lemanis Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Τον Opera mobile! δεν υπαρχει λογος να βαλεις τον μινι οπερα :cool: Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να κολλάει το Χ6 με Opera Mobile στο facebook? :confused: (firmware v. 20.0.005 και ΔΕΝ θέλω να το αναβαθμίσω ακόμα) Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Kαμιά εφαρμογή για εντοπισμο της συσκευής μέσω gps έχετε να προτείνετε? Ευχαριστώ. Δεν θυμάμαι το όνομά της αλλά αν πάρεις το θέμα από την αρχή θα βρεις αυτό που ζητάς. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Kαμιά εφαρμογή για εντοπισμο της συσκευής μέσω gps έχετε να προτείνετε? Ευχαριστώ. kaspersky mobile security ! εντοπισμος κινητου,εντολη διαγραφης προσωπικόν δεδομένων-μηνυματων,μπλοκαρισμα συσκευης. παρα πολυ καλο,αυτο εχω και εγω!:D Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Μεσα απ το ovi maps δεν γινεται εντοπισμος του κινητου? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap783 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δωρεάν flash player για το 5800. το θέλω για παράδειγμα να φορτώνουν παιχνίδια του facebook! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Δεν γίνεται. Ό,τι Flash υποστηρίζει και μπορεί να αναπαράγει το 5800 το έχει ήδη ενσωματωμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 H web εφαρμογή για τo καινούριο sports tracker είναι έτοιμη! http://www.sports-tracker.com Ορίστε και ένα video: http://www.youtube.com/watch?v=ELVzxFfl44Q Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 DivX Mobile Player 1.0 for Symbian S60v5 and S60v3 http://symbianworld.org/wp-content/uploads/2010/08/Scr000037-168x300.jpg Λήψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gprot Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ενδεχομένως να έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα post, αλλά πώς μπορώ να ορίσω μιά εφαρμογή να ξεκινά αυτόματα με το άνοιγμα του τηλεφώνου; (κάτι σαν το StartUp των Windows) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 DivX Mobile Player 1.0 for Symbian S60v5 and S60v3 http://symbianworld.org/wp-content/uploads/2010/08/Scr000037-168x300.jpg Λήψη άνθρακας ο θησαυρός. 320χ240 κάτι κάνει. Στα 640 άστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 άνθρακας ο θησαυρός. 320χ240 κάτι κάνει. Στα 640 άστα το κατεβασα στο 97μινι και δεν σαλευει.ουτε τα ντεμο βιντεο καταβασε ουτε βρισκει ενα βιντεο ντεμο που κατεβασα εγω βρισκει.τι δεν εκανα καλα ρε παιδια?το φορτωσα χρησιμοποιοντας την ovi σουιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Ενδεχομένως να έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα post, αλλά πώς μπορώ να ορίσω μιά εφαρμογή να ξεκινά αυτόματα με το άνοιγμα του τηλεφώνου; (κάτι σαν το StartUp των Windows) Ευχαριστώ jbak task manager :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 DivX Mobile Player 1.0 for Symbian S60v5 and S60v3 http://symbianworld.org/wp-content/uploads/2010/08/Scr000037-168x300.jpg Λήψη Πολύ καλή εφαρμογή και λειτουργεί με αρχεία avi. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για αναπαραγωγή αρχείων τύπου MPEG & WMV; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 xmm.. στο δικο μου δεν λητουργει το .avi ουτε που εμφανιζεται Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Γεια σας, θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια. Στον Opera 10 οταν προσπαθεις να συνδεθεις σε ρωταει καθε φορα σε ποιο δικτυο θελεις (wifi ή εταιρειας). Στον Opera mini συνδεθηκα μια φορα στο δικτυο που εχω στο σπιτι μου με wifi και απο τοτε δε μου βγαζει ερωτηση. Το προβλημα ειναι οτι οπουδοποτε αλλου προσπαθω να συνδεθω δε μου εμφανιζει τα διαθεσιμα δικτυα και μου βγαζει μονο συνδεση στη Voda. Δεν μπορεσα να βρω καποια ρυθμιση γι αυτο. :worry: Γνωριζεται καποια λυση ? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 xmm.. στο δικο μου δεν λητουργει το .avi ουτε που εμφανιζεται Πρέπει να μεταφέρεις το αρχείο avi στον ανάλογο φάκελο [π.χ. videos / my videos] και να επιλέξεις από το πρόγραμμα: options > refresh video list > play. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Πρέπει να μεταφέρεις το αρχείο avi στον ανάλογο φάκελο [π.χ. videos / my videos] και να επιλέξεις από το πρόγραμμα: options > refresh video list > play. ναι αυτο το ξερω .. ποιο ακριβος τηπω αρχειου θελει ?? εγω τα εχω σε κανονικη μορφη μεγαλη.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 ναι αυτο το ξερω .. ποιο ακριβος τηπω αρχειου θελει ?? εγω τα εχω σε κανονικη μορφη μεγαλη.. αρχεία τύπου avi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Πολύ καλή εφαρμογή και λειτουργεί με αρχεία avi. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για αναπαραγωγή αρχείων τύπου MPEG & WMV; Το εγκατέστησα το DivX,έβαλα ένα βίντεο .avi μέσα αλλά όταν το ανοίγει λέει ότι δεν υποστηρίζεται και δεν το παίζει Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Γεια σας, θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια. Στον Opera 10 οταν προσπαθεις να συνδεθεις σε ρωταει καθε φορα σε ποιο δικτυο θελεις (wifi ή εταιρειας). Στον Opera mini συνδεθηκα μια φορα στο δικτυο που εχω στο σπιτι μου με wifi και απο τοτε δε μου βγαζει ερωτηση. Το προβλημα ειναι οτι οπουδοποτε αλλου προσπαθω να συνδεθω δε μου εμφανιζει τα διαθεσιμα δικτυα και μου βγαζει μονο συνδεση στη Voda. Δεν μπορεσα να βρω καποια ρυθμιση γι αυτο. :worry: Γνωριζεται καποια λυση ? Ευχαριστω προκαταβολικα. Πας ρυθμίσεις>συνδεσιμότητα >προορισμοί > επιλογές > προεπιλεγμένη σύνδεση και εκεί επέλεξε αυτό που θες, πχ ερώτηση πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Πας ρυθμίσεις>συνδεσιμότητα >προορισμοί > επιλογές > προεπιλεγμένη σύνδεση και εκεί επέλεξε αυτό που θες, πχ ερώτηση πάντα. Σ΄ ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτη τη ρυθμιση την εχω ετσι παντα. Εγω ρωταω αν υπαρχει ιδια ρυθμιση και στον opera mini (οπως υπαρχει στον opera mobile) Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Σ΄ ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτη τη ρυθμιση την εχω ετσι παντα. Εγω ρωταω αν υπαρχει ιδια ρυθμιση και στον opera mini (οπως υπαρχει στον opera mobile) Για πήγαινε ρυθμίσεις > διαχ. εφαρμογών > εγκατ. εφαρμογές > όπερα μίνι > επιλογές > ρυθμίσεις εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Για πήγαινε ρυθμίσεις > διαχ. εφαρμογών > εγκατ. εφαρμογές > όπερα μίνι > επιλογές > ρυθμίσεις εφαρμογής. δεν υπάρχει αυτό που λες... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Υπάρχει τέτοια επιλογή για το mini opera. @pappao δοκίμασε αυτό που σου είπε ο kokorets. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 A ok! Στον Opera Mobile δεν υπάρχει πάντως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts