Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, σε ένα ups συναγερμού με κλέμες.

Στο πολύ γρήγορο που το κόιταξα ζήτησα το πιρέλι και ξέχασα τελείως το θέμα μέχρι που έστειλα τα δηκαιολογητικά. :wacko:

Αν είναι, να τους ζητήσω κάτι άλλο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :)

ps max που μπορώ να ανέβω είναι τα 2Α.

edit 15/11/12 Τελικά η hol μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Σας ευχαριστω.

Edited by LifeOfTheMind

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Χριστουγενιάτικη προσφορά: 30% έκπτωση στους χρόνους ομιλίας + δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης αν έχεις τηλέφωνο αλλιώς πληρώνεις 20ευρώ αντί για 50ευρώ για να σου δώσουν αριθμοδότηση δική τους.

TCL 40 NXTPAPER

Χριστουγενιάτικη προσφορά: 30% έκπτωση στους χρόνους ομιλίας + δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης αν έχεις τηλέφωνο αλλιώς πληρώνεις 20ευρώ αντί για 50ευρώ για να σου δώσουν αριθμοδότηση δική τους.

Σε ήδη συνδρομητές τους, έχεις ακούσει αν θα κάνουν καμία προσφορά; :)

Huawei Nova 5T

• 2 weeks later...
αυτο που δινουν προσφορες μονο στα καινουργια μελη και οχι στα ηδη υπαρχοντα δεν μπορω να το καταλαβω..

λογικό είναι. Εσενα που είσαι ηδη στην εταιρεια τους σε εχουν "καπαρωσει"..Καινούργια πελατάκια ψάχνουν..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

λογικό είναι. Εσενα που είσαι ηδη στην εταιρεια τους σε εχουν "καπαρωσει"..Καινούργια πελατάκια ψάχνουν..

Νομίζω οτι η CYTA είναι η μόνη εταιρία που έχει πρόγραμμα αφοσίωσης για πελάτες που έχουν κλείσει χρόνο στην εταιρία και τους κάνει έκπτωση 2ευρώ για πάντα στα απεριόριστα Ελλάδος ή δώρο απεριόριστες κλήσεις CYTA TO CYTA αν δεν έχεις απεριόριστα Ελλάδος και επιπλέον διάφορους διαγωνισμούς ΜΟΝΟ για παλιούς πελάτες. Εγώ που δεν έχω απεριόριστα στο πακέτο μου από την στιγμή που έκλεισα χρόνο όταν καλώ σε σταθερά CYTA δεν καταναλώνονται από τα 200' του πακέτου!Και έχω πολλούς γνωστούς με CYTA:D

TCL 40 NXTPAPER

• 1 month later...
Μείωση τιμών στα πάγια VDSL από την CYTA στα 35ευρώ(από 45) για τα 50mbps και στα 29ευρώ(από 37) για τα 35mbps ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για τους ΠΑΛΙΟΥΣ πελάτες και για νέους έκπτωση ακόμα 6ευρώ για 1 χρόνο. Οπότε μιλάμε για τιμές σχεδόν ADSL πλέον!!! Επίσης είναι η πρώτη εταιρία σταθερής που το όφελος από την μείωση των τελών στην κινητή το δίνει στους πελάτες της με αύξηση στον χρόνο ομιλίας στα πακέτα προς κινητά 35% περίπου(χωρίς επιπλέον κόστος) και μείωση της χρονοχρέωσης για κλήσεις προς κινητά για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες της παλιούς και νέους από 1/3/2013. Τελικά όσο περνάει ο καιρός είμαι και πιο ευχαριστημένος με αυτήν την εταιρία. Δεν την νοιάζει να κάνει απλά την αίτηση και μετά σε ξεχνάει. Όπως έκανε η WIND το ΜΠΑΜ στην καρτοκινητή με τα 300΄ προς όλους και τρέχουν όλοι να κάνουν το κινητό τους F2G έτσι έκανε και η CYTA στην σταθερή πιστεύω. Εύχομαι να ακολουθήσουν και οι άλλοι το παράδειγμα της CYTA.:p Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

αυτο που δινουν προσφορες μονο στα καινουργια μελη και οχι στα ηδη υπαρχοντα δεν μπορω να το καταλαβω..

Εμένα μετά τον πρώτο χρόνο μου δώσαν απεριόριστες κλήσεις σε cyta αριθμούς δωρεάν. Και εχθές που μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι ρίχνουν την τιμή στο VDSL που έχω και πως ετοιμάζουν και άλλες προσφορές για τους υπάρχοντες συνδρομητές.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Νομίζω οτι η CYTA είναι η μόνη εταιρία που έχει πρόγραμμα αφοσίωσης για πελάτες που έχουν κλείσει χρόνο στην εταιρία και τους κάνει έκπτωση 2ευρώ για πάντα στα απεριόριστα Ελλάδος ή δώρο απεριόριστες κλήσεις CYTA TO CYTA αν δεν έχεις απεριόριστα Ελλάδος και επιπλέον διάφορους διαγωνισμούς ΜΟΝΟ για παλιούς πελάτες. Εγώ που δεν έχω απεριόριστα στο πακέτο μου από την στιγμή που έκλεισα χρόνο όταν καλώ σε σταθερά CYTA δεν καταναλώνονται από τα 200' του πακέτου!Και έχω πολλούς γνωστούς με CYTA:D

έτσι πρέπει να δουλεύουν οι μεγάλες εταιρίες... μακάρι να παραδειγματιστούν κι άλλοι. αν κάνει κάποιος Cyta πιστεύω δεν φεύγει εύκολα μετά...

Μείωση τιμών στα πάγια VDSL από την CYTA στα 35ευρώ(από 45) για τα 50mbps και στα 29ευρώ(από 37) για τα 35mbps ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για τους ΠΑΛΙΟΥΣ πελάτες και για νέους έκπτωση ακόμα 6ευρώ για 1 χρόνο. Οπότε μιλάμε για τιμές σχεδόν ADSL πλέον!!! Επίσης είναι η πρώτη εταιρία σταθερής που το όφελος από την μείωση των τελών στην κινητή το δίνει στους πελάτες της με αύξηση στον χρόνο ομιλίας στα πακέτα προς κινητά 35% περίπου(χωρίς επιπλέον κόστος) και μείωση της χρονοχρέωσης για κλήσεις προς κινητά για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες της παλιούς και νέους από 1/3/2013. Τελικά όσο περνάει ο καιρός είμαι και πιο ευχαριστημένος με αυτήν την εταιρία. Δεν την νοιάζει να κάνει απλά την αίτηση και μετά σε ξεχνάει. Όπως έκανε η WIND το ΜΠΑΜ στην καρτοκινητή με τα 300΄ προς όλους και τρέχουν όλοι να κάνουν το κινητό τους F2G έτσι έκανε και η CYTA στην σταθερή πιστεύω. Εύχομαι να ακολουθήσουν και οι άλλοι το παράδειγμα της CYTA.:p

Αρα για σταθερό CYTA και κινητό F2G ;) Πάντως από ότι είδα και η wind δίνει vdsl εως 50 mbps & απεριόριστα τηλέφωνα με 33,90 (on line προσφορά)...

Αρα για σταθερό CYTA και κινητό F2G ;) Πάντως από ότι είδα και η wind δίνει vdsl εως 50 mbps & απεριόριστα τηλέφωνα με 33,90 (on line προσφορά)...

Ναι αλλα μην ξεχνας οτι το δινει μεχρι 100μετρα απο το αστικο κεντρο του οτε. αν δηλαδη εσενα ο ΟΤΕ απεχει παραπανω απο 100 μετρα αμεσως αμεσως πας στο θεωρητικο εως 24 του ADSL.. και το πληρωνεις και ακριβοτερα :):p

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Ναι αλλα μην ξεχνας οτι το δινει μεχρι 100μετρα απο το αστικο κεντρο του οτε. αν δηλαδη εσενα ο ΟΤΕ απεχει παραπανω απο 100 μετρα αμεσως αμεσως πας στο θεωρητικο εως 24 του ADSL.. και το πληρωνεις και ακριβοτερα :):p

Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους όσους δίνουν vdsl?

Είναι μέχρι 1000 μέτρα και όχι 100. Εγώ προσωπικά πιάνω 8 mbps οπότε επιλέγω την 8άρα στην CYTA και πληρώνω αυτό που πιάνω(19ευρώ για πάντα).Από την στιγμή που το VDSL άρχισε να μειώνεται σαν πάγιο δεν θα αργήσει και το ADSL πιστεύω.

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπερα απο μενα, θα ηθελα την αποψη σας. με ενδιαφερει μονο ιντερνετ και αστικα υπεραστικα απεριοριστα. Στη Wind που ηδη ειμαι κοστιζουν 27,20. Στη cyta 23,20 και με τη τρεχουσα προσφορα δε πληρωνω και κοστος ενεργοποιησης. Αξιζει να αλλαξω εταιρια; δεδομενου πως δεν εχω καποιο παραπονο απο τη wind (αποσυνδεσεις κλπ) :worry:

Καλησπερα απο μενα, θα ηθελα την αποψη σας. με ενδιαφερει μονο ιντερνετ και αστικα υπεραστικα απεριοριστα. Στη Wind που ηδη ειμαι κοστιζουν 27,20. Στη cyta 23,20 και με τη τρεχουσα προσφορα δε πληρωνω και κοστος ενεργοποιησης. Αξιζει να αλλαξω εταιρια; δεδομενου πως δεν εχω καποιο παραπονο απο τη wind (αποσυνδεσεις κλπ) :worry:

Τι ταχύτητα πιάνεις στην WIND; Το πακέτο στην CYTA ξεκινάει από τα 22,3ευρώ(4mbps+απεριόριστα) και από τον 2ο χρόνο θα είναι 23ευρώ για πάντα. Αν επιλέξεις 8mbps+απεριόριστα είναι 25,3ευρώ και από τον 2ο χρόνο και για πάντα 26ευρώ.

TCL 40 NXTPAPER

καταρχην ευχαριστω για την αστραπιαια ανταποκριση στη wind ειμαι στα 9mbps παραπανω δεν εχει παει ποτε (μετρηση απο το router). αναμεσα σε αυτα ακριβως τα δυο πακετα που ανεφερες ειμαι. απλα εχω ακουσει πολλα παραπονα για τη cyta ειδικα και στη σελιδα τους στο φεις και δε ξερω αν αξιζει να κερδισω οικονομικα και να εχω μπελαδες Edited by ALANOPAIDO

καταρχην ευχαριστω για την αστραπιαια ανταποκριση στη wind ειμαι στα 9mbps παραπανω δεν εχει παει ποτε (μετρηση απο το router). αναμεσα σε αυτα ακριβως τα δυο πακετα που ανεφερες ειμαι

Στην πλοήγηση δεν θα δεις διαφορά ανάμεσα στην 4άρα και την 8άρα. Την διαφορά θα την καταλάβεις αν κατεβάζεις ταινίες. Είχα 4άρα και τώρα 8άρα και εκεί είδα μόνο διαφορά. Ανάλογα την χρήση που κάνεις.

TCL 40 NXTPAPER

πιο πολυ δε το σκεφτομαι για την ταχυτητα αλλα για τις εταιριες πχ αξιοπιστια

Επειδή είσαι Αθήνα, όπως κι εγώ, μην φοβάσαι τη Cyta. Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Πάρε στην αρχή μικρή ταχύτητα και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και αν μείνεις ευχαριστημένος, ανεβάζεις μετά την ταχύτητα. :) Προσωπικά, 1+ χρόνο, 0 προβλήματα και η ταχύτητα που πληρώνω, είναι αυτή που έχει γράψει και το speedtest που είχα κάνει περίπου στο 6άμηνο. Επίσης, είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί ( πραγματικά, δεν το περίμενα.. ). Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι, επειδή η τηλεφωνική γραμμή σου θα περνάει ( με Cyta ) μέσω του ρούτερ, Voip δηλαδή, όποτε θα το κλείνεις, δε θα έχεις και τηλέφωνο. Α και οι κλήσεις τους είναι πεντακάθαρες.

Huawei Nova 5T

mr_47 ευχαριστω για την απαντηση σου πιστευω πως θα υπαρχει κουμπι που θα κλεινει το wifi στο ρουτερ ωστε να γλυτωνουμε την ακτινοβολια το βραδυ ε;

δε το ειχα σκεφτει αυτο με το ρουτερ. (παντα το κλεινω οταν δε χρησιμοποιω ιντερνετ)

Φυσικά και υπάρχει κουμπί. Πάντως λόγω του VoIP αναγκάστηκα να βάλω UPS μιας και η ΔΕΗ σπανίως σκέφτεται ότι μπορεί να έχουμε VoIP τηλεφωνία στο σπίτι/γραφείο.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

mr_47 ευχαριστω για την απαντηση σου πιστευω πως θα υπαρχει κουμπι που θα κλεινει το wifi στο ρουτερ ωστε να γλυτωνουμε την ακτινοβολια το βραδυ ε;

δε το ειχα σκεφτει αυτο με το ρουτερ. (παντα το κλεινω οταν δε χρησιμοποιω ιντερνετ)

Ναί, όπως σου είπε και ο ( ή η ) cna, υπάρχει. Στο πίσω μέρος του router ( τουλάχιστον στο δικό μου μοντέλο ). Μπορείς και να το βάλεις σε κάποιο σημείο του σπιτιού που δε θα είσαι/είναι άτομα συχνά κοντά του και έτσι δε θα χρειάζεται να το κλείνεις κιόλας.

Huawei Nova 5T

ξερει κανεις τι παιζει με τον αριθμο βρογχου?εκανα αιτηση φορητοτητας online στην wind και μου ζητησαν τον αριθμο βρογχου που γραφει πανω στον λογαριασμο.αφου τους τον εδωσα κοιταξα οτι ειναι ο ιδιος με εναν λογαριασμο που ειχα απο το προηγουμενο σπιτι μου (ειχα κανει αλλαγη γραμμης πρι λιγους μηνες) ενω θα επρεπε να ηταν διαφορετικος νομιζω.πηγα στην cyta σημερα και μου ειπαν οτι δεν αλλαζει.αν γνωριζει καποιος ας μου εξηγησει παρακαλω

• The topic was unpinned