alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ε δεν νομίζω. να τους έχεις κι εσύ στην πρέσα με τηλεφωνήματα και λοιπά. Οι πιο αρμόδιοι θα τα κάνουν αυτά. Εγώ κάνω απλά τις διευκρινιστικές ερωτήσεις εδώ!:p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Πόσος είναι ο χρόνος αναμονής ενεργοποίησης στη Cyta; Να πω ότι είναι καινούργια γραμμή μήπως παίζει και κάποιο ρόλο.. Εγώ σε 25 ημέρες ενεργοποιήθηκα. (νέα γραμμή, όχι μεταφορά από άλλο πάροχο). Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καλησπέρα! :) Όλα μια χαρά με τη Cyta, από το Φεβρουάριο, αλλά σήμερα έχω πρόβλημα.. Ήταν άδειο το σπίτι κατά τις 2 και αφού κατέβηκα κι εγώ, έκλεισα το ρουτερ. Από τις 4 που γύρισα και το άνοιξα, δε λέει να ανάψει το λαμπάκι του τηλεφώνου και το τηλέφωνο δε λειτουργεί.. Νεκρό τελείως.. :( Ενώ το ίντερνετ μια χαρά λειτουργεί. Μάλιστα, γράφω από το κινητό, που το έχω συνδεδεμένο στο ίντερνετ, μέσω του εν λόγω ρουτερ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καλησπέρα! :) Όλα μια χαρά με τη Cyta, από το Φεβρουάριο, αλλά σήμερα έχω πρόβλημα.. Ήταν άδειο το σπίτι κατά τις 2 και αφού κατέβηκα κι εγώ, έκλεισα το ρουτερ. Από τις 4 που γύρισα και το άνοιξα, δε λέει να ανάψει το λαμπάκι του τηλεφώνου και το τηλέφωνο δε λειτουργεί.. Νεκρό τελείως.. :( Ενώ το ίντερνετ μια χαρά λειτουργεί. Μάλιστα, γράφω από το κινητό, που το έχω συνδεδεμένο στο ίντερνετ, μέσω του εν λόγω ρουτερ. στειλε e-mail στο techsupport@hq.cyta.gr και δωσε και το τηλ του κινητου σου να σε καλεσουν αυτοι να δουν ποιο ειναι το προβλημα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 στειλε e-mail στο techsupport@hq.cyta.gr και δωσε και το τηλ του κινητου σου να σε καλεσουν αυτοι να δουν ποιο ειναι το προβλημα! Καλησπέρα! :) Thanks για την απάντησή σου!! Ξεχασα να γράψω ότι κατά τις 21:00 είχα και internet και τηλέφωνο. Ποιος ξέρει τι μαγκιές έκαναν στη Cyta... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 υπαρχει τροπος να τσεκαρω ποσα λεπτα εχω καταναλώσει απο το πακετο δωρεαν λεπτων που έχω καθε μηνα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εχω απο δυο μεχρι πεντε αποσυνδεσεις σε καθημερινη βαση,εχω δηλωσει βλαβη τρεις φορες χωρις αποτελεσμα,οι τεχνικοι συνεχως μου λενε οτι ολα ειναι οκ,οτι να ναι ρε cyta,δηλαδη δεν παιζει να βγαλω τριημερο με σταθερη γραμμη,ρουτερ thomson TG782,λετε να το αλλαξω??? να παω σε pirelli??? αν και εχω ακουσει οτι το thomson ειναι καλυτερο μηπως μου προκυψει εμενα το αντιθετο???? λεω μηπως γιατι δε βγαζω ακρη με αυτους,σκεφτομαι για wind επιτελους σοβαρα μολις αποδεσμευτω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 υπαρχει τροπος να τσεκαρω ποσα λεπτα εχω καταναλώσει απο το πακετο δωρεαν λεπτων που έχω καθε μηνα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εχω απο δυο μεχρι πεντε αποσυνδεσεις σε καθημερινη βαση,εχω δηλωσει βλαβη τρεις φορες χωρις αποτελεσμα,οι τεχνικοι συνεχως μου λενε οτι ολα ειναι οκ,οτι να ναι ρε cyta,δηλαδη δεν παιζει να βγαλω τριημερο με σταθερη γραμμη,ρουτερ thomson TG782,λετε να το αλλαξω??? να παω σε pirelli??? αν και εχω ακουσει οτι το thomson ειναι καλυτερο μηπως μου προκυψει εμενα το αντιθετο???? λεω μηπως γιατι δε βγαζω ακρη με αυτους,σκεφτομαι για wind επιτελους σοβαρα μολις αποδεσμευτω.... πανε σε Pirelli Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εχω απο δυο μεχρι πεντε αποσυνδεσεις σε καθημερινη βαση,εχω δηλωσει βλαβη τρεις φορες χωρις αποτελεσμα,οι τεχνικοι συνεχως μου λενε οτι ολα ειναι οκ,οτι να ναι ρε cyta,δηλαδη δεν παιζει να βγαλω τριημερο με σταθερη γραμμη,ρουτερ thomson TG782,λετε να το αλλαξω??? να παω σε pirelli??? αν και εχω ακουσει οτι το thomson ειναι καλυτερο μηπως μου προκυψει εμενα το αντιθετο???? λεω μηπως γιατι δε βγαζω ακρη με αυτους,σκεφτομαι για wind επιτελους σοβαρα μολις αποδεσμευτω.... δοκίμασε άλλο router (pirelli δλδ) και βάλτο καρφωτό στη πρίζα χωρίς filter και πες μας μετά σε τι κατάσταση βρίσκεται το internet, από τη τεχνική υποστήριξη της cyta μην περιμένεις και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 από τη τεχνική υποστήριξη της cyta μην περιμένεις και πολλά. :confused::confused::confused: ειναι μακραν οι καλυτερη τεχνικη υποστηριξη συγκριτικα με αλλες εταιρειες... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android76 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 ειναι μακραν οι καλυτερη τεχνικη υποστηριξη συγκριτικα με αλλες εταιρειες... Είναι ανάλογα τι θα πετύχεις.Εγώ πάντως διαβάζω συχνά πυκνά παράπονα για την Cyta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Είναι ανάλογα τι θα πετύχεις.Εγώ πάντως διαβάζω συχνά πυκνά παράπονα για την Cyta.. Εγώ μετά από μεταφορά γραμμής είχα χαμηλές μετρήσεις. Δηλώθηκε βλάβη ΟΤΕ και μετά από 3 μέρες με κάλεσαν από το τεχνικό τμήμα και όλα πλέον καλά!Με εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο!Θα συμφωνήσω και εγώ οτι είναι ανάλογα τι θα πετύχεις.Πάντως εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την CYTA σε όλους τους τομείς. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έκανα αίτηση το προηγούμενο ΣΚ στη Cyta και μου είπαν για σύνδεση νέας γραμμής 25-30 εργάσιμες. Ξέρω ότι είναι ευθύνη του ΟΤΕ αυτό αλλά λέτε να πάει παραπάνω ή θα πάει σε αυτό το όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 δε νομίζω να πάει παραπάνω. Και πολύ είναι μη σου πω. Κανονικά 15-20 μέρες είναι. Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 δε νομίζω να πάει παραπάνω. Και πολύ είναι μη σου πω. Κανονικά 15-20 μέρες είναι. Μάλιστα.. Για να δούμε. Έκανα 8αρα πάντως μιας και μου είπε ο τύπος εκεί ότι για τη δουλειά που το θέλω (κατέβασμα αρκετό και μερικές φορές και από 2 PC's, σερφινγκ, κανένα Pro online κλπ) είναι αρκετό. Αν πιάνει ταχύτητα 7.5 - 8 download και δω ότι δεν με ικανοποιεί τελικά, θα πάω για τα 24.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 αν εισαι διπλα στον κομβο η οπως λεγεται αυτο δεν θυμαμαι, μπορει να πιανεις. αλλιως υπολογιζε 6αρα... οσο για το ρουτερ που λεγατε πριν κι εγω πιρελι εχω και ειμαι ικανοποιημενη. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 αν εισαι διπλα στον κομβο η οπως λεγεται αυτο δεν θυμαμαι, μπορει να πιανεις. αλλιως υπολογιζε 6αρα... οσο για το ρουτερ που λεγατε πριν κι εγω πιρελι εχω και ειμαι ικανοποιημενη. Μάλλον εννοείς στο καφάο αλλά δεν έχω ιδέα αν είμαι κοντά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ισχύει ότι έπεσαν hackers στην Cyta; όλη η Χαλκίδα έχει μείνει χωρίς τηλέφωνα και ίντερνετ, κάλεσα τα κεντρικά και δεν μπορώ να βγάλω γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Πολύ πιθανό μετά από αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Ίντερνετ έχω, τηλέφωνο καθόλου από σήμερα το μεσημέρι (Αγ.Παρασκευή, Αθήνα) και φυσικά όλα τα τηλέφωνά τους μιλάνε! Edited June 26, 2012 by MotoTechnic Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 και σε μένα έτσι είναι..τι έπαθαν? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 και σε μένα έτσι είναι..τι έπαθαν? 'Eπεσε SERVER στην Κύπρο έμαθα από φίλο. Δεν είναι σε όλους το πρόβλημα.Εγώ έχω τηλέφωνο κανονικά. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Συγνώμη αν για παράδειγμα δεν έχω τηλέφωνο για 5 μέρες θα είμαι παράλογος να του ζητήσω να μου χρεώσουν μόνο τα 25/30 του παγίου που αφορά κλήσεις στον επόμενο λογαριασμό; Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Καλησπέρα! Κι εγώ δεν έχω τηλέφωνο σήμερα, αλλά έχω ίντερνετ... Αθήνα πάντα.. :worry: Edit: 27/6, η βλάβη έχει αποκατασταθεί. :) Edited June 27, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts