?και τα στελνω πως;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 αν μεσα σε 1-2 μηνες δεν γινει καμια κινηση,τα βαζεις στην ακρη... ;) Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Με καλεσαν μολις απο τη cyta για την αντιπροσφορα τους(εχω κανει αιτηση να παω στη γουιντ) Το πακετο μου ηταν 4ρι στο ιντερνετ +200' αστικα. Συνολο 19 το μηνα. Πήγα στην wind στο πακετο των 19.990.απεριοριστα αστικα+120' στο κινητο μου προς ολους+ 120' προς ολους σε μια αλλη σιμ wind Η πρωτη αντιπρόταση ήταν :να μου ριξει το παγιο στα 16. η 2η να μου το αφησει στα 19 και να μου δωσει και 40 προς κινητα. Η 3η και τελευταια να μου τα αφησει σταθερα και να μου δωσει 140' προς κινητα με 23 ευρω τον μηνα. Αρνηθηκα σε ολα, οποτε μου ειπαν "οπως νομιζετε" Επειδή εχω ακομα μια γραμμη στη cyta, μονο για ιντερνετ, και δινω 16 ευρω, αν κανω καμια αιτηση να φυγω προς γουιντ, αραγε τι θα αντιπροτεινουν? καλύτερα να πας forthnet που είναι και πιο φθηνά με 15 ευρώ το μήνα και έχει και καλό δίκτυο . Τη wind όλοι την κράζουν για το δίκτυο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 καλύτερα να πας forthnet που είναι και πιο φθηνά με 15 ευρώ το μήνα και έχει και καλό δίκτυο . Τη wind όλοι την κράζουν για το δίκτυο της και αλλοι κράζουν τη forthnet για τις (άσχετες) χρεώσεις της. Θέμα προσωπικής εμπειρίας είναι πάντα:p Προσωπικά με wind δεν είχα πρόβλημα αποσυνδέσεων ή ταχύτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 το θεμα δεν ειναι που θα παω..αλλα πως επιστρεφεται ο εξοπλισμος αν ζητηθει. Στελνουν κουριερ να παραλαβει με δικη τους χρέωση;Γιατι εγω να τρεχω παλι σε καταστηματα τους δε γινεται Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 ο τελευταιος λογαριασμος μου βγαινει πιστωτικος.. κ εχει σημειωση οτι " για τη καταβολη του πιστωτικου σας υπολοιπου, ειναι απαραιτητη η επιστροφη του εξοπλισμού σας, συμφωνα με τους ορους συμβολαιου. ο εξοπλισμος μπορει να επιστραφει σε καταστημα cyta ή επισημου συνεργατη ή μεσω courier που θα σας σταλει. θα ακολουθησει επικοινωνια απο τη cyta για τη σχετικη διευθετηση. σε περιπτωση απωλειας, καταστροφης ή μη επιστροφης του εξοπλισμου, υπαρχει χρεωση 25ευρω η οποια θα αφαιρεθει απο το πιστωτικο σας υπολοιπο." εγω δεν εχω το κουτι..... :/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts