button Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 αφου βαλεις και την ελληνικη, κανε επανεκινηση και μετα θα επιλεξεις στις επιλογες γραφης 'πληρες πληκτρολογιο qwerty" που ειναι:worry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 που ειναι:worry: οι επιλογες γραφης? πανε γραψε ενα μηνυμα και πατας το σηματακι με τις τρεις γραμμουλες που ειναι για να αλλαζεις μεθοδο πχ αριθμητικο πληκτρολογιο κτλ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Απλά το θέλω ωρολόγιο. Υπάρχει τίποτα; Μα δουλεύει και σαν ωρολόγιο για αυτό το λέω.. Και με διάγραμμα και απλά με τις ώρες.. Επιλογές -> Αλλαγή προβολής -> Εβδομάδα ή Υποχρεώσεις.. Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει τι ζητάς..:confused: Εγώ θα ήθελα μια freeware εφαρμογή για printscreen. Ποια προτείνετε? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TomVas Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Παιδιά καλησπέρα έχω εδώ και δύο εδβομάδες το nokia c6-00 το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο και σήμερα ψάχνοντας το antivirus που είχε μέσα με όνομα: F-Secure (το οποίο δεν γνωρίζω αν ήταν απο την αρχή ή έγινε εγκατάστασει απο το προηγούμενο χρήστη)για να δώ τις λειτουργίες του και κάτι πάτησα προφανώς και κλειδώθηκε όλο το κινητό!!!Μου δείχνει στην οθόνη ένα λουκέτο,από πάνω γράφει ANTI-THEFT και μου ζητάει να βάλω έναν security code τον οποίο δεν γνωρίζω!!!!!!Και να προσθέσω οτι και restart να κάνω μόλις ανοίξει το κινήτο τρέχει αυτόματα οπότε.....ξανά στο λουκέτο!!!!καμία ιδέα???:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 καμία ιδέα???:( :( :( ψαξε να βρεις τον default κωδικο του προγραμματος :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Παιδιά καλησπέρα έχω εδώ και δύο εδβομάδες το nokia c6-00 το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο και σήμερα ψάχνοντας το antivirus που είχε μέσα με όνομα: F-Secure (το οποίο δεν γνωρίζω αν ήταν απο την αρχή ή έγινε εγκατάστασει απο το προηγούμενο χρήστη)για να δώ τις λειτουργίες του και κάτι πάτησα προφανώς και κλειδώθηκε όλο το κινητό!!!Μου δείχνει στην οθόνη ένα λουκέτο,από πάνω γράφει ANTI-THEFT και μου ζητάει να βάλω έναν security code τον οποίο δεν γνωρίζω!!!!!!Και να προσθέσω οτι και restart να κάνω μόλις ανοίξει το κινήτο τρέχει αυτόματα οπότε.....ξανά στο λουκέτο!!!!καμία ιδέα???:( :( :( Ψάξε να βρεις αρχικά τον default κωδικό του προγράμματος όπως πρότεινε ο φίλος πάνω. Επίσης επικοινώνησε με τον πωλητή σου να σου πει τον κωδικό είτε είναι ο default είτε όχι. Τέλος στην χειρότερη αν δεν βρεις άκρη κάνε hard format (αλλά πρόσεξε καθώς υπάρχει περίπτωση να χάσεις αρχεία και προγράμματα με το format αν δεν έχεις κάποιο back up) αν και δεν είναι σίγουρο πως θα δουλέψει. To πρόγραμμα αυτό σίγουρα δεν ήταν προεγκατεστημένο και το είχε βάλει ο προηγούμενος χρήστης. Απορώ πως κάποιοι πουλάν τις συσκευές τους χωρίς να κάνουν πρώτα ένα format ειδικά όταν έχουν εφαρμογές με κωδικούς μέσα. :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arapaklas Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Παιδια και εγω εχω ενα nokia c6 00 υπαρχει κανα προγραμμα για επανακινηση?συμβατο παντα για το κινητο μου ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το youtube σταμάτησε να λειτουργεί σωστά; Δηλαδή έχω παρατηρήσει ότι ενώ βρίσκεις το βίντεο που θέλεις αυτό,αφού σε ρωτήσει για τη σύνδεση με τον διακομιστή τελικώς δεν φορτώνει ποτέ. Τουλάχιστον μισή ώρα που το άφησα να προσπαθεί. Τώρα τελευταία γίνεται αυτό ενώ το έχω παρατηρήσει εκτός από τη δική μου συσκευή και σε άλλα δύο 5800. Ούτε από την εφαρμογή, ούτε από τον browser. Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εγώ θα ήθελα μια freeware εφαρμογή για printscreen. Ποια προτείνετε? Any news?:rolleyes: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Any news?:rolleyes: Καλημέρα zafevolution. Εννοείς κάτι σαν το Best Screen Snap for S60 5th edition? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 dropbox app http://www.dropian.com/download/ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Καλημέρα zafevolution. Εννοείς κάτι σαν το Best Screen Snap for S60 5th edition? Ναι αυτό το είχα δει από την αρχική σελίδα απλά έλεγα ότι από το 12/2008 ίσως να υπάρχει και κάτι άλλο πιο καινούριο. :p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 dropbox app http://www.dropian.com/download/ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ !!! και εγω έψαχνα αν έχει εφαρμογή εκτός άλλων συμβατικών τρόπων Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Kαλησπερα μηπως ξερετε που μπορω να βρω Γερμανο - Ελληνικό λεξικό ενδιαφερομαι για X6 Eυχαριστώ Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 dropbox app http://www.dropian.com/download/ παιδια σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα.... που θα κατεβασω την qt ? επειδη ζηταει διαφορα, δεν το βρηκα πουθενα:confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 ftp://ftp.qt.nokia.com/qt/symbian/4.7.1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Υπαρχει πουθενα κανενα ΓερμανοΕλληνικό Λεξικό;;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ardarel7 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 αν κοιταξεις στο ovistore νομιζω πως εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Υπαρχει πουθενα κανενα ΓερμανοΕλληνικό Λεξικό;;;; Εχω την εντύπωση ότι η συσκευή σου έχει λεξικό ενσωματωμένο. Αν έχει μπαίνεις εδώ και κατεβάζεις τις γλώσσες που θες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Υπαρχει πουθενα κανενα ΓερμανοΕλληνικό Λεξικό;;;; Ειναι ηδη ενσωματωμενη η λειτουργια του λεξικου στο κινητο και μεσα απο αυτην κατεβαζεις οποια γλωσσα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ειναι ηδη ενσωματωμενη η λειτουργια του λεξικου στο κινητο και μεσα απο αυτην κατεβαζεις οποια γλωσσα θες. Ευχαριστώ πολύ ήταν στο X6 sτο μενου γραφειο! Τα κατεβασα ολα καλα εχει ακομα κ τα αρθρα που στα Γερμανικα ειναι πολυ σημαντικο! Αλλα ενα μειονεκτιμα ειναι που δεν εχει Τ9! Δεν μπορεις να τα εχεις ολα!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Υπάρχει τρόπος να ακούσω ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω του C6; Κατέβασα το internet radio από το ovi store, αλλά από όσο κατάλαβα δεν μπορείς να ακούσεις όποιον σταθμό θέλεις, αλλά μόνο αυτούς που έχει προεπιλεγμένους; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνεις απλά την διεύθυνση του σταθμού και να ακούς, όπως γίνεται στα windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Radio stream μέσω Coreplayer :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Υπάρχει τρόπος να ακούσω ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω του C6; Κατέβασα το internet radio από το ovi store, αλλά από όσο κατάλαβα δεν μπορείς να ακούσεις όποιον σταθμό θέλεις, αλλά μόνο αυτούς που έχει προεπιλεγμένους; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνεις απλά την διεύθυνση του σταθμού και να ακούς, όπως γίνεται στα windows; Αν σε ενδιαφερουν οι σταθμοι του shoutcast, μπορεις να χρησιμοποιησεις το tunewiki, που δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Radio stream μέσω Coreplayer :rolleyes: Δυστυχώς το coreplayer δεν δουλεύει σωστά στο symbian V5, έχει αλλοιωμένο interface. Καμιά άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts