VIDEOMIX Δημοσιεύτηκε January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 24, 2004 Eνα θέαμα που με άγγιξε σήμερα το πρωί, με ώθησε να ανοίξω αυτό το thread. Ασφαλώs όλοι μαs έχουμε πιά συνηθίσει και δεν μαs κάνει καμμία ιδιαίτερη εντύπωση το συνηθισμένο (δυστηχώs) θέαμα σκοτωμένων ζώων στουs δρόμουs. Και εγώ το ίδιο, δεν σαs κρύβω. Ομωs σήμερα καθώs βρισκώμουν στον Μαραθώνα, σε ένα σημείο του δρόμου είδα μια γάτα ανάσκελα χτυπημένη στο κεφάλι και αυτό που με σόκαρε είναι πωs παρατηρώνταs την σε 1-2 δευτερόλεπτα που έκανα για να την προσπεράσω, είδα να κουνάει τα πόδια τηs, δηλαδή δεν είχε ξεψυχήσει και σίγουρα βασανιζόταν ανήμπορη εωs ότου επέλθει ο θάνατοs. Για πολλά λεπτά μετά απο το δυσάρεστο θέαμα, στριφογύρναγε η εικόνα στο μυαλό μου και έλεγα: << μήπωs θα έπρεπε να την πατήσω απαλλάσωντάs την απο τουs φρικτούs πόνουs τηs;>> Βέβαια μου είναι αδύνατον να το πράξω και αs γνωρίζω πωs θα τηs κάνω "καλό". :( Ηθελα να το μοιραστώ μαζί σαs και να συζητήσουμε αυτό το δυσάρεστο θέμα με τα τετράποδα θύματα απο τα αυτοκίνητά μαs. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoni Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Η αίσθηση που σου προκάλεσε το θέαμα αυτό, είναι αντιληπτή. Πιστεύω ότι η πλειονότητα όσων θα διαβάσουν το μήνυμά σου (μεταξύ αυτών και εγώ), θα νιώσουν έναν κόμπο στο στομάχι, πολλώ δε μάλλον αν έχουν και εμπειρίες (όπως εγώ και όχι με γάτα ή σκύλο, αλλά με μουλάρι....και όχι σε επαρχιακό δρόμο, αλλά στη Λυκόβρυση Αττικής, σε Κεντρικό δρόμο...τεσπα...). ΑΛΛΑ, φίλε VIDEOMIX, μοιραία, αυτό το θέμα, θα τεθεί σε 2η μοίρα, αν αναλογισθεί κανείς μόνο, την δυστυχία πολλώ παιδιών, για χίλιους δυο διαφορετικούς λόγους. Sorry αν στη σπάω :) :( , αλλά τα δάχτυλά μου γράφουν μόνα τους Καταλαβαίνεις τι γράφω :) ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Kαθόλου δεν διαφωνώ ότι πρώτα ο άνθρωποs. Oμωs πόνο στην καρδιά θα πρέπει να νοιώθουμε για όλα τα πλάσματα του θεού και κυρίωs για αυτά που εμείs προκαλούμε τον θάνατό τουs με ποικίλουs τρόπουs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoni Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 :( νιώθουμε για την απώλεια κάθε ψυχής Να είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι τουλάχιστον, όπως εσύ :) , να αντιλαμβανόμαστε την πάσης φύσεως πίκρα γύρω μας και αν είμαστε σε θέση να πράξουμε, έστω και το ελάχιστο, να το κάνουμε... :) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 odos videomix to idio oloi mas tha provimatizomastan alla den xeroume to ti tha itan kalo gia to zoo ekeini tin stigmi vevaia to kalitero tha itan na min eixe simvei tetio prama alla ti na kanoume auti i zoi exei ta kala kai ta kaka tis , :) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 apo tote pou xtupisan th gata mou....opote blepw to idio 8eama sto dromo trelenome....kai idika me ekeinh th diafimish to kalokairi me to skuli na to patane sunexeia. Egw me ton patera mou xtupisame ena mikro poulaki......kai emeina otan eida ena allo na katebainei apo to dentro pio panw kai na to kounaei kai na tou kanei kati san mala3eis na to suneferei....kai meta ekane boltes apo panw tou!.....akoma to skeftome kai trelenome....ki as lene merikoi oti siga mwre ena mikro poulaki htan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Isos na fanei skliro! Makari osoi asiniditoi odigoi skotosan zoa na niothoun tipsis gia oli tous tin zoi. Exo dei gata na pethenei stin mesi tou dromou apo asinhdito odigo ta sinaisthimata mou itan aperigrapta........ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Exw petyxei skylo se tetoia periptosi...Protimw na mhn to thymamai.... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 A....8umi8ika kai otan hmoun sto dimotiko akoma....hmoun sto pezodromio kai xtipisan skulo kai eksfentonistike panw sta podia mou (sorry gia thn aidia...alla isws kanei merikous na skeftoun)!...kai o p@p@r@s oute pou stamathse.....ti h8ela kai to 8umi8ika....den 8a mporw na koimh8w! To na xtupiseis zwo tuxainei...polles fores gunete ekei pou den to perimeneis (den einai liges oi fores pou kontepsa na skotw8w egw gia na mhn xtipisw zwo!).....alla to na mhn stamatiseis einai pou 8a eprepe na to tumwroun kiolas!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Ohi kai makeleio re videomix. Ypervaleis kapos.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (25 Ιαν. 2004 , 00:15) Ohi kai makeleio re videomix. Ypervaleis kapos.. Μα, γιατί όχι μακελειό; Είμαι σίγουροs πωs εάν διασχύσουμε έναν μεγάλο κεντρικό δρόμο, είναι σίγουρο πωs σε κάποιο σημείο του, θα δούμε ενα πατημένο ζώο. Ε, πολλαπλασίασέτο με όλεs τιs μέρρεs και με όλουs τουs δρόμουs τουs μεγάλουs που υπάρχουν και θα διαπυστώσειs τον μεγάλο αριθμό των άτυχων ζώων. Ομωs σαs είπα πωs δυστηχώs είναι συνηθισμένο πιά θέαμα. Το ιδιαίτερο που με έκανε να σαs το αναφέρω ειναι η εικόνα τηs κίνησηs που μου έδειχνε πωs υπέφερε το ζώο. Ήταν κάτι διαφορετικό απο αυτό που συνήθωs βλέπουμε και που δεν μαs κάνει εντύπωση. Και επειδή μια εικόνα χίλιεs λέξειs, δεν μπορώ να σαs εμπεδώσω το συναίσθημα τηs εικόναs αυτήs. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Nai oi anthropoi einai prota apo ola alla file mou ta zoa einai k auta plasmata tou theou k einai apanthropo na leme prota ta paidakia...! Auto ennoeitai alla gia touw thanatous ton zown den ennoeitai tipota dustuxws gia auta! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 paidia den 8elw na fanw kakos alla opoios pataei enan skylo den paei na pei oti einai asyniditos odigos.Yparxoun polles periptwseis pou enw odigas petagete enas skylos trexwntas kai arxizei na kynhgaei to amaksi.Mou exei symvei kai eutixws prolava kai ekopsa taxythta,an den prolaveis omws poios ftaiei?o skylos h o odigos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 To idio kai me ena paidaki...pou 3afnika 8a petaxtei na piasei kati sto dromo ekei pou epeze sthn aulh tou spitiou tou.....kai merikes fores oti kai na kaneis....to kako 8a ginei. Giauto leme....eite einai paidi eite zwo....den sumainei panta oti o odigws einai asuniditos....alla einai m@l@k@s an den stamatisei....kai paratisei to zwo sto dromo na ginei liwma opos kai sth anatrixiastikh diafimish tou kalokairiou. Opos kai na to kaneis....ena xtupimeno zwo panta 8a eprepe na mas kanei ais8hsh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Pia diafimisi??? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Η αίσθηση που σου προκάλεσε το θέαμα αυτό, είναι αντιληπτή. Πιστεύω ότι η πλειονότητα όσων θα διαβάσουν το μήνυμά σου (μεταξύ αυτών και εγώ), θα νιώσουν έναν κόμπο στο στομάχι, πολλώ δε μάλλον αν έχουν και εμπειρίες (όπως εγώ και όχι με γάτα ή σκύλο, αλλά με μουλάρι....και όχι σε επαρχιακό δρόμο, αλλά στη Λυκόβρυση Αττικής, σε Κεντρικό δρόμο...τεσπα...). ΑΛΛΑ, φίλε VIDEOMIX, μοιραία, αυτό το θέμα, θα τεθεί σε 2η μοίρα, αν αναλογισθεί κανείς μόνο, την δυστυχία πολλώ παιδιών, για χίλιους δυο διαφορετικούς λόγους. Sorry αν στη σπάω :) :( , αλλά τα δάχτυλά μου γράφουν μόνα τους Καταλαβαίνεις τι γράφω :) ;) :) θεωρω τοσο χαζο να ξεχωριζεις τον θανατο σε κατηγοριες και να λες οτι τοσα παιδια πεθαινουν για τον σκυλο θα στεναχωρηθω πχ? ο ιδιος θανατος ειναι για ολους το ιδιο θα πονεσεις ενας ανθρωπος μ ενα ζωο, ισως το δευτερο και περισσοτερο γιατι τα χτυπαμε τα κουτσαινουμε και μετα τα παραταμε στην μοιρα τους ενω στον ανθρωπο τον τρεχουμε αμεσως στο νοσοκομειο.και ολοι επαναπαυομαστε μετα απο κανα μισαωρο στεναχωριας γιατι λεμε ζωο ειναι κανεις δεν θα με κυνηγησει που το χτυπησα κανεις δεν θα με στειλει φυλακη που το σκοτωσα. θεωρω εναν ανθρωπο που σκεφτεται με αυτον τον τροπο οτι δεν θα δισταζε να κανει το ιδιο και με τους ανθρωπους αν δεν υπηρχαν οι νομοι και οι συνεπειες τους. μονο η καρδουλα του ξερει τι τραβαει εκεινη την στιγμη, εχω βαρεθει να βλεπω παντου σε καθε δρομο πτωματα απο ζωα ειναι απανθρωπο και δεν μας τιμαει καθολου σαν χωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 θεωρω τοσο χαζο να ξεχωριζεις τον θανατο σε κατηγοριες και να λες οτι τοσα παιδια πεθαινουν για τον σκυλο θα στεναχωρηθω πχ? ο ιδιος θανατος ειναι για ολους το ιδιο θα πονεσεις ενας ανθρωπος μ ενα ζωο, ισως το δευτερο και περισσοτερο γιατι τα χτυπαμε τα κουτσαινουμε και μετα τα παραταμε στην μοιρα τους ενω στον ανθρωπο τον τρεχουμε αμεσως στο νοσοκομειο.και ολοι επαναπαυομαστε μετα απο κανα μισαωρο στεναχωριας γιατι λεμε ζωο ειναι κανεις δεν θα με κυνηγησει που το χτυπησα κανεις δεν θα με στειλει φυλακη που το σκοτωσα. θεωρω εναν ανθρωπο που σκεφτεται με αυτον τον τροπο οτι δεν θα δισταζε να κανει το ιδιο και με τους ανθρωπους αν δεν υπηρχαν οι νομοι και οι συνεπειες τους. μονο η καρδουλα του ξερει τι τραβαει εκεινη την στιγμη, εχω βαρεθει να βλεπω παντου σε καθε δρομο πτωματα απο ζωα ειναι απανθρωπο και δεν μας τιμαει καθολου σαν χωρα. Σορρυ που θα στη χαλασω, αλλα εγω ειμαι ενας απο τους πολλους αν οχι ολους που θα στεναχωρεθουν πολυ περισσοτερο απο το θανατο ενος ανθρωπου παρα ενος γατιου :confused: Δηλαδη οταν οδηγεις το βραδυ και στα φωτα σου εχουν σκοτωθει μερικες χιλιαδες μυγακια τους κανεις και κηδεια? Ημαρτον μη λεμε οτι θελουμε :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 οντος χθες μολις εκανα μια ομαδικη κηδεια σε κατι μυγακια που ειχαν κολησει στην φατσα μπροστα του σμαρτ μου, δυσκολευτηκα μερικα να τα ξεκολησω σωα.. πειραζει που εγινε η κηδεια τους ακρωτιριασμενα? δεν θα σου απαντησω σοβαρα γιατι αδικα θα πανε τα λογια μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 οντος χθες μολις εκανα μια ομαδικη κηδεια σε κατι μυγακια που ειχαν κολησει στην φατσα μπροστα του σμαρτ μου, δυσκολευτηκα μερικα να τα ξεκολησω σωα.. πειραζει που εγινε η κηδεια τους ακρωτιριασμενα? δεν θα σου απαντησω σοβαρα γιατι αδικα θα πανε τα λογια μου.. Ζωα δεν ειναι και αυτα? Η μηπως επειδη δεν ειναι κατοικιδια δεν σε πειραζει? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 ασχημο πραγμα να χτυπαμε με το αυτοκινητο ζωακια στο δρομο,αλλα θα στεναχωρηθω πολυ περισοτερο αν χτυπησω ανθρωπο παρα καμια γατουλα. Η φιλη PowerZ μπορει να στεναχωρηθει το ιδιο ειται ανθρωπο χτυπησει ειται γατουλα μιας και οπως λεει ''θεωρω τοσο χαζο να ξεχωριζεις τον θανατο σε κατηγοριες και να λες οτι τοσα παιδια πεθαινουν για τον σκυλο θα στεναχωρηθω'' Εγω ομως αν χτυπησω ανθρωπο θα σαλταρω, αν χτυπησω ζωακι θα στεναχωρηθω και μετα θα κοιταξω το αυτοκινητο αν εχει παθει καποια ζημια. Ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Παιδια ειναι λογικο να στεναχωρηθεις για το θανατο ενος ζωου, δεν αντιλεγω.Αλλα προσωπικα εαν την ωρα που οδηγω μου πεεταχτει μια γατα μπροστα αντι να κοψω το τιμονι και να μπω στο αντιθετο ρευμα με κινδυνο να σκοτωσω οποιον ειναι στο αμαξι (και ενταξει χ@σε εμενα, αλλα τυχων συνεπιβατες) και καποιον που ερχεται απο το αλλο ρευμα, θα προτιμησω να σκοτωσω το ζωακι.Οσο και αν με στεναχωρησει αυτο.Και σας μιλαω ειλικρινα ειμαι καποιος που αγαπαει παρα παρα πολυ τα ζωα.Αλλ, καποιες φορες πρεπει να επικρατει και η λογικη. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Συμφωνώ με το προλαλήσαντα. Εαν κρίνω οτι έχω περιθώριο αντίδρασης θα αντιδράσω. Εάν όχι, tough luck.... Πάντως 2 φορές που ένιωσα γάτο να μπαίνει στους τροχούς μου (πρίν προλάβω να αντιδράσω), την επόμενη μέρα πέρασα από το ίδιο σημείο και δεν είδα τίποτα. Μακάρι να τη γλύτωσαν τα γατάκια.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Και στο κατω-κατω αυτο ειναι που σου μαθαινουν και στη σχολη οδηγων... Αν πεταχτει ζωο μπροστα σου τοτε αφηνεις το γκαζι, πατας το φρενο αλλα κρατας σταθερα και με τα δυο χερια το τιμονι χωρις να το στριβεις ουτε στο ελαχιστο!! Αν τα καταφερεις να σταματησεις εχει καλως, ειδαλως... Πραγματικα παντως δεν θελω να βρεθω ποτε σε αναλογη κατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Και στο κατω-κατω αυτο ειναι που σου μαθαινουν και στη σχολη οδηγων... Αν πεταχτει ζωο μπροστα σου τοτε αφηνεις το γκαζι, πατας το φρενο αλλα κρατας σταθερα και με τα δυο χερια το τιμονι χωρις να το στριβεις ουτε στο ελαχιστο!! Αν τα καταφερεις να σταματησεις εχει καλως, ειδαλως... Πραγματικα παντως δεν θελω να βρεθω ποτε σε αναλογη κατασταση! ειμαι σε μια ευθεια με ενα αυτοκινητο μπροστα μου και παμε μαζι.Στο βαθος στην ακρη του δρομου βλεπω απο μακρια ενα σκυλο να κινειται. ''Για να κοψω'' λεω ''τα ζωα και τα παιδια ειναι απροβλεπτα'' Και πραγματικα σε λιγο βλεπω τον σκυλο να μπαινει ξαφνικα στο δρομο και ο μπροστινος μου αφου πλακωθηκε στα φρενα και εφερε 2-3 σβουρες γυρω απο ον αξονα του κατεληξε σε ενα χωραφι χωρις να παθει ευτυχως κανεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 και γω ρε παιδια αν πεταγοτανε μπροστα μου ενα παιδι και ενα σκυλι θα πεφτα πανω στο δευτερο.αλλα δεν αξιζουν ολοι το ιδιο στην ζωη? γιατι το σκυλι το χτυπαμε και το αφηνουμε στην μεση του δρομου χωρις επιπτωσεις? το ξερετε πως στην Αμερικη πας και μεσα αν χτυπησεις η κακομεταχειριστεις ενα ζωο? μονο στην Ελλαδα επικρατει ενα μπουρδελο. θα μου πεις εδω το κρατος δεν νοιαζεται για τους ανθρωπους καλα καλα θα νειαστει αν περνανε καλα τα ζωα? εγω θα ηθελα να εβλεπα μερικους αν υπηρχαν ιδιοι νομοι και για τα ζωα οπως αυτα που ισχυουν για τους ανθρωπους αν τους χτυπησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts