Jump to content

Ατυχήματα στουs δρόμουs μαs (εμπειρίες)

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1000 ευρω με ΦΠΑ ή χωρίς?

μιλάς για γνήσια ανταλακτικά ή ιμιτασιόν??

και τα εργατικά μέσα στα 1000 ευρώ??

Καλό μάλιστα θα είναι να έχεις πάντα μαζί σου και κάποιον εμπειρογνώμονα για να αξιολογήσει (ταχύτητα,γωνία σύγκρουσης, βαρβατίλα του ζώου, τρέχουσες τιμές ανταλακτικών κτλ ) την κατάλληλη στιγμή βλέποντας το ζώο απο μακριά το μέγεθος της ζημιάς που θα πάθεις αν πέσεις πάνω του ώστε να το αποφύγεις και να μην ξεπεράσεις τα 1000 ευρώ.

:lol: :) :D :lol: :cool: ......''βαρβατίλα ζώου :350 ευρώ'' Δικέ μου έγραψες!!!

Υ.Γ. Συμφωνώ με αυτό που λές φίλε hydro, άμα το δείς και το 'σημαδέψεις' επίτηδες, τότε θές κρέμασμα !!!

Υ.Γ.2 Πάντως άν οι επιλογές μου είναι γκρεμός-ντουβάρι ή ζώο... τότε σίγουρα το έχω σημαδέψει και σαν video game περιμένω να δώ και άμα έχω κάνει σκόρ!! :p

• Απαντήσεις 121
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol: :) :D :lol: :cool: ......''βαρβατίλα ζώου :350 ευρώ'' Δικέ μου έγραψες!!!

Υ.Γ. Συμφωνώ με αυτό που λές φίλε hydro, άμα το δείς και το 'σημαδέψεις' επίτηδες, τότε θές κρέμασμα !!!

Υ.Γ.2 Πάντως άν οι επιλογές μου είναι γκρεμός-ντουβάρι ή ζώο... τότε σίγουρα το έχω σημαδέψει και σαν video game περιμένω να δώ και άμα έχω κάνει σκόρ!! :p

μου θυμιζει τον επιλοχια μου που ηταν με το stayer και του βγηκε μια αλεπου και την πατησε σταματαμε κατεβαινω και ζουσε ακομη του το λεω και ο μλκας βαζει οπισθεν την ξαναπατει και μου λεει τωρα δεν ζει....πολυ carmagedon παιδι μου... :rolleyes:

στα μεγαρα εχω πατησει πολλα κοτοπουλα και μπεκατσες σχεδον καθε φορα που περναω απο κει και τι να κανω αφου ειμαι με 120 και βλεπεις μια μπεκατσα να σου πεταγεται μπροστα σου σαν ιπταμενος kamikaze

μιλάς για γνήσια ανταλακτικά ή ιμιτασιόν??

και τα εργατικά μέσα στα 1000 ευρώ??

Καλό μάλιστα θα είναι να έχεις πάντα μαζί σου και κάποιον εμπειρογνώμονα για να αξιολογήσει (ταχύτητα,γωνία σύγκρουσης, βαρβατίλα του ζώου, τρέχουσες τιμές ανταλακτικών κτλ ) την κατάλληλη στιγμή βλέποντας το ζώο απο μακριά το μέγεθος της ζημιάς που θα πάθεις αν πέσεις πάνω του ώστε να το αποφύγεις και να μην ξεπεράσεις τα 1000 ευρώ.

crash test εν ελλαδι :p

Έχει συγκρουστεί ποτέ κανείς από εσάς με... σπουργίτι?

Καλα το σπουργιτι δεν ειναι τπτ. Τοσα και τοσα υπαρχουν.

χαχαχα! Λες και δεν μπορεις να υπολογισης. Και καταδευτερον δεν ειπα να τα υπολογισης πριν τρακαρεις αλλα για το ποσο θα σου βγει. Αμα τρεχεις με 100 οπου και αν πας θα τα χωσεις αγρια. Αμα πας με 20 προλαβενεις και να σταματισεις. Πρωτα σκεψου και μετα κοροιδεψε!

Καλα το σπουργιτι δεν ειναι τπτ. Τοσα και τοσα υπαρχουν.

χαχαχα! Λες και δεν μπορεις να υπολογισης. Και καταδευτερον δεν ειπα να τα υπολογισης πριν τρακαρεις αλλα για το ποσο θα σου βγει. Αμα τρεχεις με 100 οπου και αν πας θα τα χωσεις αγρια. Αμα πας με 20 προλαβενεις και να σταματισεις. Πρωτα σκεψου και μετα κοροιδεψε!

κορόιδεψα???????? πως σου πέρασε κάτι τέτοιο απ το μυαλό???? :w00t:

Το χειρότερο που μου έχει συμβεί με ζώο είναι που μια φορά μια γάτα είχε ανέβει τη νύχτα και κοιμόταν (μάλλον) πάνω στις ράβδους της ανάρτησης του αυτοκινήτου. Χωρίς βέβαια να το πάρω χαμπάρι ξεκινάω το πρωί, ακούω θόρυβο απο τη ρόδα κοιτάω απο κάτω και η γάτα ειχε γίνει.......κοματάκια :wacko:

Άλλη μια φορά και ενώ είχα αλλάξει προσφάτως τακάκια, σε ένα ταξίδι μου ανάβει το λαμπάκι για τακάκια. Σταματάω σε ένα συνεργείο, βγάζουν τη ρόδα και ο δίσκος ήταν τυλιγμένος με κομμάτια γκρίζου τριχωτού δέρματος. Ίσως απο αλεπού ίσως γάτα.......... :worry:

@powerz

έχεις αμάξι;;;;

@hasiotis_john

η όλη φάση με κριάρια και κατσικια μου θύμισε τη σκηνή από το ring 2 εκεί που πετάγονται τα ελάφια στο δρόμο :p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

εχω αυτοκινητο απο τα 18, 5 χρονια δηλαδη τωρα και εχω κανει και πολλα ταξιδια και μην ανυσηχεις ξερω να οδηγω πολυ καλα οπως ξερω επισης ποσο σημαντικο ειναι να γινει σμπαραλια το αυτοκινητακι σου αλλα οταν προκειται για ζωη, οταν προκειται για κατι που εχει καρδουλα και αναπνεει ειτε αυτο ειναι φιδι ειτε ειναι κατσικι ειτε σκυλος εκει δεν υπολογιζω λαμαρινες.τα αψυχα ερχοντε δευτερα στην συγκεκριμενη περιπτωση ακομα κ αν δεν εχεις λεφτα οπως ειπαν μερικοι να το φτιαξουν μετα καποια στιγμη θα βρεθουν, καποια στιγμη το αυτοκινητο θα γινει με τον εναν η τον αλλον τροπο οπως πριν.. το σκυλακι που αφησες αναισθητο στον δρομο και το παρατησες το ρωτησες αν του αρεσει που δεν θα γινει οπως ηταν πριν? το ρωτησε κανεις τι περναει εκεινη την στιγμη που του χεις πεταξει τα εντοσθια εξω, που αναθεμα σε αυτον που το κανει αυτο και κατεβαινει εντρομος να δει αν γρατζουνιστηκαν οι σκατολαμαρινες και το ζωακι διπλα να ξεψυχαει... ε οχι σορι αλλα οτι και να λετε για μενα δεν εχει καρδια αυτος που κανει κατι τετοιο ..

αν προσπαθησεις να αποφύγεις κανα ζωάκι και βρεθεις σε κανα γκρεμό να δούμε μετά τι θα λες!

το να πεταχτεί ξαφνικά κάποια γάτα,σκύλος,φίδι... τι θα προτιμούσες;

να πλήρωνες 0-100€ αν το πατούσες και το πολύ πολύ να έσπαγες προφυλακτήρα ή >100€ για να ρημάξεις το αμάξι και να το σώσεις;;;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το χειρότερο που μου έχει συμβεί με ζώο είναι που μια φορά μια γάτα είχε ανέβει τη νύχτα και κοιμόταν (μάλλον) πάνω στις ράβδους της ανάρτησης του αυτοκινήτου. Χωρίς βέβαια να το πάρω χαμπάρι ξεκινάω το πρωί, ακούω θόρυβο απο τη ρόδα κοιτάω απο κάτω και η γάτα ειχε γίνει.......κοματάκια :wacko:

Άλλη μια φορά και ενώ είχα αλλάξει προσφάτως τακάκια, σε ένα ταξίδι μου ανάβει το λαμπάκι για τακάκια. Σταματάω σε ένα συνεργείο, βγάζουν τη ρόδα και ο δίσκος ήταν τυλιγμένος με κομμάτια γκρίζου τριχωτού δέρματος. Ίσως απο αλεπού ίσως γάτα.......... :worry:

:shock: :) :D :lol: .... Δικέ μου πρέπει να πάρεις παράσημο animal serial killer, τα έχεις ριμάξει τα καημένα τα ζωάκια!!! Ελπίζω να μην βρείς ποτέ στον δίσκο κανένα ρολόι, γιατί τότε σιγουρα θα είναι με το χέρι μαζί.. :blink:

Όσο για σένα PowerZ, μην νομίζεις οτι είμαστε φονιάδες χωρίς αισθήματα ( :p ) , απλά πρέπει να κοιτάς την ασφάλεια την δικιά σου πρώτα και μετά....άν.... μπορείς, αποφεύγεις το μοιραίο!!!

Όσο για τις σκατ@λαμαρίνες που λές... προφανών δεν ξέρεις οτι για μερικούς απο μας είναι 'ζωντανές' :love: !!!

WE BORN TO DRIVE AND RIDE.... :-) komfoukios (510 π.χ. εδάφιο 13α_2β)

Και άμα από τα δεξιά της είναι φίδια και από τα αριστερά νταλίκες και στη μέση γατάκια και από πάνω αεροπλάνα και μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα τι θα κάνει? Έλεος !!!

Να θυμάστε να απλώνεται μπόλικο κερί στο αμάξι σας που τόσο αγαπάτε για να μη σας χαλάσει το χρώμα από το αίμα.

Ο μπαμπάς μου πριν 3 χρόνια μου έκανε δώρο ένα ζωάκι! Ήταν ένα σκουληκάκι, της πολύ σπάνιας ράτσας Skulikus Vromilus, κοινώς σκουληκαντέρα! Αχ, το αγάπησα τόσο πολύ !!!:love: Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο όσο αυτό! Στον δρόμο ; Ας πατήσουν σκυλιά, γάτες, χιμπατζήδες, δεν με νοιάζει. Έτσι και δω όμως να πατάνε σκουλήκι ράτσας Skulikus Vromilus, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι !!:angry: Μα , καλά, δεν σκέφτονται οι άξεστοι απολίτιστοι, άπονοι και αδίστακτοι "άνθρωποι" το καημένο το σκουληκάκι να συνθλίβεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου;; Και προτίμησαν να το πατήσουν, παρά να το προστατέψουν το κακόμοιρο;;;:cry: Όποιον δω και κάνει κάτι τέτοιο, αυτομάτως τον αρχίζω στα μπουνίδια και τις σφαλιάρες. Όοοχι που θα τον αφήσω, σαν δε ντρέπεται, να πατάει τα σκουλήκια μες τον δρόμο...και στο παίζουν και ζωόφιλοι μετα...:cry: Αμέσως μετά θα δω αν το καημενούλι τοσοδούλι, αγαπημενούλι μου σκουληκάκι είναι νεκρο και, αν δεήσει ο θεός και πνέει ζωή ακόμα, το θέτω υπό την προστασία μου. Αν μάλιστα είναι και θηλυκό θα χαρώ πολύ, γιατί το δικό μου είναι αρσενικό και θα τα βάλω να ζευγαρώσουνε και θα κάνουνε πολλά πολλά σκουληκάκια Skulikus Vromilus και εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος !!!!:happy:

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!!!

(τροφή για σκέψη είναι το κείμενο,όχι ειρωνία προς οποιονδήποτε)

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

αλλα οταν προκειται για ζωη, οταν προκειται για κατι που εχει καρδουλα και αναπνεει ειτε αυτο ειναι φιδι ειτε ειναι κατσικι ειτε σκυλος εκει δεν υπολογιζω λαμαρινες....

έχεις κάνει καμιά ειδική συμφωνία με τον Θεό ,ότι δεν θα πάθεις τίποτα και θα τσαλακωθεί μόνο η λαμαρίνα...???:rolleyes:

νομίζω έχουμε μετατρέψει το απολύτως λογικό σε πρόβλημα πθρηνικής φυσικής...

καλά και άγια τα ζώα, τα υπεραγαπώ, αλλά αν είναι να σκοτωθείς εσύ ή κάποιος άλλος, εε...θα προτιμήσεις να συγκρουστείς με το ζώο...θέμα προτεραιοτήτων είναι...

φαινόμενα αρρωστημένα για τύπους που το κάνουν και γουστάρουν δεν τα σχολιάζω καν...είναι εγληματίες...

εχω αυτοκινητο απο τα 18, 5 χρονια δηλαδη τωρα και εχω κανει και πολλα ταξιδια και μην ανυσηχεις ξερω να οδηγω πολυ καλα οπως ξερω επισης ποσο σημαντικο ειναι να γινει σμπαραλια το αυτοκινητακι σου αλλα οταν προκειται για ζωη, οταν προκειται για κατι που εχει καρδουλα και αναπνεει ειτε αυτο ειναι φιδι ειτε ειναι κατσικι ειτε σκυλος εκει δεν υπολογιζω λαμαρινες.τα αψυχα ερχοντε δευτερα στην συγκεκριμενη περιπτωση ακομα κ αν δεν εχεις λεφτα οπως ειπαν μερικοι να το φτιαξουν μετα καποια στιγμη θα βρεθουν, καποια στιγμη το αυτοκινητο θα γινει με τον εναν η τον αλλον τροπο οπως πριν.. το σκυλακι που αφησες αναισθητο στον δρομο και το παρατησες το ρωτησες αν του αρεσει που δεν θα γινει οπως ηταν πριν? το ρωτησε κανεις τι περναει εκεινη την στιγμη που του χεις πεταξει τα εντοσθια εξω, που αναθεμα σε αυτον που το κανει αυτο και κατεβαινει εντρομος να δει αν γρατζουνιστηκαν οι σκατολαμαρινες και το ζωακι διπλα να ξεψυχαει... ε οχι σορι αλλα οτι και να λετε για μενα δεν εχει καρδια αυτος που κανει κατι τετοιο ..

Αυτη ειναι η αποψη σου!! Εγω εχω την δικη μου... Κατα την γνωμη σου η δικη μου ειναι λαθος και κατα την γνωμη μου η δικη σου ειναι λαθος!!

Τι να κανουμε?!?! Ετσι ειναι η ζωη...

Εαν βρεθω σε αναλογη κατασταση λοιπον το πρωτο πραγμα που θα σκευτω δεν θα ειναι ουτε το ζωακι, ουτε το αμαξι μου... πρωτα απ'ολα ειναι η ζωη μου και θα προσπαθησω να την προστατεψω με καθε τροπο!! Μην ξεχνας επισης οτι αυτες τις σκατολαμαρινες -που λες- ορισμενοι ανθρωποι εχουν δουλεψει παρα πολυ για να τις αγορασουν και δεν ειναι διατεθιμενοι να τις θυσιασουν τοσο ευκολα!! Ειναι λεφτα PowerZ... και δεν ξερω αν εχεις λεφτα αλλα γνωριζω οτι πολλοι συνανθρωποι μας δεν εχουν!! ;)

Γιατι ειναι ματαιο ρε συ powerz; :confused:

Εσυ σε πρωτη μοιρα θα εβαζες το ζωο που θα εβλεπες στο δρομο, εγω παλι την ζωη μου και την ζωη των συνεπιβατων μου.

Γιατι πρεπει παση θυσια ο ενας να πεισει τον αλλο οτι εχει δικιο;

Δεν μιλαω για τους τρελους που με το που βλεπουν ζωα (μικρα παντα) στο δρομο πανε κατα πανω τους!

Κακα τα ψεματα αλλα για εμενα εαν χτυπαγα ενα ζωο θα κοιταγα να δω αν ηταν καλα ή οχι (οπως και εχω κανει), αλλα θα κοιταγα και το αυτοκινητο γιατι τουλαχιστον στην δικια μου οικογενεια τα χρηματα δεν φυτρωνουν σε κανα δεντρο.(Χωρις ειρωνια)

Αλλα και παλι αν καποιος χτυπησει αθελα του ενα ζωο και το κανει κομματια (μακαρι να μην συμβει ποτε) αν δεν κανω λαθος δεν ειναι ευθυνη του να το μαζεψει ο ιδιος.Τουλαχιστον εδω στην Ιταλια υπαρχει αναλογη υπηρεσια που μαζευει τα νεκρα ζωα απο τους δρομους.Γιατι εσυ δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι εμβολιασμενο, αρρωστο κτλ κτλ.

Και οπως εχω και εχουμε γραψει πολλες φορες ηθικοι αυτουργοι ειναι αυτοι που τα παρατανε στην μεση του δρομου!Αυτοι ειναι που θελουν να τα ακουσουν.

Και οχι εγω που ενω πηγαινω μια χαρα στον δρομο -που ειναι φτιαγμενος για αμαξια- να κινδυνευω να σκοτωθω παρεα με ποσους αλλους, επειδη καποιος βαρεθηκε το καυμενο το ζωακι του και το παρατησε στη μεση του δρομου! :mad:

Κανείς δε λέει να κινδυνέψεις εσύ και οι συνεπιβάτες σου ή τα άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα για ένα ζωάκι και δε νομίζω κανείς να υποστηρίζει αυτό. Όμως να προτιμάς να πατήσεις ένα ζώο για να μην προκαλέσεις ζημιά στο αμάξι σου σε κάποιους φαίνεται σκληρό. Κάποιοι βλέπουν το αμάξι όπως είναι πραγματικά, ένας σωρός σίδερα, ένω για άλλους είναι η τρέλα τους και επειδή αυτή η τρέλα κοστίζει θέτουν άλλες προτεραιότητες.

Το θέμα είναι ότι το φαινόμενο με τα σκοτωμένα αδέσποτα πρέπει να σταματήσει. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πιέσουν το δήμο τους ή φιλοζωικές οργανώσεις να τα παίρνουν και να τα στειρώνουν ή να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός κυνοκομείου για παράδειγμα. Αυτά βέβαια δε μπορούν να εφαρμοστούν σε ζώα όπως οι γάτες αλλά μπροστά στην αδιαφορία κάτι είναι και αυτό το λίγο.

Άσχετο αλλά έχω ακούσει ότι στο εξωτερικό στους αυτοκινητόδρομους έχουν πλέγματα για να μην δημιουργούνται ατυχήματα από ζωά. Στην κρήτη δεν έχουν και βλέπεις κατσίκια να διασχίζουν την εθνική. Στην υπόλοιπη Ελλάδα πως είναι;

Στους αυτοκινητοδρομους της Ελλαδος υπαρχουν τα μεταλλικα πλεγματα που αποτρεπουν τα ζωα απο το να μπαινουν στην ασφαλτο!! Βεβαια αυτη τη στιγμη αυτοκινητοδρομοι στην Ελλαδα ειναι μονο 3 και αυτοι δεν ειναι ακομα τελειωμενοι!! Μιλαω για την ΠΑΘΕ, την Εγνατια και την Αττικη Οδο!! Τουλαχιστον η Εγνατια και η ΠΑΘΕ ακομα εχουν πολυ μελλον μπροστα τους...

Άσχετο αλλά έχω ακούσει ότι στο εξωτερικό στους αυτοκινητόδρομους έχουν πλέγματα για να μην δημιουργούνται ατυχήματα από ζωά. Στην κρήτη δεν έχουν και βλέπεις κατσίκια να διασχίζουν την εθνική. Στην υπόλοιπη Ελλάδα πως είναι;

Και στην Ελλαδα οι αυτοκινητοδρομοι ειναι περιφραγμενοι, στην Κρητη εχετε δρομους ταχειας κυκλοφοριας (εκτος απο καποιες εξαιρεσεις)γι'αυτο δεν ειναι περιφραγμενοι οπως και σε πολλες χωρες τις Ευρωπης.

@amelidis :p

Κανείς δε λέει να κινδυνέψεις εσύ και οι συνεπιβάτες σου ή τα άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα για ένα ζωάκι και δε νομίζω κανείς να υποστηρίζει αυτό. Όμως να προτιμάς να πατήσεις ένα ζώο για να μην προκαλέσεις ζημιά στο αμάξι σου σε κάποιους φαίνεται σκληρό. Κάποιοι βλέπουν το αμάξι όπως είναι πραγματικά, ένας σωρός σίδερα, ένω για άλλους είναι η τρέλα τους και επειδή αυτή η τρέλα κοστίζει θέτουν άλλες προτεραιότητες.

Και προσωπικα δεν ειπα οτι θα παρω απο κατω το ζωο για να μην χαλασω το αμαξι.Το θεμα ειναι τι βλεπεις εκεινη την στιγμη.Με τι ταχυτητα πηγαινεις, σε τι αποσταση βλεπεις το ζωο, ποσο χρονο εχεις να αντιδρασεις και αν μπορεις ακομα και να κοκκαλωσεις το αμαξι καντο.Αν ομως ερχονται απο πισω αλλοι, δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο γιατι θα προκαλεσεις καραμπολα.

Φυσικα και τα ζωα αξιζουν σεβασμο!

Τωρα περαν απο τους αυτοκινητοδρομους, το μεγαλο προβλημα υπαρχει σε αλλους δρομους.

Ας παμε σε δρομους μολεων, επαρχιων κτλ κτλ να δεις τι γινεται απο σκοτωμενα ζωα.Και δεν μιλαω για αγρια ζωα, αλεπουδες, νυφιτσες, σκατζοχοιρους κτλ κτλ.(οχι οτι και αυτα δεν τα προσεχεις), αλλα για σκυλους κυριως παρατημενους.

Το ζητημα ειναι οτι τα ζωα αξιζουν και αυτα σεβασμο.Τουλαχιστον ετσι πιστευω.Την ωρα που οδηγεις και τυχει κατι τετοιο κρινεις ποιο ειναι το καλλιτερο και το κανεις.

Το θέμα είναι ότι το φαινόμενο με τα σκοτωμένα αδέσποτα πρέπει να σταματήσει. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πιέσουν το δήμο τους ή φιλοζωικές οργανώσεις να τα παίρνουν και να τα στειρώνουν ή να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός κυνοκομείου για παράδειγμα. Αυτά βέβαια δε μπορούν να εφαρμοστούν σε ζώα όπως οι γάτες αλλά μπροστά στην αδιαφορία κάτι είναι και αυτό το λίγο.

πεστα γιατι δ καταλαβαινομαστε εδω μεσα..

Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις. Δεν ειπε κανεις οτι ντε και καλα θα το σκοτωσει το ζωο, απλα ΑΝ μπορει θα το αποφυγει. Αν δεν μπορει ζωη σε λογου μας :lol:

ριξε τα μπινελικια σου τωρα :P

Ρε συ PowerZ προσπαθησε να κανεις διαλογο.

Απο τοτε που ξαναζωντανεψε το θεμα ολοι μας λεμε πανω κατω τα ιδια και εσυ λες δεν καταλαβαινομαστε.('Η οντως δεν καταλαβαινομαστε)

Ολοι μας λεμε οτι αν μπορουμε να αποφυγουμε το ζωακι αυτο θα κανουμε, ετσι δεν ειναι;

Ακομα οτι δεν θα βαλουμε σε κινδυνο ζωες αλλων για ενα ζωο που μας πεταχτει ξαφνικα!Ετσι δεν ειναι;

Απο εκει και περα εσυ και εγω και αλλοι 1100 π.χ. δινουν πιο πολυ σημασια στο ζωο.

Αλλοι τοσοι ομως δινουν πιο πολυ σημασια στο αμαξι τους.Τι να κανουμε;

Κανεις δεν ειπε να παρει μπαλα τα ζωακια σαν μανιακος κι επιτηδες!

Απλως λενε οτι προτιμουν να σκοτωσουν μια γατα απο το να στουκαρουν σε μια μαντρα.

Αν ειναι λαγος επιτρεπεται να τον πατησω...??

Αν εννοείς βάζελο, όχι

Λαγό κανονικό, ναι, μπορείς να τον πατήσεις άφοβα :D